לא לשכוח לא לדבר על הפרק הבא.
תהנו
הפרק לצפייה ישירה
הממ, נהנתי ממשימת החסינות. חוץ מזה לא הרבה.
חבל לי על עומר, אהבתי אותו אבל נראה שהוא די רצח את עצמו בשני השבטים.
כמובן שזה משפיע על לירון, שאיבדה גם את עומר, גם את ליסה וגם את הודא. אז די חבל לי.
המממ.. מקווה שדנה תעוף, וכמובן מקווה שליסה תישאר עד הסוף. ממש פחדתי שלא תצלח את הדו קרב.
ספוילר
1. עומר הוכיח שהוא ממש לא אסטרטג ושהוא טיפש גדול, זה הרגע בו הבנתי שכבר לא איכפת לי שהוא יודח.
2. עומר הצליח להיכנס ממצב שאין סיכוי שהוא יצא ממנו בטוב.
3. לירון מעצבנת.
4. שושן הוכיח לי שיש בו הכל. הפך להיות אחד המועדפים עלי.
5. טילטיל ממש פתטי כבר עם מה שהוא מדבר על שמעון אמסלם. חלאס.
6. אני לא מבין מה לדנה ברגר ולמשחק הזה. צריכה ללכת הביתה מהר.
7. ג'ני יצור מגעיל, הוכיחה לי את זה כשהיא קרה לרון שובל 0 וכשהיא שיקרה לגבי זה, ועכשיו בפרק הזה גם כן.
8. רון שובל לא מספיק לדבר על עצמו!
9. רון אלוף ועומרי לא מספיק בולטים, דמויות משעממות מאוד, אם אחד מהם ינצח בגמר זה יהיה אכזבה.
10. הודא.
עד עכשיו תמכתי בעומר. הבנאדם שיחק את המשחק הכי טוב שאפשר עד אתמול, אבל בפרק האחרון הוא פשוט איבד כל כבוד שייחסתי אליו.
כבר שהוא הגיע למשא ומתן הבנתי שהוא אבוד. המהלך הכי הגיוני מבחינתו היה לשכנע את ג'ני לבוא להורקאן, ואיכשהו היו מצליחים לשכנע אותה לספר לשאר קויופה שהם מסכנים ואין להם אוכל ואין להם כלום ושאולי ייתנו לנצח במשימה או שתיים, אבל כלום. ולא רק שהוא לא עשה את זה, הוא הלך וישב מתחת למחסה וישן טוב וטחן פתיתים כמו איזה כוסית בזמן שכל השאר חברי שלו ישבו בפינה שלהם בשקט. מבחינתי זה הכי חרא שאפשר להיות. ומילא שהוא היה נשאר ככה, אבל לבוא וללכלך על השבט שלך? בשביל מה? עוד איזה מיני ברית באיחוד?
הבנאדם כנראה מושפע מדי מהעונות הקודמות, רואים שהוא לוקח את זה ביותר מדי רצינות, זה כולה פאקינג תוכנית ריאליטי. באמת שאני מאוכזב ממנו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)