Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    טוב, אחרי האכזבה של יום ראשון בה לא הציגו כמעט שום דבר חדש, הדבר הבא שיש לצפות לו הוא ההדלפות מקורוקורו עוד בערך עשרה ימים (בתקווה שבאמת יצא משם משהו). בנושא הזה, חשבתי להציג מעין דעה שתהחלתי לגבש לאחרונה.

בטריילר של פוקימון שמש וירח שהראו לנו כבר, יש שלב שמראים את כל האגדיים במקטע מהיר במיוחד - אך ארבעה מתוכם מוצגים מעט יותר זמן - הו-או, לוגיה, זרניאס ויבלטאל. זה גורם לי לחשוב שיש סיכוי כלשהו ששמועות שרצות ברחבי האינטרנט, כלפי primal form או התפתחות מגה ללוגיה והו-או בשמש וירח, יכולים להיות נכונים. בנוסף, חשבתי על כך ובעצם יש מעט מאוד משחקים בהם האגדיים לא משחקים תפקיד ראשי בעלילה - לדעתי רק דור 1 וזהב וכסף. אם באמת התאוריה שדור 7 יהיה מעין sequel לדור 6 נכונה, ובהתבסס על הדמיון בין דור 6 לדור 1, אפשר להניח שהמשחקים שמש וירח יהיו גם הם לא מבוססים על אגדיי mascot בצמד אלא על עלילה פנימית - אולי אפילו על זייגארד, ואני גם נוטה להאמין שגם לוגיה וגם הו-או ישחקו תפקיד חשוב מאוד במשחקים.

לינק לטריילר כדי שתוכלו לראות בעצמכם:
    https://www.youtube.com/watch?v=hmzDL1l3Fag

מה דעתכם על זה?
    מה אתם חושבים?

דיון פורה ;)
    Spoiler ספוילר

2. היכל התהילה
    לא סביר, אבל אני משער שזה לא פוגע באף אחד להאמין בשטויות האלה, אז תהנה.

3. היזהרו מחיקויים!
    ציטוט פורסם במקור על ידי שי חי צפה בהודעה
    לא סביר, אבל אני משער שזה לא פוגע באף אחד להאמין בשטויות האלה, אז תהנה.
    הכל יכול לקרות, אל תפסול
    Spoiler ספוילר

4. Kibō no chi
    לוגיה והואו נמצאים בטריילר בדיוק עם אותו זמן מסך שכל אגדי אחר מקבל, מה הקטע?

הם סתם הראו את הcutscenes מהרימייקים של דור 2 (hgss) כשהם מופיעים לקרב, לא משהו שצריך לייחס לו חשיבות
    במיוחד בהתחשב בזה שהראו את דיאוקסיס, גיראטינה, ראשיראם וזקרום.

Spoiler ספוילר

5. היזהרו מחיקויים!
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pen Draig צפה בהודעה
    לוגיה והואו נמצאים בטריילר בדיוק עם אותו זמן מסך שכל אגדי אחר מקבל, מה הקטע?

הם סתם הראו את הcutscenes מהרימייקים של דור 2 (hgss) כשהם מופיעים לקרב, לא משהו שצריך לייחס לו חשיבות
    במיוחד בהתחשב בזה שהראו את דיאוקסיס, גיראטינה, ראשיראם וזקרום.
    בדקתי. מיוטו, זרניאס, יבלטאל, לוגיה והואו קיבלו כמעט פי 2 יותר זמן מסך מהאחרים. אבל זה משתלב עם עוד דברים, כמו הדמיון בין דור 6 ל-1 והאפשרות לדמיון בין דור 7 לדור 2. אי אפשר לדעת, אבל זאת אופציה יותר קבילה מהרבה אחרות.
    Spoiler ספוילר

6. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי theheliolisk צפה בהודעה
    בדקתי. מיוטו, זרניאס, יבלטאל, לוגיה והואו קיבלו כמעט פי 2 יותר זמן מסך מהאחרים. אבל זה משתלב עם עוד דברים, כמו הדמיון בין דור 6 ל-1 והאפשרות לדמיון בין דור 7 לדור 2. אי אפשר לדעת, אבל זאת אופציה יותר קבילה מהרבה אחרות.
    אתה סתם overthinking it, אין לזה שום חשיבות
    מעבר לזה שזה גם לא כזה נכון שהם הופיעו יותר מכולם.
    מיוטו הופיע בין 1:27 ל1:28 (בערך שנייה)
    לוגיה והואו נדחסו ביחד מאמצע 1:28 עד 1:29 (בערך שנייה)
    גיראטינה, דיאוקסיס, רשיראם, זקרום, ייבלטאל וזרניאס כולם נדחסו בין 1:31 ל1:32 (בערך שנייה ל6 פוקימונים)
    גם אם פוקימון הופיע כאן טיפה יותר זמן מאחרים, כשמדברים על הפרש של *פחות* משנייה, אני לא חושב שאפשר לייחס לזה חשיבות.

Spoiler ספוילר

7. היזהרו מחיקויים!
    אתה סתם overthinking it, אין לזה שום חשיבות
    מעבר לזה שזה גם לא כזה נכון שהם הופיעו יותר מכולם.
    מיוטו הופיע בין 1:27 ל1:28 (בערך שנייה)
    לוגיה והואו נדחסו ביחד מאמצע 1:28 עד 1:29 (בערך שנייה)
    גיראטינה, דיאוקסיס, רשיראם, זקרום, ייבלטאל וזרניאס כולם נדחסו בין 1:31 ל1:32 (בערך שנייה ל6 פוקימונים)
    גם אם פוקימון הופיע כאן טיפה יותר זמן מאחרים, כשמדברים על הפרש של *פחות* משנייה, אני לא חושב שאפשר לייחס לזה חשיבות.
    זה ספקולציה, היא די מבוססת על overthinking. לא משנה, אתה לא חייב לחשוב שהיא אמינה. אני רק הבעתי את דעתי.
    Spoiler ספוילר

8. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    https://www.youtube.com/watch?v=YPK-nwpHY1M

הו-או מעולם לא קיבל מספיק זמן מסך לדעתי

Spoiler ספוילר

9. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי אח של sans צפה בהודעה
    https://www.youtube.com/watch?v=ypk-nwphy1m

הו-או מעולם לא קיבל מספיק זמן מסך לדעתי
    לא חושב שהואו צריך לקבל זמן מסך, הוא כרגע די סימבולי בסדרה והtheme שלו חוזר כל פעם כשאש מסיים/מתחיל מסע

לפותח הנושא, אין בעיה להביא מיליון ואחת ספקולציות, הספקולציה הספציפית הזאת פשוט לא כזאת מציאותית ומנסה "לחפש בכח" רמזים איפה שאין, זה הכל
    אין עוד מה לשער על דור 7 ממש, בטח שלא מהטריילר הזה
    כשיהיה מידע יהיה מידע

Spoiler ספוילר

10. מנהל ראשי
    שם: אדם
    נדב אתה חתיך כשאתה חכם :]

בכל אופן אני מסכים עם נדב, תכלס אין באמת זמן מסך מועדף שם. מבלי לחשב שניות לא ניכר רמז כלשהו...

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    לא חושב שהואו צריך לקבל זמן מסך, הוא כרגע די סימבולי בסדרה והtheme שלו חוזר כל פעם כשאש מסיים/מתחיל מסע

לפותח הנושא, אין בעיה להביא מיליון ואחת ספקולציות, הספקולציה הספציפית הזאת פשוט לא כזאת מציאותית ומנסה "לחפש בכח" רמזים איפה שאין, זה הכל
    אין עוד מה לשער על דור 7 ממש, בטח שלא מהטריילר הזה
    כשיהיה מידע יהיה מידע
    מרגיש לי שהוא לא ממש את הפוטנציאל
    אפילו לא מזכירים אותו באותם הפרקים שהוא מסיים/מתחיל מסע, הוא נראה לרגע וזהו, עובר

לכל אחד אחר היה את הסרט שלו, אפילו ראיקו שלא היה לו סרט.. קיבל ספיישל בדברי הימים 0:

Spoiler ספוילר

12. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Charmander צפה בהודעה
    נדב אתה חתיך כשאתה חכם :]

בכל אופן אני מסכים עם נדב, תכלס אין באמת זמן מסך מועדף שם. מבלי לחשב שניות לא ניכר רמז כלשהו...
    אני תמיד חכם

ציטוט פורסם במקור על ידי אח של Sans צפה בהודעה
    מרגיש לי שהוא לא ממש את הפוטנציאל
    אפילו לא מזכירים אותו באותם הפרקים שהוא מסיים/מתחיל מסע, הוא נראה לרגע וזהו, עובר

לכל אחד אחר היה את הסרט שלו, אפילו ראיקו שלא היה לו סרט.. קיבל ספיישל בדברי הימים 0:
    כי הואו הוא סמלי, אי אפשר לתת זמן מסך לסמל ממש כי ברגע שהוא יקבל את הזמן מסך שלו הוא יאבד מהסמליות שלו וימצה את מה שהוא אמור בעצם להביא לסדרה ):

Spoiler ספוילר

13. bbuuuii
    שם: עידן
    אני מקווה שזה פשוט יהיה סתם עוד דור חדש

Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •