Pokemon GO
עמוד 30 מתוך 47 ראשוןראשון ... 20282930313240 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 436 עד 450 מתוך 695
  1. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    הוא ממש לא שונא את כולם.
    הוא רק נתקל עד כה בזה של ההוא מגלקטיק.
    יכול להיות שהשנאה היא ספציפית.

2. מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by stm@Jul 8 2009, 08:19 PM
    הוא ממש לא שונא את כולם.
    הוא רק נתקל עד כה בזה של ההוא מגלקטיק.
    יכול להיות שהשנאה היא ספציפית.
    אז יש סיכוי שהוא יתפתח?

3. מורחקים
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 8 2009, 07:54 PM
    תאמין לי שלא, זה כמו עם קורפיש, בלבזאור, סקווירטל, טוטודייל, צ'ינדקוול-הם לא רצו להיתפתח ולא היתפתחו
    רק בלבזאור סיכם סיכם עם אש שהוא לא יתפתח. האחרים פשוט לא התפתחו עדיין. הם לא אמרו שהם לא רוצים. וזה סינדאקוויל, לא צ'ינדאקוויל. (הנה טעות חמורה שמעידה על חוסר ידע. מעדכן שלא יודע את זה, זה נורא).

4. משתמש מנוסה
    אני מקווה שבויזל יתפתח בקרוב
    למה הוא היחיד שנשאר עדיין אותו הדבר מפרק 20 בערך

קרדיט לניר על ההשקעה

My Team On SS:

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by PBRMaster@Jul 9 2009, 12:18 AM
    רק בלבזאור סיכם סיכם עם אש שהוא לא יתפתח. האחרים פשוט לא התפתחו עדיין. הם לא אמרו שהם לא רוצים. וזה סינדאקוויל, לא צ'ינדאקוויל. (הנה טעות חמורה שמעידה על חוסר ידע. מעדכן שלא יודע את זה, זה נורא).
    נכון! הוא ממש גרוע!
    די כבר עם זה... זה פשוט הרגל שלי מאז שאני ילד(אני חשבתי שקוראים לו צ'ינדקוול אז זה ניהייה לי הרגל)
    ותאמין לי שאם הם היו רוצים הם היו מתפתחים
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

6. מורחקים
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 9 2009, 12:22 AM
    נכון! הוא ממש גרוע!
    די כבר עם זה... זה פשוט הרגל שלי מאז שאני ילד(אני חשבתי שקוראים לו צ'ינדקוול אז זה ניהייה לי הרגל)
    ותאמין לי שאם הם היו רוצים הם היו מתפתחים
    אתה באמת חושב שזה תלוי בפוקימונים עצמם? ><" נראה שעדיין נשארת ילד קטן.
    זו החלטה של היוצרים, וזמנית, הם לא רוצים שהם יתפתחו. אבל זה לא אומר שהפוקימונים לא רוצים להתפתח. כמו שבהתחלה, פאנפי לא התפתח, אבל רק בחזית הקרב הוא התפתח.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by PBRMaster@Jul 8 2009, 11:18 PM
    רק בלבזאור סיכם סיכם עם אש שהוא לא יתפתח. האחרים פשוט לא התפתחו עדיין. הם לא אמרו שהם לא רוצים. וזה סינדאקוויל, לא צ&#39;ינדאקוויל. (הנה טעות חמורה שמעידה על חוסר ידע. מעדכן שלא יודע את זה, זה נורא).
    אוי עשה לי טובה עכשיו גם טעויות בשמות אתה מחפש אין לך משהו אחר לעשות חוץ מלמצוא טעיויות של מנהלים? אחי לך תימצא חיים-_-

אני חושב שבחזית הקרב הבאה סינדקוויל טוטודוייל ובייליף היתפתתחו
    http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cf...D=dacheeseburg לחיצה אחת ביום עוד לא הרגה אף אחד=]

קרדיט לPoochyena Chan

http://www.youtube.com/watch?v=nojWJ6-XmeQ

8. מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by PBRMaster@Jul 9 2009, 09:22 AM
    זו החלטה של היוצרים, וזמנית, הם לא רוצים שהם יתפתחו. אבל זה לא אומר שהפוקימונים לא רוצים להתפתח. כמו שבהתחלה, פאנפי לא התפתח, אבל רק בחזית הקרב הוא התפתח.
    תפסיק לחפש ריבים. זה כבר מעצבן ואם תמשיך, אולי מה שארווין אמר יתממש בסופו של דבר <_< -_- .

ולפי דעתי, קורפיש, סקווירטל, טוטודייל וסינדקוול לא רצו להתפתח. לא חייבים להראות את זה, פשוט הראו שבאלבזור לא רוצה, כי היה לילה שבאלבזורים ואיויזאורים התפתחו ובאלבזור לא רצה. זה היה כמו לילה מיוחד שבו הם מתפתחים. לא היה כזה דבר עם שאר הפוקימונים של אש, כך שהם לו היו חייבים להראות שהם לא רוצים.

9. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by PBRMaster@Jul 9 2009, 09:22 AM
    אני פשוט בהלם ממה שכתבת...
    להגיד שהפוקימונים רוצים להתפתח והיוצרים והיוצרים מונעים את זה מהם זה הדבר הכי... בעצם אין טעם שאני אחפש לזה מילה כי אם אני אמצע אחת שמתאימה לתאר את זה אז אני אחטוף באן. בכל מקרה, כרגיל, אתה נטפל למילה ממשפט, ואז תופס אנשים במילה הזאת, ומנסה להוציא אותם טועים, אפילו שאתה זה שטועה, מפני שאתה אפילו לא מנסה להבין למה הכותב מתכוון.
    ודרך אגב, גם אותי מעצבן שאנשים טועים בשמות של פוקימונים, אבל אני מעדיף כל אחד הבעיה איתו היא שהוא עילג (בלי להעליב את כל אלה שטועים בשמות) מאשר כל אחד שהבעיה איתו היא שהוא גס, מעצבן, ופוגע.

הכל מקרה, תקשיבו כולם: חוץ מבלבזור, כל הפוקימונים של אש רוצים (כנראה) להתפתח, אבל הם עוד לא מוכנים (פיזית/נפשית/רמתית/נסיונית). אין לכם מה לנחש אם הם רוצים או לא רוצים.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

10. משתמש מנוסה
    זה די ברור למה קורפיש לא התפתח~
    ההתפתחות של קורפיש היא גם אפלה, וסוג אפ בשישיה של אש לא יהיה אף פעם.
    פעם אחת קרה שלאש היה פוקימון רוח/אפל אבל הוא שוחרר ויותר לאש אין פוקימונים אפלים/רוח.
    זה להציג שאש הוא מאמן טוב עם פוקימונים שהם לא אפלים/רעים.

זה דעתי. ולגבי שאר הפוקימונים פשוט לא רוצים/יכולים
    <div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
    <span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper&#33;</span>

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401
    שי תחזור לפורום&#33; חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
    אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) &gt;:

</div></span>

11. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by Grotle@Jul 9 2009, 03:30 PM
    זה די ברור למה קורפיש לא התפתח~
    ההתפתחות של קורפיש היא גם אפלה, וסוג אפ בשישיה של אש לא יהיה אף פעם.
    פעם אחת קרה שלאש היה פוקימון רוח/אפל אבל הוא שוחרר ויותר לאש אין פוקימונים אפלים/רוח.
    זה להציג שאש הוא מאמן טוב עם פוקימונים שהם לא אפלים/רעים.

זה דעתי. ולגבי שאר הפוקימונים פשוט לא רוצים/יכולים
    אני מזכיר לך שאש אף פעם לא תפס את הונטר, הוא סתם התיידד איתו (וגם הונטר לא מסוג חושך, אלא רוח-רעל, לא שזה כזה משנה).
    ובקשר לאחרים, כמו שאמרתי, זה לא שהם "לא רוצים" וזה לא שהם "לא יכולים", הם לא מוכנים.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

12. היכל התהילה
    אני חושב שבויזל לא יתפתח כי תמיד יש פוקימון אחד שלא מתפתח בנוסף לפיקצ&#39;ו

יוסי המלך הכין!!

קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!

בברכה דניאל:
    איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם

13. משתמש מנוסה
    דניאל-גם לי נראה כך

קרדיט לניר
    ---------------------

14. היכל התהילה
    ככה זה היה בערך מהעונה בהוואן
    הגיוני וקשה לי להאמין שהוא יתפתח

יש לי השערה לליגה:
    אש יפגוש ברבע הגמר&#092;שמינית הגמר את פול,ינצח
    ובקרב לאחר מכן יפסיד כמו תמיד

יוסי המלך הכין!!

קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!

בברכה דניאל:
    איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם

15. משתמש מנוסה
    אני רוצה להראות משהו:
    פעם ראשונה בליגה-שמינית גמר
    פעם שנייה ושלישית-רבע גמר
    פעם רביעית-אפשרי שחצי גמר?

קרדיט לניר
    ---------------------

עמוד 30 מתוך 47 ראשוןראשון ... 20282930313240 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •