** כמובן בהנחה שאתם יכולים את כולם.
** לא להתחכם ולומר 'פידג'יוט ואז אני אעוף משם וטרלהלי וטרלהלו'
~~
דיון נפלא
אני באמת חושב שאמפרוס, או ופוריאון, או גרדוויר
אמפרוס- מפיץ אור, חשמל שימושי להדלקת מדורות, פלוס הוא יכול ללמוד rock climb
ופוריאון- כי פשוט פוקימון מים על אי בודד נראה לי יכול להיות יעיל ממש
וגרדוויר- כי על חושי גם ממש יכול לעזור
במחשבה שניה אולי סלווקינג במקום גארדוויר וופוראיון
ספוילר
אוקיי
בעקרון אני הייתי מתלבט בין מספר פוקימונים:
- זורוארק
- שיפטרי
- סימיסייג'
- אמביפום
כל אחד מהם לדעתי היה מצליח לתרום לי איכשהוא בהישרדות על האי.
שיפטרי וסימיסייג' ידועים בהיכרות הג'ונגל והיערות, תוך מספר רגעים היינו נהפכים לשליטי האי.
אמביפום לא פחותה מהם, וכמובן זוג ידיים פועלות נוספות.
ואחרון זה זורוארק שבעצם בעל היכולת להיות כל פוקימון אחר על אותו אי, ובכך להטיב את תקופתינו עליו.
אבל תשובתי הסופית תהיה אמביפום, כי היא פשוט פוקימון שאני כלכך אוהב, ואני חושב שאהנה איתה יותר מכל הרביעייה.
אמממ מבחינת פוקימון שאני אוהבת אז או איווי או אמבריאון או זרורא
מבחינת יעילות
טרופיוס-אין בעייתיות מבחינת אוכל+הוא פוקימון גדול שיכול לעזור לי
האונדום-פוקימון אש שיכול לעזור לצוד, מדורות, להילחם אם אנחנו מותקפים
אמבריאון-יכול להפיץ אור, להילחם שצריך
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
דרגונייט הבחירה הכי חכמה שעלתה לי לראש
יכול ללמוד להביור (אש, מה צריך יותר), cut (חיתוך עצים/אבנים בשביל כלי השרדות, מצ'טה), לשחות (עוזר בדיג ובמעבר לאיים אחרים אם יש) ולעוף (לאותת לעזרה, לרמות ולעוף מהאי, לנווט באי)
אולי יש עוד שמקבילים אליו, הוא הפוקימון האולטימטיבי לקחת לאי בודד אחרי טונות של סדרות הישרדות בדיסקברי צ'אנל שראיתי (בהנחה שלא שכחתי אף אספקט שצריך כדי לשרוד, הוא מספק חום, יכולת ליצור כלים, ניווט, איתות לחילוץ, שתייה- התפלת מים, מזון הוא לא מספק ואף פוקימון חוץ מטרופיוס בערך לא אבל הוא עוזר בדיג ושטויות כאלו)
אמממ
או הליוליסק או טורטרה.
הליוליסק כי הוא יכול לייצר חשמל, מה שיאפשר לי לבסס מחסה מואר ומוגן, הוא גם יכול לשחות ולעזור לי לדוג והוא גם יכול לסנוור וליצור הגנה.
טורטרה, כי הוא חזק, עוצמתי, יכול להגן עליי בצורה טובה והוא מחסה נייד, אפשר לישון על הגב שלו בלילה ולחפש איתו אוכל ביום.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)