אני אמקד את מה ששלושתכם צועקים כבר הרבה זמן.
בן יהב אינלי מושג אם הוא מלקק או שהוא פשוט מוזר שכזה, תכלס אף אחד לא יכול לומר בבטחון שהוא לא מעריץ את רוסלנה ולא מתלהב בהגזמה כמו שהוא הראה. כן אני שמח שהוא פרש, באמת שדפקתי פייס פאלמ של החיים כשהלך ו'הלשין' על עומר והחבר'ה, אין דבר שיותר רציתי מאת הדחתה של רוסלנה. (אולי את שלו)
טילטיל דפוק
אחי, טילטיל, לא הדחו אותך כי גנבת זמן מסך. מה זה השטויות האלה, תפסיק לדבר כאילו שאתה מבין משהו.
אף אחד אפילו לא ידע שהוא תופס זמן מסך בזמן השידור של המירוץ למיליון, מה, הם צפו שהוא ייקח זמן מסך אז הדיחו אותו? ממש לא. מה גם שמה הקטע בלחפור על זה כל חמש עשר דקות. זה ממש לא דיבור מהלב, זה סתם מנסה להרוויח עוד צופים. כשבנאדם באמת מדבר מהלב זה ממש לא קורה ככה
ובכל פעם שהוא עושה את ה'תודה' הזאת שלו זה מטמטם אותי. מה גם שהוא החליט על סמך עצמו שהם רצו להדיח את רוסלנה כי היא מפורסמת, שזה מביא אותי לנקודה הבאה.
רוסנלה מהרגע שהיא הצטרפה לשבט הוראקן היא ישר התבודדה, ורק בכתה שרוצה לשבט השני.
לירון (המושלמת) אפילו ניסתה לדבר איתה, עם הודא ונראלי גם ליסה, אבל היא פשוט הייתה שקטה ולא דיברה.
אז חביבתי, את מפורסמת? וואלה לדעתי לא, אבל גם אם כן.. זה שאת מתנתקת מכולם ובאה בגישה שלילית, ממש לא תורם לך, ולמעשה אני מאמין שזו הסיבה האמיתית להדחה שלה, או לפחות לניסיון להדיח אותה. מה טילטיל חשב לעצמו כשסתם החליט שבגלל שהיא מפורסמת?
אגב, דיברתי על זה עם דור אתמול.. באמת נראה שההפקה התערבה שם במשימת החסינות, מהסיבה הפשוטה שהם לא רוצים לאבד את רוסלנה כלכך מהר. היא מביאה להם צופים מהבית, עם או בלי קשר לביקיני. ברגע שייפטרו ממנה כל זה ילך, ולכן לא משתלם להם. אז עם כל הצער שבדבר, אני כמעט ובטוח שהייתה התערבות של ההפקה, לפחות במשימה הזו.
ולירון הכי מושלמת שם אין על זה ויכוח בכלל
איזה כיף שחלקנו אותו בצפר
ספוילר
הוא לא מוזר ולא מלקק ולא נעליים, השמנדוב הזה חתיכת צומי אחד גדול, משחק אותה רגשי ויושב לרוסלנה על הרגל כל היום[או לפחות ישב לשמחתי]
הטילטיל הזה חתיכת קוף שכונתי שרוט על כל השכל, הצורה שהוא מדבר והטונים שלו גורמים לי לחשוב שהוא חושב שהוא באיזה משחק כדורגל ולא בהישרדות, הקטע שהוא התייצב מול בן יהב וסתם לו את הפה ואפילו גרם לו כמעט לבכות החזיר לו קצת כבוד ממני. ואז איבד את זה שוב ב"תודה" שבא מיד לאחר מכן
רוסלנה לדעתי מיותרת לחלוטין. פיזית, היא נראית ממש לא מי יודע מה. דבר שני, אין לי מושג מאיפה קבעו שהיא "סלב". לפני הישרדות הפעם היחידה ששמעתי עליה זה שתמונה שלה ושל אייל יוצאים מהבית חולים קפצה לי בניוז פיד בפייסבוק, עדיף היה לקחת מישהי עם טיפה שכל במקומה.
no תמונה no אמונה
זאת לא שנאה... זאת. טוב, זאת שנאה. אבל זאת לא שנאה כלפי האנשים, אלא כלפי ההפקה. לפחות בעונות הקודמות התערבו בהכול בשקט. פה, כבר בפרק השני אתה רואה
התערבות מוחלטת וברורה של ההפקה.
אין לי מישהו מועדף, יש לי את הבנאדם שאני הכי פחות שונא, וזה עומר.
תכלס, הוא היחיד[ עד עכשיו ] שלא מזיין את השכל, לא מתבכיין, לא עושה רגשי, עושה מה שהוא יכול ומשחק את המשחק בצורה הכי טובה שאפשר.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)