Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. מייסד האתר והפורום
    2 הפרקים האחרונים מתחילים להיראות קצת כמו הישרדות, לא?

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    הלוואי

חוסר הטקט, מחשבה, וילדותיות על האי לא מפסיקים להפתיע

Spoiler ספוילר

3. Just a prank bro
    שם: דור
    איי איי איי מסכנה ג׳ני... באמת שהיה בא לי לחבק אותה רגע אחרי ההדחה...
    אוקיי מתברר שטיטי משחקת את המשחק הכי טוב מכל הדפרים שנשארו, הפתיחה על ג׳ני סידרה לה עוד 2 סיבובים לפחות, כל מה שהיה לה לעשות זה לשבת בצד לראות את ברית הוראקן מתקוטטים.
    את דנה אני ממש לא מבין, מצד אחד היא אומרת שג׳ני לא רואה אותה בחמישייה אבל מצד שני ג׳ני מציעה לה להדיח את טילטיל ולהיות חמישיה, איפה ההיגיון של הבחורה הזאת? ולמה להוביל בן אדם שהיה איתך בברית מתחילת המשחק כצאן לטבח במקום לסמן את טיטי ולנסות להדיח אותה? הרי הם רואים שלה ולרוסלנה יש עסק יחד, למה לא לפרק את זה?
    בגלל שלא הגבתי על הדיון של הפרק הקודם אני רוצה לציין אנקדוטה שהצחיקה אותי באינטרנט
    ״לירון, איך קוראים לך?
    -לירון
    לירון צודקת וזוכה בנקודה!
    טילטיל, איך קוראים לך?
    -טילטיל
    לא נכון, גם לירון!״
    ויש עוד מלא כאלה טובים
    אבל בוא נגיד ככה, ללירון עלה הזומבי לראש והיא מרגישה כמו עומר. רק שיפול האסימון שכל מי שהיא ניסתה לעשות נגדו מהלך נשאר אז בואי לא נתרברב... תחזרי כבר למשחק כדי להיות באמת תחת האש ולא סתם תחת, סליחה, ציצי... תחת זה של מרינה.
    אני עדיין חושב שטילטיל ייקח כי הוא סוףסוף ״פתח את העיניים״ (בוקר טובבבב אנחנו רק אחרי איזה 20 הדחות) ואם הוא ידיח את כוכבי וטיטי הדרך שלו למליון לדעתי סלולה. עוד אוסיף ואומר שרוסלנה חייבת לשבור את הברית בינה לבין טיטי כי אם טיטי בגמר היא לוקחת את העונה.

וכן האמת היו אחלה פרקים בשבועיים האחרונים.

4. מנהל ראשי
    אני מצדד את דנה.
    אכן ג'ני התחילה להילחץ כי היא ראתה את טיטי ורוסלנה מתקרבות, פחות משתפים אותם ות'כלס היא שיחקה את המשחק משום שבשלב כזה כל אחד צריך להתחיל לדאוג לעצמו, רק שהיא עשתה מהלך דיי מפגר, לנסות להדיח את טילטיל(?), אם היא הייתה רוצה לעשות מהלך חכם היא הייתה צריכה לקחת את טילטיל ורוסלנה לאגד אותם ביחד על דנה, ולהדיח את דנה, אבל ג'ני יצאה פארשית. למרות שדיי אהבתי אותה בזמן האחרון..

5. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    להוט היה פייל די מפגר, בצהריים של אתמול [שלישי] בתקציר של הפרק היה כתוב משהו על זה שג'ני צריכה להפנות את האש לדנה, הם שינו את זה בפעם הבאה שבדקתי אז באסה להם ^_^
    בכל מקרה אני באמת מתבאס על ג'ני, הייתי בטוח במאה אחוז שהיא נכנסת לשלישיית גמר. נו טוב, רק נשאר לקוות שטילטיל לא יזנח את שארית המוח שלו.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •