Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. מנהל ראשי
    דיון היום על הפרק שהיה, קודם כל היה אחלה פרק.. אהבתי מאוד את משימת החסינות האמת. ההפתעה על הזומבי הייתה צפויה מאוד לדעתי, היה ברור שיביאו את אחד מהזומבים בן יהב/מיטל, והמשימה הניצחון של רון היה ברור, מעניין..

אני חושב שרון שובל יהיה מודח בפרק הבא, אלא אם כן הוא יצליח להוביל מהלך...

דיון מהנה

2. Just a prank bro
    שם: דור
    וואי וואי הטוויסט המפגר הזה של הזומבי זה אלוהים ישמור אותי
    לפחות היא שרפה את הבנדנה שלה בדרך החוצה כמו בפורמט המקורי (למרות שהייתה לה עוד אחת קשורה לשיער)
    רק לא הבנתי אם באמת מישהו יכול לחזור מהזומבי הזה בסופו של דבר...
    טוב רואים שהעניינים בקויופה מתחממים, לרון שובל אין מושג מה זה המשחק של הישרדות ומרשה לעצמו להסתכסך עם ג'ני שהיא אחת מהאנשים שcalls the shots בשבט
    דבר שכנראה אני צופה שיוביל להדחה שלו, אבל לדעתי הוא יהיה זה שיחזור מהזומבי

כנראה שיום ראשון הבא יהיה כבר עירבוב שבטים ומכאן אין לי מושג מה יקרה

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Edgar צפה בהודעה
    וואי וואי הטוויסט המפגר הזה של הזומבי זה אלוהים ישמור אותי
    לפחות היא שרפה את הבנדנה שלה בדרך החוצה כמו בפורמט המקורי (למרות שהייתה לה עוד אחת קשורה לשיער)
    רק לא הבנתי אם באמת מישהו יכול לחזור מהזומבי הזה בסופו של דבר...
    טוב רואים שהעניינים בקויופה מתחממים, לרון שובל אין מושג מה זה המשחק של הישרדות ומרשה לעצמו להסתכסך עם ג'ני שהיא אחת מהאנשים שcalls the shots בשבט
    דבר שכנראה אני צופה שיוביל להדחה שלו, אבל לדעתי הוא יהיה זה שיחזור מהזומבי

כנראה שיום ראשון הבא יהיה כבר עירבוב שבטים ומכאן אין לי מושג מה יקרה
    אי אפשר לחזור כזומבי, לפחות לפי מה שהבנתי.
    אתה משפיע במועצת השבט ושם זה נגמר

Spoiler ספוילר

4. מייסד האתר והפורום
    פרק יפה מאוד, הוא השתפר מרגע לרגע ומשימת החסינות הייתה מאוד מאוד מהנה לצפייה. אמסלם, עומר וליסה שיחקו אותה במשימה וגם טיטי, עומרי ורון אלוף מצוות קויופה.
    מיטל עשתה טעות טיפשית שבחרה את רון שובל הרי במילא היא לא חוזרת אז שתלך עם הלב שלה ולא עם מה שמושיק רוצה ממנה כי היא במילא לא יצא לה כלום מזה.

דרך אגב אם מישהו מדבר פה על משהו שיקרה בפרק הבא תשימו בספוילר כי אני נמנע מה'בפרק הבא'.

5. לא ברור בכלל
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    פרק יפה מאוד, הוא השתפר מרגע לרגע ומשימת החסינות הייתה מאוד מאוד מהנה לצפייה. אמסלם, עומר וליסה שיחקו אותה במשימה וגם טיטי, עומרי ורון אלוף מצוות קויופה.
    מיטל עשתה טעות טיפשית שבחרה את רון שובל הרי במילא היא לא חוזרת אז שתלך עם הלב שלה ולא עם מה שמושיק רוצה ממנה כי היא במילא לא יצא לה כלום מזה.

דרך אגב אם מישהו מדבר פה על משהו שיקרה בפרק הבא תשימו בספוילר כי אני נמנע מה'בפרק הבא'.
    לגבי מיטל
    ואז מה היה יוצא לה? היא הייתה מונעת מברגר להדיח? ממישהו אחר?
    לא מבין את התועלת.

אם כבר באמת אז רון שובל. ולא אלה שרצו שהיא תישאר. מה גם שהיא לא ידעה מה המשימה לפני שהיא בחרה.

Spoiler ספוילר

6. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי סוייפר הנחש צפה בהודעה
    לגבי מיטל
    ואז מה היה יוצא לה? היא הייתה מונעת מברגר להדיח? ממישהו אחר?
    לא מבין את התועלת.

אם כבר באמת אז רון שובל. ולא אלה שרצו שהיא תישאר. מה גם שהיא לא ידעה מה המשימה לפני שהיא בחרה.
    אבל תועלת לא תצא לה מזה בכל מקרה. היא לא יכולה לחזור במשחק ולכן שום דבר לא יצא לה אם היא תעזור לאלו שעזרו לה (מתוך אינטרסים כמובן)
    דווקא עם רון שובל היא בידידות יותר מאשר עם מתמודדים אחרים ולכן מי שהיא רוצה שיזכה, היא צריך להיות לטובתו. אני מאמין שהיא מעדיפה שרון שובל יזכה מאשר מושיק או ברגר.

7. לא ברור בכלל
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אבל תועלת לא תצא לה מזה בכל מקרה. היא לא יכולה לחזור במשחק ולכן שום דבר לא יצא לה אם היא תעזור לאלו שעזרו לה (מתוך אינטרסים כמובן)
    דווקא עם רון שובל היא בידידות יותר מאשר עם מתמודדים אחרים ולכן מי שהיא רוצה שיזכה, היא צריך להיות לטובתו. אני מאמין שהיא מעדיפה שרון שובל יזכה מאשר מושיק או ברגר.
    קשה לי להאמין לזה.

Spoiler ספוילר

8. מנהל ראשי
    מיטל פשוט חלשת אופי וככל הנראה לא הבינה את מהות המשחק.
    מושיק הזה חתיכת נחש, אני ממש לא סובל אותו.. בהתחלה חשבתי שיהיה נחמד, אבל הוא ממש מפלצת. תככן ונחש, שיעוף! למרות שאני סבור שהוא יגיע דיי רחוק.. הוא שחקן מעולה.. צבוע שכזה.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •