זה כל הקטע בזה. זה לא נאזלוק רגיל, זה מבוסס על מזל. אלה רק המלצות. אתה תמיד יכול להחליף כמה מהאופציות של הקוביה באופציות פחות טובות, כמו נגיד לעשות 'ריליס' לפוקימון שרק תפסת. אני בחרתי לקחת את זה לכיוון של מזל, שבו יש לך צ'אנס 'להחזיר מהמתים' פוקימון מסוים כשיוצא לך פוקימון שנכנס לגרייביארד. באותה מידה יכול להיות שכל מי שמת לך הם פוקימונים גרועים ובדיוק תפסת בלדום או משהו (מגזים בכוונה) והוא צריך להיות מוחלף באיזה זיגזגון או משהו. יש גרסאות הרבה יותר מפגרות שמאפשרות לך להחיות פשוט פוקימונים. אני לקחתי את זה לכיוון שבו זה יכול להיות חיובי (בכך שאתה יכול להשיג פוקימון שאהבת ומת) ושלילי (בכך שאתה תופס פוקימון שאתה אוהב ונגיד היחיד בבית קברות הוא מג'יקארפ). אתה בוחר לציג את זה מראש כ'מפגר' ולא לחשוב לעומק על אילו מצבים יכולים לקרות לך. לי למשל בתחילת המשחק קרה שהייתי צריך להכניס ארון (פוקימון שאני מאוד אוהב) לגרייביארד, שכל מי שהיו שם היו פוצ'יינה וזיגזגון (פוקימונים שאני לא אוהב עד סובל).
ספוילר
נאזלוק בסיס הוא נאזלוק בסיסי.
כמו שאמרתי יותר פעמים ממה שיש לי כוח לספור, רמת הקושי בנאזלוק הזה יורדת (קצת) ובתמורה המשחק מקבל קצת יותר גיוון. תחשוב מה זה שפעם בכמה זמן יש לך לאפשרות להחיות פוקימון, או נגיד לשחק עם הסטרטר שלך.
אני אישית כרגע משחק EggLocke באומגה רובי, אבל אם לא הייתי משחק בזה בעצמי ונהנה.
ספוילר
נאזלוק בסיסי זה פשוט 'נאזלוק' כמו שאתה קורא לו. זה הגרסה הראשונה שהיתה קיימת מאז רובי וספיר בערך. עם הזמן (כמו שפירטתי למעלה), התפתח האתגר הזה לסוגים שונים של אתגר שעשו אותו מגוונים יותר (אגלוק, וונדרלוק, סולו-ראן, מונוטייפ ועוד. רשום למעלה, אני לא יסביר לך)
אני ךקחתי נאזלוק לכיוון אחר שבמקום לעשות רק נאזלוק 'רגיל' או רק וונדרלוק או כל דבר אחר, עושים שילוב הסתברותי. בעזרת הקוביה אתה קובע את הגורל לכל פוקימון שתתפוס בכל דרך. אם ממש מרפיע לשחק לשחק עם אשכרה קוביה תרגיל מראש גורל לכל דרך ואזור, ושפוט תבצע אותו בבו הזמן. תשים במספרים של הקוביה מה שבא לך. אני נתתי פה דוגמה אישית שלי, שנהניתי ממנה והיא גם היתה מאתגרת יותר ממשחק רגיל (ולדעתי גם מנאזלוק 'רגיל' אבל זה כבר דעה אישית). עכשיו אם לא באלך על זה, פשוט אל תעשה את זה. זה לא מזכיר מונופול בשיט, גם לא ב'משמעות בלי הסבר' שלך. אז אם אתה חייב, תשיך לדבוק באתגר נאזלוק מקורי, ותתן לאחרים להתחדש ולהיפתח לסוגי אתגרים חדשים, במקום להחליט מראש שהם משהו רע, בלי שניסית אפילו. מי יודע, אולי אפילו תוכל ליהנות מזה וזה יהיה לך יותר מאתגר ממה שחשבת.
ספוילר
ספוילר
אבל למה אתה לוקח את המחיר בארץ כפרמטר בכלל?
אנחנו מזמינים מחול כי זה זול יותר, כי אנחנו רוצים לחסוך בכסף
אוקייאוקיי אז בהודו משחק אחד של פוקימון עולה כמו 4 משחקים בארה"ב אני אז ארשה לעצמי לקנות 4 פעמים את אותו המשחק רק כי בהודו הוא הרבה יותר יקר
זה מה שאתה אומר, וזה חסר הגיון
אני לא אומר את זה. אבל לפחות עד שגיימפריק יעשו כמה קבצי שמירה על כל משחק, מישהו שרוצה גם לשמור את המשחק המעוטר והמלא הישגים שלו וגם להתחיל מחדש לעשות נאזלוקים וכל מיני צריך לקנות יותר מאחד, והקטע עם שניים במחיר של האחד היה כדי לנגוד את הקטע של אלון שלא לכולם יש כסף לשני משחקים, ואז בעצם למי שיש כסף לאחד מן הסתם יש לו מספיק כסף לשניים אם הוא קונה מחו"ל, ואז יהיה לו משחק 'ראשי' שבו הוא יתאמן וירכז את כל הפוקימונים הטובים שלו, ואת המשחק שהוא מאתחל מחדש כיד לשחק בסוגי אתגרים שונים.
ספוילר
אבל כשאתה אומר "יש לו מספיק כסף לאחד, אז גם ישלו מספיק לשניים" זה פשוט לא מתאים
אתה לוקח בחשבון שבגלל שאנחנו גרים בישראל, אז אנחנו קונים מישראל וזה שגוי לגמרי, רוב האנשים כאן מזמינים משחקים מחול, ומזמינים מחול כי לא יכולים להרשות לעצמם לקנות כאן בארץ
אז זה לא "למי שיש כסף לאחד מן הסתם יש לו מספיק כסף לשניים אם הוא קונה מחו"ל" כי מההתחלה אנחנו קונים מחו"ל
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)