פטריק-
אתה קרא לפוקימונים שלך להישאר מרוכזים ולתת מאמץ אחד אחרון. טרטוויג חובט בפיפלאפ בראשו ומעיף אותו ממנו. ומשגר מטח עלי תער ממוקדים שמעלפים את פיפלאפ! לרוע המזל סטארלי מגיח משום מקום ותוקף את טרטוויג במתקפת כנף שמעלפת גם אותו! שינקס מתעצבן על כך שסטארלי תקף את טרטוויג ונושך אותו בחוזקה ממש! ומעלף את סטארלי! אייפום מקשיבה להסברים שלך בשקט ופורצת לזירה עם צוות כפול שמרתיח מאוד את אלקיד. אלקיד פעם נפגע ופעם מביס שכפול עד שלפתע הוא מוצא את אייפום האמיתית וחובט בה בשבירת לבנים אימתנית! מעלף אותה במקום. אלקיד ושינקס נשארים עומדים אחרונים. מותשים עד מאוד. הקרב הזה ייגמר בקרוב מאוד. מה תעשה?
פטריק-
חחחחחח לגיהנום השביעי עלק
"שינקס אתה יכול! התקלה הכי עוצמתית שלך! כוח טהור! העף את אלקיד לגיהנום השביעי! אני יודע שאתה יכול! אתה הפוקימון הכי חזק שיש!" אתה אומר בהתרגשות ובאמונה שלמה בשינקס, שמהנהן לך בחיוך מותש. שינקס רץ לאלקיד בבלימה וצובר מהירות. אלקיד תוקף במתקפה מהירה, המרחק בינהם לאט לאט מתצטמצם עד שלבסוף הם מתנגשים ואפר רב מועף באוויר. אתה מחכה במתח לראות איך המתקפה נגמר ומגלה שגם שינקס וגם אלקיד מעולפים. "זה היה קרב נהדר!" אומר המאמן ומשיחה קצרה איתו אתה מגלה שקוראים לו ג'ק. שינקס מתרומם מעט ומביט בך במבט מאוכזב ועצוב. מה תעשה?
פטריק-
דור! בגלל שאתה המגיב היחיד כאן עכשיו החלטתי לתת לך פרס! איזה פוקימון אתה רוצה לתפוס?
"היי ג'ק" אתה מציג את עצמיך ואומר את שמך. ג'ק ניגש אליך עם אלקיד ולוחץ את ידך. "אל תתאכזב. זה היה קרב קשה ואתה הצלחת לעלף את אלקיד. כל הכבוד לך!"אתה אומר לשינקס שמחייך אליך חיוך חם ואוהב "שינקס" הוא אומר בחיוך ומדבר בשפת פוקימונים עם אלקיד. נראה שהם יהיו חברים טובים. "אני ממשיך מכאן לעיר אורבורג! עיר המכון הראשון. אני כבר ממש רוצה להילחם ברורק! להתחלתיים שלך ושלי יהיה על הפוקימונים שלו יתרון משמעותי. אתה רוצה שנלך לעיר ביחד?" ג'ק שואל אותך בנימוס ומחייך. מה תעשה?
[QUOTE=Sharpedo;1499502][COLOR=#0000cd]גרייס-
[RIGHT]"לא זוכרת" את עונה במעט עצבים לעובדה שכביכול אליס זילזלה בסינדקוויל. את פוקדת על הפוקימונים שלך את הפעולות ובמאמצים אחרונים הם נענים לך. סנטרט מתחילה לרוץ במהירות מצד לצד ומצליחה לעלף את מריל במתקפה מהירה. לרוע מזלה צ'יקוריטה רצה אליה ותופסת את סנטרט עם הגפנים שלה ומטיחה אותה על החול. צ'יקוריטה לא מבזבזת זמן ובעודה באוויר משחררת מטר של עלי תער חזקים שמעלפים את סנטרט. סינדקוויל המתנשם והמותש מלכד גחלת בפיו. הוא יורה את הגחלת שלפתע יוצאות כלהבות אדומות וגדולות שמקיפות את גופו! סינדקוויל למד גלגל להבה! סינדקוויל מצליח להפתיע את צ'יקוריטה ולפגוע בה בחוזקה ומעלף גם אותה במקום. סינדקוויל עומד על רגליו אך מרוב תשישות מתעלף במקום גם הוא. תיקו. "קרב לא רע" אליס אומרת בחיוך ומחזירה את הפוקימונים שלה לפוכדור. סנטרט וסינדקוויל מביטים בך מעט מאוכזבים מעצמם. מה תעשי?
"גם את" אומר חזרה לאליס, בקול מעט חלש. אתכופף במהירות אל סינדקוויל וסנטרט עם חיוך ענק על פניי. "הייתם מדהימים! עילפתם את שניהם, ושלא לדבר על זה שלמדת התקפה חדשה סינדקוויל! אני ממש גאה בכם" אומר להם ואלטף אותם. "קדימה, אני חושבת שזה הזמן ללכת למרכז הפוקימונים ואז נאכל קצת וננוח, זה מגיע לכם" אומר להם. ארגיש גאווה גואה בתוכי, לא יכולתי לצפות לקרב ראשון טוב יותר מזה. "אמ.. ביי אליס" אומר בחיוך קטן ואלך למרכז הפוקימונים. שאגיע, אבקש מהאחות ג'וי לרפות את סינדקוויל וסנטרט.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
דרו-
"לא האמת שאין לי מושג..." אתה עונה לו מאוד מופתע. רגע אחד הוא חוטף לך את הפוקימון ופתאום הוא יודע איך קוראים לך? "אז אשאל, מי אתה? ומה אתה רוצה ממני ומאושאווט אם יורשה לי לשאול?" אתה מוסיף במעט עצבים אך האיש עצמו רק מחייך חיוך מלא ביטחון עצמי ומלטף את ראשה של סוואנה. "קוראים לי ניקולס. ואני קצין המבחן שלך חברי היקר. אני מכיר אותך..איזה נער חכם אתה" הוא מוסיף ומתקדם אליך מעט. "אל תפחד. אני פה בשביל לעזור. רציתי לספר לך..משהו מיוחד" הוא אומר ודיבורו מעט מפחיד אותך. "אני נציג של הממשלה. אנחנו נבחרנו לבחור נערים שיוכלו לעזור לנו להביס את הצוותים ששוב משתלטים לאט לאט על מקומות ואזרחים חפים מפשע בעיר שלנו. לשאלתך אני בן למשפחת מלוכה ידועה מאוד ביונובה, אני מופתע שאתה לא מכיר אותה. אני מומחה לקרבות פוקימונים ובמיוחד לפוקימונים מעופפים. כל משפחתי מתמחה בהם. אני יכול לספר לך על הרקע שלי אבל אני לא חושב שזה רלוונטי. בסופו של דבר אני שמח לבשר לך שאתה נבחרת. אתה צריך לשמור על סודיות המשימה הזאת באופן מוחלט. צוות פלזמה לא כמו שהיה פעם והוא חזק יותר מאי פעם. הוא רוקם תוכנית מסוכנת עם שאר הצוותים מהמחוזות. יש עוד כמוך אבל הם נמצאים במחוזות האחרים של העולם שלנו. אני רשמית קצין המבחן שלך. אני כאן לכל שאלה. אני האמא והאבא שלך במסע הזה. לא תמיד אהיה זמין, אך אני מבטיח לחזור אליך ככל שאוכל" הוא אומר ומושיט לך יומן ועט שחורים ומבקש ממך לכתוב את הדברים הבאים שיגיד. "מוכן לרשום?" הוא שואל בנימוס. מה תעשה?
פטריק-
"כן, למה לא?" אתה עונה לג'ק בחיוך וששניכם מחליטים שהכי טוב יהיה ללכת למרכז הפוקימונים לפני שתצאו מהעיר ג'ובילייף. "הסתובבתי כאן הרבה..אין יותר מדי מה לחפש כאן למאמנים מתחילים תסמוך עלי" ג'ק אומר בביטחון בזמן שאתם מחזירים את שינקס ואלקיד ומרפאים את הפוקימונים שלכם אצל האחות ג'וי. אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים וג'ק מוציא מתיק המסע שלו את מפת המחוז, "המפה אומרת שכדי להגיע לשער אורבורג אנחנו צריכים להגיע לדרך 203. זה מכאן!" ג'ק אומר בנחישות ומוביל אותך לשם. אתם הולכים בדרך 203 שמלאה ברובה בפוקימונים כמו הפוקימונים שפגשת בדרך 202, מספר מאמנים נלחמים אחד בשני ומחזות יפים. לאחר שעה של הליכה אתה מספיק לעשות שיחת היכרות טובה עם ג'ק. מסתבר שהוא הגיע מהעיר סאנישור הרחוקה, ושמנהיג המכון נתן לו באופן אישי את אלקיד. "הוא בן אדם מדהים. כל כך חזק" הוא מוסיף ביראת כבוד. כעבור שעתיים אתם מגיעים לשער אורבורג. שהוא בעצם מערה. מבלי לשים לב אתה מבחין שכבר מתחיל לרדת חושך. "אנחנו נצטרך לעבור את המערה הזאת לפני החשיכה. כדי להספיק לישון במרכז הפוקימונים" ג'ק מסביר לך ופותח פנס מהתיק שלו. "אתה מוכן?" הוא שואל. מה תעשה?
גרייס-
"גם את" את עונה לאליס שנראית מאוד מרוצה מעצמה. "הייתם מדהימים! עילפתם את שניהם, ושלא לדבר על זה שלמדת התקפה חדשה סינדקוויל! אני ממש גאה בכם" את אומרת לפוקימונים שלך ואת בהחלט מצליחה לעודד אותם. את מחזירה אותם לפוכדורים ומתחמקת מאליס ונכנסת למרכז הפוקימונים ומרפאת את סינדקוויל וסנטרט. "הנה הם. כמו חדשים" אומרת האחות ג'וי בנימוס. את בדיוק יוצאת מהמרכז כשלפתע, בלי שום הסבר הגיוני, הבזק בתוך הראש שלך מהדהד וחוזר על משפט אחד ברור. "תגיעי כמה שיותר מהר למערת האופל. תסתכלי במפה. תגיעי מהר" את צועקת לשניה ונבהלת. אנשים מסתכלים עלייך ויש כאלו שאפילו צוחקים. "תגיעי כמה שיותר מהר למערת האופל. תסתכלי במפה. תגיעי מהר" את מתחילה לפחד מעט וחושבת שאת מדמיינת, אבל זה נשמע כל מכך אמיתי. מה תעשי?
דרו-
אתה מנסה להישאר כמה שיותר רציני ומפוקס ועונה בחיוב לשאלתו של ניקולס. "ובכן תרשום כך. עליך להגיע לעיר המכון הראשון כמה שיותר מהר. שם נעבור שיעור בהגנה עצמית ובלימוד כללי שיעזרו לך במשימות השונות שלך. אנחנו גם נצא למשימה חשאית בבסיס אימון סודי של צוות פלזמה. מקורות מודיעיניים מסרו לנו כי בשיתוף פעולה עם צוות רוקט הצוותים יוצרים שיבוטים ומוטציות פוקימונים שישמשו בשבילם קלף מכריע במערכה. אנחנו נצא לשם כדי לבדוק האם יש אמת בדברים". ניקולס מסיים במחיאת כף ומשחרר פוקימון שני גדול יותר מסוואנה בכל כנפיים גדולות. "חשוב שתישאר סודיות מובטחת. הרבה אחריות על כתפיך" ניקולס ועולה על גבו של הפוקימון ולפתע מרחף עימו על הקרקע. "לכל שאלה אנא תתקשר אליי מהפוקידע. להתראות דרו. עוד ניפגש"ניקולס אומר בחינניות ומעופף הרחק ובמהירות עם הפוקימון שלו וסוואנה. משאיר אותך ואת אושאווט על החוף "וואו" אתה ממלמל ונראה שגם אושוושאט מופתע מאוד. מה תעשה?
מייק-
אתה משבח את פחדג'יוטו שחוזרת לפוכדור שלה. אלקיד מביט בך בחיוך ונראה שהכל בסדר איתו. בלבזור לוחץ את ישו באמצעות גפן עשב ונרא שהםמסץדרים.בלבזור מושך בחולצתך. הוא רוצה שתמשיכו בדרך. מה תעשה?
[/right][/color]גרייס-[/quote]
"גם את" את עונה לאליס שנראית מאוד מרוצה מעצמה. "הייתם מדהימים! עילפתם את שניהם, ושלא לדבר על זה שלמדת התקפה חדשה סינדקוויל! אני ממש גאה בכם" את אומרת לפוקימונים שלך ואת בהחלט מצליחה לעודד אותם. את מחזירה אותם לפוכדורים ומתחמקת מאליס ונכנסת למרכז הפוקימונים ומרפאת את סינדקוויל וסנטרט. "הנה הם. כמו חדשים" אומרת האחות ג'וי בנימוס. את בדיוק יוצאת מהמרכז כשלפתע, בלי שום הסבר הגיוני, הבזק בתוך הראש שלך מהדהד וחוזר על משפט אחד ברור. "תגיעי כמה שיותר מהר למערת האופל. תסתכלי במפה. תגיעי מהר" את צועקת לשניה ונבהלת. אנשים מסתכלים עלייך ויש כאלו שאפילו צוחקים. "תגיעי כמה שיותר מהר למערת האופל. תסתכלי במפה. תגיעי מהר" את מתחילה לפחד מעט וחושבת שאת מדמיינת, אבל זה נשמע כל מכך אמיתי. מה תעשי?
ארגיש צמרמורת עוברת בגופי. אוציא את הפוקדורים של סינדקוויל וסנטרט ואשחרר אותם החוצה כדי שארגיש יותר ביטחון ותוך כדי אוציא את המפה מהתיק שלי. "סנטרט..סינדקוויל.. אנחנו הולכים ל..מערכת האופל עכשיו" אומר בחצי מלמול, מרגישה פחד גואה בי. 'זה בטח סתם הדמיון שלי, אבל.. כדאי לבדוק את זה' אחשוב במוחי, מנסה להרגיע את עצמי. אבדוק במפה איפה מערת האופל נמצאת ואבקש מסינדקוויל וסנטרט להיות דרוכים. אכנס למערה ואביט סביב בחשש.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
חשוב שתמיד תכתוב את שם הפוקימון שאני בודק בפוקידע. כי אתה לא יודע להעלות תמונות חחחח...
~~~~
אנסה במהירות לקלוט עם הפוקידע את הפוקימון השני שרכב עליו מכאן.
אאקל את כל מה שנאמר כאן ואחשוב לעצמי 'וואוו.. להיות חלק ממשהו גדול שכזה, מדהים! מעניין מה מצפה לי' ואביט אל אושאווט התמים ואומר בצחוק "חחח... הרבה מחכה לנו אה חבר קטן?" ואוסיף "קדימה בוא נסתובב קצת. אתבונן סביב על החולה ואלך לי על שפת הים אביט במים אסתובב גם אם ראשי אל העצים המאפיינים של המקום שיש סביב ואחפש סוגים שונים של פוקימונים. אנסה לקלוט מבחר כמה שיותר גדול.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)