נירא לכם שאש ינצח בליגת שינו?
נירא לכם שאש ינצח בליגת שינו?
קרדיט לניר!
איזה חופש משעמם!
בשר זה טעים רצח!!!
חוקים
ספוילר
[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!
2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
[YOUTUBE]
[/YOUTUBE][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
[/YOUTUBE]
אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!
הפוקימון שאתה מדבר אליו הוא הנטר כנראהOriginally posted by Grotle@Jul 9 2009, 03:30 PM
זה די ברור למה קורפיש לא התפתח~
ההתפתחות של קורפיש היא גם אפלה, וסוג אפ בשישיה של אש לא יהיה אף פעם.
פעם אחת קרה שלאש היה פוקימון רוח/אפל אבל הוא שוחרר ויותר לאש אין פוקימונים אפלים/רוח.
זה להציג שאש הוא מאמן טוב עם פוקימונים שהם לא אפלים/רעים.
זה דעתי. ולגבי שאר הפוקימונים פשוט לא רוצים/יכולים
והנטר הוא פוקימון רוח ורעל
עריכה:על תתייחסו להודעה הזאת
הגבתי בגלל שלא ראיתי שהגיבו להודעה שרציתי להגיב עליה
אז מנהלים בבקשה למחוק את ההודעה הזאת
תגידו חבר'ה, זה לא נראה לכם ממש מוזר שכבר יצא הסרט ה-12 ועוד אין אף פוקימון מהדור ה-5?
זו הפעם הראשונה שסאגה נמשכת כ"כ הרבה זמן בלי לחשוף פוקימון של הדור הבא.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
יכול להיות שלא יהיה דור 5 ושיפסיקו את הסדרה.. אתה לא יכול להיות בטוח שימשיכו ושיהיה הדור ה-5..Originally posted by Tom Pokemon@Jul 9 2009, 08:02 PM
תגידו חבר'ה, זה לא נראה לכם ממש מוזר שכבר יצא הסרט ה-12 ועוד אין אף פוקימון מהדור ה-5?
חוץ מזה, מה שכתבת באמת נכון.. זה נמשך יותר מדי זמן ולא חשפו כלום, שום זכר לדור 5, בעונות הקודמות חשפו את הפוקימונים מהדור הבא ועכשיו (למרות שהסדרה מתקדמת) לא חושפים.
חמוף
אבל זה מפחיד - הרעיון הסדרה תיפסק בדור הרביעי...Originally posted by Zapdos@Jul 9 2009, 08:06 PM
יכול להיות שלא יהיה דור 5 ושיפסיקו את הסדרה.. אתה לא יכול להיות בטוח שימשיכו ושיהיה הדור ה-5..
חוץ מזה, מה שכתבת באמת נכון.. זה נמשך יותר מדי זמן ולא חשפו כלום, שום זכר לדור 5, בעונות הקודמות חשפו את הפוקימונים מהדור הבא ועכשיו (למרות שהסדרה מתקדמת) לא חושפים.
אבל בעצם - אנחנו יודעים (בערך) שתהיה סאגה של לב-זהב/נשמת-כסף שתתמקד בחזית הקרב של ג'וטו, אולי בסאגה הזאת יחשפו כבר את הדור ה-5.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
לך תדע אם לא יהיה דור 5.. :XD:Originally posted by Tom Pokemon@Jul 9 2009, 08:13 PM
אבל זה מפחיד - הרעיון הסדרה תיפסק בדור הרביעי...
אבל בעצם - אנחנו יודעים (בערך) שתהיה סאגה של לב-זהב/נשמת-כסף שתתמקד בחזית הקרב של ג'וטו, אולי בסאגה הזאת יחשפו כבר את הדור ה-5.
תהיה סאגה של לב זהב ונשמת כסף? לא הבנתי מה יהיה שם..
ובאמת יכול להיות ששם יחשפו..
חמוף
לא חייב, רק בסאגת הוואן נחשפו הפוקימונים כל כך מהר, בסאגת קנטו לא זכור שנחשף, וגם אם כן אז זה היה בסוף.Originally posted by Tom Pokemon@Jul 9 2009, 09:02 PM
זכור שיש את גרי, סית'יה ופול.
גרי-מדען פוקימונים, אולי פתאום יגלה לנו שיש לו עוד פוקימון
פול-יש תחושה נורא חזקה שייחשף אצלו איזה היתפתחות, הוא תמיד מפתיע
סינת'יה-מכל הסדרה התמקדו בה הכי הרבה יותר מכל אחד מרביעיית האליט, עבר המון זמן ונראה אצלה רק גרמצ'ומפ וגסאטרודון, אולי היא תפתיע אותנו באיזה דור 5
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
הו-או היה בפרק הראשון, לפי דעתי זה לא כזה בסוף :huh:Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 10 2009, 07:28 AM
לא חייב, רק בסאגת הוואן נחשפו הפוקימונים כל כך מהר, בסאגת קנטו לא זכור שנחשף, וגם אם כן אז זה היה בסוף.
