אלון ערכתי
גם נמחקה לי התגובה כי התנתק לי האינטרנט בשניה ששלחתי אז צילמתי מסך זריז ושחזרתי
הwifi כאן טרולר ברמות אחרות, מתנתק רק אחרי שאני לוחץ ״שלח תגובה״ שאני לא יכול לעשות העתק באייפון וזה נמחק במקום להשלח
אלון ערכתי
גם נמחקה לי התגובה כי התנתק לי האינטרנט בשניה ששלחתי אז צילמתי מסך זריז ושחזרתי
הwifi כאן טרולר ברמות אחרות, מתנתק רק אחרי שאני לוחץ ״שלח תגובה״ שאני לא יכול לעשות העתק באייפון וזה נמחק במקום להשלח
זה מתחיל מחינוך, כלב לא נועד להיות שמירה או כלב קרבות, בני אדם יצרו אותם להיות כאלה בגלל הגודל שלהם, וחלקם בגלל האופי האלים והכוחני שלהם, ובני אדם כמו שלבני אדם הם פשוט ניצלו את היכולת לשלוט בבעלי החיים, כגון כלבים לשימושם הפרטי.. כלב שחיי בגינה לא צריך להיות רוצח אלא אם כן הוא משרת בעוקץ.
תהיה בטוח שגנב יבוא ויהיה לו אופציה שני בתים:
1. בית עם כלב מתוק מתוק מתוק אבל רועה גרמני גדול ומאיים.
2. בית בלי כלב
הוא ילך על אופציה מס' 2 בלי לחשוב בכלל... רק עצם הנוכחות של הכלב מרתיעה אנשים מהסוג שתיארתי.. למרות שאני חושב שכלב לא צריך לחיות בגינה/מרפסת, מקומו בבית!![]()
שכחתי שלא היית כאן שפתחתי את פורום ירוק, אז חשבתי שהדעה שלי מובנת מאליה. אני לא מצדיק קרבות כלבים, ממש לא
רק אמרתי שאתם הופכים בלי לשים לב כלבי שמירה לכלבים שמתעללים בהם בדיון הזה. כלבי שמירה ממוצעים (לא אלו שתמצא אצל משפחות פשע, סבבה?) מאומנים לנבוח ולהתריע מפני פולשים ולא לרצוח אותם או להיות מכונות הריגה
ולפי מה שידוע לי כלבי עוקץ הם לא כלבי תקיפה, ואם הם כן היו אני רואה סתירה בדעה שלך שמצד אחד אתה מצדיק את זה בשימוש של הצבא אבל מוחה על זה בכללי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)