דברו
1. האמת הופתעתי לגמרי שעומר הודח מהמשחק. להיות מודח על ידי הודא זה יפה, אבל זה לא מה שההפקה ייחלה לה אני משער.
2. רון שובל מגעיל כרגיל.
3. עומרי כוכבי תימני? לא ידעתי.
4. בכל הויכוחים ג'ני דווקא צדקה, אבל היא כבר החלה להישמע בכיינית מדי. יש לה סיבה טובה להתלונן, אבל הגזימה קצת.
5. הפרס הכי שווה היה הפלאפל, עם כל הכבוד לשירים.
6. טיטי הייתה מנהיגת קויופה, פתאום שרון אלוף היא כבר לא מלכה וכוכבי מנהיג. מגיע לה.
7. איזה פייט טילטיל ורוסלנה נתנו במשימות. יפה.
8. בפרק הבא יהיו 5 נגד 5, מי שלוקח את הוטו קובע, לבינתיים יש לקויופה יתרון בגלל הקול הכפול של לירון אבל וטו אחד והם בחיסרון.
9. היה פרק ממש ממש ארוך או שאני מדמיין?
10. פתאום שעומר בחוץ אני דווקא מעריך אותו על הדרך הארוכה שעשה.
המכירה הפומבית הייתה יותר מידי ארוכה ולא היה טרול של קערה עם חול כמו בכל עונה ):
נקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנק מהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמה נקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנק מהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמה נקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנק מהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמה נקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנקמהנק מה יאללה בסדר הבנו קויופה חייבים להבין שרון אלוף לא מת הוא כולה הודח, דבר נורמטיבי בהישרדות.
אני מתחיל להיכנע ללחץ של ההפקה ולאהוב את טילטיל ): הוא נהיה בסדר חוץ מהאוברריאקט שלו אחרי הניצחון חסינות וסחטיין עליו שהוא עמד מול רון שובל.
תכלס גם את ג'ני אני דיי מחבב ומה שעשו לה עם האורז באמת היה לא בסדר אבל זה קויופה הם ילדים בגן (זה גם מה שהיא אמרה) אז אני לא מתפלא.
תהיה משימת חסינות שהיא לא ברוח הספרטנית? מילא אם היינו בהישרדות יוון אבל זה פאקינג הונדורס......
כוח כפול ווטו זומבי סחר ועונש אי המתים של המושבעים מחזירים מישהו מהארץ, מחזירים מישהו מעונות קודמות ששודרו בערוץ 10 אה רגע זה לא כל ה"טוויסטים" של העונה? חשבתי שכן...
מה היה קורה אם עומר היה בוחר בלירון? הוא היה מקבל את הכוח הכפול? ואם ישימו עליה ווטו? לדעתי רמז לפסלון חסינות או יתרון במשימת החסינות היה עובד פה.
rip עומר יום 1 - יום 24 או במילים אחרות rip העניין שלי בהישרדות 7 לפחות מושיק נשאר והוא איכשהו משחק את המשחק.
לדעתי הודא תלך אם לירון תשתף פעולה עם מושיק אם לא נראלי שמושיק גמר את הקריירה והוא חוזר לזומבי.
למרות שרציתי שטילטיל ינצח בחסינות, אני עדיין לא אוהב אותו
דבר הראשון שאני חייב להגיד, rip עומר, רציתי שינצח אבל לא הסתדר ><
לפי מה שהראו שהולך לקרות בפרק הבא, ככה אני מעדיף שסדר האירועים ילכו:
- מושיק עושה ברית סודית עם לירון
- ברית הורקן מדיחים את ברית קויופה (בעיקרון את כוכבי, טיטי ורון שובל)
- מושיק מספר על הברית שלו עם לירון לג'ני ולהודא, ומציע להם להתאחד נגד טילטיל דנה ורוסלנה
- אחרי שטילטיל רוסלנה ודנה מודחים נשארים ארבעה: מושיק, לירון, ג'ני והודא
- מושיק לירון וג'ני מדיחים את הודא ויש שלישיית גמר
אז לא כ"כ אכפת לי מי ינצח מבינהם, אם זה באמת יקרה ככה אז אני אהיה שלם עם הניצחון
אוף אתם מתבססים על דברים שבטח ראיתם בפרק הבא, אחרת לא רואה שום היגיון במושיק + לירון.
זה מבאס כי אני לא רואה את ה'בפרקים הבאים' וזה חצי ספוילר.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)