לדעתי פרק מעולה ומותח של הישרדות. המשימה הייתה טובה ועד מועצת השבט לא ידעתי מי יודח.
אחרי כל הבלאגן שהיה כבר היה לי ברור שבן יהב יודח אבל הייתי עצוב בשבילו (למרות שרציתי שהוא יודח חח)
לדעתי פרק מעולה ומותח של הישרדות. המשימה הייתה טובה ועד מועצת השבט לא ידעתי מי יודח.
אחרי כל הבלאגן שהיה כבר היה לי ברור שבן יהב יודח אבל הייתי עצוב בשבילו (למרות שרציתי שהוא יודח חח)
אבל נראה היה שהוא כמעט והתמוטט נפשית ממה שקרה שם ולדעתי לא נתנו לו מספיק לדבר ולהסביר את עצמו. יכול להיות שהתמימות שלו (ואולי הטיפשות) גרמה לכולם לחשוב שהוא ערמומי.
הבנתי שאחרי זה הוא תבע את ההפקה על העוגמת נפש שקרתה לו בכך שהוא הודח ראשון ואפילו הוסיף סעיפים הזויים כמו 'כלאו אותי' וכו'
מאיפה לך שז'נט נפצעת?
בכל מקרה פרק אחד השנויים במחלוקת שיצא לי לראות. מצד אחד כזה מפגר וזה למה הוא היה מעולה. מצד שני הוא היה כזה מעולה וזה למה הוא היה מפגר.
בקטעים שבן יהב הלך לגלות לבן אדם שעשו עליו ברית שניה אחרי שעשו את הברית אשכרה רציתי לרוץ לטלוויזיה ולפוצץ לו את הראש.
גם הקטע עם המשימת חסינות [לא האישית] הרגה- הם יודעים שזה פאקינג הישרדות, כל הקטע פה זה 10% כוח פיזי ומהירות וכל החרטא הזה 90% לתחמן לתחמן לתחמן
בכל מקרה ברוך שפטרנו מבן יהב הנחש לקקן המגעיל הזה
http://reshet.tv/Shows/Survivor/reebok/
ז'נט נפצעת.
אגב, לא נפטרנו ולא נעליים.
הוא ממשיך להלך לו באי, כן, גם אני מבואס.
נופ, אתה ממש לא היחידי. האמת, שיש לזה סיבה די הגיונית. היא ודנה היו מועמדות להדחה כבר בפרק הראשון. אין סיכוי שידיחו מישהו שהיה מועמד להדחה פרק לפני, זה צפוי מדי.
"תככן" זה בדיוק המילה... הוא יותר לקקן כזה, מהסוג של המתחנפים המלשנים האלה.
הקטעים האלה שהוא הלך להלשין דקה למישהו דקה אחרי שתיכננו עליו ברית גרם לי לרצות לשבור את הטלוויזיה.
וטילטיל? עשה לי טובה, הבנאדם הזה מתבטא בצורה יותר קופית מהערסון ההוא מאקס פקטור.
טילטיל מדבר מהלב ואומר את האמת שלו ואת מה שהוא חווה במירוץ למיליון. אני מאמין שללא טילטיל רוסלנה לא הייתה זוכה בחסינות, הוא עודד אותה להישאר גם כשנשארה ללא כל סיכוי.. אני אוהב אותו, לא יודע מה איתך... ודרך ההתבטאות שלו ככל הנראה זה מי שהוא, אין טעם שיעשה משחקים כאלה ואחרים בפני המצלמה כמו שאר המתמודדים ראה: "מיטל" עלק מבטא.. תעשה לי טובה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)