Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16
  1. מייסד האתר והפורום
    מי שמסתובב ברשתות החברתיות רואה שיש שוני בין תגובות של אנשים.
    ראיתי שהישראלים מתחלקים לכמה חלקים

1. עצוב, כואב הלב, נוראי וטראגי.
    2. לא מעניין אותי מה קורה שם, הם לא ישראלים.
    3. יופי, שימותו ואז הם יבינו מה עובר עלינו.

אני חושב שאני בוחר ב-1, אבל מה אתם? ולמה?

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    https://www.youtube.com/watch?v=vVkKrSoYyws

לא באמת ראיתי את הסרטון.
    מקווה שהוא מה שאני חושב שהוא

ומקווה שסופסוף אירופה מתעוררת, כי זה נראה שהיא מתחילה. ואם לא, מקווה שבפיגוע הבא [שברור שיהיה, או לפחות ניסיון שלו, זה רק עניין של זמן] הם כבר ילמדו את הלקח.

Spoiler ספוילר

3. קיסר מאדים
    שם: אביזי, ארכימדס
    אני אבחר באופציה הסודית מספר 4, ששמורה למקצוענים:
    4. אנשים מתים, זה קורה. כל עוד יש בני אדם בעולם דברים כאלה יקרו, גם לכאורה מסיבות דתיות ואידיאולוגיות, וגם כי פשוט מה לעשות יש אנשים כאלה. זה חלק מהקסם של החיים, וצריך לאהוב את זה כמו כל דבר אחר. מבאס, אך בלתי נמנע.
    ארכימדס מדבר.
    משגיח פורום 'חידות תחרויות ומשחקים' מה-12/05/11 עד ל-05/07/12.
    מנהל את המשחק Medieval Ages
    ניהלתי בעבר את המשחקיםJourney to The Past, ו- Agaisnt the Jammuza
    גם היה לי סיפור, שמת קצת, Martin's Story.
    אנא אל תשלחו אליי הודעות פרטיות שלא מכוונות אליי באופן פרטי.
    חוקי המתמטיקאים: (כל מי שרוצה להצטרף יכול לשלוח אליי הודעה פרטית, או מסר בטלפתיה)
    Spoiler ספוילר

רשימת לוחמי האור והאמת המתמטיים:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

4. היכל התהילה
    2ב. לא מעניין אותי מה קורה שם. לא מעניין אותי גם מה קורה בישראל.

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי אח של Sans צפה בהודעה
    https://www.youtube.com/watch?v=vVkKrSoYyws

לא באמת ראיתי את הסרטון.
    מקווה שהוא מה שאני חושב שהוא

ומקווה שסופסוף אירופה מתעוררת, כי זה נראה שהיא מתחילה. ואם לא, מקווה שבפיגוע הבא [שברור שיהיה, או לפחות ניסיון שלו, זה רק עניין של זמן] הם כבר ילמדו את הלקח.
    אוקיי עכשיו ראיתי חלק מהסרטון

פשוט תשכחו מהקטע של הויקטור בסוף
    חוץ מזה בסדר

Spoiler ספוילר

6. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    אני מקווה שבקרוב העולם יתעורר ויבין לאיזה בוץ נכנסו. זה פשוט העיוורון של מלחמת יום כיפור מההתחלה.
    כמו שאני רואה את זה, כנראה שזה ימשיך להסלים עד שחלק קטן מאיזה מדינה מרכזית [בריטניה, צרפת וכו'] ייכבש ויהפוך למוקד בסיסי לטרור ולמחבלים ואז העולם ייזכר להתעורר.

7. מנהל ראשי
    אולי לא יופי שימותו, אבל שילוב של 1+3.
    העולם לאט לאט מבין מי הם, רק עוד מספר מכות כאלה - אולי העולם יתעורר ויבין שצריך לעשות משהו.

8. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    לפי מה שאני הבנתי גם אם אירופה תתעורר יהיה לה קשה להגיע לרמות האלה של אבטחה - רק בבריסל יש 19 רשויות ביון, ובכל גרמניה 16. יהיה להן מאוד קשה להתאחד לרשויות מדיניות ככה שבאמת התראות יעברו מהר מאוד בין רשות לרשות וכולם יספיקו להתגונן. הצעד הזה של איחוד רשויות והגברת אבטחה במוסדות ציבור ושדות תעופה, נמלים, תחנות רכבות בין-לאומיות וכו' הם מה שיאפשרו למשבר הזה לחלוף. (כמובן שגם לתת לדאע"ש מדינה איפשהו בסוריה יכול לתת קצת שקט אבל מתישהו הם ירצו עוד, למרות שהאופציה הזאת עוד יכולה לקרות עם המוח הליברלי מדי של אירופאים).
    Spoiler ספוילר

9. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    לפי מה שאני הבנתי גם אם אירופה תתעורר יהיה לה קשה להגיע לרמות האלה של אבטחה - רק בבריסל יש 19 רשויות ביון, ובכל גרמניה 16. יהיה להן מאוד קשה להתאחד לרשויות מדיניות ככה שבאמת התראות יעברו מהר מאוד בין רשות לרשות וכולם יספיקו להתגונן. הצעד הזה של איחוד רשויות והגברת אבטחה במוסדות ציבור ושדות תעופה, נמלים, תחנות רכבות בין-לאומיות וכו' הם מה שיאפשרו למשבר הזה לחלוף. (כמובן שגם לתת לדאע"ש מדינה איפשהו בסוריה יכול לתת קצת שקט אבל מתישהו הם ירצו עוד, למרות שהאופציה הזאת עוד יכולה לקרות עם המוח הליברלי מדי של אירופאים).
    מה זה לתת לדאע"ש מדינה בסוריה
    קודם גל דאעש לא מקבלים את החוק העולמי כבר יש להם מדינה
    דבר שני מה לכל ארגון טרוריסטי שמשתגע נותנים פרס מדינה? מה הולך פה.

אותי אישית לא מעניין מה הולך שם ולא חושב שזה יזיז לאירופאיים לגבי המצב שלנו

10. היזהרו מחיקויים!
    ציטוט פורסם במקור על ידי Expired צפה בהודעה
    מה זה לתת לדאע"ש מדינה בסוריה
    קודם גל דאעש לא מקבלים את החוק העולמי כבר יש להם מדינה
    דבר שני מה לכל ארגון טרוריסטי שמשתגע נותנים פרס מדינה? מה הולך פה.

אותי אישית לא מעניין מה הולך שם ולא חושב שזה יזיז לאירופאיים לגבי המצב שלנו
    הכוונה שלתת מדינה זה כאילו להכיר בהם

ובדיוק בגלל איך שהגבת זה נראה חרא רעיון.

למרות שלעומת הרבה ארגוני טרור, דאע"ש והכורדים נגיד לדוגמא הם ארגונים עם שאיפות למדינה, לעומת נגיד חמאס או חיזבאללה שהם יותר בקטע של ג'יהאד. ברגע שלארגונים הללו תהיה מדינה רוב הסיכויים שהם יהיו הרבה יותר רגועים ביחס לפעילותם עכשיו (דאע"ש עושים פיגועים רק במדינות שחברות בקואליציה נגדם והם תוקפים בסוריה על מנת השגת שטחים, לא רק הרג טהור. כל העריפת ראשים - ככל הנראה פרובוקציה כזו או אחרת במטרה להפחיד ולהשיג מדינה בצורה יותר קלה. הכורדים נלחמים ועושים פיגועים בטורקיה רק בשביל מדינה והם כבר יחסית קרובים לזה, יותר מדאע"ש). בגלל זה יכול להיראות שאם כל המטרה של דאע"ש זה מדינה, להכיר בשטח שלהם כמדינה יחסוך לעולם את הפיגועים וכו', למרות שלי אישית יש תחושה שיכול להיות שתהיה איזו תקופת רגיעה ואז הם יחזרו להילחם או שהם ינצלו את חוסר הגבולות הזמני בסוריה וינסו לכבוש את כולה אליהם (ובשלב הזה זה כבר עלול להתחיל להוות איום משני לישראל עם העובדה שיש לנו גבול עם מין תאוקרטיה קיצונית כמו אירן, רק שהיא נשלטת ע"י ארגון טרור.) בקיצור למרות שנראה שיכול לפתור הרבה דברים, מדינה לדאע"ש מרגיש כמו רעיון רע מאוד.
    Spoiler ספוילר

11. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    הכוונה שלתת מדינה זה כאילו להכיר בהם

ובדיוק בגלל איך שהגבת זה נראה חרא רעיון.

למרות שלעומת הרבה ארגוני טרור, דאע"ש והכורדים נגיד לדוגמא הם ארגונים עם שאיפות למדינה, לעומת נגיד חמאס או חיזבאללה שהם יותר בקטע של ג'יהאד. ברגע שלארגונים הללו תהיה מדינה רוב הסיכויים שהם יהיו הרבה יותר רגועים ביחס לפעילותם עכשיו (דאע"ש עושים פיגועים רק במדינות שחברות בקואליציה נגדם והם תוקפים בסוריה על מנת השגת שטחים, לא רק הרג טהור. כל העריפת ראשים - ככל הנראה פרובוקציה כזו או אחרת במטרה להפחיד ולהשיג מדינה בצורה יותר קלה. הכורדים נלחמים ועושים פיגועים בטורקיה רק בשביל מדינה והם כבר יחסית קרובים לזה, יותר מדאע"ש). בגלל זה יכול להיראות שאם כל המטרה של דאע"ש זה מדינה, להכיר בשטח שלהם כמדינה יחסוך לעולם את הפיגועים וכו', למרות שלי אישית יש תחושה שיכול להיות שתהיה איזו תקופת רגיעה ואז הם יחזרו להילחם או שהם ינצלו את חוסר הגבולות הזמני בסוריה וינסו לכבוש את כולה אליהם (ובשלב הזה זה כבר עלול להתחיל להוות איום משני לישראל עם העובדה שיש לנו גבול עם מין תאוקרטיה קיצונית כמו אירן, רק שהיא נשלטת ע"י ארגון טרור.) בקיצור למרות שנראה שיכול לפתור הרבה דברים, מדינה לדאע"ש מרגיש כמו רעיון רע מאוד.
    לא רק שמדובר ברעיון רע, אין לזה שום יתרון.
    דאע"ש כבר מחשיב את עצמו כמדינה ולא מעניין אותו הכרה של שום דבר, מדובר בארגון טרור שבא בגישה שונה לגמרי, מבחינתם יש להם חוקים משלהם ולא מעניין אותם זכויות אדם אלא מה שהם קובעים הוא הדבר היחיד שמשנה. הכרה כמדינה לא מעניינת אותם, מעניין אותם להעניש את כל הכופרים ולגרום לכולם לשרת את רצונם ואפשר להוסיף לזה גם סדיסטיות שהם פשוט רוצים שכולם יסבלו (לך תבין). מדינה זה הרעיון הכי מפגר בעולם, כל אחד שיבצע פיגועים ויערוף ראשים יקבל מדינה בשביל להשקיט אותו? אם נתייחס אליהם כמו אל מדינה הם יתחזקו כמו מדינה וזה יהיה מסוכן לכל העולם, בלי להגזים.

12. Kibō no chi
    3
    אני רק מזכיר לכם שהם לא נתנו לנו ציון כזה טוב באירוויזיון.......

Spoiler ספוילר

13. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pen Draig צפה בהודעה
    3
    אני רק מזכיר לכם שהם לא נתנו לנו ציון כזה טוב באירוויזיון.......
    lol wat

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    דאע"ש כבר מחשיב את עצמו כמדינה ולא מעניין אותו הכרה של שום דבר, מדובר בארגון טרור שבא בגישה שונה לגמרי, מבחינתם יש להם חוקים משלהם ולא מעניין אותם זכויות אדם אלא מה שהם קובעים הוא הדבר היחיד שמשנה. הכרה כמדינה לא מעניינת אותם, מעניין אותם להעניש את כל הכופרים ולגרום לכולם לשרת את רצונם ואפשר להוסיף לזה גם סדיסטיות שהם פשוט רוצים שכולם יסבלו (לך תבין). מדינה זה הרעיון הכי מפגר בעולם, כל אחד שיבצע פיגועים ויערוף ראשים יקבל מדינה בשביל להשקיט אותו? אם נתייחס אליהם כמו אל מדינה הם יתחזקו כמו מדינה וזה יהיה מסוכן לכל העולם, בלי להגזים.
    dis

14. היזהרו מחיקויים!
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    זה מה שאמרתי בערך. הכרה בדאע"ש כמדינה יכול לסדר קצת שקט בזמן שהם יתעסקו בלחמש את עצמם למלחמה כוללת וחשוב מאוד שמדינות אירופה לא ייפלו לנקודה הזאת כדי שלא ייגרם נזק אדיר ובלתי אפשרי לתיקון לעולם שלנו.
    Spoiler ספוילר

15. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי Expired צפה בהודעה
    lol wat

מה מצחיק

Spoiler ספוילר

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •