Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16
  1. מייסד האתר והפורום
    סיכום פרק 13 מבחינתי:

1. חבל ששושן התחיל לשחק מלוכלך ואפילו גרוע, אם הוא היה 10 בפרק הקודם עכשיו הוא 7.5 מבחינתי.
    2. כל הכבוד לטילטיל על החסינות האישית.
    3. ב-10 הפרקים האחרונים רוסלנה בקושי מדברת, אבל כשהיא כן אומרת משהו היא ממש לא עושה רושם של דוגמנית 'סתומה'. ניתן לה את זה.
    4. רון שובל לא נגרר לריב עם שושן אחרי מה ששושן אמר, יפה.
    5. שבט קויופה ממשיך להיות שבט תפל.
    6. זו העונה הראשונה של הישרדות שיותר גברים בוכים מנשים.
    7. לירון מתנהגת כמו תינוקת עם זה שהיא מתחילה לשחק אותה נינוחה במשימת החסינות שהיא לא עוזרת לחברים שלה. אין לי בעיה שהיא עושה את זה, אבל היא כאילו ממש רוצה שידעו.
    8. אמסלם כל הזמן מדבר על טובת השבט, מה יהיה אחרי האיחוד?
    9. בפרק הבא שושן או דנה הולכים הביתה? אני לא רואה אופציה ששושן הולך הביתה. רק דנה.
    10. סך הכל פרק בסדר.

2. Just a prank bro
    שם: דור
    "יו... איזה חום היום" הרגה אותי לירון

ולי יש תחושה ששושן הולך להיות מודח, השקרים שלו יעלו על עצמם ויתפוצצו לו בפנים

3. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי Edgar צפה בהודעה
    "יו... איזה חום היום" הרגה אותי לירון

ולי יש תחושה ששושן הולך להיות מודח, השקרים שלו יעלו על עצמם ויתפוצצו לו בפנים
    גם אם הם מצליחים לארגן את רוסלנה נגדו
    זה יהיה 3 נגד 3
    עומר, רוסלנה, דנה
    נגד
    שושן, אמסלם וטילטיל.

תהיה משימה וקשה לי לראות משימה שבה דנה תנצח, בכלל, נגד כל אדם.

4. Just a prank bro
    שלישיית הסלבס תישאר יחד ותצביע נגד שושן
    אם הם מצליחים לגייס את רוסלנה, גם טילטיל יצטרף ואם טילטיל יצטרף גם אמסלם יצטרף

5. היכל התהילה
    למי אכפת מה היה בפרק
    זה כבר פרק 3 או רביעי בלי הדחה
    שונא שהם עושים מזה מריחה ענקית, יכלו לוותר על הפרקים 11 ו12 וכלום לא היה קורה אבל כמו כל החברות בישראל הם תאגיד תאב בצע שיעשה הכל בשביל למרוח עוד קצת דברים שיש להם רייטינג טוב עליהם
    והפרק עצמו היה תת רמה, כולם שם מתנהגים כמו תינוקות מגודלים. לפחות קרה משהו בפרק לעומת שני הפרקים הקודמים.
    שושן מצא פסלון או שבאמת חזר בלי כלום? (ראיתי קטעים בהתחלה)

6. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי דניס זה אני צפה בהודעה
    למי אכפת מה היה בפרק
    שונא שהם עושים מזה מריחה ענקית, יכלו לוותר על הפרקים 11 ו12 וכלום לא היה קורה אבל כמו כל החברות בישראל הם תאגיד תאב בצע שיעשה הכל בשביל למרוח עוד קצת דברים שיש להם רייטינג טוב עליהם
    והפרק עצמו היה תת רמה, כולם שם מתנהגים כמו תינוקות מגודלים. לפחות קרה משהו בפרק לעומת שני הפרקים הקודמים.
    חזר בלי כלום וחשב שסידר לעצמו כבוד בשבט השני

7. Just a prank bro
    ציטוט פורסם במקור על ידי דניס זה אני צפה בהודעה
    למי אכפת מה היה בפרק
    תראה את ההישרדות האמריקאית תאמין לי לא תתחרט
    פה זה אובמניישן של האח הגדול-הישרדות-טלנובלה יומית

8. מייסד האתר והפורום
    אגב, אני ראיתי כמה עונות באמריקאי, זה מאוד יפה ומושקע הרבה יותר מהישראלי.
    אבל יותר נוח לראות ישראלי כי זה קל יותר להתחבר לאנשים.

