Pokemon GO
עמוד 35 מתוך 47 ראשוןראשון ... 25333435363745 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 511 עד 525 מתוך 695
  1. מורחקים
    אורסרינג לא יתפתח, ולא תהיה לו התפתחות. הוא במצב שאין ממש מה להמציא בשבילו.
    מה גם שהתיאוריה שלך בכלל לא קשורה. היו לפול הרבה פוקימונים מהדור הרביעי כדי "לפרסם" אותם. אין שום קשר לפוקימון שיהיה בדור הרביעי.
    זה שהיה לו סנטרט ואזומאריל, אומר שיהיו להם התפתחות נוספת בדור החמישי?

2. מורחקים
    אל תישכחו שיש לפול גם נידוקינג וליירון אז זה לא אומר שיהיה להם התפתחות

אני חושב שיעשו התפתחות לפריימיפ ואז הוא יחזור לאש

3. משתמש מנוסה
    אתם חושבים שדון תיזכה מקום ראשון בתחרות האחרונה?

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ניר תודה על החתימה</span>

4. משתמש מנוסה
    אתה מתכוון לפסטיבל הגדול
    אם כן אז אני חושב שאם היא תזכה שם אז המטרה שלה תתמלה ואז אני חושב שמה שיקרה היא כבר לא תהיה דמות ראשית ובכלל נראה לי שיוציאו אותה מהסדרה
    כמו שיקרה עם אש אם הוא יזכה בליגה
    אני חושב שהיא לא תזכה בפסטיבל הגדול ותמשיך לתחרויות באוון אני חושב *

קרדיט לניר על ההשקעה

My Team On SS:

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by PBRMaster@Jul 11 2009, 03:36 PM
    אורסרינג לא יתפתח, ולא תהיה לו התפתחות. הוא במצב שאין ממש מה להמציא בשבילו.
    מה גם שהתיאוריה שלך בכלל לא קשורה. היו לפול הרבה פוקימונים מהדור הרביעי כדי "לפרסם" אותם. אין שום קשר לפוקימון שיהיה בדור הרביעי.
    זה שהיה לו סנטרט ואזומאריל, אומר שיהיו להם התפתחות נוספת בדור החמישי?
    אפשרי, רק נחכה ונראה.
    או שיכול להיות שבקרב הליגה הוא יביא צורה מפותחת של נינג&#39;סק, אחרי הכל אף אחד לא יודע מה קרה איתו
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

6. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 11 2009, 07:26 PM
    אפשרי, רק נחכה ונראה.
    או שיכול להיות שבקרב הליגה הוא יביא צורה מפותחת של נינג&#39;סק, אחרי הכל אף אחד לא יודע מה קרה איתו
    נראה לי שמאסטרPBR לא מבין את האופן הבסיסי שבו אתם מעלים השערות.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

7. מורחקים
    Originally posted by Tom Pokemon@Jul 11 2009, 08:50 PM
    נראה לי שמאסטרPBR לא מבין את האופן הבסיסי שבו את מעלים השערות.
    נראה לי ש-Tom Pokemon לא מבין את האופן הבסיסי של ההיגיון והחשיבה בנוגע להשערות.

8. משתמש מנוסה
    נראה שPBRMaster לא מבין את פירוש המילה השערות
    אני יכול גם לשאר שאש יתפוס לוגיה רוב הסיכויים שזא לא יקרה אבל זאת השערה....
    דברים שאתה רוצה&#092;חושב שיכרו לא צריך שום היגיון בשביל זה....
    http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cf...D=dacheeseburg לחיצה אחת ביום עוד לא הרגה אף אחד=]

קרדיט לPoochyena Chan

http://www.youtube.com/watch?v=nojWJ6-XmeQ

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by PBRMaster@Jul 11 2009, 09:25 PM
    נראה לי ש-Tom Pokemon לא מבין את האופן הבסיסי של ההיגיון והחשיבה בנוגע להשערות.
    קודם כל, די לריב.
    שנית, מה לעשות שנראה שאתה לא מבין מה עובר לחבר&#39;ה האלה בראש כשהם כותבים את ההשערות שלהם (משהו שאני כן מבין).
    שלישית, ברצינות, אתה חייב להיות כ"כ שלילי כל הזמן?
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 11 2009, 08:26 PM
    אפשרי, רק נחכה ונראה.
    מישהו מסכים איתי?

קרדיט לניר
    ---------------------

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 11 2009, 10:00 PM
    מישהו מסכים איתי?
    זה באמת יהיה די מגניב
    ברמה 16 אני מתפתח

12. מורחקים
    MeGaMaGmOrTaR - זה סתם היה ספאם, סתם ניסית להקפיץ את ההודעה שלך.
    זה לא נשמע כאילו זה יקרה, כי לא נראה לי שמכל הפוקימונים דווקא לנינג&#39;אסק יהיה מפותח.

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by PBRMaster@Jul 12 2009, 12:37 AM
    MeGaMaGmOrTaR - זה סתם היה ספאם, סתם ניסית להקפיץ את ההודעה שלך.
    זה לא נשמע כאילו זה יקרה, כי לא נראה לי שמכל הפוקימונים דווקא לנינג&#39;אסק יהיה מפותח.
    זה לא היה ספאם, מה שעשית מקוטדם היה. פשוט בגלל המיני ריב ההודעה שלי נדחקה לאחור אז הקדמתי אותה. ואצלו דווקא נראה הגיוני-אפשר לדמיין אצלו משהו, ותודה שזה יותר הגיוני מהתפתחות לאורסרינג-לא כך?

קרדיט לניר
    ---------------------

14. משתמש מנוסה
    שם: מור
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 11 2009, 11:53 PM
    זה לא היה ספאם, מה שעשית מקוטדם היה. פשוט בגלל המיני ריב ההודעה שלי נדחקה לאחור אז הקדמתי אותה. ואצלו דווקא נראה הגיוני-אפשר לדמיין אצלו משהו, ותודה שזה יותר הגיוני מהתפתחות לאורסרינג-לא כך?
    אני אומר לכם&#33;&#33; יש לאורסרינג קשר לדור 5 (יכול להיות כמובן).
    למה לריב? נראה בעתיד&#33;
    חזרתי!!

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by FFire&#045;Blaze@Jul 12 2009, 01:15 AM
    אני אומר לכם&#33;&#33; יש לאורסרינג קשר לדור 5 (יכול להיות כמובן).
    למה לריב? נראה בעתיד&#33;
    זה נושא השערות...
    הבעיה עם אורסרינג שהוא תקוע כזה, מצד שני נינג&#39;סק ניתן יותר לפתח-יש לו יותר פוטנציאל

קרדיט לניר
    ---------------------

עמוד 35 מתוך 47 ראשוןראשון ... 25333435363745 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •