Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. מייסד האתר והפורום
    1. יאמר לזכות התוכנית, אחלה עריכה, הרבה קטעים עשו היטב.
    2. במשימת החסינות צוות הוראקן עבדו בצורה מעולה, כל הכבוד להם. שמעתי יותר דמי אמסלם.
    3. נראה כאילו ההפקה כיוונה הכל בצורה מדוייקת כדי שהמשחק יגיע למצב שהם רוצים.
    4. ריחמתי על ג'ני ולמרות שלא אהבתי אותה בהתחלה התחלתי להתחבר אליה כי היא אמיתית יותר מהשבט הצבוע שלה והיא תורמת בצורה לא נורמלית.
    5. במשימת הזומבים לא הראו למי נופלים הכלים ראשון וזה היה גאוני
    6. גם לא ראיינו את הודא ולכן חשבתי שהיה איזה סכסוך והיא הודחה וסירבה להתראיין או משהו חח
    7. השבטים הגיעו לשבט אחד ממש מורכב ואי אפשר לדעת מה יקרה בסוף, מה שכן הגיעו ממש הרבה אנשים יחסית לאיחוד.
    8. כוכבי הפתיע לטובה, מדבר ממש לעניין ויודע מתי להפסיק את הריבים הטיפשיים האלו.
    9. רון שובל מיצית, אתה הבא בתור.
    10. סחטיין על רוסלנה שהבינה מהר שפסלון החסינות הגיע בבקתת המשא ומתן, הודא עוד לא הצליחה למצוא אותו אבל זה יתרון שהם יודעים, מעניין מתי זה יתגלה.

היה פרק לא רע בכלל. ארוך מהרגיל נראה לי, אהבתי.
    נקווה שהפרקים הבאים ימשיכו ככה.

2. מנהל ראשי
    פרק מצויין! נורא אהבתי.
    כפי שאמרת גם אני בהתחלה לא התחברתי לג'ני ולשבט קויופה עצמו בכלל. עד היום אני לא אוהב את חברי שבט קויופה חוץ מג'ני, עשו עליה עליהום על זה שהיא תורמת יותר מכולם כאילו מה נסגר אתכם אנשים...
    אמא שלי ואחותי מתחילת העונה לא סובלות את רון שובל, עכשיו גם אני התחלתי. הודא סתומה וקיוויתי שהיא תעוף, אבל לצערי היא חזרה, אוף! ביאס לי את כל התכנית.
    מושיק חזר, העדפתי שעומר יהיה שם בעמדה עם השרשרת חסינות. עומר ולירון היחידים ששיחקו את המשחק, תכננו מהלכים ועשו בית ספר כשהם במיעוט מספרי, לכן אני אוהב אותם כל כך.

3. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    *הפרק הראשון שאשכרה ריתק אותי, ייאמר לזכות ההפקה [והעורכים]

*אולי זה רק אני, אבל זה נראה כאילו ההפקה כיוונה לזה שהוראקן ינצחו, ויש לי שתי השערות ללמה הם עשו את זה:
    1. כדי שהוראקן יישבו מהצד ויבינו שיחסית לריבים הקטנוניים שהולכים אצל קויופה [ברצינות? אתם אשכרה בוכים על זה שג'ני מבשלת לכם כל הזמן?] הם עוד הנורמליים.
    2. כדי שכולם ידיחו את הודא וג'ני, ואז ג'ני תינצל הודות לחסינות מהוראקן ותיכנס לברית עם טילטיל, רוסלנה ודנה באיחוד. ואז בעצם ההדחה של הודא תגרום לה להיות יותר אקטיבית למראה העובדה שגם בהורקאן וגם בקויופה לא כלכך מחבבים אותה.

*שני דברים שהקפיצו אותי לשמיים מהמשימת זומבים של הודא,עומר ומושיק:
    1.המבטים על הפנים של רוסלנה וטילטיל כל פעם שעומר מעמיס לעצמו כל כלי
    2. המיני התמוטטות עצבים שעומר חטף ברגע שהערמה נפלה לו. פשוט פיסת אושר.

*רון שובל ממש עלה לי על העצבים הפרק. שאפו לדנה שהצליחה לסבול את ההצקות "ילד בגנון" שלו ולא קמה לכפכף אותו.

*הרגע הזה שטיטי, אלוף וכוכבי הבינו שמושיק נכנס, ועוד עם חסינות... הם לא ממש עלו לי על העצבים, אבל אני יותר מאשמח לראות את מושיק מכניס להם קצת. במיוחד לטיטי. בפרקים האחרונים היא פיתחה סוג של זחיחות שאני ממש אשמח שמישהו יעיף לה מהפרצוף.

4. Just a prank bro
    שם: דור
    אל תקרא לי מותקקקק זה עושה לי בחילה
    חוץ מבלבול מוחלט במועצת שבט של "טוב ג'ני את מודחת אבל בוא ניתן להוראקן להצביע אה בעצם הודא מודחת אבל יש מקום לזומבי אחד אז בעצם יש שלושה והופ את בכלל חוזרת" הפרק היה נורא ענייני ואני מצפה לעוד פרקים כאלה
    לדעתי אסור ללירון להתהפך על הוראקן אלא להישאר איתם ולחבור למושיק וג'ני ולהפוך את המשחק
    לדעתי פרק הבא ניפרד מטיטי או מכוכבי

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •