Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. מייסד האתר והפורום
    פעם ראיתי כמה עונות אבל הפסקתי משום מה.
    אני רוצה לחזור לראות את זה אז יש לי כמה שאלות:

יש עונות אולסטארס וכאלה? אני מעדיף להימנע מעונות בהן יש מתמודדים מעונות קודמות אם אני צריך לראות עונות קודמות של אותם מתמודדים לפני כן.
    יש עונות vip עם מפורסמים?
    האם יש טעם לחזור ולראות את העונות הראשונות? או שהן לא היו משהו ורק בשלב מסוים הסדרה הפכה לטובה יותר?
    יקרא אסון אם אצפה בעונות בסדר אקראי ולא לפי הסדר הכרונולוגי שלהן?

2. Just a prank bro
    שם: דור
    עונה 8,16,20,26,27,31 הן עונות אולסטרס (חצי אולסטרס מלא וחצי אוהדים נגד שורדים כזה)
    אין עונת vip
    העונות הראשונות דיי בסדר אבל חסרות טוויסטים, אני התחלתי לראות מעונה 13 שהייתה מעולה אבל בעיקרון כל עונה טובה
    לא ממש אסון אבל עדיף שתתחיל מעונה מסוימת ותתקדם משם כדי לא לחטוף ספוילרים (לפעמים מדברים על מתמודדים מעונות אחרות שזכו או הודחו)
    בעיקרון אני התחלתי לצפות מהעונה ה24 בלייב (יענו שזה שודר באמריקה) ובין עונה לעונה הייתי צופה בעונות עבר

3. מנהל ראשי
    העונה הכי מומלצת היא?
    אני נוסע המון לתל אביב לאחרונה, ויש לי שעה וחצי בכיף שלי להעביר, איזה עונה המומלצת ביותר?

4. Just a prank bro
    20 עונה טובה אבל היא אולסטארס, ככה גם 31
    הייתי ממליץ בחום על 28 קאגייאן: כוח נגד מוח נגד יופי

5. היכל התהילה
    1. יש עונות אולסטארס. שכחתי את המספור שלהן, אבל עם השם הזה באה מחויבות לשחק טוב יותר. לרוב העונות האלה מספקות את הסחורה.
    2. אין עונות עם מפורסמים שאתה מכיר. יש עונות שבהם מביאים מתאבקת wwe, שחקן פוקר אמריקני או אגדה מעולם הפוטבול. לא משהו שמדבר אל הקהל הישראלי.
    3. העונות הראשונות הן נוסטלגיות יותר, פחות מבוססות על אסטרטגיה ויותר על אקשן, חוויה וחברות. השינוי בא רק כשהסדרה נכנסה לעונות מתקדמות יותר.
    4. אין עונה אחת טובה. כל עונה מביאה משהו משלה. אני למשל כל פעם מוצא דמות או שתיים שאני מתחבר אליהן, מה שהופך את העונה לכזו שמדברת אלי.
    5. אם אתם רוצים להתחיל, זה לא משנה הסדר, אבל לטעמי העונה הראשונה מניחה את היסודות למשחק, וגם לראות את האץ' בעירום ואת נאום הנחשים זה דברים קאנוניים.

6. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    1. יש עונות אולסטארס. שכחתי את המספור שלהן, אבל עם השם הזה באה מחויבות לשחק טוב יותר. לרוב העונות האלה מספקות את הסחורה.
    2. אין עונות עם מפורסמים שאתה מכיר. יש עונות שבהם מביאים מתאבקת wwe, שחקן פוקר אמריקני או אגדה מעולם הפוטבול. לא משהו שמדבר אל הקהל הישראלי.
    3. העונות הראשונות הן נוסטלגיות יותר, פחות מבוססות על אסטרטגיה ויותר על אקשן, חוויה וחברות. השינוי בא רק כשהסדרה נכנסה לעונות מתקדמות יותר.
    4. אין עונה אחת טובה. כל עונה מביאה משהו משלה. אני למשל כל פעם מוצא דמות או שתיים שאני מתחבר אליהן, מה שהופך את העונה לכזו שמדברת אלי.
    5. אם אתם רוצים להתחיל, זה לא משנה הסדר, אבל לטעמי העונה הראשונה מניחה את היסודות למשחק, וגם לראות את האץ' בעירום ואת נאום הנחשים זה דברים קאנוניים.
    זכור לי שהמלצת לי פעם על עונה 16, אני צודק, נכון?

7. היכל התהילה
    הסתכלתי קצת בויקי ונזכרתי מה היה שם. כן, זו עונה מוצלחת.

8. מנהל ראשי
    אני חושב שאני אתחיל את עונה 16

9. Just a prank bro
    עונה 16 זאת עונת אולסטארס

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •