אייס
" כן בוודאי אני תמיד אוהב מאמנים חדשים. בוא אחרי " אומר הנער שחילק את העלונים ומוביל אותך לכיוון של חוג להתנסות למאמנים צעירים. אתה מגיע לזירה קטנה , שנמצאים בה מספר ילדים/ נערים ואיש מבוגר אחד. האיש מתחיל לדבר : " היום בשיעור הראשון בחוג תקבלו פוקימון ואיתו תצטרכו לעבור מספר משימות ואתגרים שיוכיחו אם אתם באמת מתאימים להיות מאמנים אז בהצלחה לכולם " לאחר שהאיש גומר לדבר . הוא עובר עם סלסלה ומחלק לכול הילדים בחוג פוקודורים. האיש מגיע אליך ונותן לך פוקודור. מה תעשה עכשיו ?
בר
אתה הולך למרכז הפוקימונים כאשר אתה מגיע לשם אתה רואה מספר מיטות , חלקם פנויות וחלקם עם פוקימונים . אתה מבחין שהפוקימונים השוכבים במיטות פצועים וחבולים. נערה עם שיער חום ארוך , בעלת בגדים ורודים פונת אליך: " שלום שמי לוריה במה הוכל לעזור ?" מה תעשה ?
מייקל
אתה מחבק בחוזקה את פיפלאפ ומחמיא לו . פיפלאפ מתחיל לחייך קצת במבוכה . אתה מרים את הפוקודור מרצפה וזורק אותו . מתוך הפוקודור יוצא מורקרו , העורב שלפני רגע תפסת ואתה מכיר לו את פיפלאפ שותפך למסע והם מתחילים לשוחח בינהם ניכר שהם שמחים להיות ביחד באותו מסע. מה תעשה ?
ג'ון
בידוף משתמש בביטחון קורל . בידוף מתחיל להתרומם ויש לך תחושה שכוחו התחזק לאחר מכן בידוף משתמש בהתקלה אך הוא לא היחיד גם טרטוויג משתמש באותה מתקפה גם. שניהם עפים לצדדים . טרטוויג נפגע אך בידוף נפגע אף קשה יותר . לאחר כמה רגעים הוא מתרסק על הרצפה מעולף. מה תעשה?
אלברט
איווי היא בת לעומת קרוגאנק שהוא בן
------------------------------------
אתה מכיר לשני הפוקימונים שלך אחד את השני. הם משוחחים בינהם שיחה ארוכה לאחר מכן את פונה אל שותפתך ג'ייק ושואל אותו האם להתחיל להתקדם בשביל , 202 ג'ייק מהנהן ואתם מתחילים ללכת.השביל בעל צמחייה רבה , הרבה עצים גבוהים ומגוון רחב של צמחים בנוסף כל השביל מלא בהתרחשויות של פוקימונים רבים. אתה מצליח להבחין במספר פוקימונים , בניהם : ( תראה למטה) , מה תעשה ?
![]()
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
אולי יש לי טעות בשמות אם יש תתקנו אותי
אלברט
לא , 201 זה השביל שצעדת לפני שהגעת למעבדה, עכשיו אתה בשביל 202
-----------------------------------------------------------------------
אתה בודק על זחל הסגול בפוקדקס שלך מתוך הפוקדקס בוקע קול של בחורה צעירה : " וניפדה פוקימון הנדל, נשיכותו מזריקה רעל חזק , מספיק כדי לשתק אפילו פוקימון גדול ממדיים. " וניפדה מכדרר לכדור ובשיא המהירות מתגלגל לאבר איווי שלך כאשר וניפדה מגיע לעברה היא משתמשת בהתקלה מה שמפחית את מהירותו של וניפדה עד שנעצר במקום. מה תעשה עכשיו ?
אייס
שים לב שאין לאחרים עוד פוקימונים הם מאמנים מתחילים
------------------------------------------------------
אתה זורק את הפוקודר שבידך לאוויר מתוך הפוקודור יוצא חזיר קטן בצבע אפור עם קפיץ במקום זנב ופנינה ורודה על ראשו. החזיר מתחיל לקפוץ סביבך בשמחה תוך כדאי ששר שירים שמחים. מה תעשה עכשיו ?
ג'ון
טרטוויג משתמש בהתקלה על שני האנשים שתקפו את הפרופסור . שניהם נופלים לרצפה בכאבים. אתה שואל אם הפרופסור אם הוא מרגיש טוב " אני בסך הכל בסדר , קצת כאבים אבל הם יעברו אל תדאג אבל אם לא היית עוצר אותם אולי מצבי היה פחות טוב" עונה הפרופסור . מה תעשה ?
מייקל
אתה מברך את מורקרו על הצטרפותו לצוות שלך ומכיר לו את פיפלאפ. הם מושחחים וצוחקים הרבה . לאחר מכן אתה מחזיר אותם לפוקודורים שלהם ומתחיל ללכת . אתה שם לב שיש קוף סגול . שקופץ מענף לענף. מה תעשה ?
![]()
"אני שמח שאתה בסדר" אומר לפרופסור בחיוך תוך כדי הרגשת הקלה.
"עכשיו סתלקו מפה!" אני צועק על שני האנשים בעצבנות ומסלק אותם.
"עשית עבודה מעולה טרטוויג, אני חייב את הניצחון לך!" אני אומר לטרטוויג עם חיוך ענק.
"שניכנס למעבדה פרופסור?" אני אשאל את הפרופסור לאחר שכל המהומה נרגעה
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)