*עד שהתחילו עם הקטע שהם מתארחים בבתים שם זה עוד היה איכשהו מעניין. שתי דקות לתוך הקטע הזה וזפזפתי הלאה.
אני חייב לציין שמפרק לפרק רמת ההתעניינות שלי בסדרה הולכת ופוחתת, וזה מאכזב כי זה נדמה לי כאילו הביאו טיפוסים מוקצנים דווקא לעונה הזאת, זה מרגיש כאילו אשכרה יש שם במאי ומפיק ואנשים שאומרים "אתה תעשה ככה ואתה תלך ככה", נכון שזה מבוים ברובו, אבל זה כאילו מרגיש יותר מדי מבויים.
*תכלס אני חייב להגיד שאני מאוכזב מלירון. היה הכי טוב לה להישאר בפוזה של הילדה השקטה והתמימה והלתחיל לפעול רק לקראת האיחוד/אחריו. עכשיו זה די ברור שלא משנה מה היא כבר תעשה, היא די שרופה בשבט כי היא עשתה טעות אחת שיכלה לעשות וזה לגלות את עצמה יותר מדי מוקדם. די ברור שהיא עפה בפרק הבא אם היא לא עושה משהו קיצוני.
*אני מאוד מקווה שבמשימת זומבי הבאה עומר יעוף סופית. היהירות שלו והאובר- ביטחון עצמי שיש לו דיי עולים לי על העצבים, רואים עליו שהוא משחק באופן מוקצן את התפקיד של התחמן-אסטרטג. הוא שכח דבר אחד גדול, וזה שלא משנה כמה אסטרטגיות תעשה, לא משנה מה תתכנן, אם אתה לא מוצא דרך למצוא חן ע"י הרוב- הלך עליך.
*בפרק הזה טילטיל נתן לי את ההוכחה הסופית שאם למישהו מגיע לזכות זה לו, הוא היחידי שהביע חרטה על הריב בין לירון ושאר השבט אחרי המשימת פרס. באמת שמגיע לו, מקווה שהוא יזכה.
*בכללי היה פרק מעפן, גם תכלס אפשר לראות שלא השקיעו חשיבה בשיט במשימת פרס. הקטע עם הדליים ממוחזר, הראו אותו כבר בכמה משימות וזה מתחיל לחזור על עצמו, מה גם שזאת משימה מפגרת שלא דורשת שום יכולת- והרי כל הקט בהישרדות זה להוכיח שאתה הכי חכם/הכי חזק/ הכי לא יודע מה.
הקטע עם הכדור היה סתם מפגר וחסר פואנטה לדעתי.