Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 18 מתוך 18
  1. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    *עד שהתחילו עם הקטע שהם מתארחים בבתים שם זה עוד היה איכשהו מעניין. שתי דקות לתוך הקטע הזה וזפזפתי הלאה.
    אני חייב לציין שמפרק לפרק רמת ההתעניינות שלי בסדרה הולכת ופוחתת, וזה מאכזב כי זה נדמה לי כאילו הביאו טיפוסים מוקצנים דווקא לעונה הזאת, זה מרגיש כאילו אשכרה יש שם במאי ומפיק ואנשים שאומרים "אתה תעשה ככה ואתה תלך ככה", נכון שזה מבוים ברובו, אבל זה כאילו מרגיש יותר מדי מבויים.

*תכלס אני חייב להגיד שאני מאוכזב מלירון. היה הכי טוב לה להישאר בפוזה של הילדה השקטה והתמימה והלתחיל לפעול רק לקראת האיחוד/אחריו. עכשיו זה די ברור שלא משנה מה היא כבר תעשה, היא די שרופה בשבט כי היא עשתה טעות אחת שיכלה לעשות וזה לגלות את עצמה יותר מדי מוקדם. די ברור שהיא עפה בפרק הבא אם היא לא עושה משהו קיצוני.

*אני מאוד מקווה שבמשימת זומבי הבאה עומר יעוף סופית. היהירות שלו והאובר- ביטחון עצמי שיש לו דיי עולים לי על העצבים, רואים עליו שהוא משחק באופן מוקצן את התפקיד של התחמן-אסטרטג. הוא שכח דבר אחד גדול, וזה שלא משנה כמה אסטרטגיות תעשה, לא משנה מה תתכנן, אם אתה לא מוצא דרך למצוא חן ע"י הרוב- הלך עליך.

*בפרק הזה טילטיל נתן לי את ההוכחה הסופית שאם למישהו מגיע לזכות זה לו, הוא היחידי שהביע חרטה על הריב בין לירון ושאר השבט אחרי המשימת פרס. באמת שמגיע לו, מקווה שהוא יזכה.

*בכללי היה פרק מעפן, גם תכלס אפשר לראות שלא השקיעו חשיבה בשיט במשימת פרס. הקטע עם הדליים ממוחזר, הראו אותו כבר בכמה משימות וזה מתחיל לחזור על עצמו, מה גם שזאת משימה מפגרת שלא דורשת שום יכולת- והרי כל הקט בהישרדות זה להוכיח שאתה הכי חכם/הכי חזק/ הכי לא יודע מה.
    הקטע עם הכדור היה סתם מפגר וחסר פואנטה לדעתי.

2. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    החצי הראשון של הפרק היה ערוך (מבחינת עריכה של עורכים) באחת הצורות הכי טובות שראיתי. מהאמצע זה נהיה משעמם וחסר תועלת. אבל העריכה המצוינת שעשו לחצי הראשון (בין אם זה היה מבוים או לא) פשוט עשתה לי את הפרק.
    Spoiler ספוילר

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    1. לירון יצאה מפגרת ולא קשורה בכלל, התנהגה בילדותיות חסרת תועלת.
    2. טילטיל הוכיח שהוא בן אדם טוב ללא ספק, גרם לי להעריך אותו יותר ומבחינתי זה לא היה 'אובר רגש' אלא באמת משהו שחשוב להקפיד עליו.
    3. מפרק לפרק אני חושב ששושן הוא ראוי יותר לזכייה.
    4. גם רוסלנה מדברת לעניין.
    5. שבט קויופה זה שבט תפל ומשעמם שאם מישהו מהם יזכה זה יהיה עצוב.
    6. להודא יש פוטנציאל להיות טיפוס נחמד אבל היא פשוט מסרבת להיות כזאת.
    7. התעללות מה שעשו ללירון ורון אלוף.
    8. טיטי מתה על רון, רון לא שם עליה מאחורי הגב. נראה לי מתכננים לנו משהו.
    9. עד אמצע הפרק הוא היה יפה, בסוף היה מרוח ומשעמם ברובו.
    10. לא הייתי מסוגל לתת לאנשים לעשות לי נפנוף רוח ולהאכיל אותי כמו שרון שובל עשה.
    1. קשה לי להסכים עם זה. אין לה מה להפסיד, זה ברור מאליו שהיא על הכוונת. היא בעצם גרמה לאנשים בשבט השני לשרוף את שושן, וגם לבטוח בה אם ותגיע לאיחוד. בין היתר ראית לאן זה התפתח, והיא השיגה את טילטיל לצידה. זה מהלך ענק.
    2. טילטיל בנאדם טוב. אבל עדיין הוא מקבל עריכה של ווינר, וזה לא בסדר
    3. בהחלט מגיע לו, בא לשחק את המשחק ומשחק אותו.
    4. לא יודע על מה אתה מדבר, זרקה שניים שלושה משפטים בכל הפרק. מה שהיה בחלק של הבתים לא באמת ~לעניין.
    5. אמת.
    6. אמת. (כרררררררבולית 3: )
    7. האאאא, סטופ. מהרגע שהראו אותם מגיעים ואמרו 'זה אי בודד', כבר ישר זרקתי אלפי השערות על איך לירון קמה0 עוזבת לרגע את אלוף ומחפשת אחר פסלון, כי זה פשוט כלכך צפוי וברור מאליו. ביאס רצח לראות שהיא לא עשתה את זה
    8. כן זה מוזר רצח, היא אפילו אמרה 'וואי איך אני מתגעגעת אליו', מוזר.
    9-10. לא יכול שלא להסכים. הפרק בסופו היה משעמם. הדבר היחיד שציפיתי לו בסיום הפרק זה לראות לאן באמת לירון ואלוף מתגלגלים, אבל שום מקום.
    פשוט שכבו שם ולא עשו כלום.

Spoiler ספוילר

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •