בואו נדבר על הפרק של היום
בואו נדבר על הפרק של היום
נו נו מה יהיה עם הפרקי פילר האלה
למרות שהיה פרק דיי טוב רק המריחהההה אוי המריחהההה למה אני צריך 4 סצנות של הוראקן מנסים להדליק אש לעזאזל
ושוב פעם השיט הזה של המשא ומתן? חשבתי שcastrway קטלה את ערוץ 10 על זה שהוא שינה לה את הפורמט אז למה להחזיר טוויסט שלא עובד?
מה הודא תעשה בלי הכירררבולית שלה עכשיו ):
ז'נט פרקה את הכתף והובהלה לבית החולים, לא אמרו אם היא חוזרת או לא למרות שבפורמט האמריקאי מי שמפונה לביהח לא יכול לחזור מהמשחק...
שמח שהוראקן ניצחו במשימת חסינות באמת הגיע להם, עכשיו יהיה מעניין לראות את קויופה מתחילים ללכלך את הידיים.
נתנו לנו איזה חוט לפרק הבא, כנראה שיהיה פיצוץ בין רון שובל לדנה ברגר אבל נראלי שזה רק רוח וצלצולים ואף אחד מהם לא יודח. אני נשאר עם ההימור שלי שמיטל דוהן הולכת לעוף.
אני חושב שג'נט, סטייל מה שקרה לגל באיי הפנינה.
גיא בטח יחשוף את זה רק בסוף, כדי שקויופה יתחממו זה על זה ואז הוא יחשוף בפניהם.
---
אללה הוראקןןןןןןן
---
מבאס רצח הכירבולית
אבל שוב פעם רוסלנה מלכת הקרח לא זזה לא עושה כלום לא יוצרת קשר
ואז נותנים סצינות שלה [שנראות מבוימות בטירוף] בוכה ואומרת שהדיחו אותה על כלום
למה אבל? למה?
משימת הפרס - קצת ביאס שאמסלם פישל במשימה, אבל יפה שקיבלו את זה בהבנה ולא האשימו אף אחד, זה עזר להם במשימה אחרי זה.
ההחלפות - רוסלנה לא יצאה 'מפגרת' כי אני מאמין שיש שם עניין של לחץ, עובדה שהיא חזרה וידעה שיש סיכוי שלא יקבלו את זה בטוב. טיטי פשוט הצליחה יותר, תמיד יש אחד שמצליח יותר במשימות כאלו וזה לא אומר שהשני 'מפגר' אלא פשוט שכל.
משימת החסינות - שיחקו אותה בשבט, כל הכבוד לטילטיל, יהודה, עומר וגם השאר.
שבט הוריקאן - הערביה תעוף בקרוב, היא באמת קצת סנובית וכשיהיו חייבים להעיף מישהו זאת תהיה היא אלא אם כן דברים ישתנו.
שבט קיופה - רון שובל מוגזם לגמרי עם הדמות שלו, לא ברור אם ערוך מגמתית או שהוא באמת היה ככה (כי רואים שהיו חלקים שחתכו) וגם הפריע לי שרון אלוף לא ענה לו בכלל, כאילו הוא מתייחס אליו יפה אבל לא רצה להגיד לו שהוא הולך להצביע נגדו במועצת השבט.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)