מייק-
"בלבאזור, תשגר זרעי עלוקה לתוך החור שג'יודוד חפר לעצמו ותתכונן ליציאה שלו אם זה לא יצליח אתה זוכר את כדור הג'יירו של קופינג ההוא? בוא ננסה לעשות אותו דבר בעזרת הגפנים שלך! תתפוס את ג'יודוד ותתחיל לסובב אותו ובסוף להטיח אותו. אני יודע שאתה מסוגל לעשות את זה, אחרת לא הייתי מבקש ממך לעשות זאת." אתה מבקש מבלבזור ולמרות הקושי הרב בלבזור נחוש. אתה שם לב שמהירותו השתפרה, הודות לאימוני המיוחדים שג'קלין נתנה לך ולפוקימונים שלך, "וואו..אני חייב להגיד שזה אחד הבלבזורים הכי מהירים שראיתי" ברוק מציין לשבח. לאחר רגעים ספורים בלבזור נמצא בפתח הבור של ג'יודוד ומשגר אליו זרעי עלוקה במהירות האפשרית. אתם מחכים במתח עד שנשמעת זעקה חלושה של ג'יודוד ואילו אתה רואה שבלבזור נהיה הרבה יותר עירני. יתרה מכך, בלבזור מכניס את הגפנים שלו אל תוך הבור ומושך את ג'יודוד החבול החוצה, גפניו ארוכים מאוד והוא מטיח אותו בעוצמה בקרקע, לאחר מכן מעיף אותו באוויר ומשחרר עליו עלי טער בעוצמה. ברוק לא הספיק אפילו להגיד משהו כשג'יודוד מתעלף במקום. "ג'יודוד התעלף! המנצח הוא
לבזור!" השופט אומר וברוק נראה מרוצה, "טוב מאוד. רואים שבלבזור חזק, אבל האם הוא יוכל להתמודד עם הפוקימון השני שלי?" ברוק מחייך ומשחרר פוקימון אבן ענקי ששואג בעוצמה
"אוניקס זנב ברזל!" ברוק פוקד על אוניקס הכביר וזנבו מתחיל לזהור לבן. מה תעשה?
, "ריולו?" הוא שואל בביישנות ונופל על הקרקע. מה תעשה?
דרו-
אוף.. טוב לימודים זה הרבה יותר חשוב. תגיב כשתוכל. אתה ממש לא תהיה פעיל או שתוכל להגיב איזה פעמיים ביום? ואושוואווט לא הורעל חחח רשמתי שהוא כמעט הורעל
"יש! עוד ניצחון! איזה מדהים אתה אושאווט!" אתה קורא באושר ואתה ואושוואוט רוקדים בשמחה. אתה מסתכל על וניפיד המעולף ומזהה פוטנציאל לא קטן אצל הפוקימון ואתה מחליט ללכוד אותו. אתה זורק פוכדור ריק על וניפיד שנשאב פנימה לתוכו. הפוכדור מתנדנד ימינה ושמאלה ואתה ואושוואוט מחכים במתח. הפוכדור נעצר! תפסת וניפיד! אתה מרים את הפוכדור מהקרקע ומביט בו בהתלהבות. לפתע אתה שומע את אושוואוט נוהם לכיוון התיק שלך, "אוושואוט! אושוואט!" הוא קורא ומצביע על תיק המסע שלך, אתה מוריד אותו ואתה רואה שאור בוהק יוצא ממנו. אתה מגלה שזאת הביצה בתוך האינקובטור. הביצה בוקעת! אתה מוציא אותה במהירות מהמכיל ואתה ואושוואוט מסתכלים על הביצה הבוקעת במתח כשלפתע פוקימון שועל כחול העומד של שתי רגליו ניצב מולכם

"ריולו?" ריולו שואל בביישנות ונופל על הקרקע. מה תעשה?