אממ נורא באלי לפתוח מ״ת עם פייקים שלי, עכשיו הקאץ׳ הוא שייקח לי מליון שנה להכין אותם בתור ספרייטים במחשב (כי אני עובד, אני עצלן, ואני שונא לעבוד עם הצייר) וגם אז לא יודע עד כמה הרמה תהיה גבוהה, כי בחיים לא עשיתי פייקים מסובכים ואני לא משהו בפיקסול
אז אולי אני פשוט אצייר אותם על דף ואסרוק אותם למחשב או משהו במקום להכין את זה בצייר ושזה יראה חרא, הייתם משתתפים במשחק כזה?
I have to get noticed
אההא
נחמד לך
רק שלא תשכח להזיז את השעון
או שתמות
ספוילר
חחחחחח
ולגבי המשחק אין לך מה להגיב כי אתה יודע שאני צודק?
והעניין של השעון רק בישראל או גלובלי? תמיד עניין אותי והתעצלתי לחפש בגוגל
נראלי גלובאלי, רק לפי איזורים
ולא הגבתי כי אין לי מה להגיב
כאילו
לך על זה
ספוילר
מה לך על זה
רשמתי עליך
לא אמרתי שאני פותח כי כרגע רק שניים אמרו שהיו רוצים להשתתף
ראית את הציורים, הם בסגנון של תמונות מהאנימה כזה
היו שם דברים לא ברורים? (ברור שהיו פייקים פחות מוצלחים כמו הרוח שעברה שיפורים, אבל הרעיון היה ברור בהם לא?)
אני לא חושב שהצייר אני אצליח לעשות משהו מובן יותר מעל דף, וגם אין לי מוטיבציה לעבוד עם צייר כי אני לא אוהב להכין פייקים והפיקסול משגע לפעמים
אה אם כבר מדברים
הפייקים שלי
להצליל לבדי או שאתה מטפל בזה?
וחלקם בהחלט לא ברורים.
אני חושב שאם אתה רוצה לעשות משהו כזה, תצטרך לצייר כל אחד מחדש, ואם תרצה להשקיע אפילו מקדימה ומאחורה.
האמת שזה לא נשמע קשה מידי, אז הייתי הולך על זה אם הייתי אתה.
לצייר כמה זמן זה לוקח? חצי דקה בלחץ?
עריכה: שתדע לך שכולם אומרים שהפיל-פצצה שלך ששיפצתי ממש ממש טוב, ואני מסכים. קבל ח"ח
ספוילר
Thanks על הפיל, שיפצת בדיוק איך שתכננתי לעשות את זה בעצמי
מאחורה זה לא חובה ממש אני חושב, ואכן אני אצייר מחדש וגם אצבע אם זה יצא לפועל
הסיבה העיקרית לציור מחדש היא שיהיה פרופורציה בגדלים של הפייקים ושהם יהיו בלי מחיקות וכאלו, אבל לדעתי הרוב הגדול ברור ואם משהו לא יהיה ברור לתקן את זה זה שטויות
יש פוקימונים שהמאחורה שלהם קריטי
לא רואים את העיניים שלו מאחורה.
לא רואים את המסיכה הזו בבירור מקדימה
לא רואים את הקוצים
וכו' וכו'
קיצר כדאי כדאי מאחורה
זה גם ייתן יותר הבנה, כי אולי לך הפייקים רצים בדימיון [תהיה בטוח שאני יודע איך זה מרגיש] אבל השאר מדמיינים אותם בצורה אחרת לגמרי.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)