Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. Just a prank bro
    שם: דור

אהלן וברוכים הבאים

טוב אז הפעם ה"בלוג" יהיה קצת שונה, יותר אינטראקטיבי. כמו שחלקכם יודעים העונה החדשה של הישרדות יוצאת לדרך ביום ראשון 1.11 וההתרגשות בשיאה. אחרי שחשפתי את המתמודדים באשכול אחר חשבתי לעשות פעילות של POWER RANKING.

אבל מה זה פאוור ראנקינג?
    פאוור ראנקינג הוא דירוג המתמודדים לפי החוזק שלהם ולפי הסדר בהם יודחו , מהמודח הראשון עד השורד האחרון בהתבססות על רושם ראשוני בלבד. בעצם סוג של ניחוש מתי כל מתמודד יסיים את דרכו במשחק.
    כל מה שאתם צריכים לעשות היא להכין רשימה עם כל המתמודדים ולסדר אותם בסדר שאתם חושבים שהם יודחו (אם בא לכם להוסיף הסבר אתם יכולים), לאחר כל פרק הדחה אם הצלחתם לצפות את הדחתו של מתמודד מסוים - ניצחתם, ותזכו בנקודה, בסוף העונה מי שהצליח לצבור הכי הרבה נקודות יהיה המנצח של הפעילות ויזכה בפרס ובכבוד.

חוקי המשחק
    את הרשימה תוכלו לפרסם עד ה1.11 בשעה 21:00 ולא יאוחר מכך.
    על כל מתמודד שהצלחתם לנחש תקבלו נקודה אחת (1).
    מי שיצליח לצפות את השורד האחרון ייזכה בחמש נקודות (5).
    לאחר כל פרק הדחה יתפרסם מצב הנקודות של כל מי שלוקח חלק בפעילות.

את המתמודדים של העונה החדשה תוכלו למצוא כאן-
    הישרדות 7 - חשיפת המתמודדים

נשמע פשוט נכון? אז קדימה צאו לדרך!

2. Just a prank bro
    למען הספורטיביות אפרסם את הפאוור ראנקינג שלי גם-
    Spoiler ספוילר

3. מייסד האתר והפורום
    אני לא יודע אם מותר פה לדון או רק לפרסם את ה-Power Ranking אז אני אשאל בכל מקרה.
    ברגע שיצרתי רשימה, ובהדחה הראשונה טעיתי, אז חצי מהרשימה פסולה, האם אחרי כל הדחה יוצרים Power Ranking חדש?

לגבי הרשימה שלך, את טילטיל אני לא מכיר, אבל אני יודע שרוסלנה אמנם תהיה חזקה אבל אין לזה קשר למעריצים שיש לה מהסיבה שזה לא משנה לאף אחד על האי. לגבי רון שובל הייתי נותן לו מקום יותר טוב כי הוא מהטיפוסים שיודעים להתחבר לאנשים ולדנה ברגר גם הייתי נותן יותר כי היא עושה רושם של אישה חזקה שדווקא כן תדע לשחק את המשחק.

4. Just a prank bro
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני לא יודע אם מותר פה לדון או רק לפרסם את ה-Power Ranking אז אני אשאל בכל מקרה.
    ברגע שיצרתי רשימה, ובהדחה הראשונה טעיתי, אז חצי מהרשימה פסולה, האם אחרי כל הדחה יוצרים Power Ranking חדש?

לגבי הרשימה שלך, את טילטיל אני לא מכיר, אבל אני יודע שרוסלנה אמנם תהיה חזקה אבל אין לזה קשר למעריצים שיש לה מהסיבה שזה לא משנה לאף אחד על האי. לגבי רון שובל הייתי נותן לו מקום יותר טוב כי הוא מהטיפוסים שיודעים להתחבר לאנשים ולדנה ברגר גם הייתי נותן יותר כי היא עושה רושם של אישה חזקה שדווקא כן תדע לשחק את המשחק.
    יוצרים רשימה אחת ויחידה כדי לנסות ולצפות את כל העונה לפי רושם ראשוני בלבד. אם אתה טועה במקום אחד אתה טועה באוטומטית בשני מקומות.
    יודע שקצת השמצתי את רוסלנה אבל לפחות מיקמתי אותה במיקום גבוה ותחשוב שכל מה שאמרת על רון שובל ודנה ברגר יכול לשחק גם לרעתם.

הייתי שמח אם תפרסם את הרשימה שלך רותם.

5. מייסד האתר והפורום
    זה בלתי אפשרי מבחינתי כי אני מכיר מס' מצומצם של מועמדים.
    אני אנסה לנחש כמה מועמדים בלבד ובהערכה גסה (אני משער שזה לא יועיל לתחרות אבל זה המיטב שאני יכול לעשות) וגם קשה לי להאמין שאתה תהיה קרוב אפילו בשליש ממה שרשמת. סידרתי אותם פחות או יותר לפי סדר ההדחות.

Spoiler ספוילר

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •