פורסם במקור על ידי
BurstingBlitz
*שושן מבחינתי איבד את הכבוד שהיה לי אליו, בנאדם עם שכל שידע מה הוא עושה ותכנן כל מהלך הפך תוך מהלך שגוי אחד לשקרן, פחדן שמתחמן בשביל להרוויח עוד דקה.
די ברור שיעיפו אותו, רואים שכולם מתחילים להתחמם עליו.
*המהלך של שושן היה אחד המפגרים ביותר שראיתי. בכמה דקות הראשונות עוד חשבתי לעצמי "וואלה, הבנאדם גאון. מצא לעצמו דרך להישאר בסדר עם השבט השני ועדיין לצאת מלך מול השבט שלו." ואז קלטתי איזו מחשבה הזויה חשבתי.
*עד כמה ששנאתי את עומר [ואני עדיין שונא] אני חייב להגיד שהבנאדם בינתיים יוצא מלך. האיש אשכרה נחשב כסוג-של מודח ועדיין מצליח למשוך בחוטים מהמטר על מטר שהקציבו לו. על זה מגיע לו כפיים. לא הרבה היו מצליחים להחזיק מעמד במצבו ותוך כדי לבצע מהלכים בתוך השבט עצמו.
*לירון פשוט מאכזבת אותי. כבר חשבתי ש"הופה, הנה קמה לה בחורה בהישרדות שאשכרה מסוגלת לשחק את התפקיד של התחמנית שמושכת בחוטים"- אבל לא. אין לי שום הגדרה חוץ מלהגיד שהיא פשוט ביגשוט וונאבית. די ברור שאין לה מושג מה לעשות כחלק מהיותה "תחמנית" ולכן היא פשוט עושה שטויות. במשימת זומבי האחרונה פשוט לא ידעתי אם לצחוק או לבכות, אפילו גיא זוארץ בכבודו ובעצמו עוד שניה היה קופץ וחונק את שניהם.
*כשתוכנית טלוויזיה מסוימת מעניינת אותך, זה יכול להגיע לעיתים למצב שבו אתה קם בבוקר של יום שידור התוכנית והדבר הראשוןש אתה חושב עליו זה "וואי, היום יש הישרדות, אסור לי לפספס" ולצערי, העונה זה פשוט ממש לא ככה. אני מוצא את עצמי מדלג על חלקי פרקים או אפילו על פרקים שלמים- כי זה פשוט משעמם אותי. שבט קויופה ממשיכים לנצח, הכול חתיכת פרפקט גדול אצלהם, ואילו שבט הוראקן תמיד מפסיד, תמיד מדיח, תמיד יש סכסוכים אחד בין השני- זה כבר נהיה פשוט משעמם לצפות בדבר שאתה יודע מה הולך לקרות כבר מראש.