ושלא נדבר על טוגפי ובסרט הראשון על מריל, סנובול ודונפאן.
אבל אני מסכים בנוגע לגרי ולסינת'יה, אבל אני לא חושב שלפול יהיה פוקימון מהדור החמישי.
ספוילר
רק או-הו בא כזה מוקדם, זה היה חד פעמי בשביל לספר לנו שהסדרה הזאת לא תיגמר כל כך מהר.
ולדעתי נורא הגיוני שיהיה לפול דור 5, הוא כמו גרי כל הזמן עם פוקימונים חדשים-אז מאוד אפשרי שיפתיע אותנו בדור 5.
האם לדעתכם יהיה קרב בין גרי לפול?
לדעתי כן, השניים נורא דומים ואם הקרב הזה יתרחש אני מאמין שגרי ינצח-הוא בטח יחשוף חולשה של פול
קרדיט לניר
---------------------
הם לא יכלו לספר לנו שהסדרה לא תגמר בסיום של ליגת קאנטו באינגידו פלאטו? טוגפי כבר הראה לי בסביבות אמצע העונה הראשונה שיש המשך, בסרט הראשוןן אש נלחם נגד דונפאן ובמערכון של פיקאצ'ו עם החופשה הם פוגשים סנוובול ומריל, זאת חשיפה די מהירה כי כבר על העונה הראשונה הם חושפים דור חדש, ביהלום ובפנינה לא נחשף שום דבר בנוגע לזה וזה כבר עומד ("עומד", יש לזה עוד עונה בנוסף למה שמשדרים ביפן בטח "><)להסתיים.Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 10 2009, 08:04 AM
רק או-הו בא כזה מוקדם, זה היה חד פעמי בשביל לספר לנו שהסדרה הזאת לא תיגמר כל כך מהר.
ולדעתי נורא הגיוני שיהיה לפול דור 5, הוא כמו גרי כל הזמן עם פוקימונים חדשים-אז מאוד אפשרי שיפתיע אותנו בדור 5.
האם לדעתכם יהיה קרב בין גרי לפול?
לדעתי כן, השניים נורא דומים ואם הקרב הזה יתרחש אני מאמין שגרי ינצח-הוא בטח יחשוף חולשה של פול
ולא יתרחש קרב בין פול לגרי לדעתי, זה יהיה מטופש, למה לתת להם להלחם? כאילו, גרי עוסק יותר במחקר מאשר באימונים, זה יהיה טיפשי לתת לו להלחם נגד פול.
ויש מצב שיעשו לאורסארינג התפתחות, או לוויביל ואז הוא יתפתח לפול אם חושבים על זה...
אני עדיין מאמין שגרי יביא את הדור החמישי לפוקימון.
ספוילר
בטח אש יפגוש במסעו את גרי, ואז יבוא גם פול. פול יאמר דברים על טכניקת הקרב שלו וגרי ייתנגד לזה ויידרוש מולו קרב שיוכיח זאת.
שאני חושב על ליגת סינו היא תיהיה נורא קשה:
יש את בארי, פול וננדו-שלושה יריבים זה המון.
לדעתי אש יילחם קודם כל בבארי-ינצח
אחר כך פול-ינצח
ננדו-יפסיד
או:
בבארי-ינצח
ננדו-ינצח
אחר כך פול-ינצח
ריצ'י-???
קרדיט לניר
---------------------
לא אמרתי שהוא לא יפגוש את גרי, אמרתי שגרי לא ילחם נגד פול.Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 10 2009, 08:14 AM
בטח אש יפגוש במסעו את גרי, ואז יבוא גם פול. פול יאמר דברים על טכניקת הקרב שלו וגרי ייתנגד לזה ויידרוש מולו קרב שיוכיח זאת.
שאני חושב על ליגת סינו היא תיהיה נורא קשה:
יש את בארי, פול וננדו-שלושה יריבים זה המון.
לדעתי אש יילחם קודם כל בבארי-ינצח
אחר כך פול-ינצח
ננדו-יפסיד
או:
בבארי-ינצח
ננדו-ינצח
אחר כך פול-ינצח
ריצ'י-???
ויהיה מגניב אם סי.ג'יי, הדמות שהופיעה לפרק אחד (זה עם הסאנדשרוו וה-100 נצחונות) תופיע בליגה, כי אחרי הכל - אש הבטיח לפגוש אותו בעתיד (וכשחושבים על זה, הוא הבטיח להרבה אנשים) אבל הם עוד לא נפגשו, והוא ניצח את אש, ולפי שיטות האימון שלו הוא בטח ממש התחזק, אז הוא בטח יהווה אתגר לאש.
ושוב - אני לא חושב שאש ינצח את פול בליגה, המקסימום שיקרה זה תיקו.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)