Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 47 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 695
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Toblerone@Apr 4 2009, 02:45 PM
    אש לא גדל אף פעם ואתה פתאום שם אותו כאבא?!
    אבל אולי בסוף הסידרה יראו אותו כאבא כי כמה עונות יכולים להוציא לפוקימון מתישהו חייב להיות סוף נורמלי

2. מורחקים
    שם: ליאור
    זה יהיה סוף מוזר ודי טיפשי.
    מה יראו פיקאצ'ו מבוגר?
    אבל לא בגלל זה.
    בגלל שבדרך כלל, בכל סוף עונה/אמצע עונה משאירים קצה חוט לגבי העונה הבאה.
    נראה לי שאם העונה ה-11 תהיה באמת באמת האחרונה, אם כבר אש ישחרר את פיקאצ'ו/אש יגשים סוף סוף את חלומו להיות מאסטר פוקימונים (ינצח את סינת'יה אחרי ליגת סינו) וישאר עם פיקאצ'ו לתמיד, ברוק יפתח "מעון טיפול" כמו במשחקים ודון תזכה פעמיים בפסטיבל הגדול ותגשים את חלומה.
    אבל אני מקווה שזה לא הסוף של פוקימון, וישאירו קצה חוט לעונה נוספת, במחוז אחר, עם דור חדש. בנוסף, אני משאר שאש יפגוש בחבריו האגדיים (מיוטו, לוגיה, סלבי,לטיאס, דיאוקסיס (שניהם), מיו, מאנפי).
    ואני מקווה, שמיסטר מיים של אימא של אש יתרבה ויהיה לה גם מיים ג'וניור.

3. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    אממממממ ...
    ההשערה שלי היא שיהיה לו :
    סטארפטור ,גרוטל ,פיקאצ'ו,בווזיל ,גליסקור ,מונפרנו.
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

4. משתמש מנוסה
    אני מצפה שהליגה תיהיה כמו ליגת ג'וטו,שהמאמן יכול לבחור מבין כל הפוקימונים שלו מי ישתתף בקרב ולא רק שישה פוקימונים.

5. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by מלך עוד יותר גדול@Apr 23 2009, 06:19 PM
    אני מצפה שהליגה תיהיה כמו ליגת ג'וטו,שהמאמן יכול לבחור מבין כל הפוקימונים שלו מי ישתתף בקרב ולא רק שישה פוקימונים.
    גם בליגת הואן כל מאמן יכל לבחור איזה פוקימון שבא לו, פשוט אש, מוריסון וטייסון השתמשו רק ב-6 פוקימונים.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

6. JONY_BOY
    Guest
    מה אתם אומרים שיהיה בקרוב?גרוטיל של אש התפתח לטורטרה?

• משתמש מנוסה
    Originally posted by ~tObLeRoNe~@Dec 12 2008, 03:31 PM
    טוב אוליי באמת פיפלאפ יתפתח לפרינפלאפ או אמפולואון כי זה באמת קצת לא הגיוני שהיא תלך איתו לפסטיבל><

באנירי %100 מתפתחת וגם פול נראה לי יתפוס איזה עוד פוקימון לליגה...

נראה לי שהיא אפילו תעזוב פוקימון בשל נסיבות לא ידועות כרגע...0_0 (אני חושב שאם יקרה משהו כזה זה יהיה בטח ממוסווין בסנופוינט לא ככה?)
    כן זה כן הגיוני&#33; המתפתחים של פיפלאפ מכוערים. פיפלאפ שולט&#33;&#33; אני מתפלל שהוא לא יתפתח. ואני גם דיי בטוח שהוא לא.

יש לי מסנג&#39;ר חדש - RonCohen92@WindowsLive.com

• משתמש מנוסה
    היה פרק שהארו שפיפלפ לא יכל להתפתח אז זה מעלי אתה יכול להשאר רגוע

ולגבי גורטיל לא נראה לי כי לפול יש טורטרה אז מה כשהם ילחמו זה היה טורטרה נגד טורטרה
    עדיף לראות את גורטיל מנצח את המפותח שלו

• משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    אני לא חושב שהמפיקים ימנעו מגרוטל להתפתח רק כי גם לפול יש טורטרה, גלייגר של אש התפתח אפילו שלפול כבר היה גלייסקור.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    הקפצה ..

אלה ההרכבים שנראה לי יהיו ליגה כיום:

לאש -גרוטל ,מונפרנו ,סטארפטור,בוויזל ,גליסקור,פיקאצ&#39;ו.

לדון-מאמוסווין ,פאצ&#39;יריסו ,פיפלאפ ,לופני ,אמביפום(תחזור לפסטיבל) ,והשערתי שאולי תהיה לה צורת איווי?
    יכול להיות ,זה יכול להיות נורא יפה ,בעיקר מתאים לה עכשיו פלריון כי אין לה פוקימון אש ...

לברוק-טוקיסקרוואק ,האפיני ,סודווודו ,הוא יתפוס בטוח עוד פוקימון השאלה היא איזה ..
    נראלי הוא יתפוס גיבל או גאביט.

ג&#39;סי -ביינתים כל מי שיש לה... אני לא רוצה עוד אחד שלג&#39;יימס לא יהיה פחות עוד יותר.

ג&#39;יימס -קרניויין ,מיים ג&#39;וניור (לדעתי לא יתפתח)
    הוא יתפוס עוד פוקימון ,אין לי מושג איזה ,אני רוצה שהוא יתפוס קריקטון.
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

• משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@May 1 2009, 10:46 PM
    אני לא חושב שהמפיקים ימנעו מגרוטל להתפתח רק כי גם לפול יש טורטרה, גלייגר של אש התפתח אפילו שלפול כבר היה גלייסקור.
    אבל זה יהיה דפוק אם יהיה שתי פוקימונים מאותו הסוג,ובכלל הפעם הם התעצלו על הרעיון של הצוות של היריב,אז לדעתי גרוטל לא יתפתח ודווקא מונפרו יתפתח לאינפרייפ.
    אז לדעתי זה יהיה הצוות הסופי של אש לעונה לדעתי:
    גרוטל,מונפרו,פלוצל,גליסכור,סטארפטור,פיקאצ&#39;ו
    האמת שזו די השקעה שהפעם עשו שינוי,חוץ מהוואן שבו נתפס רק התחלתי אחד בעונות הקודמות אש היה תופס את כל ההתחלתיים ורק אחד היה מתפתח לו הפעם זה שניים.
    זהו יהיה הצוות הסופי של ברוק לעונה לדעתי:
    סודווודו,צ&#39;נסי,טוקסיקרוק,גאבייט
    דיי ברור שסודווודו כי הוא בצורה הסופית,אני חושב שהפיני תתפתח לצ&#39;נסי כי היא מחזיקה את האבן שצריך כדי להיתפתח.כרוגאנק הפוקימון הכי טוב שהיה לו בכל העונות,העוצץ רעל שלו יותר עדיף ממשיכת האוזניים של מיסטי ומקס ואני חושב שבליגה הוא יתפתח ויציק לברוק עוד יותר.אני חושב שברוק ילכוד גיבל כי זה אכן פוקימון המתאים לו אבל הגיבל יגיע רק עד צורת גאבייט.
    זהו יהיה הצוות הסופי של דון לעונה לדעתי:
    מאמוסווין,פיפלאפ,לופוני,פאצ&#39;יריסו,קלוויה(ההיתפ תחות של צ&#39;ינדקוול),ליפיון
    די ברור מאמוסווין ופאצ&#39;יריסו כי הם לא מתפתחים.אני חושב שפיפלאפ לא יתפתח מפני שלא יתאים לא הגישה הרעה של פרינפלאפ.יהיה לבאנרי איזה פרק מרגש שדון תבכה עליה ותדאג לה ואז היא תתפתח.היא תמצא באזור צ&#39;ינדקוול ותתפוס אותו והוא יתפתח לה.ואיכשהו יהיה ליפיון
    זהו יהיה הצוות הסופי של ג&#39;סי לעונה:
    יאנמגה,וואבפט,ליקיליכי
    ישארו לה וואבפט וקקטורן ויחזור אליה ליקיטונג ויתפתח לה לליכיליכי
    זהו הצוות הסופי של ג&#39;יימס לעונה:
    קרניווין,מיסטר מיים,קקטורן
    קרניווין ישאר אותו הדבר,מיים ג&#39;וניור יתפתח למיסטר מיים,ווקקנייה יחזור אבל כקקטורן
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

• JONY_BOY
    Guest
    עם בויזל לא יתפתח עד עכשיו שיש לאש 6 תגים אני לא חושב שהוא יתפתח מתישהו אני מקווה שיהיה לאש טורטרה לא הייתי רוצה לראות את קוראגר של ברוק מתפתח בגלל שאת ההתפתחות שלו יש למפקד של צוות גאלגטיק .

• משתמש מנוסה
    אני חושב שלאש צריכה להיות השישיה הבאה:

גליסקור, פלוצל, טורטרה,מונפרנו, פיקאצ&#39;ו, סטרפטור
    <span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>

• משתמש מנוסה
    טוב אז בתור התחלה
    אני מקווה שארבוק וויזינג יחזרו אל ג&#39;סי וג&#39;ימס היה נורא מעצבן ליראות אותם עוזבים...
    קרוגנק יתפתח ועם קצת מזל ברוק יתפוס איזה פוקימון נורמלי נימאס שדופקים אותו כל העונה עם פוקימונים מעפנים....
    http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cf...D=dacheeseburg לחיצה אחת ביום עוד לא הרגה אף אחד=]

קרדיט לPoochyena Chan

http://www.youtube.com/watch?v=nojWJ6-XmeQ

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by bxhl2@May 5 2009, 05:57 AM
    טוב אז בתור התחלה
    אני מקווה שארבוק וויזינג יחזרו אל ג&#39;סי וג&#39;ימס היה נורא מעצבן ליראות אותם עוזבים...
    קרוגנק יתפתח ועם קצת מזל ברוק יתפוס איזה פוקימון נורמלי נימאס שדופקים אותו כל העונה עם פוקימונים מעפנים....
    וויזנג וארבוק לא יחזרו אליהם בגלל שהם ישנים ומהדור הראשון ויפנים רוצים לקדם את העונה הרביעית ואולי לעשות פוקמנים חדשים לעונה חמישית גסי לא צריכה את ארבוק שיש לה סוויבר לגביי גיימס תמיד נותנים לו רק פוקמני עשב בקשר לברוק אני הייתי רוצה שהוא יתפוס באגון או גיבל אחד מהם.

• עמוד 6 מתוך 47 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •