Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16
  1. מייסד האתר והפורום
    רק עכשיו ראיתי את הפרק של אתמול אז אני פותח נושא.

מה שחשבתי על הפרק :

1. רואים יותר מרוסלנה והיא מפגינה יכולות במשימות וגם מדברת לעניין. יפה.
    2. עומרי כוכבי מיתמם, כאילו הוא כל יום עושה קולות של חזיר.
    3. טיטי שבהתחלה תפסתי ממנה מתחילה להתנהג כמו שאר השבט שלה והיא מתנשאת אפילו יותר מהם.
    4. אמסלם היה מכובד ונשאר מכובד.
    5. טילטיל נשבר כמו קליפקס פלסטיק לשיער.
    6. הודא נתנה שקר גרוע כשחזרה מהמשא ומתן והשבט שלה בלע את זה.
    7. אני מאמין שבפעם הבאה שבט הוראקן ינצח או שיהיה איחוד.
    8. אם באיחוד חשבתי שרון שובל יעבור לחברה הטובים אז אחרי שהוא רב עם רוסלנה עכשיו זה כבר פחות סביר.
    9. פתאום דנה ברגר נתפסת בעיני כנורמלית ביחס לשבט קויופה.
    10. ימח שמם, ב'בפרקים הבאים' שלהם לא הספקתי לסגור וראיתי את הקטע הראשון שהוא ספוילר ענקי.

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אוקיי, האמת שהפעם אני יכול להסכים איתך.

רוסלנה בהחלט מפגינה נוכחות, וזה טוב. טילטיל שוב נשבר, ושוב לא ברור למה ההפקה חושבת שיהיה לנו אכפת מזה.
    טיטי, כשמה כן היא, מפגינה שום דבר פרט לטיטיז.
    מתנהגת בגועליות, כמו שאר חבריה. ג'ני והודא הן התקווה היחידה לקויופה [אף שזה לא יתפוס, בגלל האיחוד]
    ואמסלם עם כבודו שלו, ויש כבוד - שיחק אותה במשימות האחרונות.

מה גם שעומר נתן משחק נהדר, בהחלט על דרך המלך אל הגמר.
    כרגע היחיד ש'שורד'. (כי מבחינתי טיטי רוסלנה ואמסלם לא עשו דבר עד עכשיו פרט לדיבורים, וקויופה כמובן.. שלא נדבר)

Spoiler ספוילר

3. מנהל ראשי
    אחלה של פרק, אני מאוד אהבתי.
    טילטיל יכל לתת קצת יותר פייט במשימת הזומבי, חבל שהוא נשבר מראש.
    למרות שאני לא מת על עומר, הוא אכן משחק את "הישרדות" בדרך ש"הישרדות" בנויה על כך מגיע לו שאפו. אבל אני עדיין לא אוהב אותו.

שורה תחתונה,
    אין כמו לירון והוראקן.

4. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    שנייה רגע. טילטיל הודח כבר?
    או שעוד לא? כבר איבדתי פוקוס
    Spoiler ספוילר

5. מנהל ראשי
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    שנייה רגע. טילטיל הודח כבר?
    או שעוד לא? כבר איבדתי פוקוס
    Spoiler ספוילר

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי itayQT צפה בהודעה
    לא..
    האחרון שהודח זה שושן משבט הוראקן.
    אמרנו בלי ספוילרים מיסטר איתי

Spoiler ספוילר

7. היזהרו מחיקויים!
    לא..
    האחרון שהודח זה שושן משבט הוראקן.
    מחר הדחה נוספת של הוראקן.. וללירון יש פסל חסינות..
    לא שעשית לי ספוילר, ראיתי את הבפרק הבא (אמשיך בלבן),
    וכמה שזה נראה אגדי אני פשוט בטוח שזה הולך להיות פרק שבאמת שווה לי לראות. אנסה לפנות לו זמן.
    Spoiler ספוילר

8. מנהל ראשי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Will O' Wisp צפה בהודעה
    נכון. טופל.

וכמה שזה נראה אגדי אני פשוט בטוח שזה הולך להיות פרק שבאמת שווה לי לראות. אנסה לפנות לו זמן.
    הפרק האחרון היה מצויין, אני מקווה שהם באמת ישמרו על הרף.

9. היזהרו מחיקויים!
    נכון. טופל.

הפרק האחרון היה מצויין, אני מקווה שהם באמת ישמרו על הרף.
    לא הקדשתי כל כך תשומת לב לזה ,אבל הפרק הבא נשמע ממש מבטיח. למרות שלי העונה הזאת נשמעת כמו סרט מתוסרט, זה פשוט תלוש מדי.
    Spoiler ספוילר

10. מנהל ראשי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Will O' Wisp צפה בהודעה
    לא הקדשתי כל כך תשומת לב לזה ,אבל הפרק הבא נשמע ממש מבטיח. למרות שלי העונה הזאת נשמעת כמו סרט מתוסרט, זה פשוט תלוש מדי.
    העונה חלשה, התחילה לדעתי טוב והידרדרה. הפרק האחרון החזיר לי קצת את הציפיות שאולי יהיה איזה משהו מעניין.
    אבל מה זה משנה, העיקר שזה כיף לראות

11. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    פרק בסדר יחסית.
    *שבט קויופה מתחילים להראות התנהגות מבזה ומבישה, במיוחד טיטי וכוכבי, שדווקא משניהם החזקתי הכי הרבה.
    *הקטע עם השקר של הודא היה מעפן בטירוף, זה שכל השאר אכלו את זה ועוד ביקשו תוספת-מפגר אפילו יותר.
    *במהלך משימת הפרס האחרונה, טילטיל שוב הוכיח שאין גבול לכמה שהטמטום האנושי מסוגל להגיע [ברצינות בנאדם? אתה רוצה לענות עוד לפני ששמעת את האופציות?]. אבל הוא חמוד, הוא בוכה כל הזמן ואפשר להתחבר אל הנפש התמימה שלו, אז כוווווווולם סולחים לו על זה.
    *הקטע במשימה שקויופה אשכרה יושבים ותוקעים קוראסונים ובננות מול הוראקן [ברצינות? בננות? כבר שחכתם את הפרס המוקדם יותר שהם קיבלו בצורת תושב מקומי שהראה להם איך לתפעל את הערכת דיג ואיך להגיע לכל העצי בננות וקוקוסים באי שלכם?]
    Spoiler ספוילר

12. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי BurstingBlitz צפה בהודעה
    פרק בסדר יחסית.
    *שבט קויופה מתחילים להראות התנהגות מבזה ומבישה, במיוחד טיטי וכוכבי, שדווקא משניהם החזקתי הכי הרבה.
    *הקטע עם השקר של הודא היה מעפן בטירוף, זה שכל השאר אכלו את זה ועוד ביקשו תוספת-מפגר אפילו יותר.
    *במהלך משימת הפרס האחרונה, טילטיל שוב הוכיח שאין גבול לכמה שהטמטום האנושי מסוגל להגיע [ברצינות בנאדם? אתה רוצה לענות עוד לפני ששמעת את האופציות?]. אבל הוא חמוד, הוא בוכה כל הזמן ואפשר להתחבר אל הנפש התמימה שלו, אז כוווווווולם סולחים לו על זה.
    *הקטע במשימה שקויופה אשכרה יושבים ותוקעים קוראסונים ובננות מול הוראקן [ברצינות? בננות? כבר שחכתם את הפרס המוקדם יותר שהם קיבלו בצורת תושב מקומי שהראה להם איך לתפעל את הערכת דיג ואיך להגיע לכל העצי בננות וקוקוסים באי שלכם?]
    *כפי ששמתם לב, מחר הדחה. כבר הראו שלירון מוצאת את הפסל חסינות. לא נראלי שרוסלנה עלתה למישהו על הכוונת לעת עתה, וגם דנה הצליחה להשתקע טוב גם עם לירון וגם עם השאר. לפי הריאקציות של אמסלם וטילטיל, כנראה שזה יהיה אחד משניהם. אלוהים, בבקשה תעשה שמישהו יעיף את עומר לכל הרוחות.
    לא להזכיר דברים שיהיו בפרק הבא!!!!!!!

13. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    לא להזכיר דברים שיהיו בפרק הבא!!!!!!!
    אבל הראו את זה מיד אחרי הכתוביות סיום!!!
    לא משנה, ערכתי.

14. היזהרו מחיקויים!
    פרק בסדר יחסית.
    *כפי ששמתם לב, מחר הדחה. כבר הראו שלירון מוצאת את הפסל חסינות. לא נראלי שרוסלנה עלתה למישהו על הכוונת לעת עתה, וגם דנה הצליחה להשתקע טוב גם עם לירון וגם עם השאר. לפי הריאקציות של אמסלם וטילטיל, כנראה שזה יהיה אחד משניהם. אלוהים, בבקשה תעשה שמישהו יעיף את עומר לכל הרוחות.
    עומר לא יעוף עד האיחוד, (לפחות)
    ספוילר לבן:
    מן הסתם שלירון לא תודח. דנה די השתקעה פנימה ורוסלנה סבבה עם כולם. השניים היחידים בסיכון הם אמסלם וטילטיל, רק שאמסלם היה חיית פרא במשימת כדים והוא team player חביב כזה שכולם רוצים בחברתם. לעומת זאת, אולי טילטיל נוגע לרגש ומצחיק שכזה, אבל הוא חלש שכלית, טקטית, הבנתית וגם פיסית בהשוואה לאמסלם. מה שמותיר אותו כמקום שני להיות מודח. לאחר שינסו להדיח את לירון והיא תשלוף את הפסלון, טילטיל יעמוד לדו-קרב מול עומר ולא משנה מה הנושא יהיה- טילטיל יודח כי הוא יעמוד בעמדת נחיתות. כולם ישנאו את עומר ולירון, סביר להניח שאיחוד יבוא בפרק הבא ועומר ולירון יעופו ממש ממש מהר, או ממש מאוחר. קיצר, תתרגל לעומר בזמן הקרוב, הבן-אדם חכם.\
    ופה זה נגמר שתדעו שיש הרבה.
    Spoiler ספוילר

15. מייסד האתר והפורום
    אבל הראו את זה מיד אחרי הכתוביות סיום!!!
    לא משנה, ערכתי.
    יש כאלו (כמוני) שלא רואים את ה'בפרקים הבאים' ובשביל לדבר על הפרק הבא יש אשכול מרוכז.

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •