יאללה דברו, אני אביע את דעתי יותר מאוחר
יאללה דברו, אני אביע את דעתי יותר מאוחר
היה פרק יפה של האח הגדול
סתם אבל כן היה קצת משחק
אני שמח שמושיק חזר, הוא יציל את העונה הזאת מבחינת אסטרטגיות ושיט
רון שובל דוחה, רון אלוף פתטי וטיטי מגעילה אני לא מבין כמה חוסר מודעות עצמית יכולה להיות להם? לפחות רון אלוף מר אלוף אדון אלוף האלוף מנסה לקחת את המשחק כמו שצריך אבל אני עדיין לא סובל אותו. רוסלנה הרגה אותי מצחוק שהיא שאלה אם הוא מדבר לעצמו בגוף שלישי
משימת הפרס הייתה צפויה מהרגע שטיטי ניצחה למרות שטילטיל שיחק אותה עם המהלך על כוכבי.
אני מקווה שעומר (סליחה, לירון) ידבר עם מושיק ויחבור אליו כי הם היחידים שמבינים את המשחק ויעיפו לאלף עזאזלים את הקויופאים המזעזעים האלה
אה והודא עם יצריי נקמה, shots will be fired
והמונטאז' צעקות הזה... וואו מה העורכים חשבו לעצמם שהם עשו דבר כזה? כאילו פסדר הראתם שהם רבים אבל למה לערבל קולות ולהראות כאילו כאוס
רון שובל מגעיל אותי, הוא גזען והוא חושב שהכל מגיע לו ועושה מעצמו אלוהים.
"למה מי הוא? שחקן? זמר? מי הוא בכלל?" נכון, כי שחקנים וזמרים הם אנשים יותר עליונים ממי שלא. פשוט בן אדם מפגר..
מצחיק אותי שלילד בן 19 יש יותר הגיון ותרבות ממישהו בן 50 או בן כמה שהוא לא יהיה
אני שמח שקויופה כל הזמן ניצחו, ככה לא היה לו יותר מידי זמן מסך
אני רוצה שלירון, עומר ומושיק יגיעו לגמר
בהתחלה אהבתי את קויופה ורציתי שהם ישארו לסוף, אבל הם ממש הגעילו אותי ב2 פרקים אחרונים, ואז טילטיל אף פעם לא אהבתי וזה לא השתנה
אה כן ותפסתי מאוד מטיטי, אבל היא ממש אכזבה אותי עם מה שהיא עשתה למושיק, היא אשכרה באה אליו באותו יום, או יום לפני ואמרה לו "אנחנו רוצים אותך באיחוד" ואז שמה לו את הצלחות במשימה.
וכשמושיק בא אליה ושואל למה היא עשתה את זה, היא לא עונה ומדברת על דברים מסביב, בקיצור לא עונה תשובות ענייניות- משמע היא יצאה דבעית
1. בניגוד לאיך שהוא היה לפני שהפך לזומבי, עכשיו מושיק גלאמין דווקא מאוד כנה ואמיתי, כל הכבוד לו.
2. אני לא חושב שטיטי רעה, אני חושב שטיטי פשוט מרוכזת בעצמה ומשתדלת לפעול יותר מדי ולעשות יותר מדי כך שהיא לא שמה לב שהיא 'משחקת' בלי לב. אז כן, היא משחקת בלי לב, אמנם מדובר בהישרדות וזה דבר תקין, אבל מושיק לא לגמרי טועה. (וכן, שמתי לב שהיא אמרה אימון ולא אמון. גם אותי זה הטריף)
3. שבט קויופה היה תפל ומשעמם לפני האיחוד, עכשיו התברר שהם גם אנשים מגעילים או במונח המדויק של רוסלנה שגם אני חשבתי לעצמי - "בהמות". פשוט בהמות והחלק האבסורד הוא שהם לא יודעים את זה ולא מבינים איפה הם טועים. גם כוכבי יורד לרמה שלהם, אבל הוא עוד לא ירד לדרגת בהמה שבה לוקחים חלק שובל, טיטי ואלוף.
4. פתאום רוסלנה וטילטיל ההוראקנים המקוריים נראים כל כך אנושיים ואמיתיים, בונוס ענקי אצלי.
5. רון שובל אדם נמוך ומגעיל, בתור אחד שאוהב (בין היתר) מוסיקה מזרחית אני סולד מהבן אדם הזה ומתבייש בו.
6. עומר התחיל את המשחק ברגל שמאל, הדרדר מאוד ומאז שהוא הפך לזומבי הוא דווקא בעליה, משחק חכם, שאפו.
7. בתחילת הפרק דיברו על כך שרון אלוף מדבר על עצמו בגוף שלישי ודווקא לא שמתי לב לזה, רק אחר כך פתאום אני שומע אותו אומר "אני רון אלוף..." וגיחכתי בקול.
8. משימה קצת משעממת, מצחיק איך טיטי ורון אלוף זכו שזה דווקא טוב להפקה אבל לא רואה איך הם יכלו להתערב ולגרום לזה לקרות מלבד הסתברות שטיטי חזקה מבין הבנות.
9. אם מישהו לא עושה משהו שהודא אוהבת הוא ישר הופך להיות 'חרא'.
10. סך הכל, חצי הפרק הראשון היה טוב (למרות שהוא הכיל 80% צעקות לא ברורות) והחצי השני פחות.
אתם יודעים מה קלטתי אגב? שלא רק שיש 2 רון במשחק (אלוף ושובל) יש גם 2 לירון (לירון הבת ולירון אורפי המכונה טילטיל!)
לטילטיל קוראים לירון? חחחחחחחחחח
אגב כן לא הזכרתי את הודא למרות שלא נראלי שיש צורך להזכיר אותה בכלל
אינלה מודעות עצמית בשיט, היא לא משחקת בכלל ורוכבת על גב של אחרים
היא פשוט פסימית, זה בן אדם ששלילי כל הזמן.. אני לא זוכר שראיתי אותה מחייכת
אני אומר יותר מידי דברים רעים בלי להגיד טובים גם >< אבל אני ממש טעון חחח
*יש פה קטע מגעיל במיוחד של צביעות, וזה מצד טיטי ומצד אלוף ומצד כוכבי. רק לי זה נראה הזוי לחלוטין שפרק לפני האיחוד שלושתם מגיעים ל"כלוב" זומבי של מושיק ו"מה נשמע" ו"מה קורה" ו"באנו לבקר אותך" ובייחוד "אנחנו רוצים אותך איתנו באיחוד" פרק-שניים אחרכך- שלושתם מעמיסים כלים על מושיק כאילו אין מחר. ועוד מחייכים. אז כן, אין לך לב, ואין לך נשמה, ואין לך כנות אם מצד אחד את אומרת a ומצד שני עושה b. נמאס לי מהבולשיט העליוני של שלושתם, מישהו חייב להעיף אותם מהר ואני יותר מאשמח בפרקים הקרובים.
*הקטע במשימת פרס, שהודא אומרת שיש לה יומולדת ובלה בלה בלה ושטיטי ורון צריכים לבחור בה. כאילו, ברצינות? את יש לך יומולדת? יופי! תעצרו את המשחק, תכניסו לה עוגה ובמבה ועכשיו כולם באים להרים את הודא בת ה-5!
*משהו בפוצי מוצי הזה של טיטי ואלוף לא נראלי נחמד. זה הישרדות, לא מפרץ האהבה.
*ג'ני, מושיק, טילטיל,רוסלנה ודנה התאגדו לסוג של קבוצה אחת, אני מאוד מקווה שזה יישמר ככה.
*רון שובל הוא אדם מגעיל לכל הדעות. אם מקודם רציתי שיעיפו אותו סתם כי הוא מעצבן, עכשיו זה פשוט כי לא מגיע לו להיות שם. אתה פאקינג אבא, אתה דמות לחיקוי שמופיעה בטלוויזיה ותתנהג בהתאם! זה התחיל עם ההצקות לדנה כל פרק כאילו שניהם בגן והוא הילד שמושך לה בצמה, וזה ממשיך עם זה שהוא מדליק את כולם. באמת שאני לא רואה תכלית להשאיר אותו שם.
פרק דיי עלוב וחסר תוכן לפי דעתי.
רון שובל - בהמה, גועל נפש, רק מחפש את דנה ומתנהג כמו ברברי. מקווה שיודח כבר בהדחה הקרובה.
רון אלוף/עלוב - החזקתי ממנו עד הפרק של היום.
טיטי - אותה כבר פחות אהבתי מאז תחילת העונה, אבל היחידה שבאמת נותנת את עצמה במשימות ב100%.
הודא - למה הביאו אותה למשחק בכלל? הורסת לי את חווית הצפייה.
ג'ני - קורבן של שבט קויופה. בהתחלה לא אהבתי אותה בכלל, עכשיו אני מתחיל להתחבר אליה.
טילטיל - כפרה עליו.
רוסלנה - חמודה מאוד.
מושיק - לא אהבתי אותו אף פעם, גם לא בהתחלה, וגם לא עכשיו. אני לא אהיה עצוב אם הוא יעוף, אבל הוא באמת משחק, מזכיר את עומר.
עומר - הכי חכם במשחק.
לירון - חיילת של עומר, והכי יפה במשחק.
כוכבי - אותו אני הכי אוהב במשחק, שחקן אמיתי שמשחק עם הנשמה שלו לפי דעתי.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)