אללה לירון אללה לירון אללה לירון הלאההההההההה
טוב חברים זה רשמי, ג'ני צ'ארווני היא הפייבוריטית שלי (למרות שהיא תמיד הייתה, מיד אחרי ליסה)
אני רוצה להקדיש את החלק הזה בפוסט כדי שבח את ג'ני
הבחורה תותחית, לקחה דאבל, חסינות ווטו בצורה מרשימה ביותר. היא עם ראש על הכתפיים וכן מבינה את המשחק, היא לא מתבהמת ומתלהמת כמו חלק מחברי השבט שלה (כן טיטי אני מדבר עלייך) ולא עושה ריגשי וזורקת את עצמה לאש על כל דבר קטן. ג'ני נשארה מאופקת כשלירון ירתה לכל עבר ונצמדה לתכנית וגם בהדחה השנייה היא שמרה על הברית שלה והצביעה להודא.
מבחינתי אם ג'ני בגמר ואני במושבעים היא הייתה מקבלת את הקול שלי עם סמיילי פייס עליו
אוקיי עכשיו על הפרק.
הפרק היה טוב, ממש טוב, כל הפרק היה סביב המשחק ואסטרטגיות ולא כל מיני פוצי מוצי חד וחלק אסטרטגיה.
טיטי חוותה המון דברים שחורים וקשים בחיים שלה אהמ אהמ כדאי שרון אלוף לא יאכזב... אבל לפחות היא דואגת לתחת שלה במשחק ומנסה לשכנע את רוסלנה (שזה בערך כמו לדבר לאיוויבוט) ומצליחה להוריד את המטרה מהגב שלה, סחטיין טיטי, faceplam רוסלנה.
משימת ווטו מגניבה רק היה חסרה לי הרוח הספרטנית... לא היה לי ספק שג'ני תיקח את זה מתחילת השלב השני של המשימה.
מושיק הולך לדבר עם לירון, יפה אבל ראבק בנאדם אתה עדיין בהישרדות, למה נראלך שהיא לא תילחם על חייה? זוכרים מה לירון עשתה לשושן? למען יראו וייראו.
מועצת שבט מתחי... גיא סליחה אפשר להגיד משהו? *בוםבוםבוםבוםבוםבוםבוםבום* ..לה ואנחנו כבר מצביעים, לירון ירתה בכולם והשאירה ממושיק מסננת. חבל שזה לא עוזר לה והיא חוטפת 7 קולות מכל שאר חברי השבט. השבט אמר את דברו ):
אבל שנייה לירון את על hold כי תחזיקו חזק למה יש הדחה כפולה whoa שלא ניפול
ג'ני מצביעה להודא - ניסיון חביב ולא מוצלח אבל לפחות חכם
מושיק מצביע לכוכבי - מהלך נהדר, חבל שלא זרמו
טילטיל, רוסלנה ודנה מצביעים מושיק- בחיאאאאאאאאאאאאאתתתתתתתתתת ראבקקקקקקקקק 33 ימים ואתם עדיין לא מבינים איפה אתם נמצאים? זה פאקינג הישרדות, צריך רוב כדי להתקדם ודנה... ממך אני הכי מאוכזב... משני הבוקים האחרים אין ממה לצפות (אדון "אני זורק את עצמי לתוך האש" וגברת "אני לא מדברת עם אנשים שלא נאמנים לבני הברית שלהם") למרות שמושיק כולה עשה מהלך קטן, למה לשרוף אותו
טיטי, כוכבי והודא מצביעים מושיק - סחטיין עליכם חבר'ה, הצלחתם למצוא את הפרצה, נשארתם מאוחדים והסרתם איום, שאפו.
קיצר המשחק עכשיו פתוח לכל אחד, דנה הוכיחה שהיא נאמנה לטילטיל ורוסלנה יותר מלג'ני ומושיק. לצערי ג'ני הולכת לאכול אותה באיזשהו שלב והם באמת יהיו השלישייה הסופית.
לא ראינו יותר מידי מטילטיל הפרק וזה טוב. גם לא היו גימיקים וכותרות של שנות השבעים, אסתכן ואגיד שזה היה פרק של הישרדות. אבל הישראלי...
אמ;לק- ג'ני מלכה, שלישיית הוראקן טיפשים, rip מושיק יום 1-12 ויום 24-33
אה ושכחתי לגמרי, העיפו את שני האנשים היחידים ששיחקו את המשחק אז the big sleep הינה אנחנו באים
ואו ואו כשאתה כותב זה לא סתם טור זה טור דה פראנס אמאלה
כן ג'ני תותחית. גם אני מתחיל להעריך אותה הרבה יותר.. ולחשוב שעוד הימרתי עליה במודחים הראשונים, לפני שהעונה התחילה.
מעניין איך היא תסתדר כעת כשמושיק לא נמצא, ובתכלס היא לבד.
אני שמח שלירון נכנסה all-in במושיק, לבחורה יש ביצים. אני עוד יותר שמח שהיא ניצחה אותו אחר כך, כי זה אומר שנראה את לירון יותר (^:
לא באלי שהיא תעוף, אבל מתישהוא זה יקרה. די ברור. היא לא תוכל לנצח את כוכבי / טיטי / ג'ני.
אבל אל תשכחו מה רוסלנה אמרה, 'עד עכשיו הלכתי ישר אולי הגיע הזמן להתחיל לשחק את המשחק'.
לפחות היא מודעת לעצמה, שהיא.. טוב, לא עשתה כלום. היא וחבריה לשבט 'הוראקן'.
ספוילר
1. ימח שמם של עורכי אתר הישרדות ששמים ספויילרים בכניסה לצפייה בפרק. הרסו לי את רוב חווית הצפייה.
2. מושיק חופר לעצמו בורות כל הזמן, ה"לשחק את המשחק" הזה זה מין חוק שאנשים עשו כאילו זה המתכון להצלחה במשחק, אז זה לא.
3. לירון תמיד משדרת ילדותיות לא משנה מה היא עושה, זה התחיל בתקופה שבה היא התפארה שהיא רוצה שהקבוצה שלה תפסיד כדי להדיח, זה המשיך בהצגה שלה עם פסלון החסינות וזה גם פה כשהיא לא הצליחה להתאפק וישר שלפה את ההתקפה על מושיק. הההתקפה הייתה ניסיון יפה, אבל חכי שניה תני למנחה לדבר.
4. ג'ני בהחלט מקבלת אצלי נקודות זכות, בתקופה שהיא הייתה בקויופה ממש לא אהבתי אותה והיא הייתה משעממת ומעפנה, מאז הפרק שבו היא בכתה רגע לפני האיחוד היא רק עולה ועולה ועכשיו היא גם תותחית במשימות.
5. רוסלנה וטילטיל קצת יותר מדי תמימים וזה מציק לי. טילטיל בכלל מתנהג כמו ילד בן 7 שלא מבין את העולם, כל בשורה שמבשרים לו הוא מופתע רצח בלי היגיון.
6. אני חושב שההתקפה על מושיק הייתה אכזרית מדי.
7. מושיק דווקא הצליח להגיב בקור רוח יחסי והתחמק מרוב הכדורים אך אלו שפגעו בו פגעו בו חזק. עם זאת, אני לא חושב שהייתי מצליח יותר טוב (אך מראש לא הייתי מגיע למצב כזה).
8. הדחה כפולה, זה היה ברור שיהיה ניסיון של ההפקה לייצר איזון נוסף.
9. מה שמוביל אותנו לכך שהוראקנים הכניסו את עצמם למצב שבו יש סיכוי שיהיה שיוויון ואפילו חיסרון (!) בקולות בהצבעה הבאה. כרגע הם 4 נגד 3, אם קויופה מקבלים וטו זה 3 נגד 3 ואם לירון מנצחת מישהו מהוראקן זה 2-4 וההוראקנים יעופו כמו כמו סביונים זקנים.
10. סך הכל פרק סביר עם רגעים טובים יותר במועצת השבט ואני חושב שזו מועצת השבט היחידה שלא היה בה דיון על נושא מסוים בשבט אלא רק הטחת האשמות בלבד עד שהולכים להצביע.
*הניסיון של מושיק ליצור ברית סודית עם לירון זה רולי הדבר הכי טיפשי שיכל לעשות. בחייאת, הייתה לו ברית מבוססת עם אחלה תוכנית משחק והוא פשוט היה חייב להרוס את זה.
*הרגע הזה שלירון התחילה פשוט לשפוך הכול על הברית שלה ושל מושיק... וואו. פשוט וואו.
*ברצינות, כבר הייתי בטוח שכוכבי הולך לקחת את הווטו. ואז ג'ני, ברגע האחרון... עכשיו אני יודע סופית מי הפייבוריטית שלי.
*רק אני בזמן האחרון פחות מרגיש נוכחות מטילטיל ורוסלנה?
*אני מתלבט אם באלי שטיטי תעוף ישר, או שקודם יורידו לה את כוכבי כדי להכאיב לה עוד טיפה. ככה או ככה אני בסדר עם זה. מאז האיחוד היא הפכה את עצמה לגמרי.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)