זה לא סוד שהכינוי שלי באתר הזה ובאינטרנט בכלל הוא היטמן, וזה כאמור הוקרה לאותו אדם יקר שהוא ברט הארט. אני גדלתי על היאבקות, כמו כולם, וברט הארט היה ונותר המתאבק האהוב עלי ביותר, לצד מתאבקים כמו טייקר, לקס לוגר ואחרים. עם הזמן גדלתי ואהבתי לרסלינג הפכה להיות מעיין תחביב עבורי. אני רואה את זה בtv, נמצא בקבוצות היאבקות ואפילו נסעתי כמה פעמים להופעה של הwwe.
הפעם הראשונה שאני תכננתי לנסוע למופע היה לקראת רסלמניה 30 והמצב הרפואי שלי לא היה בשמיים. אבל אני ואחי עשינו לנו תוכנית שבה אנחנו נתכנן את הטיול שלנו לארה"ב וזה מה שגרם לי להישאר אופטימי לאורך כל אותה תקופה. הדבר הראשון שעשינו זה לשריין כרטיסים למניה, הדבר השני היה לשריין מפגש עם ברט הארט והדבר השלישי היה לקנות כרטיסים לעולמו של הארי פוטר באורלנדו פלורידה. וכך היה. בסופו של דבר, פגשתי את ברט הארט, ראיתי את רסלמניה, נכחתי בשורה הרביעית בraw של יום למחרת, נסעתי לפארקים של אורלנדו, ועשיתי כיף חיים.
היום ברט הארט עומד מול מצב בריאותי לא מי יודע מה, וזה בנוסף לעובדה שהוא איבד את הוריו, את אחיו, את גיסו, הוא חטף זעזועי מוח, שבץ מוחי והתגרש 3 פעמים. כלומר - הבן אדם לא זר לבשורות רעות. ועדיין, אני רוצה לתת לו קצת מהכוח שהוא נתן לי באותה תקופה ולקוות שהוא יחלים ויחזור להיות בריא. אני ועוד רבים כמוני עדיין לא מוכנים לשחרר אותו לרוסטר של גן העדן. אז זה המונולוג הקצר שלי.
![]()