Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10
  1. מייסד האתר והפורום
    דברו

1. המשימה הייתה ממש משעממת מלבד הסיפור של ג'ני והשאלה על רוסלנה שהאמת לא ידעתי.
    2. הרעיון של מושיק ולירון דווקא מאוד חכם, אולי זה המהלך הכי חכם שהיה מתחילת העונה.
    3. היה מוזר שהקריאו את הפתקים בסדר הזה, לא הבנתי מה הקטע.
    4. רון שובל דפק לחברים שלו ברז כשהחליט לפרוש, כל הקטע עם הצלעות אני עדיין לא מאמין לו כל כך לא משנה מה הרופאה תגיד.
    5. אני מבין את טיטי שניסתה לשכנע אותו לחזור אבל בת'כלס זו אשמתה כי היא איבדה את ההצבעה הכפולה.
    6. כוכבי משכמו ומעלה לא חשב על עצמו והחמיא לשובל.
    7. בינתיים כל הויכוחים של טיטי אני נגדה וגם הפעם רוסלנה יצאה צודקת יותר לדעתי בויכוח שהיה בפרק ביניהן.
    8. ג'ני התחילה את המריבה עם שובל במועצת השבט, מה יש לה, אז נכון שהיא צודקת אבל למה לפתוח.
    9. מעניין מאיפה זה ימשיך מפה.
    10. פרק לא מדהים ולא מותח, אבל היו כמה דקות נחמדות.

2. מנהל ראשי
    אהבתי את הפרק, לדעתי הם צריכים להתעסק יותר במשימות פיזיות, וקשות מנטליות מיצינו את העניין של השאלות כבר במשימה הפומבית.
    המהלך של לירון מטורף! רואים עליה שהיא מבינה שזה רק משחק בניגוד לאחרים פה. מושיק יודע ללחוץ בדיוק איפה שצריך כדי שהמשחק יעבוד לטובתו, אבל זה סופו של כל אסטרטג (ראו עומר)

3. Just a prank bro
    שם: דור
    מושיק עכשיו שולט במשחק, טוב למה ציפינו הוא היחידי שמשחק... לירון גם לא חלק מעדר המפגרים ואני שמח שהיא עוד איכשהו משחקת את המשיק למרות שהיא נופלת לשקרים של מושיק (באמת? נראה לך שהוא באמת בתחתית הברית שלו?) הוא ייתקע לה וואחד סכין בגב אחרי שהוא ישתמש בכוח הכפול שלה.
    המשימה הפעם לא הייתה ברוח הספרטנית מפתיע! אבל החבר׳ה מעליי חייבים להבין ששובל עם צלעות שבורות ומושיק עם כתף פרוקה אז כדי שלכולם יהיה צ׳אנס שווה הם עושים משימות שהן גם לא פיזיות וזה בסדר. אני עוד מחכה למשימה עם פאזל שלא היה בכלל העונה לדעתי.
    המהלך להדיח את רון שובל היה מטומטם להפליא אבל מצד שני מדובר פה באנשים עם לב שריחמו עליו שקשה לו או שיט כזה ובירכתי את החלטתו לא להישאר בזומבי כי דיי הוא מיצה את עצמו.
    אבל לא הכל אבוד לקויופה שאני מקווה שישתחררו מהמקום המקובע שלהם וימשכו את טילטיל ורוסלנה כדי להדיח את מושיק שהוא כרגע האיום הכי גדול.
    אני לא יודע מה ייקרה בהמשך אבל אני עדיין דיי סגור שטילטיל לוקח, למרות שזה לא נראה ככה אני לא חושב שהמושבעים יצביעו למושיק.

ושמעתי שהעם יקבע מי מנצח

כאילו wtf זה שובר את כל פורמט המשחק ואני מקווה שאחרי זה לא תהיה יותר הישרדות בארץ כי זה כבר ביזיון
    אבל היי, עוד חודש מתחילה העונה ה32 של הישרדות האמריקאית אז אפשר להתנחם בזה

4. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי Kilgrave צפה בהודעה
    מושיק עכשיו שולט במשחק, טוב למה ציפינו הוא היחידי שמשחק... לירון גם לא חלק מעדר המפגרים ואני שמח שהיא עוד איכשהו משחקת את המשיק למרות שהיא נופלת לשקרים של מושיק (באמת? נראה לך שהוא באמת בתחתית הברית שלו?) הוא ייתקע לה וואחד סכין בגב אחרי שהוא ישתמש בכוח הכפול שלה.
    המשימה הפעם לא הייתה ברוח הספרטנית מפתיע! אבל החבר׳ה מעליי חייבים להבין ששובל עם צלעות שבורות ומושיק עם כתף פרוקה אז כדי שלכולם יהיה צ׳אנס שווה הם עושים משימות שהן גם לא פיזיות וזה בסדר. אני עוד מחכה למשימה עם פאזל שלא היה בכלל העונה לדעתי.
    המהלך להדיח את רון שובל היה מטומטם להפליא אבל מצד שני מדובר פה באנשים עם לב שריחמו עליו שקשה לו או שיט כזה ובירכתי את החלטתו לא להישאר בזומבי כי דיי הוא מיצה את עצמו.
    אבל לא הכל אבוד לקויופה שאני מקווה שישתחררו מהמקום המקובע שלהם וימשכו את טילטיל ורוסלנה כדי להדיח את מושיק שהוא כרגע האיום הכי גדול.
    אני לא יודע מה ייקרה בהמשך אבל אני עדיין דיי סגור שטילטיל לוקח, למרות שזה לא נראה ככה אני לא חושב שהמושבעים יצביעו למושיק.

ושמעתי שהעם יקבע מי מנצח
    *מימ של ניק יאנג מבולבל יצורף בהמשך*
    כאילו wtf זה שובר את כל פורמט המשחק ואני מקווה שאחרי זה לא תהיה יותר הישרדות בארץ כי זה כבר ביזיון
    גם בעונות קודמות זה היה עם הצבעות. אני מניח שגם הפעם הקולות בחוץ יהיו 20%-50% מהחישוב.

5. מנהל ראשי
    בגדול, המושבעים הם אלו שקובעים מי יהיו הזוכים, הקולות בדר"כ לא לוקחים חלק גדול בהשפעה על הזוכה.. זה רק כדי להכניס עוד כסף להפקה.

6. Just a prank bro
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    גם בעונות קודמות זה היה עם הצבעות. אני מניח שגם הפעם הקולות בחוץ יהיו 20%-50% מהחישוב.
    בעונות הקודמות זה היה מי עולה להצבעת המושבעים לא מי זוכה שזה גם שבירה של הפורמט

7. bbuuuii
    שם: עידן

ושמעתי שהעם יקבע מי מנצח
    *מימ של ניק יאנג מבולבל יצורף בהמשך*
    האמת שלהדיח את רון שובל היה מאוד חכם, כי אם הם היו מדיחים את טיטי או כוכבי, הם היו נהפכים להיות זומבי, בוחרים בדנה לקחת לה את הקול, 98% מנצחים ואז יש מהפך
    נגד רון שובל בזומבי זה סיכוי ניצחון מאוד גבוה

לגבי הסכין שמושיק "יתקע", הוא לא הולך לבגוד בה, הוא באמת לא נמצא במקום טוב בברית שלו. היחידה שנאמנה לו זאת ג'ני, ברגע שהם ישארו רק חמישתם (טילטיל, רוסלנה, דנה מושיק וג'ני), מן הסתם שטילטיל דנה ורוסלנה יתאחדו כי הם יותר נאמנים וותיקים אחד לשני, אז לקחת את לירון זה לא כדי לתקוע לה סכין אחרי זה חח
    לדעתי הם יעשו משהו בסגנון של מה שכתבתי בנושא הקודם:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Uzumaki Naruto צפה בהודעה
    למרות שרציתי שטילטיל ינצח בחסינות, אני עדיין לא אוהב אותו
    דבר הראשון שאני חייב להגיד, rip עומר, רציתי שינצח אבל לא הסתדר ><
    לפי מה שהראו שהולך לקרות בפרק הבא, ככה אני מעדיף שסדר האירועים ילכו:
    - מושיק עושה ברית סודית עם לירון
    - ברית הורקן מדיחים את ברית קויופה (בעיקרון את כוכבי, טיטי ורון שובל)
    - מושיק מספר על הברית שלו עם לירון לג'ני ולהודא, ומציע להם להתאחד נגד טילטיל דנה ורוסלנה
    - אחרי שטילטיל רוסלנה ודנה מודחים נשארים ארבעה: מושיק, לירון, ג'ני והודא
    - מושיק לירון וג'ני מדיחים את הודא ויש שלישיית גמר

אז לא כ"כ אכפת לי מי ינצח מבינהם, אם זה באמת יקרה ככה אז אני אהיה שלם עם הניצחון
    והשלישיית גמר כביכול תהיה מושיק, ג'ני ולירון

Spoiler ספוילר

8. Just a prank bro
    ציטוט פורסם במקור על ידי Uzumaki Naruto צפה בהודעה
    האמת שלהדיח את רון שובל היה מאוד חכם, כי אם הם היו מדיחים את טיטי או כוכבי, הם היו נהפכים להיות זומבי, בוחרים בדנה לקחת לה את הקול, 98% מנצחים ואז יש מהפך
    נגד רון שובל בזומבי זה סיכוי ניצחון מאוד גבוה

לגבי הסכין שמושיק "יתקע", הוא לא הולך לבגוד בה, הוא באמת לא נמצא במקום טוב בברית שלו. היחידה שנאמנה לו זאת ג'ני, ברגע שהם ישארו רק חמישתם (טילטיל, רוסלנה, דנה מושיק וג'ני), מן הסתם שטילטיל דנה ורוסלנה יתאחדו כי הם יותר נאמנים וותיקים אחד לשני, אז לקחת את לירון זה לא כדי לתקוע לה סכין אחרי זה חח
    לדעתי הם יעשו משהו בסגנון של מה שכתבתי בנושא הקודם:

והשלישיית גמר כביכול תהיה מושיק, ג'ני ולירון
    מושיק דנה וג'ני ביחד מההתחלה, שלושתם היו בשבט קויופה, אז זאת שאלה למי דנה נאמנה יותר

9. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    מושיק דנה וג'ני ביחד מההתחלה, שלושתם היו בשבט קויופה, אז זאת שאלה למי דנה נאמנה יותר
    https://www.youtube.com/watch?v=Bw-gNH0XsUs

Spoiler ספוילר

10. Just a prank bro
    ציטוט פורסם במקור על ידי סבתא שרית צפה בהודעה
    מצטער אבל זה בלתי נסבל, לא שרדתי עד סוף הסרטון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •