Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16
  1. Just a prank bro
    שם: דור

אז הגמר של הישרדות קרב, ממש עוד שבוע
    הוחלט שהעם לא ישפיע על זהותו של השורד האחרון ולא תהיה התערבות אסמסים
    מה שאומר, שהמנצח ייקבע אך ורק על ידיי המושבעים.

אז נשארו ארבעה במשחק: טיטי, כוכבי, רוסלנה וטילטיל
    רבעיית הגמר

ושמונה מושבעים: אלוף, עומר, שובל, מושיק, הודא, ג'ני, לירון ודנה.

אז אני פה כדי לנסות ולנחש למי כל מושבע יצביע ומי בסופו של דבר יוכרז כשורד האחרון
    אז יאללה בואו יצא לדרך

מושבע ראשון - רון אלוף

נראלי שזה too obvious למי אלוף הולך להצביע, אחרי הקשר ההדוק והרומנטי שהיה לו עם טיטי אין לי ספק שהוא הולך לתת לה את הקול שלו.
    (קול ראשון לטיטי)

מושבע שני - עומר

עומר האסטרטג, כנראה שהוא הולך לתת את הקול שלו לאסטרטג הטוב ביותר שנשאר, שזאת טיטי
    אבל, ויש אבל גדול, לא נראה לי שעומר מחבב במיוחד את טיטי או את כוכבי ואחרי שהגן על טילטיל במועצה האחרונה אין לי ספק שהוא ייתן לו את הקול שלו.
    (קול אחד לטיטי, קול אחד לטילטיל)

מושבע שלישי - רון שובל

שובל יישאר מחובר לשבט קויופה המקורי מהסיבה הפשוטה שהוא חושב שהשאר לא ראויים מספיק. הוא הוא הולך להצביע או לכוכבי או לטיטי זה בטוח, לפי דעתי הוא ייתן את הקול שלו לטיטי אחרי שתרגש אותו ותוך התייחסות לזה שכוכבי זכה באוטו.
    (שני קולות לטיטי, קול אחד לטילטיל)

מושבע רביעי - מושיק גלאמין

מושיק, בדיוק כמו שובל, יישאר עם הברית שלו וייתן את הקול שלו לרוסלנה או טילטיל, יכול מאוד להיות שאני טועה אבל לדעתי מושיק, בניגוד לעומר, ייתן את הקול שלו למישהו שבאמת שיחק את המשחק וכן מהברית שלו - רוסלנה.
    (שני קולות לטיטי, קול אחד לטילטיל, קול אחד לרוסלנה)

מושבעת חמישית - הודא

עם הודא אני אלך על שיטת האלימינציה, הודא לא תצביע לטיטי כי היא שרפה אותה קשות במועצה שהיא הודחה, היא לא תצביע לרוסלנה כי השתיים לעולם לא הסתדרו. נשארנו עם כוכבי וטילטיל, בפרק של וילת המושבעים בה הודא הגיעה היא ניצבה מול קיר המתמודדים ואמרה שלדעתה טילטיל הוא זה שיינצח מה שגורם לי לחשוב שהיא כן תיתן את הקול שלה לטילטיל.
    (שני קולות לטיטי, שני קולות לטילטיל, קול אחד לרוסלנה)

מושבעת שישית - ג'ני

ג'ני האישה והאגדה, שוב ניצבת בפניי הדילמה בין טילטיל לכוכבי, בימיי שבט קויופה ג'ני וכוכבי היו באמת קרובים אבל אחרי האיחוד החליפה ג'ני צד והתחברה לרוסלנה וטילטיל. לדעתי ג'ני תיתן את הקול שלה לטילטיל למרות שמצד אחד כוכבי הגן עליה במועצה בה היא הודחה אבל מצד שני הדיח אותה בעצמו
    (שני קולות לטיטי, שלושה קולות לטילטיל, קול אחד לרוסלנה)

מושבעת שביעית - לירון

לירון עוד זוכרת לחברי שבט הוראקן את המקרה שהם עשו לה ולכן אין סיכוי שתצביע להם, עם טיטי לדעתי לירון אף פעם לא התחברה מה שמשאיר את כוכבי שתכנן איתה מהלכים גם כשהייתה בזומבי.
    (שני קולות לטיטי, שלושה קולות לטילטיל, קול אחד לרוסלנה, קול אחד לכוכבי)

מושבעת שמינית - דנה

אני חושב שדיי ברור שדנה תיצמד לבני הברית שלה ותצביע לאחד מהם. לדעתי דנה תצביע לטילטיל כי היא מאמינה שהוא באמת זקוק לכסף למרות שרוסלנה רוצה להוכיח משהו ודנה מעריכה את זה.
    (שני קולות לטיטי, ארבעה קולות לטילטיל, קול אחד לרוסלנה, קול אחד לכוכבי)

אז... לדעתי טילטיל הולך לקחת את העונה עם ארבעה קולות,
    מיד אחריו טיטי עם שניים,
    ורוסלנה וכוכבי עם קול אחד לכל אחד.

אז למי לדעתכם כל מושבע ייתן את קולו? ומי המנצח בעינכם?
    שתפו אותי

2. מייסד האתר והפורום
    כמו שאמרת, רק שאני חובש שרון שובל יצביע לעומרי כי הוא קרוב אליו יותר מאשר לכוכבי, לא חושב שהאוטו זה שיקול בשבילו.
    ג'ני אולי תצביע לרוסלנה.

אל תשכח שגם לקהל יש השפעה בטח אז אולי אחד מהם יעוף לפני שבכלל נתחיל את ההצבעה וזה ישנה את הכל

3. Just a prank bro
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    כמו שאמרת, רק שאני חובש שרון שובל יצביע לעומרי כי הוא קרוב אליו יותר מאשר לכוכבי, לא חושב שהאוטו זה שיקול בשבילו.
    ג'ני אולי תצביע לרוסלנה.

אל תשכח שגם לקהל יש השפעה בטח אז אולי אחד מהם יעוף לפני שבכלל נתחיל את ההצבעה וזה ישנה את הכל
    השנה אין הצבעה של העם וההצבעה של המושבעים התבצעה על האי

4. היכל התהילה
    תאמת לא ראיתי אפילו דקה מאז הפרק ההוא שג'ני עפה בו (וגם בכמה פרקים שלפניו ראיתי רק קטעים מהמועצות שבט) אז אולי אני לא מעודכן.
    אבל אני לא מסכים לגמרי עם הניתוח, למשל ג'ני שלדעתי תצביע דווקא לטיטי מתוך כבוד לתחרות שהייתה ביניהן, אני חושב שרוב המושבעים לא ישמרו טינה בניגוד למה שאתה חושב, רוב הניתוח בסך הכל מבוסס על בריתות קודמות/טינה, אני חושב שיהיה לא אחד שישים את זה בצד.
    אבל נחיה ונראה, לא כזה גורלי לי ואני גם ככה לא עומד לראות את הגמר.. הם ארבעה? אף אחד לא יודח לפני הגמר? זה רק הגיוני שידיחו עוד מישהו כי גמר בין ארבעה זה דיי אבסורדי
    כל זה בהנחה שהגמר לא מבוים, כן?

5. מנהל ראשי
    כמעט מדויק מה שאמרת, כמעט תואם את מה שאני חושב.
    אכן, טילטיל ינצח על פני השטח, למרות שאני נוטה לכוכבי. מי שבאמת מסתכל על הישרדות בתור משחק, אסטרטגיות, כוח, משימות, נחישות - השורד היחיד שזכה ברוב הקולות בפרמטרים הבאים אצלי הוא כוכבי. ולפי דעתי, בהחלט מגיע לו להיות השורד האחרון בהישרדות.
    למרות שאני חושב שטילטיל אכן צריך את הכסף, אבל, ויש אבל גדול. טילטיל מתחיל לעשות כסף, למי שלא יודע טילטיל התחיל להיות כמו מעיין הליצנית (זוכרים?), הפקות, מסיבות ימי הולדת וכד'. לא מעט פרסומות, אני חושב שהוא מתחיל להתבסס מבחינה כלכלית, מה גם הוא ככל הנראה הולך לריאליטי הכדורגל הישראלי - גולסטאר, מה שיביא לו עוד חשיפה...

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    מושבע ראשון - רון אלוף

מצביע לטיטי, אחרי הכל.. אהבה.

[קול אחד לטיטי]

מושבע שני - עומר

אינלי מושג אם עומר הגן על טילטיל במועצה, לא ראיתי ולא צפיתי.
    אני גם מתלבט בין טיטי לטילטיל, משהו בי רוצה לומר טילטיל אבל גם לא באלי שיהיה בדיוק כמו שאתה אמרת. /:

[קול אחד לטיטי, קול אחד לטילטיל]

מושבע שלישי - רון שובל

לדעתי הוא יצביע לעומרי. רוסלנה וטילטיל התפוצצו איתו כבר אז זה לא הם. וכוכבי או טיטי.. טוב, לא יודע, ישלי פשוט תחושה שכוכבי.

[קול אחד לטיטי, קול אחד לטילטיל, קול אחד לכוכבי]

אין הרבה מה להוסיף. חושב כמוך. הוא לא ייתן לטיטי אפילו שהייתה האסטרטגית הכי גדולה, וזה כמובן בגלל היריבות. אז נשאר רוסלנה

[קול אחד לטיטי, קול אחד לטילטיל, קול אחד לרוסלנה, קול אחד לכוכבי]

מושבעת חמישית - הודא

התלבטתי בין כוכבי לטילטיל, ואז נזכרתי איך כוכבי יצא עליה שהוא רואה בה אויבת ולא בת ברית.
    אז כן, טילטיל. היא גם נהנתה איתו שם בהוטל

[קול אחד לטיטי, שני קולות לטילטיל, קול אחד לרוסלנה, קול אחד לכוכבי]

מושבעת שישית - ג'ני

כוכבי לדעתי.
    היא אמרה שמההתחלה היה לה חיבור איתו, ולדעתי במיוחד אחרי מה שהיה עם טילטיל..
    למרות שמצד שני היא בטח מרגישה רע על טילטיל, ראינו איך היא בכתה כשחשבו שהיא בוגדת בו, והכל בגלל דנה.
    טפיי.
    אז בקיצור או טילטיל או כוכבי, שוב פעם באלי לומר טילטיל.. אבל לא רוצה שיהיה כמו שאתה אמרת.

[קול אחד לטיטי, שלושה קולות לטילטיל, קול אחד לרוסלנה, קול אחד לכוכבי]

מושבעת שביעית - לירון

טוב. היא אמרה לי שהיא הצביעה לכוכבי, פה זה נגמר..
    סתם, סתם. לא באמת.
    אבל זה הכי הגיוני. להוראקן היא לא תצביע וטיטי הקשר היחיד שלה אליה היה באחת המשימות שהיא נתנה לה לנצח, זהו.
    מאז שעומר עבר היא נצמדה אל כוכבי.

[קול אחד לטיטי, שלושה קולות לטילטיל, קול אחד לרוסלנה, שני קולות לכוכבי]
    מושבעת שמינית - דנה

טוב.. מסכים על כל מה שאמרת. כן כן.
    טילטיל.
    [קול אחד לטיטי, ארבעה קולות לטילטיל, קול אחד לרוסלנה, שני קולות לכוכבי]

Spoiler ספוילר

7. מייסד האתר והפורום
    טוב אני אפרסם גם אני רשימה

מושבע ראשון - רון אלוף

ברור שהוא יצביע לטיטי

מושבע שני - עומר

עומר יבחר באסטרטג, אבל אני לא חושב שזה יהיה טילטיל כי הוא אמוד זילזל בטילטיל כל המשחק (חוץ מבסוף שהוא הודה שטילטיל לא נטפל לחזקים אלא דווקא הלך לחלשה בזמנו) אבל הוא כנראה יבחר ברוסלנה כי היא הצליחה לעמוד במטרה בצורה הכי אמיצה.

מושבע שלישי - רון שובל

הוא חבר טוב מאוד של עומר אני לא רואה סיבה שהוא יצביע למישהו אחר. מה גם שהוא קצת חנפן.

הוא מאוד אוהב את רוסלנה ואת טילטיל ולכן קשה להחליט. טילטיל אמר שהוא התחבר אליו מאוד אבל אני לא יודע עד כמה זה הדדי, נראה לי ילך על רוסלנה בסוף.

מושבעת חמישית - הודא

שונאת את כולם ובת'כלס אם הייתה יכולה לא הייתה מצביעה לאף אחד. לא תצביע לטיטי ועומר בגלל הקטע שעשו לה, לא תצביע לרוסלנה כי יש בה קנאה מסוימת. טילטיל היה מאוד בסדר איתה. אז טילטיל.

מושבעת שישית - ג'ני

או עומר, או רוסלנה, או טילטיל. קשה להחליט, נלך על טילטיל.

מושבעת שביעית - לירון

כוכבי בלי למצמץ.

מושבעת שמינית - דנה

אוהבת את טילטיל ורוסלנה. כנראה תצביע לטילטיל בגלל הרגש החזק.

1 טיטי 2 רוסלנה 2 עומרי 3 טילטיל

טילטיל הוא הזוכה

8. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    האמת... אני לא רואה פה מקום לחשיבה- זה דיי ברור שטילטיל ינצח.
    רוב המושבעים לצידו, הוא התחבב על כולם, ובתכלס- הוא באמת זה שצריך את הכסף.
    כוכבי- הרגע זכה באוטו בין הטובים שיש בארץ, אם לא הכי טוב וזה גם היחידי שיש בארץ.
    טיטי- כרגע מלכת יופי או משהו, לא? וגם אם לא, יש לה ממה להתפרנס
    רוסלנה- עם כל הכבוד לגברת "להוכיח את עצמי שאני יכולה להסתדר לבד" יש לה מקור הכנסה יפה יפה מצד בעלה מעלים המס.
    טילטיל- היחידי שבאמת צריך את הכסף, מכל ארבעתם הוא היחידי עם משפחה רצינית לדאוג לה, הוא צריך את הכסף הזה.

9. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי BurstingBlitz צפה בהודעה
    האמת... אני לא רואה פה מקום לחשיבה- זה דיי ברור שטילטיל ינצח.
    רוב המושבעים לצידו, הוא התחבב על כולם, ובתכלס- הוא באמת זה שצריך את הכסף.
    כוכבי- הרגע זכה באוטו בין הטובים שיש בארץ, אם לא הכי טוב וזה גם היחידי שיש בארץ.
    טיטי- כרגע מלכת יופי או משהו, לא? וגם אם לא, יש לה ממה להתפרנס
    רוסלנה- עם כל הכבוד לגברת "להוכיח את עצמי שאני יכולה להסתדר לבד" יש לה מקור הכנסה יפה יפה מצד בעלה מעלים המס.
    טילטיל- היחידי שבאמת צריך את הכסף, מכל ארבעתם הוא היחידי עם משפחה רצינית לדאוג לה, הוא צריך את הכסף הזה.
    זה לא עובד ככה. זה לא גמ"ח, זה הישרדות. אם טילטיל ינצח זה צריך להיות מהסיבות הנכונות.

10. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    אלוף לא ייתן לטיטי
    הם הפסיקו לצאת והוא בטח עצבני עליה הוא יתן לכוכבי

11. לא ברור בכלל
    פאקינג שיט את העולם אתה שברת
    את העולם

12. מייסד האתר והפורום

13. מנהל ראשי
    קצת צפוי ומאכזב, רציתי מאוד שכוכבי ינצח

14. לא ברור בכלל
    ציטוט פורסם במקור על ידי yort3m צפה בהודעה
    ניתוח מבריק
    מציע לך לעשות כתבה, או אפילו לתת ל@sans את האפשרות
    לגבי ניתוח ובחירה של - למה לדעתו טילטיל נבחר, כשהוא מסביר בדיוק מה שהסביר כאן

Spoiler ספוילר

15. Just a prank bro
    ועל זה נאמר... תודה
    רק מזכיר שזה היה כאן הרבה לפני שהעונה התחילה http://www.myforum.co.il/showthread....AA%D7%AA%D7%A3!

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •