Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    מי הודח
    Spoiler ספוילר

2. מייסד האתר והפורום
    1. ממש הערכתי את מושיק שהוא המשיך את המשימה אחרי שפרק את הכתף, זה היה נראה רציני והוא לקח את זה בצורה ממש מכובדת.
    2. לא ראיתי את טילטיל נותן ככה פייט כבר הרבה הרבה פרקים.
    3. טיטי טיפוס אחר לגמרי ממה שהתחילה את העונה. הפכה מטיפוס חביב לטיפוס שאי אפשר לחבב בעליל.
    4. אם קויופה הולכים אחד אחד הייתי שמח שכוכבי יישאר אחרון, הכי מגיע לו.
    5. עומרי חיון התלהב שהוא יודע שהודא תהיה המודחת הבאה כי הפתק שלה היה אחרון ב"בפרקים הבאים", אבל זו הייתה כאפה מההפקה וגם רעיון חכם מצידם להציג את זה ולהטעות.
    6. טילטיל \ הלב נגד עומר \ האסטרטגיה, מה הכי טוב? נחיה ונראה.
    7. היה פרק לא רע. לא מרוח כל כך אבל קיוויתי מלועצת שבט רצינית יותר.
    8. לירון ורון שובל מעצבנים, גם רון אלוף חש מעצמו יותר מדי ואני שמח שהוא עף.
    9. אני עדיין בטוח שההפקה משתילה לעומר יותר מפתחות, זה מקריות שגם זה וגם נגד אמסלם אלו משימות של מזל?
    10. מסכן כוכבי לא זכה ליחס אוהד מרון אלוף כמו שרון התייחס לטיטי, זה אמנם מובן אבל לא בטוח היה מובן בזמנו לכוכבי שלא הבין את פשר היחסים ביניהם. עד הסוף הוא חשב שהם 'שלישיה' אבל למעשה הם היו זוג וגלגל שלישי.

3. מנהל ראשי
    הייתי שמח שכוכבי יזכה בהישרדות, הכי מגיע לו. הוא לא מפחד מכלום!
    בסה"כ היה אחלה פרק, אני שמח שרון עף. מבחינתי הוא וטיטי חייבים לעוף! פרק טוב, טילטיל נתן פייט אדיר, וגם דנה, הפתיעה אותי מאוד.

4. Just a prank bro
    שם: דור
    טוב הפרק היה טוב יחסית לישראלי, כולה 50 דקות בלי פרסומות.
    אני עצוב שהווטו חזר, גם זה וגם הכוח של הזומבי... זה נראה כאילו אי אפשר לתכנן מהלך כמו שצריך.
    טיטי בוכה כאילו רגע לפני היא לא ירדה על הוראקן כאילו הם לא יודעים להפסיד בכבוד ונפרדה מרון אלוף שבוכה "דמעות של עוצמה" בוא... בוא אחי בוא תלך למושבעים כבר.
    הורג אותי איך בהישרדות הישראלית הם מתחילים לדבר על המשחק, אומרים שני משפטים ואז מתחיל דו שיח של "איך צריך להתנהג" כאילו ראבק כמה "לא אתה תיתן לי לדבר" לכל גרסאותיו היו במהלך העונה? שמישהו יספור.
    עצוב לי שההפקה לא יודעת לסדר את הפתקים, הקול להודא היה כל כך רנדומלי בסוף, מזל שזה לא כמו בעונה השנייה שאחרי שאופיר השתמש בפסלון חסינות קראו את כל הקולות (5 לאופיר 3 לעידן אם אני זוכר נכון) הכריזו שעידן הוא המודח... המהלך הזה של ההפקה היה מטופש....
    בבקשה הוווו בבקשה שלא יהיה בעונה הזאת את "שאלת המושבע" בכל מועצת שבט כי סבלנו מספיק את רון אלוף גם בלי זה.
    מושיק במצב הכי טוב כרגע, יש לו ברית חזקה עם שני "goats" שנגררות אחריו וברגע שהוא יסיים להעיף את קויופה הוא יוכל להעיף את טילטיל ורוסלנה, להגיע וגמר ולנצח.

אה ולירון, ראית שקויופה מפסידים, למה לדבוק בהם? כאילו ראבק הבנתי שהם תקפו אותך ושטרחת להזכיר את זה שוב במועצת שבט (מה שלא הסכמתי איתו, את לירון תקפו פעם אחת בזמן שג'ני סבלה מעינויים מתמשכים) אבל למה לא להצביע עם הוראקן? או לפחות ללכת עם עומר ולהצביע להודא? את כבר לא במצב שאין לך מה להפסיד, את באמצע, תתחברי לברית החזקה ויאללה תחכי שעומר יגיע.

לדעתי לירון או כוכבי\טיטי (אחד מהם יזכה בחסינות) יהיה המודח הבא

5. bbuuuii
    שם: עידן
    עומר כזה טרולללללל חחחחחחחחחחחחחח
    די כמה צחקתי כשראיתי את ההודא
    ומה שהולך לקרות זה לא שכל קויופה ילכו, אלא פעם אחת מקויופה ופעם אחת מהורקאן, כי זה מה שעומר מתכנן שיקרה כדי להשאיר את המאזן שיוויוני

Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •