בואו נדבר על הפרק של היום
הרגע הזה שגיא הפך את הקלף-הצבעה האחרון והיה כתוב שם מושיק... אני מודע לעובדה שזה סך הכול ריאליטי, אבל אלוהים.... כלכך רציתי שהנחש הזה יעוף כבר.
תאמת, כבר מתחילת המועצת שבט ידעתי שהוא עף, כשהוא התחיל לפתוח את הפה ולהראות איזה ערמומי הוא. כאילו, ראיתם את המבט הזה על הפנים של דנה וג'ני כשמושיק אמר שהוא לא פיתח קשר עם אף אחד מהשבט חוץ מטיטי?? כל מה שדמיינתי היה כפפת אגרוף שעפה לשניהם לפרצוף.
עכשיו רק להעיף את דנה במועצה הבאה וסיימנו.
היה איזה קטע במועצת השבט שמושיק אמר שהוא מתנצל אבל הוא לא מרגיש שהוא פיתח איזה קשר רגשי עם מישהו מהשבט חוץ מטיטי, ואז הראו את דנה וג'ני עם מבט כאילו נתנו להם כאפה לפרצוף.
----------------------------
יש לי טעם רע? למה? כי אני שונא נחשים תחמנים צבועים? הישרדות הישרדות, אבל יש גבולות.
קודם כל, חשוב לי להבהיר לגבי מה שאמרתי קודם:
עריכה: שכחתי לכתוב, אבל- אם מה שמושיק עשה עובר את הגבול לדעתך, אתה ממש ממש מוגבל בראייתך.
וווולמיטב זכרוני הוא אמר את זה על דנה וכוכבי- אמר שנוצר בינהם קשר רגשי, שהם היחידים שהוא חושב שניהל איתם שיחות עמוקות שימשיכו גם אחרי. והזכרון שלי עדיין טוב.
@itayqt בוא תעזור לנו
ספוילר
וואו וואו הופתעתי מודה
לא ציפיתי בכלל שמושיק יעזוב כל כך מוקדם (מודח שלישי כאילו... וואו)
מה שכן אין לי ספק שהוא זה שיחזור מהזומבי למשחק (מה שגיא אימת לפני העזיבה של מושיק)
כוכבי עשה בשכל, הוא עם הרוב ואין לו מה להתחיל לזגזג עכשיו, חבל לי שג'ני עברה לתחתית אבל אני ממש מקווה שיהיה עירבוב שבטים בקרוב
ולמה לעזאזל לא היה "בפרקים הבאים של..."
ישמצב שיהיה מרד? והודא תצטרף לקויופה?
https://www.youtube.com/watch?v=n16CwKUfLvU
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)