Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 72 ראשוןראשון ... 311121314152363 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 1073
  1. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo צפה בהודעה
    מייק-
    את האמת שלא, חוץ מזה שאני מעוניין לדעת אם יש יותר פרטים בנוגע למשימה." אתה אומר לג'קלין. היא מביטה בך ומתחילה לדבר "ובכן, כל מה שאני יודעת זה שהבסיס הזה עם שמירה לא קלה, ושמוטציית הפוקימון שהם ייצרו נבנתה שתוכל להתפתח לפחות פעם אחת. כל השאר זה רק מידע על הזוועות שהפוקימון הזה עבר. אם אפשר לקרוא לו פוקימון. אנחנו יוצאים לשם בקרוב". אתה מלהיב אותם על מחמאותיה של ג'קלין והם כולם מריעים באושר. אתה אומר להם שאתם צריכים להתחזק ואין כל ספק שהם מסכימים איתך. אתה הולך לעיר מכון פיוטר ואתה שם לב למשהו מוזר. המכון סגור. אך הדלת פתוחה במקצת ובתוכה יש רעשים מוזרים. "תביאי אותו לכאן! שלא יראו!" אתה מצליח לקלוט בשמיעתך. אתה נכנס פנימה ורואה שכל האורות מוארים. זירות האבן עומדות על רגליהן אך אין אף אחד. עד שלפתע אתה מבחין בשני חיילים זוטרים של צוות רוקט ובמנהיג המכון מעולף לחלוטין!. "אוי מי זה השרץ הזה? בואי נחסל אותו. אף אחד לא מפריע לצוות רוקט!" הם אומרים ומשחררים שני פוקימונים
    "תתקפו את הפרחח!" הם צועקים וקופינג ואקנס מתכוננים לתקוף אותך! מה תעשה?

פטריק-
    אתה משיב לג'ק באישור ושניכם ניגשים למרכז הפוקימונים. החדרים שהזמנתם נמצאים אחד ליד השני ולאחר שריפאת את הפוקימונים שלך אתה מחליט לצאת החוצה ולאמן אותם. אתה מוצא אזור אספלט באזור אתר הבניה ומשחרר את הפוקימונים ומסביר להם שאתה רוצה שהם יתאמנו. כולם מקבלים בברכה ובחיוך את סקורופי החדש שנראה מעט ביישן. אתה מצוות את כולם לזוגות והם מתחילים להתאמן. אתה צופה בהם חצי שעה מתאמנים במרץ. שיטת הלחימה העיקרית של סקורופי זה לתקוף חזק ואז לנסות להתגונן עם הכוח המועט שנשאר ליריב. סקורופי ושינקס נושכים אחד את השני בניבי חשמל ורעל ואילו טרטוויג ואייפום נלחמים בקרב יותר מהיר. טרטוויג מתחמק ממנה ושולח עליה מטר של עלי תער בעוד היא מאגרפת ומשמידה אותם עם שבירת לבנים, "אייפום!" אייפום קוראת ומצליחה לפגוע בטרטוויג שבו זמנית תקף אותה בבלימה עוצמתית. עוברות עוד 20 דקות ונראה שהפוקימונים שלך התישו את עצמם. הם עוצרים לנוח ומהאימון אתה רואה שהם רק התחזקו. רגליו של שינקס נהיו יותר איתניות בקרב ואפילו ניביו התחדדו, סקורופי לא רגיל ללחימה שכזאת אבל אתה רואה שהוא משתדל ולומד מהר מאוד. טרטוויג ואייפום מיומנים מאוד בלחימה שלהם גם. "מהלכים טובים" קולו של קיי נשמע מאחוריך. "סקורופי" הוא פולט וניגש לפוקימון החרק הקטן שמעט חושש מחזיתו המלחיצה. "תתקוף באקדח הסיכות שלך בזווית יותר ישרה" קיי אומר ומרים את הקוצים שלו. "אנחנו יוצאים בקרוב מאוד למבצע. אני כמעט בטוח שמוטציית הפוקימון הזאת קיימת. וממה שהבנתי היא סבלה סבל מטורף מהניסויים המחרידים שצוות גלאקטיק עשו בה. זה לא יהיה קל אבל הפוקימונים שלך בכיוון הנכון." קיי אומר ברצינות בלי חיוך. "לך לישון. מחר ניפגש לאימון הגנה עצמית ולימוד כללי." קיי אומר ומתרחק. "ודרך אגב, עלי הנבט על ראשו של טרטוויג נעשו ירוקים יותר, זה אומר שהם סופגים יותר טוב את קרני השמש. הוא לא רחוק מללמוד סינטזה. אבל אל תאיץ בו. כפוקימון עשב האימון עם טרטוויג אמור ל
    היות במידה. לתת לו לצמוח לאט לאט וביסודיות" קיי אומר. "תהיה מוכן. מחר יהיה יום ארוך. אולי נעצור במכרות". הוא אומר והולך ממך, עטוף במעיל השחור שלו. מה תעשה?
    'אוקיי אז לחיילים האלה יש קופינג ואקנס. שני פוקימוני רעל, ובלבאזור שלי חצי רעל זאת אומרת שהוא חסין מהרעלה.' אחשוב ואזרוק את הפוקדור של אלקיד "אלקיד, הצטרף לבלבאזור ותראה לי מה אתה יודע! אגרוף רעם לעבר קופינג, בלבאזור בלימה לעבר אקנס!" אפקוד עליהם.

2. משתמש מנוסה
    טוב. כולכם דיי בנקודה שבו אני רציתי אתכם... הבעיה זה השאר! אני רוצה להתחיל את האיוונט אבל אני רואה שהם מגיבים פחות מכם...מה אתם חושבים כדאי לעשות?

פטריק-
    דייייי אני מסמיק! איזה כיף לשמוע שהמשחק טוב ולא משעמם וכן אני מאוד תומך בהתקדמות המהירה.
    "אני כל כך גאה בכם. בכולכם. תקשיבו לדברים שקיי אומר, הוא מבין בזה קצת יותר ממני" אתה מודה לארבעת הפוקימונים שלך שמפהקים בעייפות ומיד מחזיר אותם לפוכדורים שלהם. בין המחשבות שלך על המפגש הפתאומי עם קיי אתה מרפא את הפוקימונים שלך אצל האחות ג'וי ועולה לחדר שלך, מחליף לפיג'מה ונכנס לישון עייף אך מרוצה. אתה פוקח את עיניך באיטיות ואתה יודע שעוד יום בפתח! אתה מתלבש במרץ, מצחצח שיניים ומחזיר את המתפתחות לאחות ג'וי לאחר שאתה יודע שכל החפצים שלך עליך. אתה מגיע ללובי מרכז הפוקימונים כשאתה רואה את ג'ק מתלהב מדף נייר שבידו, כשהוא מבחין בך הוא ניגש אליך מהר. "יש תחרות חציבה במכרות! הפרס זה מאובן! אתה רוצה להשתתף?" הוא שואל בהתלהבות ונשמע שהוא רוצה שתצטרף, אבל אתה יודע שהאימון שלך הוא בעוד כרבע שעה..מה תעשה?

מייק-
    המתקפות של אלקיד מופיעות לך איפה שרשומים לך שאר הפוקימונים.

'אוקיי אז לחיילים האלה יש קופינג ואקנס. שני פוקימוני רעל, ובלבאזור שלי חצי רעל זאת אומרת שהוא חסין מהרעלה.' אתה חושב לעצמיך ומחליט שבלבזור ואלקיד הם הבחירות הנכונות לקרב הזה. שניהם נשלפים מהפוכדורים חזקים ומוכנים לקרב. אלקיד רץ במהירות לכיוון קופינג ומעיף אותו אחורה באמצעות אגרוף רעם חזק ומחשמל, בלבזור ואקנס מתחמקים אחד מהשני כשאקנס מתכוון לנשוך את בלבזור אך בלבזור מקדים אותו ופוגע קודם. פוקימוני הרעל לא מוותרים וקופינג תוקף בגז רעיל את אלקיד שכורע על ברכיו בכאב. הוא מתחיל לרעוד ונראה שהוא הורעל. לאחר מכן קופינג לא מבזבז זמן ומתחיל להסתחרר ולפגוע באלקיד בעזרת כדור ג'יירו, ומסב עוד כאב לאלקיד שקם בקושי רב. אקנס מתפתל לכיוון בלבזור ולופת את צווארו! בלבזור מתחיל להיחנק! מה תעשה?

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    גרייס-
    כעיקרון את יכולה עד שישה פוקימונים אבל את פשוט יכולה להחליף בינהם. את גם יכולה לעשות קרב כפול סתם בשביל האימון.
    את מתלבטת בין אוניקס לפאנפי אבל את מחליטה שפאנפי יהיה תוספת נחמדה. סינדקוויל משחרר מסך עשן על פאנפי שמבהיל אותה ממש. היא חומקת מהעשן ומבחינה בסינדקוויל ומתעצבנת מאוד. מיד מתחילה לרוץ אחריו בכוח. מה תעשה?
    "סינדקוויל, אל תברח! תרוץ לעברה בגלגל להבה-ככה שהנזק שייגרם לה יהיה גדול יותר!" אומר לסינדקוויל, נחושה לנצח בקרב. אוציא את הפוקדע שלי ואסרוק את פנאפי. 'עדיף לראות את כל המידע, אני זוכרת רק חלקים' אחשוב במוחי. "איווי, סנטרט תצפו בקרב-אולי תלמדו משהו" אומר להם בזמן שאראה כיצד גלגל הלהבה מתקדם.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    גרייס-
    את פותחת את הפוקידע שאומרת לך את המידע הזה "כוח ההתנגשות של פאנפי מאוד גדול יחסית לגודלו הקטן. בקלות הוא יכול לסחוב אדם בוגר על גבו". סינדקוויל מקיף את עצמו בלהבות ויוצא למתקפה חזיתית מול פאנפי שמעיפה אותו הצידה בכוח "פאנפי!!" פאנפי קוראת בהתלהבות ונראה שהיא נהנית להילחם. איווי וסנטרט מביטים על הקרב ומנסים ללמוד כמה שיותר. סינדקוויל מחליט להשתמש בגחלת שפוגעת בפאנפי ומחלישה אותה ואילו פאנפי מתכדררת ומתחילה לעוט לכיוונו של סינדקוויל עם מתקפת גילגול. מה תעשי?

5. משתמש מנוסה
    טוב. כולכם דיי בנקודה שבו אני רציתי אתכם... הבעיה זה השאר! אני רוצה להתחיל את האיוונט אבל אני רואה שהם מגיבים פחות מכם...מה אתם חושבים כדאי לעשות?

פטריק-
    דייייי אני מסמיק! איזה כיף לשמוע שהמשחק טוב ולא משעמם וכן אני מאוד תומך בהתקדמות המהירה.
    "אני כל כך גאה בכם. בכולכם. תקשיבו לדברים שקיי אומר, הוא מבין בזה קצת יותר ממני" אתה מודה לארבעת הפוקימונים שלך שמפהקים בעייפות ומיד מחזיר אותם לפוכדורים שלהם. בין המחשבות שלך על המפגש הפתאומי עם קיי אתה מרפא את הפוקימונים שלך אצל האחות ג'וי ועולה לחדר שלך, מחליף לפיג'מה ונכנס לישון עייף אך מרוצה. אתה פוקח את עיניך באיטיות ואתה יודע שעוד יום בפתח! אתה מתלבש במרץ, מצחצח שיניים ומחזיר את המתפתחות לאחות ג'וי לאחר שאתה יודע שכל החפצים שלך עליך. אתה מגיע ללובי מרכז הפוקימונים כשאתה רואה את ג'ק מתלהב מדף נייר שבידו, כשהוא מבחין בך הוא ניגש אליך מהר. "יש תחרות חציבה במכרות! הפרס זה מאובן! אתה רוצה להשתתף?" הוא שואל בהתלהבות ונשמע שהוא רוצה שתצטרף, אבל אתה יודע שהאימון שלך הוא בעוד כרבע שעה..מה תעשה?

מייק-
    המתקפות של אלקיד מופיעות לך איפה שרשומים לך שאר הפוקימונים.

'אוקיי אז לחיילים האלה יש קופינג ואקנס. שני פוקימוני רעל, ובלבאזור שלי חצי רעל זאת אומרת שהוא חסין מהרעלה.' אתה חושב לעצמיך ומחליט שבלבזור ואלקיד הם הבחירות הנכונות לקרב הזה. שניהם נשלפים מהפוכדורים חזקים ומוכנים לקרב. אלקיד רץ במהירות לכיוון קופינג ומעיף אותו אחורה באמצעות אגרוף רעם חזק ומחשמל, בלבזור ואקנס מתחמקים אחד מהשני כשאקנס מתכוון לנשוך את בלבזור אך בלבזור מקדים אותו ופוגע קודם. פוקימוני הרעל לא מוותרים וקופינג תוקף בגז רעיל את אלקיד שכורע על ברכיו בכאב. הוא מתחיל לרעוד ונראה שהוא הורעל. לאחר מכן קופינג לא מבזבז זמן ומתחיל להסתחרר ולפגוע באלקיד בעזרת כדור ג'יירו, ומסב עוד כאב לאלקיד שקם בקושי רב. אקנס מתפתל לכיוון בלבזור ולופת את צווארו! בלבזור מתחיל להיחנק! מה תעשה?
    "אלקיד אתה בסדר?!" אשאל בדאגה. "תן את כולך, לא רק למענך אלא גם למען בלבאזור ולמען המאמן מכון שצריכים אותך למרות שאתה מורעל. צא ותתקוף את אקנס בגל ניצוץ, תשחרר את בלבאזור מהתפיסה שלו ואז תתקוף את קופינג בעזרת אגרוף רעם! בלבאזור תתקוף בהצלפת גפן על אקנס על מנת לעזור לאלקיד ואז תבלום בקופינג!"

6. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    גרייס-
    את פותחת את הפוקידע שאומרת לך את המידע הזה "כוח ההתנגשות של פאנפי מאוד גדול יחסית לגודלו הקטן. בקלות הוא יכול לסחוב אדם בוגר על גבו". סינדקוויל מקיף את עצמו בלהבות ויוצא למתקפה חזיתית מול פאנפי שמעיפה אותו הצידה בכוח "פאנפי!!" פאנפי קוראת בהתלהבות ונראה שהיא נהנית להילחם. איווי וסנטרט מביטים על הקרב ומנסים ללמוד כמה שיותר. סינדקוויל מחליט להשתמש בגחלת שפוגעת בפאנפי ומחלישה אותה ואילו פאנפי מתכדררת ומתחילה לעוט לכיוונו של סינדקוויל עם מתקפת גילגול. מה תעשי?
    "תקפוץ למעלה ותשמש עליה בגחלת מלמעלה, היא תוך כדי גלגול-בטח יהיה לה קשה לפנות!" אומר שאביט בקרב. 'אז מתקפות אש משפיעות...' אחשוב במוחי. "גלגל להבה נוסף, מיד אחרי" אוסיף מעט בלחש, כדי שרק סינדקוויל ישמע.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    מייק-
    "אלקיד אתה בסדר?!" אתה שואל בדאגה. "תן את כולך, לא רק למענך אלא גם למען בלבאזור ולמען המאמן מכון שצריכים אותך למרות שאתה מורעל. צא ותתקוף את אקנס בגל ניצוץ, תשחרר את בלבאזור מהתפיסה שלו ואז תתקוף את קופינג בעזרת אגרוף רעם! בלבאזור תתקוף בהצלפת גפן על אקנס על מנת לעזור לאלקיד ואז תבלום בקופינג!" אתה מנסה להחדיר כוח באלקיד שמשתדל. אלקיד אוגר בתוכו מטען חשמלי ומשגר את החשמל באקנס אך בגלל ההרעלה אלקיד מטעין חשמל ומשגר אותו על בלבזור ואקנס ששניהם נפגעים מהמכה. בלבזור פחות בגלל יחסי הסוגים. אקנס עדיין עומד על בלבזור אך אחיזתו התרופפה. בלבזור מנצל זאת ומשחרר את גפניו ומתיר מעליו את אקנס המעצבן. בלבזור מתנשם בכבדות ומטיח את אקנס פעם אחר פעם על הקרקע ומסב לו נזק רציני למדי. אלקיד רץ במהירות לקופינג שמשגר על אלקיד מטחי רפש מסריחים מפיו אך אלקיד מצליח להתחמק, בזכות האימונים עם ג'קלין. אתה מבחין במשהו שונה אצל אלקיד, הוא כל כך עצבני שהוא פוגע באגרוף רעם על קופינג ומפיל אותו על הקרקע. מעלף אותו לחלוטין. בלבזור מעיף את אקנס באוויר ומטיח עליו כמות עצומה של עלי תער. מעלף את אקנס לחלוטין. "מה אתה לעזאזל?!" שואל אחד החיילים של צוות רוקט ושניהם רצים אליך במהירות כדי לתקוף אותך. מה תעשה?

גרייס-
    "תקפוץ למעלה ותשמש עליה בגחלת מלמעלה, היא תוך כדי גלגול-בטח יהיה לה קשה לפנות!" את פוקדת על סינדקוויל. סינדקוויל לא מצליח לקפוץ במהירות כל כך. פאנפי מאוד מהירה ונפגע קשה. בכל זאת הוא משגר מטח של גחלת על פאנפי שנפגעת. לאחר מכן הוא תוקף אותה גם בגלגל להבה אימתני שמצליח להתיש אותה אפילו יותר. פאנפי אינה מוותרת וכך גם סינדקוויל. לאחר כמה החלפות של בלימות מצד פאנפי וסינדקוויל פאנפי מתעלפת במקום. את משחררת פוכדור ריק עליה והיא נלכדת בתוכו. לאחר כמה נידנודים הפוכדור נעצר. תפסת פאנפי! סנטרט ואיווי מריעים לסינדקוויל על הקרב המותח, סינדקוויל מתנשם אך נראה מרוצה מאוד. מה תעשי?

8. משתמש מנוסה
    מייק-
    "אלקיד אתה בסדר?!" אתה שואל בדאגה. "תן את כולך, לא רק למענך אלא גם למען בלבאזור ולמען המאמן מכון שצריכים אותך למרות שאתה מורעל. צא ותתקוף את אקנס בגל ניצוץ, תשחרר את בלבאזור מהתפיסה שלו ואז תתקוף את קופינג בעזרת אגרוף רעם! בלבאזור תתקוף בהצלפת גפן על אקנס על מנת לעזור לאלקיד ואז תבלום בקופינג!" אתה מנסה להחדיר כוח באלקיד שמשתדל. אלקיד אוגר בתוכו מטען חשמלי ומשגר את החשמל באקנס אך בגלל ההרעלה אלקיד מטעין חשמל ומשגר אותו על בלבזור ואקנס ששניהם נפגעים מהמכה. בלבזור פחות בגלל יחסי הסוגים. אקנס עדיין עומד על בלבזור אך אחיזתו התרופפה. בלבזור מנצל זאת ומשחרר את גפניו ומתיר מעליו את אקנס המעצבן. בלבזור מתנשם בכבדות ומטיח את אקנס פעם אחר פעם על הקרקע ומסב לו נזק רציני למדי. אלקיד רץ במהירות לקופינג שמשגר על אלקיד מטחי רפש מסריחים מפיו אך אלקיד מצליח להתחמק, בזכות האימונים עם ג'קלין. אתה מבחין במשהו שונה אצל אלקיד, הוא כל כך עצבני שהוא פוגע באגרוף רעם על קופינג ומפיל אותו על הקרקע. מעלף אותו לחלוטין. בלבזור מעיף את אקנס באוויר ומטיח עליו כמות עצומה של עלי תער. מעלף את אקנס לחלוטין. "מה אתה לעזאזל?!" שואל אחד החיילים של צוות רוקט ושניהם רצים אליך במהירות כדי לתקוף אותך. מה תעשה?

גרייס-
    "תקפוץ למעלה ותשמש עליה בגחלת מלמעלה, היא תוך כדי גלגול-בטח יהיה לה קשה לפנות!" את פוקדת על סינדקוויל. סינדקוויל לא מצליח לקפוץ במהירות כל כך. פאנפי מאוד מהירה ונפגע קשה. בכל זאת הוא משגר מטח של גחלת על פאנפי שנפגעת. לאחר מכן הוא תוקף אותה גם בגלגל להבה אימתני שמצליח להתיש אותה אפילו יותר. פאנפי אינה מוותרת וכך גם סינדקוויל. לאחר כמה החלפות של בלימות מצד פאנפי וסינדקוויל פאנפי מתעלפת במקום. את משחררת פוכדור ריק עליה והיא נלכדת בתוכו. לאחר כמה נידנודים הפוכדור נעצר. תפסת פאנפי! סנטרט ואיווי מריעים לסינדקוויל על הקרב המותח, סינדקוויל מתנשם אך נראה מרוצה מאוד. מה תעשי?
    "יופי ילדים, אני אפילו לא מופתע מזה שניצחנו" אומר וכשיבואו להרביץ לי אתחיל לשחרר עליהם את כל האימונים שג'קלין עשתה לי. "פידג'יוטו צאי. תקפי אותם ברוח ותעיפי אותם מהאיזור הזה!"

9. משתמש מנוסה
    מייק-
    אתה מודה שלא הופתעת שניצחתם. שני החיילים מגיעים אליך באגרופים שלופים. אתה לא מאבד קור רוח ומאגרף כל אחד מהם בצורה אחרת. את הראשון אתה מתחמק מאגרופו ונותן לו סנוקרת לפרצוף שלו וגורם לו להתעלף במקום ואילו השני מעט יותר מיומן, אתם מפתחים קרב ידיים מעט ארוך ואתה חוטף ממנו אגרוף לבטן אך ג'קלין לימדה אותך אך לא נותן לזה לעצור אותך ואתה בועט בו בבעיטה ישרה בבטן שגורמת לו להשתנק. לפתע אתה שומע סירנות מגיעות מבחוץ ולפתע נכנסת הזוטרת ג'ני לבושה במדים כחולים ופוקימון שאתה מזהה בפוקידע שהוא ארקניין. ג'קלין נכנסת מיד אחר כך ומופתעת מהסיטואציה. "מה קרה?" היא שואלת ברצינות ואתה מספר לה. "בפעם הבאה שאתה פוגש חיילים של צוות רוקט תדאג ליידע אותי. אני מנפה את הפעילויות שלהם במחוז ואשמח לכל עזרה בכך" היא אומרת ונשמעת מרוצה מאוד מביצועי הלחימה לך ושל הפוקימונים שלך. "כל הכבוד. אבל ברור שאלה לא הלוחמים המיומנים של צוות רוקט. תפגוש כאלו הרבה יותר חזקים" היא אומרת בחיוך ואתם ניגשים עם השוטרת ג'ני לברוק. השוטרת ג'ני מעירה את ברוק באמצעות מטפחת ספוגה חומר מיוחד שפוקח את עיניו של ברוק בשניה. הוא נראה מבוהל מאוד ומספר לכם על התרחשות הדברים. ג'קלין מבקשת ממך לרשום הכל וזה מה שאתה עושה, לרשום את הפעולות יעזור לך לקראת פעולות שיבואו. "אתה הצלת אותי" ברוק אומר בחיוך ושם את ידיו על הכתפיים שלך. "אתה בטח לוחם מיומן. מה דעתך שנילחם על האפשרות שתענוד את התג הראשון שלך?" הוא שואל בחיוך. מה תעשה?

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    דרו-
    ההה... נו חבל, הייתי בטוח שיהיו כמה מעניינים באיזור יפה שכזה!" אתה פולט במעט אכזבה אך מחליט לנצל את המקום הבודד הזה. אתה מציע לאושוואוט לשחק והוא מסכים! אתם מתחילים לשחק בתופסת, ואפילו נכנסים למים! אושוואוט מדגים מגוון רחב של תרגילי אקרובטיקה ושחייה מהירה, ובין לבין משפריץ עליך מים בהנאה. לאחר מכן אתם יוצאים החוצה ונחים תחת קרני השמש הנעימות. מבלים לכם שעה וחצי של כיף. אחר כך אתם מוצאים זמן לאימונים ואושוואוט ואתה מתאמנים במרץ! כוחו הפיזי של אושוואוט ומהירותו מתחזקים מעת לעת עד שהוא שולף את הצדף הצמוד לגופו ותוקף בעזרתו את האוויר! אושוואוט למד צדף תער! הקשר שלכם מתחזק מאוד. לאחר שהתייבשתם אתם חוזרים מחוברים הרבה יותר לאותה דרך ממנה נמלטתם. אתם לא מבחינים בשום דבר מיוחד ולבסוף מגיעים לעיר אקומולה. עיר קטנטנה ויפה אך בלי יותר מדי מה לעשות. אתה מרפא את אושוואוט במרכז הפוקימונים ומחליט להמשיך לדרך הבאה, שם האחות ג'וי אמרה שמסתובבים מגוון של פוקימונים. לפני שאתה ממהר לצאת האחות ג'וי עוצרת אותך "אתה דרו שלבי?" היא שואלת בנחמדות ואתה מהנהן באישור. "חכה כאן רגע" היא אומרת וניגשת לחדר אחורי, ארתה תוהה מה זה יכול להיות כשלפתע היא מופיעה מולך שוב והפעם עם אינקובטור ובתוכו ביצה
    "בחור בשם ניקולס השאיר לך אותה. אמר שזה אחד הפוקימונים האהובים עליך. אתה מכיר אותו?" אתה מהנהן לאישור והיא מושיטה לך את האיקובטור, "זה איקובטור מצוין. הטוב ביותר בשוק. בעזרתו הביצה תבקע מאוד בקרוב" היא אומרת בחיוך ואתם נפרדים לשלום.
    אתה ממשיך לדרך מספר 2 כשבידיך האינקובטור שמובילה גם לעיר המכון הראשון, הדרך היא בעצם יער עד נרחב מלא בירוק ובשפע רב. אתה ואושוואט נהנים מהנוף ובדרך מצליחים להבחין במספר פוקימונים מלהיבים ושונים כל כך. אתה מכניס את האינקובטור לתיק.
    מתלקקת בצל של עץ מנקרת אוכל מן הקרקע. ו-מתהלכים על הקרקע ביחד. מנמנמת על ענף עץ מוצל ואחרון חביב שמלחכך עשב בהנאה. מה תעשה?
    נלהב עד מאוד מן הביצה החדשה אביט בכל הפוקימונים המעניינים הללו ואחליט להתאמן על כמה מהם. אסרוק את כולם ואחשוב לעצמי "אימון נגד פוקימון עשב יהיה טוב וקשוח, הדירלינג הזה יהיה מתאים!"
    ואז הורה לאושאווט להתגרות בו ולמשוך אותו לכיווננו וכשהסתער אז מיד להתחמק ולהפיל אותו עם בלימה על אחת מרגליו.

.

11. משתמש מנוסה
    דרו-
    חחח חשבתי שתרצה ללכוד את סנייבי אבל שיהיה. ואם אתה רוצה באמת אתגר אתה יכול ששני פוקימונים יילחמו בך.
    אתה מתלהב מהביצה החדשה שלך כשאתה מחליט להתאמן עם דירילינג.
    "אימון נגד פוקימון עשב יהיה טוב וקשוח, הדירלינג הזה יהיה מתאים!" אתה אומר בביטחון. אושוואוט מתחיל להתגרות בדירילינג ולזרוק עליו אבנים קטנות. דירילינג העצבני מרים את ראשו ומתעצבן. דירילינג מתחיל לרוץ במהירות לכיוון אושוואוט שמצליח להתחמק במהירות ואז פתאום מפתיע את דירילינג בבלימה באחת מרגליו האחריות. בעקבות זה דירילינג כושל ומתגלגל על הקרקע. נחוש להמשיך להילחם דירילינג מתרומם ותוקף את אושוואוט בבעיטה כפולה ומדחיק אותו לכיוון אחד הגזעים. דירילינג לא מפסיק ומשתמש לאחר מכן בשאיבה. אושוואוט נראה עייף יותר ואילו דירילינג מתאושש. מה תעשה?

12. משתמש מנוסה
    מייק-
    אתה מודה שלא הופתעת שניצחתם. שני החיילים מגיעים אליך באגרופים שלופים. אתה לא מאבד קור רוח ומאגרף כל אחד מהם בצורה אחרת. את הראשון אתה מתחמק מאגרופו ונותן לו סנוקרת לפרצוף שלו וגורם לו להתעלף במקום ואילו השני מעט יותר מיומן, אתם מפתחים קרב ידיים מעט ארוך ואתה חוטף ממנו אגרוף לבטן אך ג'קלין לימדה אותך אך לא נותן לזה לעצור אותך ואתה בועט בו בבעיטה ישרה בבטן שגורמת לו להשתנק. לפתע אתה שומע סירנות מגיעות מבחוץ ולפתע נכנסת הזוטרת ג'ני לבושה במדים כחולים ופוקימון שאתה מזהה בפוקידע שהוא ארקניין. ג'קלין נכנסת מיד אחר כך ומופתעת מהסיטואציה. "מה קרה?" היא שואלת ברצינות ואתה מספר לה. "בפעם הבאה שאתה פוגש חיילים של צוות רוקט תדאג ליידע אותי. אני מנפה את הפעילויות שלהם במחוז ואשמח לכל עזרה בכך" היא אומרת ונשמעת מרוצה מאוד מביצועי הלחימה לך ושל הפוקימונים שלך. "כל הכבוד. אבל ברור שאלה לא הלוחמים המיומנים של צוות רוקט. תפגוש כאלו הרבה יותר חזקים" היא אומרת בחיוך ואתם ניגשים עם השוטרת ג'ני לברוק. השוטרת ג'ני מעירה את ברוק באמצעות מטפחת ספוגה חומר מיוחד שפוקח את עיניו של ברוק בשניה. הוא נראה מבוהל מאוד ומספר לכם על התרחשות הדברים. ג'קלין מבקשת ממך לרשום הכל וזה מה שאתה עושה, לרשום את הפעולות יעזור לך לקראת פעולות שיבואו. "אתה הצלת אותי" ברוק אומר בחיוך ושם את ידיו על הכתפיים שלך. "אתה בטח לוחם מיומן. מה דעתך שנילחם על האפשרות שתענוד את התג הראשון שלך?" הוא שואל בחיוך. מה תעשה?
    "אין בעיה, זה גם מה שבאתי להציע לך, קרב. אבל לאור ההתרחשויות אני אאלץ לדחות את הקרב נגדך טיפה, רק כדי לרפא את הפוקימונים שלי. אבל אל תדאג, אחרי שארפא אותם אחזור לפה במהרה, תהיה מוכן" אומר לו, אקרוץ, אנופף לו לשלום ואתחיל לרוץ כשבלבאזור לצידי למרכז הפוקימונים הקרוב.

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    דרו-
    חחח חשבתי שתרצה ללכוד את סנייבי אבל שיהיה. ואם אתה רוצה באמת אתגר אתה יכול ששני פוקימונים יילחמו בך.
    אתה מתלהב מהביצה החדשה שלך כשאתה מחליט להתאמן עם דירילינג.
    "אימון נגד פוקימון עשב יהיה טוב וקשוח, הדירלינג הזה יהיה מתאים!" אתה אומר בביטחון. אושוואוט מתחיל להתגרות בדירילינג ולזרוק עליו אבנים קטנות. דירילינג העצבני מרים את ראשו ומתעצבן. דירילינג מתחיל לרוץ במהירות לכיוון אושוואוט שמצליח להתחמק במהירות ואז פתאום מפתיע את דירילינג בבלימה באחת מרגליו האחריות. בעקבות זה דירילינג כושל ומתגלגל על הקרקע. נחוש להמשיך להילחם דירילינג מתרומם ותוקף את אושוואוט בבעיטה כפולה ומדחיק אותו לכיוון אחד הגזעים. דירילינג לא מפסיק ומשתמש לאחר מכן בשאיבה. אושוואוט נראה עייף יותר ואילו דירילינג מתאושש. מה תעשה?
    לא משתמש אף פעם ביותר מהתחלתי אחד. תודה רבה אבל, ואני אלחם בהם אחד נגד השני. הוא רק מתחיל
    ~~~~
    "אל דאגה אושאווט, הקשב אליי היטב ואנו ננצח" ארגיע אותו בנאום ביטחון. "אושאווט רוץ אל דירילינג ושלח מיד צדף תער אל פניו והלום בו היטב. ומיד נצל את המומנטום וזנק אל מולו ומטווח אפס הכה בפניו עם אקדח מים אימתני!" אסיים להדריך אותו ואחכה למתרחש.

.

14. משתמש מנוסה
    דרו-
    גם אח שלך היה ככה..חשב שזה רמאות. התפוח לא נפל רחוק מהתפוח השני!
    "אל דאגה אושאווט, הקשב אליי היטב ואנו ננצח" אתה אומר לאושוואוט שמקשיב להוראות שלך. לאחר שהפנים אותם אושוואוט מתחיל לרוץ לכיוון דירילינג כשבידו הצדף דירילינג רץ אליו גם ושניהם קופצים אחד לשני. אושוואוט מצליח להלום בפרצופו של דירילינג בעוצמה רבה, דירילינג נופל על הקרקע מה שנותן לאושוואוט את ההזדמנות להשתמש באקדח מים חזק שמסיים את הקרב. דירילינג התעלף! אושוואוט מתנשף אך נראה עירני! מה תעשה?

מייק-
    "אין בעיה, זה גם מה שבאתי להציע לך, קרב. אבל לאור ההתרחשויות אני אאלץ לדחות את הקרב נגדך טיפה, רק כדי לרפא את הפוקימונים שלי. אבל אל תדאג, אחרי שארפא אותם אחזור לפה במהרה, תהיה מוכן" אתה אומר לברוק שמאשר את דבריך בחיוך. לפני שאתה הולך ג'קלין מטילה עליך משימה והיא לפרש ולדעת למה החיילים של צוות רוקט בחרו להרדים את ברוק במיוחד בשעות היום. אתה מפנים את המשימה והרץ עם בלבזור באושר למרכז הפוקימונים ומרפא את כל הפוקימונים שלך. אתה מרגיש רענן וחזק. אתה חוזר למכון ואתה וברוק עומדים בזירה! "אתה מוזמן להוציא את הפוקימון הראשון שלך" ברוק אומר בחיוך. מה תעשה?

מאט-
    ברוך הבא!

אתה נמצא בעיר רוסטרובו ביחד עם שלושת הפוקימונים שלך מאדקיפ, צ'רמנדר וסוובלו. לאחר לחימה רבה ביער המקדים לעיר שם פגשת מגוון מאמנים ופוקימוני עשב שונים, אתה מחליט ללכת למרכז הפוקימונים לרפא את הפוקימונים שלך. לאחר הריפוי אתה יוצא מן המרכז ומטייל קצת בעיר. אתה רואה את מכון האבן של העיר ואפילו את מגדל העסקים הידוע. לאחר הליכה ממושכת אתה מתבקש מהפוקידע שלך להגיע למערת רוסטרובו הנמצאת בסמוך לעיר. מה תעשה?

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי sharpedo צפה בהודעה
    דרו-
    גם אח שלך היה ככה..חשב שזה רמאות. התפוח לא נפל רחוק מהתפוח השני!
    "אל דאגה אושאווט, הקשב אליי היטב ואנו ננצח" אתה אומר לאושוואוט שמקשיב להוראות שלך. לאחר שהפנים אותם אושוואוט מתחיל לרוץ לכיוון דירילינג כשבידו הצדף דירילינג רץ אליו גם ושניהם קופצים אחד לשני. אושוואוט מצליח להלום בפרצופו של דירילינג בעוצמה רבה, דירילינג נופל על הקרקע מה שנותן לאושוואוט את ההזדמנות להשתמש באקדח מים חזק שמסיים את הקרב. דירילינג התעלף! אושוואוט מתנשף אך נראה עירני...
    מה תעשה?
    כן האמת שבתור ילד קטן הוא תמיד הסביר לי למה לדעתו זה רמאות. חחחח אז גם אני נהייתי ככה במשחקי הקונסולה, וגם כאן :d
    ~~~~~~~
    "מצויין אושאווט! אתה חזק כלכך, כל הכבוד אני גאה" ארעיף עליו שבחים בעל פני חיוך מאוזן לאוזן. אשב לצידו בצל עץ ואתן לו מעט לנוח. ואז אסרוק בפוקידע את שתי פוקימונים החרק האלה שראינו קודם. אבדוק מיהם וקצת על כל אחד מהם. ואז אחליט.

.

עמוד 13 מתוך 72 ראשוןראשון ... 311121314152363 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •