בואו נדבר על הפרק ההדחה ששודר היום.
מה אתם חושבים על ההדחה של ליסה? (מונע ספוילרים למי שלא ראה/ידע שהיה היום פרק, יום שני).
מפתיע? לא מפתיע?
דיון מהנה!
1. ידעתי שהעניין עם הפמיניזם יעלה כבר בפרק הקודם בגלל שדנה ברגר התפלאה שלא הנשים ישנות על המיטה (היא אמרה את זה כאילו זה ברור שהנשים צריכות להיות במיטה, פמיניזם במיטבו)
2. ליסה לדעתי הייתה בסדר גמור, היא הייתה טובה בשבט וטובה במשימות אבל אין ברירה, מישהו חייב לעוף ואי אפשר להעיף את דנה ברגר.
3. עוד מישהי שארצה לראות בחוץ זו לירון, לא העיפרון הכי חד בקלמר.
4. טילטיל רגיש יתר
5. עומר מצחיק ואני אוהב את הדיבור המהיר שלו, אבל הוא לא אסטרטג כמו שהוא עושה את עצמו. לא מצליח להוביל שום מהלך והחשיבה שלו צולעת. בתור אנליסט אני מקווה מצפה ממנו ליותר. או שמא היום כל אחד קורא לעצמו אנליסט.
6. היה פרק קצת מטופש אבל מועצת השבט הייתה מעניינת.
7. מה שושן חשב לעצמו שהוא הצביע רוסלנה?
8. אני עדיין לא יודע מה הילדים של אמסלם עושים.
טוב אז כן אגיב...
1. זה יפה שדנה ברגר מדברת על פמינזם ושיט ובסופו של דבר מדיחה בחורה, אני כבר ציפיתי לברית בנות....
2. ליסההפוטנציאל שהיה לה לא התממש בכלל רק בגלל הסלבס, אם תהיה עונת אולסטרס אני ממש אשמח אם היא תחזור.
3. איך אומרים בגרסא האמריקאית - goat, אחת שנגררת וגם הקול שלה מעצבן.
4. הקימה הדרמטית הזאת במועצה הייתה קצת פתטית... לדעתי הוא הולך להשתגע עכשיו כי הוא חטף קול.
5. עומר הוא התקווה היחידה שמה שאנחנו צופים בו יקרא "הישרדות" ולא טלנובלה בעמ 2 הבעיה שאף מהלך שלו לא מצליח וחבל.
6. כל הפרק היה מטופש! גם המועצה! מה זה לעזאזל?! למה לא דיברו על המשחק? על הבירתות? על זה שדנה בדיוק אמצע? את מי זה מעניין אם הם שובניסטים או לא?
7. זרק קול רנדומלי כדי לא "ללכלך את הידיים" או סתם כי הוא לא רצה להדיח את טילטיל כי הוא בברית שלו (אז למה לא להצביע ליסה?).
8. כנראה שלא נדע בזמן הקרוב... כמו שלא נדע מה יהיה בפרק הבא.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)