מייק-
"אוקיי, אם את אומרת..." אתה מתחיל לומר. "אז קרב משולש. אתם מוכנים חברים? בגלל שג'קלין אמרה שזה קרב מגע אני רוצה שתתקפו רק במכות פיזיות, בלבאזור בבלימה פידג'יוטו, מתקפה מהירה ואלקיד, רגע אלקיד. מה ההתקפות שאתה יודע?" אתה שואל את אלקיד שעושה לך וי עם היד ומסמן שהוא יודע מה המשימה. "האמת שהתכוונתי אלינו.. אבל האמת שזה רעיון מצוין!" ג'קלין אומרת לך ונראה שהיא מרוצה מהראש הגדול שהפגנת. ג'קלין לבושה בבגדי ספורט והיא מפתיעה אותך בבגדי ספורט משלך. "תשמור את הבגדים האלו. נשתמש בהם בכל אימון. רק תזכור לכבס אותם אחרי" ג'קלין מציעה בהומור. את השעה וחצי הבאות אתם מבלה בעיר בין זיעה למזרון. בזמן שהפוקימונים שלך ואלקיד מתחזקים מבחינה פיזית (פידגי'וטו תוקפת בחוזקה במתקפה מהירה ומתנגדת למתקפה המהירה של אלקיד. אלקיד תוקף את בלבזור בבעיטה נמוכה ואילו הפעילות הפיזית הרבה חיזקה את השרירים של בלבזור וגרמה לו פחות להרגיש כאב ומיד אחר כך מחזיר לו בבלימה) אתה מגלה שפידגי'וטו למדה אס אווירי! אלקיד משתמש מדי פעם בשבירת לבנים ואילו בלבזור משפר את מיומנות הגפנים שלו. האימון איתך ועם ג'קלין לא קל יותר. היא מלמדת אותך את הבסיס ואת ההמשך. בנוסף לידע שצברת לפני שיצאת למסע, היא מלמדת אותך עוד לפחות 5 צורות שונות להשתחרר מאחיזה בלתי אפשרית, ונראה שאתה רק מתחזק בכל פעם שהיא מנסה את התרגיל עליך. אתה מאוד מופתע מהצורה בה היא נלחמת, חזית הבחורה הנאה מאוד משלה אבל היא לוחמת מאוד מיומנת. בסופו של האימון כולכם נשכבים על הקרקע כשג'קלין רושמת לך תפריט תזונה ומסבירה לך על לימודים כללים. משיטות אימון שונות לפוקימונים שלך, ואיך לרגל אחרי אנשים חשודים. היא מלמדת אותך להתגלגל בשקט ואיך לחשוב בהתאם למצב. "טוב. זה היה אימון מעולה בתור אימון ראשון" היא אומרת בחיוך. כשג'קלין מביטה באלקיד ואז אתה מביט בו, הוא נראה כל כך מתלהב מהרעיון שהוא יתאמן ככה בכל פעם עד שהוא מכניס את עצמו לתוך אחד הפוכדורים הריקים שלך! תפסת אלקיד! בלבזור תוקף פתאום את פידג'יוטו באמצעות מטח עלים מהירים שמצליחים לפגוע בה בחוזקה. בלבזור למד עלי תער! "אני רוצה להזכיר לך על המשימה המיוחדת שלנו.. אני רוצה שתשנן את מה שלמדת כאן, הזמן מאוד קרוב. הפוקימונים שלך חזקים. יהיה בסדר" היא אומרת בחיוך, "כעיקרון אני צריכה ללכת. יש עוד משהו שאתה צריך לשאול?" היא שואלת בחיוך. מה תעשה?