Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. מייסד האתר והפורום
    פעם היה אפשר לפתוח פה בלוג, היום זה כבר פחות הולך אבל צריך לדעת מתי להבדיל בין סתם הודעה לנו"ד לנושא בפורום 'דיבורים' אז במקום להפוך את זה לבלוג אני טיפה אספר על מה שעשיתי בימים האחרונים ואהפוך את זה לדיון.

קיצר, אחותי התחתנה לפני חודשיים ו-13 יום והחדר שלה (שהיה פעם שלי האמת) הפך לשלי בשנית. זה אומר שיש לי עכשיו סוף סוף את הקומה הנפרדת שלי עם מקלחת פרטית ושקט נפשי :P, אגב זה אותו חדר שבו התגוררתי בשנת 2007 כשפתחתי את הפורום (אני זוכר את אותו יום שישבתי פה מול המחשב והקמתי את הפורום)

ביום שישי האחרון אחי עזר לי להתקין זרוע לטלוויזיה והקמתי לי אזור עם הציוד מוסיקה שלי, האורגן שקניתי והטלוויזיה שיוצאת מהקיר.
    מוצ"ש (אתמול) הלכתי לאיקאה, הבנתי שזה טוב רק למי שצריך חדר שלם ואני הייתי צריך רק דברים מועטים ומרוב הבלאגן שהיה שם והסרבול קניתי רק כסא למחשב ב-375 שקלים ומעין שולחן \ ספסל למקלחת שעלה 75 ש"ח (שמלכתחילה לא תיכננתי לקנות כזה אבל שיהיה). בעיקרון הלכתי לקנות שולחן למחשב אבל כל מה שהיה שם היה ממש מעפן אז התפשרתי על השולחן המחשב הישן שיש לנו בבית (שתאמינו לי, הכי טוב המוצרים של פעם) ויש בו כל מה שצריך, מקום למסך, 2 מגירות (שבורות אז הוצאתי אותן לגמרי), מקום לשים את המחשב ומקום נשלף למקלדת ולעכבר.

קיצר היום עבדתי כמה שעות בשביל להרכיב את הדברים מאיקאה ובשביל לסדר את החדר ולהעביר את הדברים.
    לא העברתי הכל אלא רק את הדברים הגדולים כמו המחשב, הטלויוזיה והשידה שליד המיטה אבל מחר אני אעביר את שאר הדברים והתכולה של המגירות וכו'

קיצרר אני מבסוט, כיף לראות חדר שלם אחרי נקיונות, עבודה, העברה והמתנה ארוכה שכללה המתנה לכל מיני דברים שיסתיימו. (גם לא יכולתי לעבור מתי שבא לי כי אני עובד עם המחשב שלי)

לסיכום, הנה תמונות של החדר (עוד לא גמור) וכולכם מוזמנים לפרסם מתונות של החדרים שלכם או סיפורים על מעבר חדרים וכו'

2. מנהל ראשי
    תתחדש רותם, נראה טוב

3. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    תתחדש

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קצת גדול המסך. זה כדי לראות אותי בhd?

תתחדש

Spoiler ספוילר

5. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    תאמינו לי, אין כמו התחושה אחרי ארגון מחודש של החדר...

תתחדש ^_^

6. bbuuuii
    שם: עידן
    תתחדש 3:

Spoiler ספוילר

7. היכל התהילה
    אצלי ככל שהזקנים מזדקנים, כך נהיה להם יותר לכלוך בעין, ואז הם מתמרמרים על החיים - "צריך להחליף את זה וצריך לשנות את זה". יום אחד אבא שלי חטף קריזה ולקח חצי שנה ימי חופש מהעבודה. כן, זה אפשרי. הוא שיפץ את כל הבית, ואני הייתי על תקן העובד של המטלות הקשות. אז הוא החליף ריצוף ואני צבעתי. הוא בנה דברים ואני הוזזתי אותם. הוא קנה רהיטים ואני זה שהיה צריך לסחוף אותם על הגב. "כיף" לא נורמלי. אז אחד מהפרויקטים היה ספרייה חדשה שבנינו ביחד שם שמתי את כל השטויות שלי.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •