אני לא יודע איך לשכפל... משהו יכול להסביר לי בבקשה? אני צריך לשכפל את איוי (במטרה לפתח שבעית איוי)
תודה למי שיעזור!!!
אני לא יודע איך לשכפל... משהו יכול להסביר לי בבקשה? אני צריך לשכפל את איוי (במטרה לפתח שבעית איוי)
תודה למי שיעזור!!!
חזרתי!!
בפלטינה לא חייבים לשכפל אותו, אפשר לתפוס אותו כמה שרוצים, במקום שנקרא trophy garden
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
די כבק עם הדברים האלו.
הוא רוצה לשכפל את תגידו לו איך משכפלים, אתם לא יודעים? אל תגיבו!!!!1111
FC: (פלאטינום)
4938 3512 1291
אופיר13 דיי להספים...
אתה יכול להרבות איבי עם פוקימונים מקבוצת הרבייה שלו
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
אני מספים?!
ואם ישאלו אותכם איך משכפלים כי אני רוצהלהשיג עוד מיוטו, מה תגידו?
תרבה אותו?!
לא, תגידו איך משכפלים וזהו, הוא שאל את זה אז די.
FC: (פלאטינום)
4938 3512 1291
עכשיו שוב הספאמתOriginally posted by אופיר13@Dec 12 2008, 12:51 PM
אני מספים?!
ואם ישאלו אותכם איך משכפלים כי אני רוצהלהשיג עוד מיוטו, מה תגידו?
תרבה אותו?!
לא, תגידו איך משכפלים וזהו, הוא שאל את זה אז די.
אתה אומר לנו לא לעשות מה שאתה עושה- אם אתה לא יודע איך משכפלים, גם אתה אל תגיב פה.
---
איען צורך לשכפל הפעם כי איווי אפשר לתפוס וגם להרבות, אם לא היה אפשר היו אומרים לך איך לשכפל.
אופיר הפסק להספים.
גם ההודעה הזאת שלך היא ספאם. אולי פשוט תנעל את הנושא? (בלי להגיב! )Originally posted by CaTiShinYSaMa@Dec 12 2008, 01:29 PM
אופיר הפסק להספים.
הדרדר לספאם\:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)