מאכזב ביותר, לא היה כלום.
מה שכן, נראה שיהודה אובד עצות.
לירון נשארת מלכה.
רון שובל ויהודה מוצאים פסלון חסינות (?), אחרת לא יכול לדעת מה עוד יכול להיות בקופסה.
אוכל יהיה נדוש מידי, ואני באמת לא יודע מה עוד יכול להיות פיזי בתוך קופסה.
1. החידה הזאת חרושה והייתי פותר אותה בפחות מדקה.
2. הפרק עצמו היה חביב, רואים שמרחו אותו רק בשביל שלא תהיה משימת חסינות ובשביל לסדר לעצמם מספר פרקים מתאים אחרי שבפרק הקודם הייתה משימה אחת פחות.
3. מבחינתי, יהודה רק עולה ומשתבח מפרק לפרק, מקבל מבחינתי את הציון הכי גבוה מבין כל המתמודדים, כל משפט שהוא אמר אני אומר "נכון, נכון, נכון, נכון!"
4. חבל לי שבשבט קויופה לקחו ישר את הצד של לירון מבלי לדעת מה באמת קרה.
5. רון שובל הצחיק אותי בבקתה עם הראש בקיר, הלך לו לא רע. סחטיין.
6. לירון טיפוס מגעיל ומעצבן, נמאס ממנה, הלוואי שתיכשל בניסיון שלה להכשיל את השבט.
7. נמאס לי לשמוע את השיר המעצבן של דנה ברגר. שיעיפו אותה רק בשביל שלא אשמע אותו יותר. (פתאום היא מוציאה סינגל)
8. מכל שבט קויופה, טיטי הכי מעניינת.
9. הודא הרגישה יותר מדי בנוח כשהיא ישבה לאכול בארוחה עם השף עם החזיה פתוחה מאחורה. מצד שני, לא מבין בזה, אולי היא הייתה חייבת.
10. מושיקו קופיקו.
בעקרון כל מה שאמרת הוא דעה אז אפילו שאני לא מסכים אינלי מה לדון על זה.
אבל ממה בדיוק נמאס לך מלירון? היא ויהודה כרגע היחידים שמשחקים, והיא משחקת את זה טוב.
מן הסתם שהיא הבאה להיות מודחת, מההתחלה זה היה ברית של אנונימים וברית של סלבס, ויהודה לקח את צד הסלבס ועזר לאחרים להתפרק.
כעת היא נותרה בלי בן ברית, וגם המצב שלה בלנצח משימות לא זוהר.
אז נכון שככל הנראה הפסלון היה מבוים, אבל הייתי פועל בדיוק באותה הדרך.
אתה כבר בדרך להיות מודח, בגלל אדם שפשוט אין לו מילה ושיקר לך בפרצוף. (לא שזה רע כמובן, זו היא מעלה נהדרת בהישרדות)
אם אני הייתי בדרך להיות מודח אז הדבר האחרון שהייתי רוצה זה שההוא שבגד בי, יהיה זה שיזכה.
ולכן היא פעלה נכון כאשר חשפה את יהודה לקבוצה השנייה, תראה את הלחץ והסטרס שנהיה לו אחרי כל זה. (וזה מעולה, יהודה הוא הנבל והאסטרטג הכי גדול כרגע, אם לירון גרמה לכזה דבר סימן שהוא לא לבד במשחק האסטרטגי [אפילו שזה עומר מפעיל אותה בעקרון])
הייתי מרחיב ואומר שאפילו את משימת הפרס לא הייתה לי בעיה להכשיל אם זה היה תלוי בי, בידיעה שאודח בכל אופן ולהביא את השבט שלי לירידה.
עכשיו שהיא עם חסינות, אין לה שוםםםםםםםםםםםםםםםם סיבה שבעולם לא להכשיל את הצוות, אפילו קויופה אמרו את זה.
הדרך שלה היחידה איכשהוא במשחק כרגע, זה להכשיל את הקבוצה כדי לשרוד.
אמסלם אומר ש'אנחנו חייבים את לירון, אני לא רוצה להיפרד מאף אחד מהחברים שלי'
אבל כמובן שאם שרשרת החסינות לא הייתה אצל לירון, לא הייתה לו בעיה להדיח אותה, מן הסתם.
אפילו שאתמול הם לכלכו עליה, והיום הם ילקקו לה כדי שתשתתף.
אני באמת לא מבין מה לא נכון במה שלירון עשתה
ספוילר
אני מבין למה לירון עשתה מה שעשתה ואני מבין למה היא מנסה להכשיל את המשימה, אבל אני לא אומר שזה מוצא חן בעיניי ולדעתי זה מגעיל.
חלק משחקים בשביל האסטרטגיה והתככים וחלק משחקים מהלב, בדומה לזה, יש צופים שרואים ואוהבים את מי שמשחק ככה ואת מי שמשחק ככה, אני אוהב את האנשים הטובים שפועלים מהלב ומדברים לעניין. אם הם עושים אסטרטגיה בנוסף מבלי לדבר שטויות ולשקר אז זה בונוס, ויהודה לא משקר, יהודה אמר שהוא בגד בעומר והודה בזה!
היא סתם משקרת, מלכלכת ומחממת מבלי הצדק. מבחינתי זה מגעיל וגם הדיבור שלה ילדותי ומפגר.
הוא לא שיקר לעומר, כשהוא אמר לו את זה הוא באמת התכוון, הוא התלבט עם עצמו ובסוף החליט לפעול על פי הלב.
לירון מדברת שטויות, הוא לא היה בברית איתה מעולם, הוא דיבר רק עם עומר וזה בינו לבין עומר. (על סמך מה שהציגו בפרקים)
לירון בעצמה פיזרה הבטחות לבן יהב, לרוסלנה ולטילטיל ובכל הדחה שיקרה לכולם.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)