בואו נדון על כמה שרובינו מאוכזבים מיהודה
ובעזרת השם מישהו מקויופה יודח בפרקים הבאים, ולירון ועומר יישארו פה לאיחוד3>
זה יפה שסוףסוף פרגנו בפרק של שעה
סליחה, 45 דקות בטוטאל לא כולל פרסומות
רק הבעיה היא שהגרסא האמריקאית מספיקה להכניס שלושה ימים בזמן הזה ובארץ מכניסים רק ערב אחד
לירון קרעה את שושן לגזרים במועצה כזה דבר לא ראיתי, זה היה כואב ממש fatality
https://www.youtube.com/watch?v=-Fykb-V-2oM
מוזר לי שהוא פרש אבל לכו תדעו מה עבר לו בראש...
ושוב, אפילו לא הצצה לפרק הבא, מאכזב
נכון?????
וואי כמה אני גאה בה
עומר אפילו לא עשה משהו
חחחחח היה שלב שהבטתי בתוכנית, ופשוט היה לי חבל על עומר שתכנן כלכך הרבה.
הרי זה הגיע למצב שכולם עושים עליהום על יהודה והוא לא היה צריך אפילו להתערב
כמובן שלירון התחילה עם זה בצורה נהדרת, ושמרה על שיח טוב לדעתי
אבל נגיד היה קטע שטילטיל, דנה, ורוסלנה יצאו עליו. זה ממש הצחיק אותי
ספוילר
1. לפני מועצת שבט הערכתי מאוד את הדיבור של שושן, הוא התעלה על עצמו מהפרק הקודם.
2. במועצת שבט שושן ירה לכל הכיוונים וזו הטעות העיקרית שלו.
3. מה דנה ברגר מיתממת, היא תיכננה להצביע לשושן אז מה היא משחקת אותה שהיא בת הברית היחידה שלו, "לא ידעתי שיש לו בריתות אחרות" עאלק
4. הפרישה של שושן נבעה מ-2 סיבות, או שהוא באמת עם מצפון, או שהוא פחד שהפסד לעומר יהיה השפלה קשה מנשוא, לא נדע לעולם.
5. לא ראינו את שבט קויופה כל הפרק.
6. אמסלם נשאר ספורטיבי.
7. טילטיל ורוסלנה לא פראיירים, גילו שיש פה בלאגן ונפתרו ממנו מהר, אבל השאלה אם זה ריווחי להם להמשך, לא נדע לעולם.
8. הפרק היה קצר מהרגיל, מעניין מה ברשת שמו במקום.
9. בדרך כלל הייתי מקווה שהמודח הבא יהיה מקויופה, הפעם אני מעדיף שזה הוראקן ושזו תהיה לירון.
10. נמאס לי מהפתיח הארוך הזה, בשביל מה צריך אותו?
לירון דיברה מעולה במועצת השבט לפי דעתי
לא התפרצה ולכלכה ת'פה עליו, ומה גם שדיברה לעניין - ראו על רוסלנה וטילטיל את ההסכמה, בסופו של דבר הרי גם ראינו את זה בהצבעות.
עומר לשם שינוי בכלל לא דיבר, פרט למשפט פה ומשפט שם. לא ברור לי אם זה מחוסר ברירה [שאסור לו כזומבי] או שפשוט רוס, טילטיל, לירון ודנה עשו עבודה טובה יותר בלהפיל את מימון, כך שהוא החליט לשקוט.
אני חושב [לצערי] שחוץ מהמהלך הזה של עומר ולירון [תפל כמה שיהיה, אבל עדיין מהלך] לא נזכה לעוד מהלכים אסטרטגים במשחק הזה.
אולי אולי אולי אולי אם מושיק יחזור, יהיה סיכוי ל'אסטרטגיה' איפשהוא בתוך הישרדות, ממה שנשאר ממנה.
אבל כרגע אחרי שהדיחו את יהודה [שלדעתי ממש לא הספיק לממש את עצמו, המהלכים שלו היו מעוטים ולבסוף גם נכשלו], אנחנו עומדים להישאר עם כלום ושום דבר.
וכמובן, פרק שלם בלי קויופה - אי אפשר לבקש יותר מזה.
רק חבל שבפרק היה מועצת שבט, אפילו את המשימה בסוף של מועצת השבט לא היה. אז למה למשוך את זה כלכך הרבה בכל זאת?
ספוילר
*פרק מעפן לחלוטין. מה כבר ראינו? את עומר ולירון צורחים כמה שושן שקרן[שוב]? את טילטיל בוכה/צורח/כועס/אובר-ריאקטינג מוגזם אחר[שוב]? את אמסלם מצליח להעביר פרק שלם שכל מילה שלו מתקשרת לכדורסל[שוב]? עזבו את זה שחוץ מאותם באי של השבט ואת המועצת שבט לא הראו כלום. פשוט בזבוז של פרק ושל זמן שידור.
*מאוד מאוכזב משושן. מאוד. אלוהים יודע כמה פרקים הבנאדם הולך, קושר קשרים, משקר, מזיע, מתאמץ במשימות, מתחמן- ובשביל מה? בשביל לפרוש חצי דקה לפני משימת זומבי?
שוב, מאכזב.
*אני מאוד רוצה שלירון תודח. לא שהיא לא משחקת יפה, היא משחקת. אבל משהו בפוזה של "אני ילדה קטנה תמימה חמודה, אני לא עושה כלום טיהיהיהי משחקת בשיער קוטפת פרחים" מציק לי מאוד. זה לא גנון, זה הישרדות.
*קרע אותי מחדש כל פעם לראות את עומר ובעיקר את לירון מתעצבנים את נשמתם כי "שושן שיקר". כנראה שמישהו פה שכח כמה נפח תופס "השקר" בהישרדות.
*יש לי הרגשה שטילטיל, אמסלם ורוסלנה באמת הולכים להגיע רחוק. בינתיים לא ראיתי שום סדק הכי קטן בברית של שלושתם.
*פרק שלם בלי קויופה. התחלתי להתרגז, עד שנזכרתי שדווקא טוב קצת להרחיק את הפרצוף הזחוח שלהם הרחק מהמקרע לכמה פרקים. עוד פעם אני שומע "הופה הופה" ואני מתפוצץ.
*יש לי הרגשה שבפרק הבא הוראקן הולכים להיכנס בקויופה. כבר כמה פרקים שמדברים על כמה שהם זחוחים וגאים בעצמם. לא הייתי מתנגד לראות קצת ניצחונות לטובת הוראקן.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)