נניח וזה באמת יהיה כזה ספציפי גם בישראל, איזה פוקימונים מיוחדים הייתם ממקמים בישראל ולמה?
אני לא מדבר איתכם על קאטרפי ופידג'י.
למשל, איזה פוקימונים הייתם ממקמים בים המלח? במצדה? בכנרת? בדרכים לאילת?בואו נשמע רעיונות.
נניח וזה באמת יהיה כזה ספציפי גם בישראל, איזה פוקימונים מיוחדים הייתם ממקמים בישראל ולמה?
אני לא מדבר איתכם על קאטרפי ופידג'י.
למשל, איזה פוקימונים הייתם ממקמים בים המלח? במצדה? בכנרת? בדרכים לאילת?בואו נשמע רעיונות.
לא הייתי שם אף אחד בים המלח (Dead Sea). במצדה נגיד הייתי שם נידוקינג ונידוקווין (הורדוס) ואולי איזה דרקון נחמד או משהו ובנגב מסביב טונות של סנדשרו, באלטוי, טראפינץ', גיבל... בכנרת איזה מיילוטיק או דראטיני ובים התיכון הייתי שם כאלה פוקימוני מים רגילים כאלה (מג'יקארפ, גולדין, כל מיני). בחרמון היית שם כל מיני פוקימוני קרח ובחצבני ובדן סיל ודיוגונג וכל מיני. אולי איזה סיקינג במפל הבניאס (טיפוס מפלים). בגולן כל מיני פוקימוני אבן ואש וטיירניטאר, פוקימוני נורמל ורעל בגוש דן. בצפון המון פוקימוני עשב, אדמה, מים, רעל, פיה... כל מיני סוגים כאלה של אדמות פוריות.
ספוילר
אני מצפה למאובנים במכתש רמון וכל זה (קיר האמוניטים אהמ אהמ),
איזה ארטיקונו בחרמון, וולקרונה במצדה או משו חחח וטראבישים בחירייה.
אני די בטוח שהם יעשו את זה ככה שכל מקום שנניח רשום בתור מדבר בג'יפיאס יהיו בו פוקימונים a,b,c וככה גם בכל מקום שרשום בתור ים או משו בסגנון.
הרי זה לא הולך להיות ספציפי בכל העולם (תמיד אפשר לקוות שיהיו נציגים בארץ שייקחו את זה על עצמם לעבוד על ההגיון מאחורי הפוקימונים בארץ.
"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)