דונו...
*משימת הפרס הייתה עלובה*
זה כי אתה בנאדם חרא (xd xd ayy lmao)
סתם לא,
היא באמת מסכנה, משימת החסינות הייתה אכזרית נורא עבורה.
אבל כן, שתיקח דברים בפרופורציות. [למרות שהיא כמו פוטין מבחינת לקחת ללב ביחס לאנשים כמו טילטיל, אז זה הכל יחסי]
בכל אופן
עדיין מעדיפים את האסטרטגיות של בן יהב על מה שהולך כרגע שם. זה פשוט בושה. כלכך נורא שלירון ועומר עזבו, זה כמו ש@HITMAN הפסיד בהישרדות מייפורום על השלב הראשון.
ניטרלנו את האיום ותראה את העונה היבשה שהייתה לנו.
בכל אופן, ה'אטסטרגיות' של טיטי וג'ני זה לא יותר מלומר "אני אצביע לך אם את תצביעי לי ואני אצביע לך", הם לא באמת עשו כלום.
ולכן אני נורא שמח שהודא מתחילה להכניס פה קצת פלפל, ואפילו לשנות את פני המשחק. כמו שצריך.
אני יותר מאשמח אם טילטיל יודח, כי הוא פשוט לא מוסיף שום עניין למשחק. אבלללללללללללללללללללללל כמה חבל שהוא כבר ניצח [לפחות ע"פ ההפקה]
ספוילר
יש לה שם הודא?
-כן יש לה שם
מה השם?
-survivor bitch
אין על הודא, קורעת אותי כל פעם מחדש.
טוב אז נתחיל בזה שחבל שהמשימות היום לא היו הפוכות, אתגר הדלקת אש משולש הוא משימה ראויה לחסינות (ראה ערך - הישרדות 16 גבון משימת חסינות אישית ראשונה) בעוד שאתגר שאלון מתאים הרבה יותר למשימת פרס.
בוקר טוב גברת איינאווווו כנראה שמושיק העביר את הלפיד לטיטי ללא ידיעתה והבחורה התחילה לשחק, קופצת בין בריתות, סוגרת עסקאות ומשקרת כמו שורדת ראויה. כוכבי כל כך פתטי מה זה רון אלוף 2.0? הוא כל כך cocky והקנטות שלו לטילטיל במשימה היו כל כך מיותרות שיודח כבר אדון השורד האחרון. תודה.
הודא חטפה סכינים לפרצוף, מסכנה הבחורה, לפחות היא מבינה שהיא על הגריל ולוקחת את הגורל שלה בידיים (חלק 2 נמצא בבפרקים הבאים כדי חס וחלילה לא לעשות ספוילר). לירון ועומרי מדברים, לירון רוצה לנקום בחברי שבט הוראקן, לגיטימי במיוחד אחרי שלא המשכת איתם אחרי האיחוד וחפרת לעצמך את הקבר.
הבנאדם שצריך להיות הכי חשוב ללירון עכשיו זאת דנה. ללירון אסור שדנה תודח כי אז את מי היא תבחר לזומבי? את הודא שהדיחה את עומר? את ג'ני הצאלנג' ביסט? או את המפגרים האחרים שברור שהם לא יוותרו? לירון חייבת לשמור על דנה במשחק עד לרגע שהיא תחזור למשחק ואז סכינים חופשי וואהו.
לדעתי פרק הבא ניפרד באמת מהודא למרות שנראלי שהולך להיות משהו גדול (מקווה לפחות).
אני לא מבין למה הודא התפלאה שבחרו בה בכל שאלה במשימת פרס. ברצינות, ראיתם רותמה מתישהו ניגשת למישהו מהשבטים? גם לפני האיחוד וגם אחרי, היא פשוט לא ניסתה ליצור קשר עם אף אחד, ואחרי זה מתעצבנת שכולם קוראים לה "קרה". באמת שאני גם לא מבין איך לא הדיחו אותה עד עכשיו, היא פשוט עולה לי על העצבים בכל לבל אפשרי.
ג'ני מנסה להתחיל סוג של ברית עם טיטי וזה ממש מפגר מבחינתי. מספיק שהיא תצליח להביא את רוסלנה וטילטיל לשלישייה הסופית, והיא מנצחת במאה אחוז.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)