9. היכל התהילה
    לא מת על הז'אנר של ריאליטי, רק המרוץ למליון סבבה ולא מסטיק ברמה שאחרות
    אבל אנסה כשיהיה לי כוח
    איך אני מתגעגע לתקופה של אחד נגד מאה שהשעשועונים שלטו בטלוויזיה לפני כל החריאליטי
    טוב אבל זה כבר לא קשור אז forget it או שנמשיך בנו״ד אם כבר

10. מנהל ראשי
    אני חושב ששושן יודח, יצליח להעיף את עומר מהמשחק וכך שושן יחזור באיחוד.
    את דנה ההפקה לא תמהר להדיח.

11. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    *שושן מבחינתי איבד את הכבוד שהיה לי אליו, בנאדם עם שכל שידע מה הוא עושה ותכנן כל מהלך הפך תוך מהלך שגוי אחד לשקרן, פחדן שמתחמן בשביל להרוויח עוד דקה.
    די ברור שיעיפו אותו, רואים שכולם מתחילים להתחמם עליו.

*המהלך של שושן היה אחד המפגרים ביותר שראיתי. בכמה דקות הראשונות עוד חשבתי לעצמי "וואלה, הבנאדם גאון. מצא לעצמו דרך להישאר בסדר עם השבט השני ועדיין לצאת מלך מול השבט שלו." ואז קלטתי איזו מחשבה הזויה חשבתי.

*עד כמה ששנאתי את עומר [ואני עדיין שונא] אני חייב להגיד שהבנאדם בינתיים יוצא מלך. האיש אשכרה נחשב כסוג-של מודח ועדיין מצליח למשוך בחוטים מהמטר על מטר שהקציבו לו. על זה מגיע לו כפיים. לא הרבה היו מצליחים להחזיק מעמד במצבו ותוך כדי לבצע מהלכים בתוך השבט עצמו.

*לירון פשוט מאכזבת אותי. כבר חשבתי ש"הופה, הנה קמה לה בחורה בהישרדות שאשכרה מסוגלת לשחק את התפקיד של התחמנית שמושכת בחוטים"- אבל לא. אין לי שום הגדרה חוץ מלהגיד שהיא פשוט ביגשוט וונאבית. די ברור שאין לה מושג מה לעשות כחלק מהיותה "תחמנית" ולכן היא פשוט עושה שטויות. במשימת זומבי האחרונה פשוט לא ידעתי אם לצחוק או לבכות, אפילו גיא זוארץ בכבודו ובעצמו עוד שניה היה קופץ וחונק את שניהם.

*כשתוכנית טלוויזיה מסוימת מעניינת אותך, זה יכול להגיע לעיתים למצב שבו אתה קם בבוקר של יום שידור התוכנית והדבר הראשוןש אתה חושב עליו זה "וואי, היום יש הישרדות, אסור לי לפספס" ולצערי, העונה זה פשוט ממש לא ככה. אני מוצא את עצמי מדלג על חלקי פרקים או אפילו על פרקים שלמים- כי זה פשוט משעמם אותי. שבט קויופה ממשיכים לנצח, הכול חתיכת פרפקט גדול אצלהם, ואילו שבט הוראקן תמיד מפסיד, תמיד מדיח, תמיד יש סכסוכים אחד בין השני- זה כבר נהיה פשוט משעמם לצפות בדבר שאתה יודע מה הולך לקרות כבר מראש.

12. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי BurstingBlitz צפה בהודעה
    *שושן מבחינתי איבד את הכבוד שהיה לי אליו, בנאדם עם שכל שידע מה הוא עושה ותכנן כל מהלך הפך תוך מהלך שגוי אחד לשקרן, פחדן שמתחמן בשביל להרוויח עוד דקה.
    די ברור שיעיפו אותו, רואים שכולם מתחילים להתחמם עליו.

*המהלך של שושן היה אחד המפגרים ביותר שראיתי. בכמה דקות הראשונות עוד חשבתי לעצמי "וואלה, הבנאדם גאון. מצא לעצמו דרך להישאר בסדר עם השבט השני ועדיין לצאת מלך מול השבט שלו." ואז קלטתי איזו מחשבה הזויה חשבתי.

*עד כמה ששנאתי את עומר [ואני עדיין שונא] אני חייב להגיד שהבנאדם בינתיים יוצא מלך. האיש אשכרה נחשב כסוג-של מודח ועדיין מצליח למשוך בחוטים מהמטר על מטר שהקציבו לו. על זה מגיע לו כפיים. לא הרבה היו מצליחים להחזיק מעמד במצבו ותוך כדי לבצע מהלכים בתוך השבט עצמו.

*לירון פשוט מאכזבת אותי. כבר חשבתי ש"הופה, הנה קמה לה בחורה בהישרדות שאשכרה מסוגלת לשחק את התפקיד של התחמנית שמושכת בחוטים"- אבל לא. אין לי שום הגדרה חוץ מלהגיד שהיא פשוט ביגשוט וונאבית. די ברור שאין לה מושג מה לעשות כחלק מהיותה "תחמנית" ולכן היא פשוט עושה שטויות. במשימת זומבי האחרונה פשוט לא ידעתי אם לצחוק או לבכות, אפילו גיא זוארץ בכבודו ובעצמו עוד שניה היה קופץ וחונק את שניהם.

*כשתוכנית טלוויזיה מסוימת מעניינת אותך, זה יכול להגיע לעיתים למצב שבו אתה קם בבוקר של יום שידור התוכנית והדבר הראשוןש אתה חושב עליו זה "וואי, היום יש הישרדות, אסור לי לפספס" ולצערי, העונה זה פשוט ממש לא ככה. אני מוצא את עצמי מדלג על חלקי פרקים או אפילו על פרקים שלמים- כי זה פשוט משעמם אותי. שבט קויופה ממשיכים לנצח, הכול חתיכת פרפקט גדול אצלהם, ואילו שבט הוראקן תמיד מפסיד, תמיד מדיח, תמיד יש סכסוכים אחד בין השני- זה כבר נהיה פשוט משעמם לצפות בדבר שאתה יודע מה הולך לקרות כבר מראש.
    ולך תדע אולי ההפקה משחקת בחוטים כדי שזה ייראה ששבט קויופה הוא המוביל ושבט הוראקן המסכנים וכשהזמן יגיע ההפקה תתערב ותגרום לאחד משבט הוראקן להגיע לגמר ולקחת את הפרס. הקהל אוהב אנדרדוגס .

13. מנהל ראשי
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    ולך תדע אולי ההפקה משחקת בחוטים כדי שזה ייראה ששבט קויופה הוא המוביל ושבט הוראקן המסכנים וכשהזמן יגיע ההפקה תתערב ותגרום לאחד משבט הוראקן להגיע לגמר ולקחת את הפרס. הקהל אוהב אנדרדוגס .
    אני דיי בטוח שזה מה שיקרה.

14. Just a prank bro
    ציטוט פורסם במקור על ידי itayQT צפה בהודעה
    אני דיי בטוח שזה מה שיקרה.
    אהמ טילטיל אהמ

אגב, אני ראיתי כמה עונות באמריקאי, זה מאוד יפה ומושקע הרבה יותר מהישראלי.
    אבל יותר נוח לראות ישראלי כי זה קל יותר להתחבר לאנשים.
    אצלי זה בדיוק הפוך, אני מתחבר לאנשים הרבה יותר בקלות באמריקאי גם בלי לראות אותם בוכים ורבים כל דקה
    בישראלי אני פשוט לא יכול לסבול אף אחד, הייתה את ליסה אבל גם אותה ההפקה מיהרה להשתיק כדי שהסלבס שלה לא יודחו

15. מנהל ראשי
    נכון, אני רואה את טילטיל מגיע ללא פחות מהגמר. אם משהו יקרה בדרך, אני אהיה מופתע.

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •