Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. היכל התהילה
    בתור אחד שלמד כיצד לכתוב בין דפי הפורום הזה, אני מוצא את זה מעליב מאוד כאשר יש כתבות שלמות עם שגיאות כתיב בתוכן.
    בטופיק הזה אני ארכז בכל פעם את השגיאות שאני מוצא, בתקווה שהן יתוקנו.

http://www.newsbox.co.il/17-%D7%93%D...A%D7%A0%D7%95/

אם התנשגתם במכונית, יש לכם 5 שניות לרוץ ממנה לפני שהיא מתפוצצת או עולה באש (התנגשתם)

אם אתה במרחק של מטרים סופרים מפיצוץ ענקי ואתה מתכפוף או קופץ בהילוך איטי לא קורה לך כלום (מתכופף)

2. היכל התהילה
    http://www.newsbox.co.il/8-%D7%94%D7...2%D7%9C%D7%9E/

8 הסיביות האמיתיות מאחורי דמויות שנעלמו מהמסך או נהרגו (סיבות)

ש"הם חושבים אחרת". (לא מתרגמים מילה במילה, אלא כותבים: חילוקי דעות מקצועיים)

3. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    http://www.newsbox.co.il/8-%D7%94%D7...2%D7%9C%D7%9E/

8 הסיביות האמיתיות מאחורי דמויות שנעלמו מהמסך או נהרגו (סיבות)

ש"הם חושבים אחרת". (לא מתרגמים מילה במילה, אלא כותבים: חילוקי דעות מקצועיים)

במקרה הזה אני לא מסכים, הטיעון היה שהם "creative differences" ואני מצטט. העדפתי לתרגם את זה כ'חושבים אחרת', אם כבר אז לכתוב 'חושבים באופן שונה'. זה שזה בפועל חילוקי דעות מקצועיים זה לא היה הטיעון המקורי של ההפקה. מדובר יותר על השקפה והתנהגות מאשר על משהו מקצועי.

אגב, בכל כתבה יש טעויות מהסיבה הברורה שאני כותב את הכתבות במהירות מבלי לעשות הגהה. אני לא אומר שזה טוב, אני אומר שזה פשוט הזמן שיש לי ואני צריך להספיק דברים אחרים.

4. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    במקרה הזה אני לא מסכים, הטיעון היה שהם "creative differences" ואני מצטט. העדפתי לתרגם את זה כ'חושבים אחרת', אם כבר אז לכתוב 'חושבים באופן שונה'. זה שזה בפועל חילוקי דעות מקצועיים זה לא היה הטיעון המקורי של ההפקה. מדובר יותר על השקפה והתנהגות מאשר על משהו מקצועי.

אגב, בכל כתבה יש טעויות מהסיבה הברורה שאני כותב את הכתבות במהירות מבלי לעשות הגהה. אני לא אומר שזה טוב, אני אומר שזה פשוט הזמן שיש לי ואני צריך להספיק דברים אחרים.
    אמרת שהאתר גם של אח שלך, אחד מכם יכול לעשות הגהה או פשוט להביא עוד מישהו שיעשה את זה
    זה שטויות זה רק כמה דקות

5. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי דניס זה אני צפה בהודעה
    אמרת שהאתר גם של אח שלך, אחד מכם יכול לעשות הגהה או פשוט להביא עוד מישהו שיעשה את זה
    זה שטויות זה רק כמה דקות
    אין זמן תאמין לי. אחי בכלל לא מתעסק בתוכן באתר.

6. מנהל ראשי
    ואני מוצא את זה ממש חצוף שאתה מחליט לפתוח נושא שכזה מבלי לשאול את רותם קודם + מקשר בכלל בין מיי פורום לאתר של רותם. זה כלל לא קשור אלינו או אליך כדי לפתוח ולתת דין בחשבון.

תכלס, מה שאתה עושה צבורך, כי אתה עורך והוגה לו את הכתבות, אבל אחי יש דרך ויש צורה לעשות את זה. וזה קודם כל מתחיל בכך שרותם צריך לרצות בזה בכלל.

על כן החלטתי לנעול את הנושא הזה עד שרותם יחליט אחרת. אם הוא מעוניין בכך, מה טוב. אני אישית חושב שזה פאקינג לא עניינך.

נעול.

7. מנהל ראשי
    שם: אדם
    צאני מסכים. אבל זאת החלטה של רותם סך הכל...

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •