בואו נדבר על הפרק של היום
ההשערה שלי שמדובר בבן יהב. למרות שהוא חתיכת נודניק ואם להפקה יש שמץ של פיסת מוח, הם יעיפו אותו לכל הרוחות בפרק- שניים הבאים.
כנראה שזה שורד מעונות קודמות/ מישהו חדש שהצטרף לתוכנית[ כמו שעשו באחת העונות של האח הגדול אם אני זוכר נכון]
חוץ מזה היה צפוי שמיטל תלך. זה היה או היא או רון. ואת רון רק דנה ומושיק רצו ממש להעיף.
הפרק עבר מהר זאת הייתה הפתעה
כאילו למרות שהשבע סצנות בהוראקן היו מיותרות רצח הפרק דווקא זרם.
ווואלה בינתיים אני פוגע בהם כמו זבובים, מיטל דוהן אכן הודחה שנייה מה שמשאיר את מושיק ודנה בבעיה חמורה למרות שאני חושב שלג'ני ומושיק עדיין יש איזשהו חיבור והיא תדאג לו.
הפרומו לפרק הבא צפוי זה ברור שזה יהיה בן יהב שיכשל בהזדמנות שלו לחזור למשחק, מה שאומר ששבט הוראקן יפסידו בחסינות (בן יהב אמר בפרק הקודם שאם הם מפסידים ניתנת לו הזדמנות לחזור למשחק), במקרה וזה המקרה אני חושב שניפרד מהודא והכירררבולית בפרק הבא
למרותתתתתתתתתתתתתתתתתתת
שבפתיח, חדי העין ישימו לב שבאחד השוטים של הודא היא נראית עם בנדנה של קויופה מה שמרמז על עירבוב שבטים אז כנראה שהולך להיות מעניין במועצת השבט הזאת ומי שלדעתי יחטוף יהיה או שושן או אחת הבנות (לירון או ליסה).
לא מאמין שנכנסתי לזה לפני שראיתי את הפרק.
הרסתם לי ><
עריכה:
אחרי שראיתי את הפרק (אני נמנעתי מהפרומו בסוף) אני חושב שהיה פרק סביר מאוד. שבט הוריקאן היה ממש משעמם ולדעתי מושיק הוא המתמודד השנוא עלי ביותר. אפילו יותר ממיטל או בן יהב.
אגב, ב Power Ranking שלי לא יכולתי לטעות יותר לגבי התיאורים.
צדקתי רק בטילטיל (מבחינת התיאור) וחצי כח רוסלנה. כל השאר - טעות ענקית.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)