Pokemon GO
עמוד 27 מתוך 47 ראשוןראשון ... 17252627282937 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 391 עד 405 מתוך 695
  1. מורחקים
    זה לא ספוילר ><"
    זה ידוע שיש לו פיופיטר, ופיקאצ&#39;ו.
    וגם השערה לא נחשבת ספוילר.

2. Kibō no chi
    Originally posted by PBRMaster@Jun 25 2009, 01:24 PM
    זה לא ספוילר ><"
    זה ידוע שיש לו פיופיטר, ופיקאצ&#39;ו.
    וגם השערה לא נחשבת ספוילר.
    אנחנו יודעים, אבל מישהו אמר שהוא די בטוח שהוא יהיה שם, וזה די ספוילר, ואם נכתוב איזה פוקימונים יש ולמה הם מתפתחים זה די מגלה את הספוילר למי שלא קרא ">>

Spoiler ספוילר

3. מורחקים
    זה שמישהו אמר שאולי זה יקרה זה אולי ספוילר.
    אבל להגיד את הפוקימונים שכבר יש לו וידועים, זה לא ספוילר, וגם השערות הן לא ספוילר.
    זה כמו שיש את הפרק עם טאנגרוות&#39;, ואומרים שאולי ברוק ילכוד אותו, זה לא ספוילר, זו השערה.
    ספוילר זה כשמגלים משהו ידוע, שלא יהרוס לאחרים.

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by PBRMaster@Jun 25 2009, 02:37 PM
    זה שמישהו אמר שאולי זה יקרה זה אולי ספוילר.
    אבל להגיד את הפוקימונים שכבר יש לו וידועים, זה לא ספוילר, וגם השערות הן לא ספוילר.
    זה כמו שיש את הפרק עם טאנגרוות&#39;, ואומרים שאולי ברוק ילכוד אותו, זה לא ספוילר, זו השערה.
    ספוילר זה כשמגלים משהו ידוע, שלא יהרוס לאחרים.
    ובנושא הזה מותר לחשוף ספוילרים.
    לדעתי טייסון יחזור-הוא היריב היחיד שאש לא ניצח פרט לפול
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

5. מורחקים
    לדעתי, קייסי או האריסון צריכים לחזור, או אולי מוריסון.
    אבל ליגת פוקימונים זה תמיד עניין להמציא עוד יריבים בשביל אש.

6. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    Originally posted by PBRMaster@Jun 25 2009, 01:43 PM
    לדעתי, קייסי או האריסון צריכים לחזור, או אולי מוריסון.
    אבל ליגת פוקימונים זה תמיד עניין להמציא עוד יריבים בשביל אש.
    כמו שדרטיני אמר מקודם...

אם כל היריבים של אש פתאום יחזרו זה יהיה פיצוץ...
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

7. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    אם ריצ&#39;י באמת יופיע בליגת סינו (ואני לא חושב שזה יקרה)...
    אלה הפוקימונים שיש לו בינתיים:

*אמנם לא ראו את איווי שלו, אבל בפרק "אוק נחטף" (משהו כזה) ב"דברי הימים" הוא הזכיר שיש לו איווי
    אז זאת השישייה האידיאלית בשבילו:

*כל הפוקימונים שלו מפותחים (חוץ מספארקי שבטוח לא יתפתח), וליפיאון מפני שהוא הצורה היחידה של איווי שעוד לא הופיעה בסדרה
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

8. פקח לשעבר
    Originally posted by Tom Pokemon@Jun 26 2009, 04:45 PM
    אם ריצ&#39;י באמת יופיע בליגת סינו (ואני לא חושב שזה יקרה)...
    אלה הפוקימונים שיש לו בינתיים:

*אמנם לא ראו את איווי שלו, אבל בפרק "אוק נחטף" (משהו כזה) ב"דברי הימים" הוא הזכיר שיש לו איווי
    אז זאת השישייה האידיאלית בשבילו:

*כל הפוקימונים שלו מפותחים (חוץ מספארקי שבטוח לא יתפתח), וליפיאון מפני שהוא הצורה היחידה של איווי שעוד לא הופיעה בסדרה
    אל תצפו יותר מדי ... אני לא חושב שריצ&#39;י יופיע ,המגזין שסיפרתי עליו הוא מגזין השערות של צופים... לעזאזל
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !

9. משתמש מנוסה
    אני די משוכנע שהוא ילכוד עוד פוקימון או שניים. לדעתי יהיה לו גם כן סטארלי

10. מורחקים
    שם: ליאור
    לפי דעתי, אם ליגת סינו היא באמת סוף הסידרה אז כל היריבים של אש (אבל כולם (לא כולל נגיד משתתפי ליגה שהוא לא הכיר)) יופיעו בליגה ואש איכשהו יגיע לגמר ויהיה תיקו.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by The King Dratini@Jun 26 2009, 05:23 PM
    לפי דעתי, אם ליגת סינו היא באמת סוף הסידרה אז כל היריבים של אש (אבל כולם (לא כולל נגיד משתתפי ליגה שהוא לא הכיר)) יופיעו בליגה ואש איכשהו יגיע לגמר ויהיה תיקו.
    למה אתה חושב שזה יהיה סוף הסדרה?

אני רוצה שיראו את גארי משתמש בפוקימונים שהיו רשומים לו במחשב בליגת ג&#39;טו אבל לא הופיעו בעצמם:
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

12. מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by Tom Pokemon@Jun 26 2009, 05:40 PM
    למה אתה חושב שזה יהיה סוף הסדרה?

אני רוצה שיראו את גארי משתמש בפוקימונים שהיו רשומים לו במחשב בליגת ג&#39;טו אבל לא הופיעו בעצמם:
    אני לא חושב אני אומר אם.
    יש הבדל

13. משתמש מנוסה
    אני כמעט בטוח שיש עוד לפחות 3מחוזות
    למה?כי אם תשימו לב בפרק שמיסמגיוס מכניס אותם לחלום אש מקבל מפרופ&#39; אוק מין קופסא שבה יש את כל התגים שיש בעולם בדקתי ומצאתי 35 סרטים זה אומר עוד 3 מחוזים לפחות
    לפי דעתי יש מצב כי פעם סאטושי טאג&#39;ירי(היוצר של הסדרה פוקימון)אמר שהוא המציא למעלה מ1000 פוקימונים

Click here to feed me a Rare Candy&#33;
    Get your own at Pokeplushies&#33;

קרדיט לnoanswer על הפצצה שלמעלה

קרדיט לאליאב על הצ&#39;או בסמל אישי
    <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>גם אני חבר ב-Pokemon Team&#33;&#33;</span></span>

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by The King Dratini@Jun 26 2009, 05:42 PM
    אני לא חושב אני אומר אם.
    יש הבדל
    סבבה, "אם", אבל עדיין- מה מביא אותך לרעיון הזה?
    ברמה 16 אני מתפתח

15. פקח לשעבר
    חברים פירסמתי פה בעמוד 14 מפה של המחוזות שמבוססת על הגאוגרפיה של יפן
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם

ועכשיו !
    בפורום ספרות !

פרשי התקווה !

עמוד 27 מתוך 47 ראשוןראשון ... 17252627282937 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •