Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 10 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 146
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Charmander צפה בהודעה

אלון -

אתה מחליט ללכת על המשימה "האבן האפלה", אך דרוש חבר צוות בדרגה c לצורך לקחת את המשימה. אתה מחפש חבר גילדה שיכול להתאים למשימה ורואה כמה חבר׳ה שיושבים ושותים קפה חיד לוח המשימות בפאב. אתה ניגש לבחור שלובש בגדים נוחים למדי. הוא מקשיב לבשתך ומסכים מיד. "אני בטוח שזה יעזור לנו למצוא הקשר כלשהו לקסם בעולם, מה שיעזור לי להוכיח לכל מי שלא מאמין לי שיש לי כוחות קסם! אני מרלין דרך אגב, השכר שאני גובה על המשימה הזאת יהיה חצי מהסכום המוצע על המשימה שלקחנו. זה די מקובל פה." אתם נפגשים עם שאר חברי הצוות ואתה רואה שסול מתלבטת מאוד. "אלון, אני רוצה לדבר איתך לבד שניה." אתה מסכים ופורדים ליד החלון "אני הייתי רוצה ללכת למשימה אחרת, אתם לא צריכים אותי שם ובנוסף כתוב שהמשימה מתאימה לבנים יוצר מאשר לבנות בגלל שזה דורש מאמץ פיסי. לדעתי, אני יכולה לקחת את העבודה של המורה בזמן שאתם הולכים למשימה שלכם. ככה אני אוכל להכניס עוד כסף ואני מוכנה לחלק אותו יחד איתכם. מה אתה אומר? אני כמובן לא פורשת מהצוות שלנו, פשוט להיום, בגלל שהמשימה קשה ויש לנו לשלם למרלין הרבה כסף, חשבתי להגביה את ההכנסות, מה דעתך?" היא הביטה בך בעיניים לחוצות,היא לא נראתה בנוח ופחדה מתגובתך.

"אני חושב דווקא שהיינו מסתדרים גם בלי המרלין הזה" אגיד לה.
    אחזור ללוח המשימות, ואגשש בינהן. "אני יודע! בואו נלך למשימת האופה הקטן!" אומר ברצון רב, ואוביל את חבריי לשם.
    איך שאני לא אמור להוביל אותנו לשם.

Spoiler ספוילר

2. קיסר מאדים
    שם: אביזי, ארכימדס
    אביזי -

אתה רואה שהשעון שלך כבר מציג אופציה לארבעה פוקימונים:
    קאטרפי - פוקימון הזחל.
    ווידל - פוקימון התולעת.
    לדיבה - פוקימון החיפושית.
    אינקיי - פוקימון הדיונון.
    אתה לוחץ על האייקון של אינקיי ולומד עליו בחיפזון ומוציא את פיצ׳ו לקרב. פיצ׳ו, שעדיין מעט עייף מארוחת הבוקר, משפשף את עינייו אך מהרה מתאושש. ברקים קטנים מקיפים את אינקיי והוא נפגע, אך הוא מסובב את גופו לצד ובטיסה מדהימה הוא חובט בפיצ׳ו בעוצמה והשני עף על עץ. פיצ׳ו נפצע קשה, אך הוא נעמד על רגליו ומיישר מבט לעבר אינקיי
    אה אוקיי, זה מסביר למה לא מצאתי אותו כשחיפשתי פוקימוני חרק מדור 6. ומה עם המידע על הדרך?
    --
    "תחזיק מעמד פיצ'ו! השתמש בחן שלך! זה אמור להחליש אותו. לאחר מכן, תתקוף עוד פעם בשוק חשמלי!"
    ארכימדס מדבר.
    משגיח פורום 'חידות תחרויות ומשחקים' מה-12/05/11 עד ל-05/07/12.
    מנהל את המשחק Medieval Ages
    ניהלתי בעבר את המשחקיםJourney to The Past, ו- Agaisnt the Jammuza
    גם היה לי סיפור, שמת קצת, Martin's Story.
    אנא אל תשלחו אליי הודעות פרטיות שלא מכוונות אליי באופן פרטי.
    חוקי המתמטיקאים: (כל מי שרוצה להצטרף יכול לשלוח אליי הודעה פרטית, או מסר בטלפתיה)
    Spoiler ספוילר

רשימת לוחמי האור והאמת המתמטיים:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

3. היכל התהילה
    ג׳ואי -

לחוץ ודואג אתה מסמס לכריס דרך השעון שאתה עסוק ותכף מגיע. אתה רואה שהוא עומד להקליד משהו אבל הוא מפסיק ויוצא מהשיחה [זה דומה לוואטסאפ, אבל טיפה שונה, חכה תראה.] ג׳ונתן מתיישב ופותח מגירה ואתה שומע שקית מרשרשת. אחר כך אתה שומע שמישהו דופק בדלת בבהילות. "כן דפני?" אומר ג׳ונתן ואתה רואה שהוא ממהר להכניס את השקית עמוק לתוך המגירה.
    "יש בלגאן באיזור של החדשים, אני חושבת שזה הבחור ההוא, כריס, הוא טוען שהוא ראה מהחלון שלו פורצים שנכנסים לאיזור הגילדה." אמרה בבהילות.
    "את לא יכולה לטפל בזה בעצמך.."
    "יש לי את כל הרישומים של החדשים על הראש ועוד צריכה לצאת מחר למשימה של האנגון, עשה לי טובה תטפל בגנון הזה בעצמך האריס, אני זזה לישון." היא הטיחה בו בכעס והלכה. הוא לוקח נשימה עמוקה ויוצא מהדלת. מותחר לך צ׳אנס לחמוק.

אצא מדלת הארון ואסגור אותה אחריי, אפתח את המגירה בזריזות רק כדי לראות מה יש שם.
    לאחר מכן אסתובב לצאת החוצה (אסגור את המגירה כמובן) ובדרך אבדוק את השק השחור.
    בלי להסיק יותר מדי מסקנות בעודי בחדר, אשאיר כל דבר כפי שג'ונתן השאיר אותו ואצא בזריזות מהחדר, נעלם במסדרונות והולך לכיוון המהומה.

4. מנהל ראשי
    [COLOR=#EE82EE][B]

טיילר -

מיאו וגיבל מביטים אחד בשני ומבינים את משימתם, לודא כי מאמנם יתקבל לצוות. גיבל מזנק קדימה ויוצר סופת חול שעד מהרה נרטב והופך למערבולת בוץ אדירה שמתפוצצת לכל עבר, מותזת לעבר מיאו שלא יכל לראות מאומה וגיבל שהזדרז לעבר מיאו כשסנפירו בוהק באור כסוף שיסע במיאו במתקפה יחידה את הסנפיר, ומיאו עף לאחור, סופג נזק חמור. המאמנת לא נלחצת ודורשת ממנו לקום. "השתמש ברוח קפואה!" פוקדת לפתע המאמנת על מיאו שמפיו יוצאת רוח קרה עם פתיתי שלג נוצצים שבגלל מזגהאויר מתערבבת אל מעין טורנדו קפוא שעף לעבר גיבל שנפגע מאוד מהמתקפה.
    "מבין, גיבל הוא פוקימון דרקון שנחלש מאוד ממתקפות קרח." צחקה המאמנת. "פעם נוספת, רוח קפואה! סיים אותו!" והמערבולת מהרה נוצרת. עפה לעבר גיבל...
    "גיבל הכל בסדר" אני מחזק את גיבל מרחוק וזורק לעברו חיוך שמסמל תקווה. "השתמש שוב פעם בסופת חול" ואני חושב לעצמי איך אוכל לעצור את זה? "כן!". "גיבל, רוץ מאחורי סופת החול וברגע שסופת החול ורוח קפואה מתנגשות השתמש בזעם דרקון! בכל הכוח!!" אני מורה לגיבל כשאני מהסס מעט במה שאני אומר "אני מקווה שזה יעבוד" אני מלמלמל לעצמי

5. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אלון -

בלב כבד אחרי שראית שאין מוצא אתה מסכים שסול תלך לבדה לעבוד במקום גב' פיסופ (גם piss off). אתה מסכם עם מרלין שתפגשו בכניסה לגילדה ואתה מחליף מספרים עם סול. "אני מציע שנתחיל לצאת אם אנחנו רוצים לחצות את היער לפני רדת הערב. מה דעתך?" מפריע לשיחה שלכם איקון. הוא נראה מעט לחוץ אבל אתה לא ממש יכול לשים את האצבע על כך. אחרי זמן מה אתם מורידים לשעון את המפה המדריכה אתכם בדיוק איך להגיע ליעד עם נויגציה רגלית. אתם יוצאים לדרך בסופו של דבר ואתה רואה שעליך להקפיד על הצד הימין של הדרך. כשאתם חוצים את הכביש הראשי אתם רואים פניה רחבה שמובילה אל תוך היער כקיצור דרך במקום נסיעה בכביש הראשי. הצמחייה הפכה צפופה יותר והאדמה הפכה חולית ולחה. אתם מריחים את ריח האדמה ומזג האויר החל להעיר עליכם. אט אט מחורשה גדולה העצים סגרו עליכם עם זאת נראה שמרלין בטוח בעצמו ויודע היטב לאן הוא הולך. "אז מה אתם אומרים, כמה פוקימונים כבר יש לכם?" שואל אתכם מרלין ומביט בחגורה של איקון.
    "לי באופן אישי יש רק פוקימון אחד, אני מאמין שזה יספיק למשימה." עונה איקון. "יש לי פה אחלה פוקימון איתי."
    "לא, יש לך צורך גדול בשישיית פוקימונים. הרי אין לך כוחות קסם כמו שלי יש אז אתה לא באמת תצליח לעמוד במשימות שלך." עונה לו מרלין ואיקון מגלגל את עיניו. "אם נמצא פוקימון מעניין אני כמובן אנסה לתפוס אותו. אתם מגלים קרחת יער גדולה ומרלין מחליט לעצור ולנוח בה, הוא מוציא את הציוד והאוכל ומתחיל לסדר את הכל. הוא מתגלה כיעיל הרבה יותר מהרושם הראשוני שהוא יוצר עם גיבובי הקסם שלו.
    לפתע אתם מבחינים בפוקימונים שונים שלא הבחינו בכם חונים שם והם יצאו ממחבואם. אתה מתרשם מהעובדה שאין להם הרבה במשותף אך עם זאת נראה כאילו הם חיו ביחד, הם חלקו שלל תפוחים שמצאו.
    "הו, הנה פוקימון מעניין!" אמר איקון והצביע על איפום. "אותו למשל אני הייתי רוצה לתפוס, הוא קם והחל ללכת בעקבות האיפום שהבחין בו ומיד נדרך לקרב.
    "מה איתך?" שאל אותך מרלין. "תפוס לך פוקימון, אתה בטוח לא צריך שאסביר לך איך לעשות את זה? זה קל! למען כנפי להבה!"

אביזי -

כפי שהסברתי לך קודם, יש לך את המפה עם נויגציה כדי להגיע ליעד. כרגע אתה נמצא ביער ואתה רואה במפה שעליך לשמור על השביל הימני ביותר כדי להגיע ליעדך. לונדון עצמה קצת מורכבת יותר אבל אתה תקבל על זה מידע כשתצא מהיער. גילוי נאות: יקח לך קצת זמן לצאת משם עם פיצ'ו בלבד, שכן היעד עמוס פוקימוני חרק.
    -
    על ידי שליחת נשיקה וריקוד קטן לבבות החלו להסתחרר סביב אינקאי והוא החל לרחף נמוך יותר, כאות לחולשתו. אך הוא לא מוותר ומעופף מעל פיצ'ו ומתחיל לנקר אותו בעוצמה. פיצ'ו מנסה לחמוק וברקים נשלחים לעבר אנקאיי שכבר הוחלש והנזק נראה כי מותיר עליו רושם הפעם. אנקאיי לא מוותר ושולח בעוצמה אדירה מה שנראה כמו פעימת אופל לעבר פיצ'ו המותש!

ג'ואי -

אתה ממהר לצאת ולבדוק את המגירה, אך למורת רוחך היא היתה נעולה, כנראה ננעלת לבד כשסוגרים אותה, אתה רואה שאין לך זמן להתחיל לפרוץ אותה אז אתה מעיף מבט לעבר השקית השחורה בה היה ככל הנראה מעין חול רך וכהה במיוחד, אתה מריח אותו והוא מדיף ריח של שריפה. בנבירה קצת יותר לעומק עם היד שלך אתה מגלה מעין חתיכות שרופות של מתכת ואבנים מנופצות בתוך השקית, לא בכמות ניכרת למדי אך גם היו גבעולי דשא ירוק וטרי בתוך הערמה. האת עצמה ששכבה ליד השקית היתה רטובה לחלוטין, דבר שהעיד כי הכל נעשה ממש בשעה האחרונה. אתה ממהר לא להשאיר סימנים שהיית בחדר וממהר החוצה. בעודך בפרוזדור דירתו בחורה מקסימה למראה נכנסת לפרוזדור. יופיה שופע כשיערותיה המוחזקים במעין קשרים בצורת לבבות. היא עוצרת כשהיא רואה אותך ומביטה בך בחשד. "אתה אמור לדעת שאתה לא מורשה בפרוזדור הזה. מי אתה ומה לעזאזל אתה עושה כאן?"

טיילר -

מערבולת הרוח הקפואה בוהקת באור כסוף ומנצנץ. ולאחר פקודתך הבוץ הכבד פשוט קפא בתוך מערבולת הרוח הכסופה. מה שקרה זה שגבישי קרח נוצצים ממולאים בבוץ חום כהה נוצרו באוויר. גיבל יצר מעין כדור אש מלווה בברקים שחורים ושלח אותם לעבר הגבישים שהתפוצצו על מיאו המעולף. הקרב נגמר באופן מרשים מאוד והצוות מחא לך כפיים.
    "אתה באמת לוחם חזק מאוד." אומרת לך המאמנת. "שמי לולה אגב, אני שמחה שהתחלנו את הנסיון שלנו בגילדה בתור יריבים, אני מבטיחה שאני אביס אותך יום אחד. אגב אני רוצה לשלם לך מכיסי חמשים לירות על כל העבודה המדהימה שלך." אתם לוחצים ידיים ואתה רואה את סטיב מחייך לעברך בחיוך מדהים. אפילו מייקל הנהן בראשו. "הצוות החזק ביותר הוא ממלמל ונכנס לתוך בית הגילדה.

6. לא ברור בכלל
    אלון -

בלב כבד אחרי שראית שאין מוצא אתה מסכים שסול תלך לבדה לעבוד במקום גב' פיסופ (גם piss off). אתה מסכם עם מרלין שתפגשו בכניסה לגילדה ואתה מחליף מספרים עם סול. "אני מציע שנתחיל לצאת אם אנחנו רוצים לחצות את היער לפני רדת הערב. מה דעתך?" מפריע לשיחה שלכם איקון. הוא נראה מעט לחוץ אבל אתה לא ממש יכול לשים את האצבע על כך. אחרי זמן מה אתם מורידים לשעון את המפה המדריכה אתכם בדיוק איך להגיע ליעד עם נויגציה רגלית. אתם יוצאים לדרך בסופו של דבר ואתה רואה שעליך להקפיד על הצד הימין של הדרך. כשאתם חוצים את הכביש הראשי אתם רואים פניה רחבה שמובילה אל תוך היער כקיצור דרך במקום נסיעה בכביש הראשי. הצמחייה הפכה צפופה יותר והאדמה הפכה חולית ולחה. אתם מריחים את ריח האדמה ומזג האויר החל להעיר עליכם. אט אט מחורשה גדולה העצים סגרו עליכם עם זאת נראה שמרלין בטוח בעצמו ויודע היטב לאן הוא הולך. "אז מה אתם אומרים, כמה פוקימונים כבר יש לכם?" שואל אתכם מרלין ומביט בחגורה של איקון.
    "לי באופן אישי יש רק פוקימון אחד, אני מאמין שזה יספיק למשימה." עונה איקון. "יש לי פה אחלה פוקימון איתי."
    "לא, יש לך צורך גדול בשישיית פוקימונים. הרי אין לך כוחות קסם כמו שלי יש אז אתה לא באמת תצליח לעמוד במשימות שלך." עונה לו מרלין ואיקון מגלגל את עיניו. "אם נמצא פוקימון מעניין אני כמובן אנסה לתפוס אותו. אתם מגלים קרחת יער גדולה ומרלין מחליט לעצור ולנוח בה, הוא מוציא את הציוד והאוכל ומתחיל לסדר את הכל. הוא מתגלה כיעיל הרבה יותר מהרושם הראשוני שהוא יוצר עם גיבובי הקסם שלו.
    לפתע אתם מבחינים בפוקימונים שונים שלא הבחינו בכם חונים שם והם יצאו ממחבואם. אתה מתרשם מהעובדה שאין להם הרבה במשותף אך עם זאת נראה כאילו הם חיו ביחד, הם חלקו שלל תפוחים שמצאו.
    "הו, הנה פוקימון מעניין!" אמר איקון והצביע על איפום. "אותו למשל אני הייתי רוצה לתפוס, הוא קם והחל ללכת בעקבות האיפום שהבחין בו ומיד נדרך לקרב.
    "מה איתך?" שאל אותך מרלין. "תפוס לך פוקימון, אתה בטוח לא צריך שאסביר לך איך לעשות את זה? זה קל! למען כנפי להבה!"

'איפום יכל להיות נחמד עבורי, תודה אירון' אגלגל את עיניי, "אין צורך. תודה" אומר למרלין.
    אתקדם אל עבר הפוקימונים, "מה שלומכם?" אשאל אותם, אוציא גם את צ'ספין שייפגוש אותם.
    אחפש עוד שני תפוחים, אחד אוכל ואחד אביא לצ'ספין.

Spoiler ספוילר

7. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי the charmander צפה בהודעה

ג'ואי -

אתה ממהר לצאת ולבדוק את המגירה, אך למורת רוחך היא היתה נעולה, כנראה ננעלת לבד כשסוגרים אותה, אתה רואה שאין לך זמן להתחיל לפרוץ אותה אז אתה מעיף מבט לעבר השקית השחורה בה היה ככל הנראה מעין חול רך וכהה במיוחד, אתה מריח אותו והוא מדיף ריח של שריפה. בנבירה קצת יותר לעומק עם היד שלך אתה מגלה מעין חתיכות שרופות של מתכת ואבנים מנופצות בתוך השקית, לא בכמות ניכרת למדי אך גם היו גבעולי דשא ירוק וטרי בתוך הערמה. האת עצמה ששכבה ליד השקית היתה רטובה לחלוטין, דבר שהעיד כי הכל נעשה ממש בשעה האחרונה. אתה ממהר לא להשאיר סימנים שהיית בחדר וממהר החוצה. בעודך בפרוזדור דירתו בחורה מקסימה למראה נכנסת לפרוזדור. יופיה שופע כשיערותיה המוחזקים במעין קשרים בצורת לבבות. היא עוצרת כשהיא רואה אותך ומביטה בך בחשד. "אתה אמור לדעת שאתה לא מורשה בפרוזדור הזה. מי אתה ומה לעזאזל אתה עושה כאן?"

איך היא יודעת מה הדרגה שלי
    --
    ״הלכתי לאיבוד״ אענה ״בסך הכל יצאתי מהחדר לשאוף אוויר אחרי שהשותפים שלי הסריחו אותו ומצאתי את עצמי כאן״
    ׳וככה אתה אמור את האמת בלי להגיד את האמת׳ אחשוב ׳nailed it׳

8. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אלון -

אתה מתקרב לשאר הפוקימונים בזמן שקרב התרחש בין וימברר של איקון ואיפום. איפום משתמשת במתקפה מהירה וטימברר חוסם אותה עם הגזע שבידו ואז הוא תוקף בדחיפה, הוא משתמש בעץ לשם כך. הנזק הוא עצום...
    צ׳ספין מתיישב ליד סידוט ומתכבד בתפוח. הוא פוער את פיו ולועס במלוא שיניים כשסידוט בוהק בצבע אדום לשבריר שניה אך לא נראה כאילו הוא מחווה את דעתו. כשאתה מתיישב ליד החבורה הספירו מתעופף משם וסנטרט מריח את האוויר בסקרנות. מנסה להריח סכנה.

ג׳ואי -
    היא מעולם לא ראתה אותך בגילדה דאאא עוד לא קלטת מיהי?
    -
    "אתה צריך ממש להתאמץ ללכת לאיבוד כדי להגיע לפרוזדור הזה. לי יש הרגשה שאתה משוטט כדי לרחרח. תן לי לתת לך עצה קטנה. אין לך מה לרחרח בגילדה שלנו, אנחנו גילדה טובה ונחמדה וג׳ונתן הציל את חיי בעבר, הוא אדם זהב. אני שמעתי שלפני זמן מה הוא עשה דבר דומה לבחור בגילך שהסתבך עם גילדה אפילה. ג׳ונתן אינו אדם רע ואין מה לרחרח עליו. פשוט רד מזה. אני הולכת להעלים עין על מה שעשית עכשיו ומציעה לך ללכת חזרה למעונות שלך ולהתחיל מחדש." היא אומרת ומביטה על כפות ידיך שעדיין היה עליהם בוץ דבוק ומלוכלך עליהם. "פשוט תפסיק לרחרח."

9. היכל התהילה
    .

ג׳ואי -
    היא מעולם לא ראתה אותך בגילדה דאאא עוד לא קלטת מיהי?
    -
    "אתה צריך ממש להתאמץ ללכת לאיבוד כדי להגיע לפרוזדור הזה. לי יש הרגשה שאתה משוטט כדי לרחרח. תן לי לתת לך עצה קטנה. אין לך מה לרחרח בגילדה שלנו, אנחנו גילדה טובה ונחמדה וג׳ונתן הציל את חיי בעבר, הוא אדם זהב. אני שמעתי שלפני זמן מה הוא עשה דבר דומה לבחור בגילך שהסתבך עם גילדה אפילה. ג׳ונתן אינו אדם רע ואין מה לרחרח עליו. פשוט רד מזה. אני הולכת להעלים עין על מה שעשית עכשיו ומציעה לך ללכת חזרה למעונות שלך ולהתחיל מחדש." היא אומרת ומביטה על כפות ידיך שעדיין היה עליהם בוץ דבוק ומלוכלך עליהם. "פשוט תפסיק לרחרח."
    ״תחשבי מה שאת רוצה״ אענה ואצא מהמסדרון בעודי אומר ״אין לי מניע לשקר״
    אלך לכיוון המהומה בסקרנות

10. קיסר מאדים
    שם: אביזי, ארכימדס
    אביזי -

כפי שהסברתי לך קודם, יש לך את המפה עם נויגציה כדי להגיע ליעד. כרגע אתה נמצא ביער ואתה רואה במפה שעליך לשמור על השביל הימני ביותר כדי להגיע ליעדך. לונדון עצמה קצת מורכבת יותר אבל אתה תקבל על זה מידע כשתצא מהיער. גילוי נאות: יקח לך קצת זמן לצאת משם עם פיצ'ו בלבד, שכן היעד עמוס פוקימוני חרק.
    -
    על ידי שליחת נשיקה וריקוד קטן לבבות החלו להסתחרר סביב אינקאי והוא החל לרחף נמוך יותר, כאות לחולשתו. אך הוא לא מוותר ומעופף מעל פיצ'ו ומתחיל לנקר אותו בעוצמה. פיצ'ו מנסה לחמוק וברקים נשלחים לעבר אנקאיי שכבר הוחלש והנזק נראה כי מותיר עליו רושם הפעם. אנקאיי לא מוותר ושולח בעוצמה אדירה מה שנראה כמו פעימת אופל לעבר פיצ'ו המותש!

"פיצ'ו, תנסה להסתתר מאחורי עץ!" אומר לו ואצביע על עץ סמוך. "לאחר מכן, תשתמש בנשיקה מתוקה!" אומר בתקווה שזה אולי קצת יחליש את אינקיי קצת.
    ארכימדס מדבר.
    משגיח פורום 'חידות תחרויות ומשחקים' מה-12/05/11 עד ל-05/07/12.
    מנהל את המשחק Medieval Ages
    ניהלתי בעבר את המשחקיםJourney to The Past, ו- Agaisnt the Jammuza
    גם היה לי סיפור, שמת קצת, Martin's Story.
    אנא אל תשלחו אליי הודעות פרטיות שלא מכוונות אליי באופן פרטי.
    חוקי המתמטיקאים: (כל מי שרוצה להצטרף יכול לשלוח אליי הודעה פרטית, או מסר בטלפתיה)
    Spoiler ספוילר

רשימת לוחמי האור והאמת המתמטיים:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה

תומאס -

נראה שזואי לא ייחסה חשיבות רבה לרגשותיך, היא יוצאת מחדרך בקולי קולות ואנדי מושך את כתפיו. "להערכתי אנחנו נאחר ללוח המשימות בגלל המשימות שזואי נותנת לנו. יש לי לעשות כלים ואשוואט וסקווירטל מתאמנים ועושים כושר, מפוקחים על ידי הטיירוג שלה." אתה ממהר להתארגן ויוצא לסלון שם אתה מבחין בתיק גדול מאורגן ומסודר למסע היומי. "קדימה חבבברים, אני רוצה לצאת בעוד עשר דקות אז תדחפו משהו לגרון, תבלעו ותעכלו וזה תוך כדי מסגרת הזמן." פולטת ונעלמת לחדר שלה לשים נעלים...
    אני מעקם את פניי ואוכל משהו זריז "לא חשבתי שהיא תהיה כזאת קשוחה" אני ממלמל לעברו של אנדי "אין חייבים להיפרד ממנה... נמצא מישהי אחרת" אני לוחש לו כי אני לא רוצה שזואי או טיירוג ישמעו אותי.
    אני מארגן תיק תק גם את כל הדברים שלי ויורד לחדר המשימות.

12. לא ברור בכלל
    אלון -

אתה מתקרב לשאר הפוקימונים בזמן שקרב התרחש בין וימברר של איקון ואיפום. איפום משתמשת במתקפה מהירה וטימברר חוסם אותה עם הגזע שבידו ואז הוא תוקף בדחיפה, הוא משתמש בעץ לשם כך. הנזק הוא עצום...
    צ׳ספין מתיישב ליד סידוט ומתכבד בתפוח. הוא פוער את פיו ולועס במלוא שיניים כשסידוט בוהק בצבע אדום לשבריר שניה אך לא נראה כאילו הוא מחווה את דעתו. כשאתה מתיישב ליד החבורה הספירו מתעופף משם וסנטרט מריח את האוויר בסקרנות. מנסה להריח סכנה.
    "טוב בוא נתחפף מפה", אומר לאחר שהקרב בין איקון לאייפום נגמר.
    ואמשיך ללכת, תוך כדי שאני קורא לצ'ספין לבוא ולשבת על כתפי סטייל פיקאצ'ו

Spoiler ספוילר

13. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    טי. קיי -

לאחר שסיימת לסייר בדירה, אתה נכנס לחדרך הקטן יחד עם באגון ושניכם מחייכים באושר. החדר השה פשוט מושלם, הדירה מדהימה ומזג האויר הסוער בחוץ כלל לא הורגש. אתה מעט חושש על עצם אישיותם של חברי הצוות שלך, אתה מרגיש שספרינג מופנמת מאוד וצ׳יקו ההפך הגמור. מה שגורם לך להרגיש קצת באמצע. אתה מתקשה להירדם אז באגון בא לשכב על ידך במיטה עד ששניכם נרדמים מעייפות.
    בוקר. אתה שומע נקישות על הדלת ואתה פותח אותה, זו היתה ספרינג, לבושה ומאורגנת. "אני מצטערת להעיר אותך אבל כבר השעה 9 וחצי. כולם כבר מן הסתם הלכו, אני פשוט לא רציתי להעיר אותך. צ׳יקו אמר שלרוב לוקחים משימות בשש וחצי והלכנו יחד לבחור משימה, משום שאתה ישנת. מה דעתך על המשימה שלקחנו? שם המשימה הוא בלגאן במטבח נראה לי."
    "9 וחצי?? זה ממש לא רגיל לי, כנראה שהייתי ממש עייף." אומר בחצי פיהוק ואבקש קצת פרטיות על מנת להתארגן כמה שיותר מהר. לאחר שאסיים להתארגן ואוודא שאני מוכן והפוקדור של באגון איתי, אגש לסלון ואתנצל על ההתעוררות המאורחת, ואז אצא עם צ'יקו וספרינג לבצע את המשימה.

14. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [B]
    פטריק -

אתה ממהר להוציא את סטארלי ולקדם את פניו בברכה, הוא מביט בך בהערצה ונוקש באוזנך עם מקורו ברכות לאות חיבה. הוא מתעופף ומתיישב על אחד מעמודי המיטה שלך, שם את ראשו תחת כנפו השמאלית ונרדם. אתה ממהר לעשות כמותו ולהירדם. לפתע אתה פוקח עיניים, אתה מזהה כי הגיע הבוקר ומאמת זאת על ידי הצצה בשעונך. אתה מבחין בהודעה בשעון אך לא מייחס לה חשיבות רבה וממהר להתלבש ולצאת מהחדר. אתה מריח ריח טוב של בישול ומבחין מיד כי הדירה מבריקה מנקיון. לולה החזיקה מקל של מטאטא בידה ופלורמס הקפיצה דבר מה על המחבת. צלחות שלושה חיכו על השולחן במרכז הדירה וכוס מיץ תפוזים סחוט טבעי עם קרח המתינה לצד הצלחת. "הו קמת פטריק, בוא חשבתה שתרצה לאכולת, אז הנה האכילה!" היא אומרת בסיפוק רב ומוזגת לצלחת שלך ביצים מטוגנות עם לחם מטובל ובייקון. יש גם נקניקיות בסיר נוסף, כיאה לארוחת בוקר מסורתית במחוז יוקאיי. "חשבני שתאהב." אמרה עם זרזיף חיוך גאה על פניה. "מה דעתך?" אתה מכניס חתיכה לפה ומדובר בארוחת בוקר הכי טעימה שהכנסת לפיך בחיים שלך.

אוףף עכשיו בא לי ארוחה כזאת חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "זאת" אומר ואדחוף עוד חתיכה לפה, "הארוחה הכי טובה שאכלתי אי-פעם! את מבשלת פשוט מדהים, פלורנס!" אומר לה. "ולולה, תודה שניקית את המקום פה, זה לא ברור מאליו". 'יופי, יצאתי האידיוט המושלם: אני ישנתי עד מאוחד בזמן שהן ניקו את הבית והכינו אוכל'. "אני מצטער שלא קמתי ועזרתי לכן. אם יש דרך שבה אני אוכל לעזור, רק תגידו לי". אומר להן. "ובנימה אחרת, אחרי שנסיים את מה שתרצו שאעשה, תרצו שנלך לחפש משימה לביצוע היום?". 'אני כבר רוצה לדעת מה המשימות הללו לבחירה' אחשוב. בינתיים אבדוק את ההודעה בשעון.
    Spoiler ספוילר

15. מנהל ראשי
    [B]

טיילר -

מערבולת הרוח הקפואה בוהקת באור כסוף ומנצנץ. ולאחר פקודתך הבוץ הכבד פשוט קפא בתוך מערבולת הרוח הכסופה. מה שקרה זה שגבישי קרח נוצצים ממולאים בבוץ חום כהה נוצרו באוויר. גיבל יצר מעין כדור אש מלווה בברקים שחורים ושלח אותם לעבר הגבישים שהתפוצצו על מיאו המעולף. הקרב נגמר באופן מרשים מאוד והצוות מחא לך כפיים.
    "אתה באמת לוחם חזק מאוד." אומרת לך המאמנת. "שמי לולה אגב, אני שמחה שהתחלנו את הנסיון שלנו בגילדה בתור יריבים, אני מבטיחה שאני אביס אותך יום אחד. אגב אני רוצה לשלם לך מכיסי חמשים לירות על כל העבודה המדהימה שלך." אתם לוחצים ידיים ואתה רואה את סטיב מחייך לעברך בחיוך מדהים. אפילו מייקל הנהן בראשו. "הצוות החזק ביותר הוא ממלמל ונכנס לתוך בית הגילדה.

"אכן צוות חזק נהיה" אני אומר בגאווה, מנפח את החזה שלי וצועד לעבר גיבל "עשית עבודה נפלאה" אני מחזק אותו. אני מחזיר את גיבל חזרה לתוך הפוקדור וממהר להיכנס לתוך בית הגילדה.

עמוד 7 מתוך 10 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •