אפשר לצפות בפרק פה
מה דעתכם על הפרק? אני אכתוב את דעתי אח"כ, עוד לא צפיתי.
אוקיי, now im agnry. [אין ספוילרים לפרקים הבאים, רק לנוחות:]
ספוילר
--
ובנוסף לזה, על הפרק עצמו..
Over-dramatic tiltil, נהדר לראות.
רוסלנה בהתחלה תפסתי ממנה קצת יותר, היה לי קשה לראות איך היא בוכה על זה שקויופה מערערים לה את הבטחון. [כאילו כמובן, מגעיל מצידם. אבל לא רואה סיבה לבכות על זה לגיא]
וכמובן אבא-אמסלם, היה שור וטוב שהיה. רק שהגיע זמנו.
ממש הצחיק אותי שהוא אמר במשימת החסינות, 'אנחנו חייבים לזכות, שלא יודח מישהו מהאנשים שלנו'.
מי הם? משולש המזרח- טילטיל, רוסלנה והוא, ביחד עם דנה? אלה האנשים שלו?
ואם זו הייתה משימת חסינות אז כל הקבוצה ביחד וצריכים אחד את השני, נכון? כמובן שלא מתלונן, שקרים הם דרך נהדרת לשחק את המשחק. אבל רבאק, תעמוד במילים שלך. כשלירון מודחת אתה שקט, כולם שקטים. אבל למה הם עושים כלכך הרבה רעש מההדחה שלו?
לירון כבר כמה פרקים נלחמת על החיים שלה להישאר, והולך לה טוב. טוב לה עם עומר, עומר בהחלט משחק אותה.
אהבתי את המשפט שלו. "אני באתי למשחק האסטרטגיה הגדול ביותר, להוכיח שאני האסטרטג הטוב ביותר" ;
משולש המזרח ממש לא, ולא עשו דבר פרט ללהסתמך על זה שהם הרבה ולשכנע את האחרון, שמתנדנד.
מלירון אני מבואס שלא רצתה לקחת את משימת החסינות האישית, נראה שהייתה יכולה לקחת בקלות- ואז היה נשאר לה הפסלון לאיחוד, דבר שהייתי רוצה לראות. אגב, בנוגע לנצחון של עומר על אמסלם - מעולה לדעתי.
לא רוצה לראות את משולש המזרח הזה שוב ביחד, יעשה את המשחק מגעיל והם שוב ייסתמכו על הרוב.
הגיע הזמן כמו שדור אומר, 'לראות אותם מלכלכים קצת ידיים'.
-----
סיכום?
כפרעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע על צ'ולי הזה
וואי אני חולה על לירון
שתדעו לכם שהיא עשתה את אותן 5 יח''ל בתאטרון ממש מול העיניים שלי, אבל לא ראיתי את הדיאלוג שלה.
מה שכן, הייתי בבגרות שלה בי"ב^^
אה כן ואתה גדול יא אחות על מלא
טוב אפשר להגיד שזה הפרק הכי טוב בעונה מאז פרק 2
גם קצר וקולע למרות שהסצנות בקויופה היו כל כך מיותרות (הודא: "אני חייבת למצוא פסלון" *הולכת שני צעדים* ו"אוי לא אנחנו רגע לפני איחוד בוא נתחנף למושיק")
המהלך של לירון ועומר ראוי לכבוד באמת שאפו אבל טילטיל יואווו בחייך טילטיל תפסיקקק הבנו את זה, בוא ותקבל את המליון שלך בשקט לא צריך עכשיו לשרוף לנו חצי שעה על בכיונים רגע לפני ההצבעה! לא עושים דברים כאלה!
השערה שלי פרק הבא איחוד, שני הזומבים חוזרים, רוסלנה טילטיל ודנה נשארים לבד, עומר ולירון חוברים לג'ני מושיק והודא ומשאירים את טיטי רון אלוף רון שובל ועומרי. הסיכוי שרוסלנה "פרצוף זעוף" וטילטיל "בכי תמרורים" יחברו לרבעייה של קויופה "הרשעים המרושעים" לא אפשרי, מצד שני הם גם לא יחברו לקבוצה השנייה. בקיצור - עם האיחוד יגיע הכאוס ורק הודא תשב מחייכת עם פסלון חסינות בכיס.
אה ושכחתי לגמרי, כן גברת רביבו הבנו שאת בוגרת מגמת תאטרון כבר בפרק הקודם, אין צורך לחזור על זה מליון פעם. ומה גם, למה לזרוק את משימת החסינות? היה לך כבר עדיף לקחת אותה ולהישאר עם פסלון בכיס לסיבוב הבא.
מתקן אותך כי אתה חצי טועה
בעונה השנייה איתי האפרתי ויתר על חסינות אישית בשביל "משחק שווה" למרות שהוא לא היה בסכנה
ובאותה עונה יואב כספי העביר חסינות לאריק אלפר רק כדי לפרוש לטובת רכב רגע לפני ההצבעה
אני כזה מכור ):
אוקיי אוקיי דבר אחרון
מצאתי את זה ברחבי האינטרנט
@Hit^man והתגובה שלי היא
כי אין מה להשוות בינהן... מי שראה את האמריקאי יודע
1. אני לא ידוע מה שמתם כולכם בספוילרים, מדברים פה על הפרק, זה שלא ראיתי אותו כשפתחתי את האשכול זה בסדר כי לא תיכננתי לקרוא את התגובות.
2. ללא ספק הפרק הכי טוב שהיה עד היום בעונה הזאת של הישרדות.
3. אמסלם הפך בן רגע לאדם הכי אהוב במדינה (בקרב אלו שצופים בהישרדות)
4. טילטיל בוכה כמו תינוק! אין לי בעיה עם זה ואני מאוד מבין אותו, אבל ראבק אנשים צופים בך.
5. נראה לי שלירון ניסתה לקחת את המשימת חסינות האישית, אין שום היגיון בלא לנסות לקחת את זה והיא פשוט משקרת. אם היא הייתה זוכה היא הייתה נשארת עכשיו ונשארת גם אחר כך ואם היה איחוד אז זה עוד יותר משחק לטובתה. קיצר, שקר.
6. עומר לא כזה אסטרטג כמו שהוא עושה מעצמו והוא הוכיח את זה כבר מזמן. לא פלא שהוא מצא את עצמו מהר מאוד זומבי.
7. יש לי הרגשה שהיו לו יותר ממפתח אחד כי ההפקה רוצה שהוא יישאר.
8. צפיתי באתר של רשת והם דפקו ספויילרים בכל הדף הראשי שלהם + בכותרת של הפרק. חארות. שלחתי להם הודעה בפייסבוק והערתי על זה.
9. קויופה שבט עלוב ואפילו ההפקה יודעים את זה. ברגע שרוסלנה וטילטיל יעופו (אם זה יקרה) ואולי גם עומר (כדי לראות מה יקרה איתו) לא נראה לי שיש לי סיבה להישאר לצפות בעונה.
10. עד הפרק הזה הייתי באופוריה שמושיק לא במשחק ואז ראיתי אותו והתבאסתי.
לא. אבל אני חושב שזה היה מוקדם מדי בשבילם להתחיל את כל השטויות האלו. כשיהיה איחוד גם בקויופה ינסו אסטרטגיות.
אני מאמין שטילטיל נאיבי מדי בשביל להתחיל אסטרטגיות אבל רוסלנה אולי תנסו משהו.
היטמן ניסה על ההתחלה אסטרטגיה אבל הייתי מספיק חכם בכדי לסובב את זה חזרה אליו.
שם התחיל ונגמר המשחק, כי אז נהיה שקט ואף אחד לא השקיע במשחק.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)