Pokemon GO
עמוד 16 מתוך 72 ראשוןראשון ... 614151617182666 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 226 עד 240 מתוך 1073
  1. משתמש מנוסה
    מייק-
    אתה קורא לבלבזור לנוח ולחזור לפוכדור שלו ובמקומו אתה משחרר את אלקיד.
    "אלקיד תזהר, תחכה שאוניקס יהיה קרוב אלייך ותתקוף אותו בבעיטה נמוכה! במידה ותצליח ואוניקס יפול, תקפוץ למעלה ותנחת על אוניקס במכת שבירת לבנים." אתה קורא ואלקיד ממלא אחר הוראותך. בצעד קלוש הוא מצליח להתחמק מזנב הברזל של אוניקס שנוחת על הקרקע ומרעיד את כל הזירה. אלקיד משתמש בבעיטה נמוכה שמצליחה להפיל את אוניקס ארצה. "חכם. בעיטה נמוכה יעילה יותר פוקימונים כבדים" ברוק אומר. אלקיד קופץ במטרה לתקוף בשבירת לבנים אך אוניקס מתחמבק ותוקף בעוצמה בזנב ברזל שפוגע באלקיד באופן קשה. "יפה אוניקס. עכשיו חפירה!" ברוק קורא ואוניקס חופר בור בזירה ונעלם. מה תעשה?

דרו-
    "גלידה?! נראלך שאני ילדון שפשוט תפצי אותו בגלידה ותשלחי אותו מכאן. למה את מתנהגת ככה דוקטור?" אתה שואל אותה ברצינות ונראה שהיא לא יודעת מה להגיד. תראי, אין פה ולו מונה או מושרנה אחת שמסתובבות כאן. המקום הרוס ואת נראת מוזר מאוד... אני מאוד מצפה לתשובות ואני מציע לך לא לעשות משהו שתצטערי אליו אחרת" אתה אומר ונראה שהדוקטור מתעצבנת. "תראה ילד מטור-" היא אומרת ולרגע עוצרת את עצמה. "אני פשוט כל כך עייפה.. ממש...בבקשה תלך" היא אומרת לך בקול חלוש כשקול זעקה נשמע בקול "ריולו!!!!!!". מה תעשה?

2. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo צפה בהודעה
    מייק-
    אתה קורא לבלבזור לנוח ולחזור לפוכדור שלו ובמקומו אתה משחרר את אלקיד.
    "אלקיד תזהר, תחכה שאוניקס יהיה קרוב אלייך ותתקוף אותו בבעיטה נמוכה! במידה ותצליח ואוניקס יפול, תקפוץ למעלה ותנחת על אוניקס במכת שבירת לבנים." אתה קורא ואלקיד ממלא אחר הוראותך. בצעד קלוש הוא מצליח להתחמק מזנב הברזל של אוניקס שנוחת על הקרקע ומרעיד את כל הזירה. אלקיד משתמש בבעיטה נמוכה שמצליחה להפיל את אוניקס ארצה. "חכם. בעיטה נמוכה יעילה יותר פוקימונים כבדים" ברוק אומר. אלקיד קופץ במטרה לתקוף בשבירת לבנים אך אוניקס מתחמבק ותוקף בעוצמה בזנב ברזל שפוגע באלקיד באופן קשה. "יפה אוניקס. עכשיו חפירה!" ברוק קורא ואוניקס חופר בור בזירה ונעלם. מה תעשה?

דרו-
    "גלידה?! נראלך שאני ילדון שפשוט תפצי אותו בגלידה ותשלחי אותו מכאן. למה את מתנהגת ככה דוקטור?" אתה שואל אותה ברצינות ונראה שהיא לא יודעת מה להגיד. תראי, אין פה ולו מונה או מושרנה אחת שמסתובבות כאן. המקום הרוס ואת נראת מוזר מאוד... אני מאוד מצפה לתשובות ואני מציע לך לא לעשות משהו שתצטערי אליו אחרת" אתה אומר ונראה שהדוקטור מתעצבנת. "תראה ילד מטור-" היא אומרת ולרגע עוצרת את עצמה. "אני פשוט כל כך עייפה.. ממש...בבקשה תלך" היא אומרת לך בקול חלוש כשקול זעקה נשמע בקול "ריולו!!!!!!". מה תעשה?
    'אני... אני לא יודע מה לעשות. פעם ראשונה בחיים שלי שאין לי איך לחמוק מהמכה הזו' אחשוב לעצמי בעודי אובד עצות. "אלקיד, כנס לתוך הבור שאוניקס חפר ותלחם נגדו מתחת לאדמה. אל תתן לו לצאת, תתקוף כמיטב יכולתך. אולי אני לא אראה אותך, אבל גם ברוק לא יראה את אוניקס, מכאן זה תלוי בך נגדו אני מאמין בך! תנסה להשתמש בשבירת לבנים כשאתה שם." אורה על אלקיד. "לפני שתשאל משהו ברוק, אני מאמין שרק אחד יצא מהמנהרה והשני יהיה מעולף בתוכה או שהקרב יחזור לזירה העליונה."

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    דרו-
    "גלידה?! נראלך שאני ילדון שפשוט תפצי אותו בגלידה ותשלחי אותו מכאן. למה את מתנהגת ככה דוקטור?" אתה שואל אותה ברצינות ונראה שהיא לא יודעת מה להגיד. תראי, אין פה ולו מונה או מושרנה אחת שמסתובבות כאן. המקום הרוס ואת נראת מוזר מאוד... אני מאוד מצפה לתשובות ואני מציע לך לא לעשות משהו שתצטערי אליו אחרת" אתה אומר ונראה שהדוקטור מתעצבנת. "תראה ילד מטור-" היא אומרת ולרגע עוצרת את עצמה. "אני פשוט כל כך עייפה.. ממש...בבקשה תלך" היא אומרת לך בקול חלוש כשקול זעקה נשמע "ריולו!!!!!!".
    מה תעשה?

אביט אחורה לראות מה קורה עם ריולו ואז אצא עליה "מה קורה כאן לכל הרוחות?!"

.

4. מנהל ראשי
    שם: אדם
    מאט-
    אתה מחליט שבשבילך זה הדבר הטוב ביותר. אתה פותח את המפה של מחוז הואן ומגלה כי מערת רוסטרובו נמצאת אחרי דרך מפותלת ימינה מהעיר עצמה. אתה יוצא מהעיר רוסטרובו לכיוון מדשאה ארוכה מלאה במאמנים ופוקימונים שונים. הינך נהנה מהנוף ומהאווירה התוססת ומבחין במספר פוקימונים שונים שאתה סורק בפוקידע.
    רודפת אחרי הזנב שלה במרץ. מסתתר בביישנות מאחורי גזע של עץ במריבה קולחת עם מה שנראה כמו . מצד אחד אתה צריך להגיע למערה, אך כל האופציות פתוחות בפניך. מה תעשה?
    אני מביט בפוקימונים מולי ומחליט שראלטס יכול בהחלט להיות תוספת חביבה לשישיה שלי.
    "סוואבלו, בוא נתחיל את הקרב הזה לצידנו!" אעודד את בעל הכנף הקטן. "השתמש בשירה, ואז כשהוא ישן תקוף אותו בכנף ברזל!" אפקוד בהתלהבות מנתח היטב את הייתרונות שלי בקרב.

5. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    טוב. כולכם דיי בנקודה שבו אני רציתי אתכם... הבעיה זה השאר! אני רוצה להתחיל את האיוונט אבל אני רואה שהם מגיבים פחות מכם...מה אתם חושבים כדאי לעשות?

פטריק-
    דייייי אני מסמיק! איזה כיף לשמוע שהמשחק טוב ולא משעמם וכן אני מאוד תומך בהתקדמות המהירה.
    "אני כל כך גאה בכם. בכולכם. תקשיבו לדברים שקיי אומר, הוא מבין בזה קצת יותר ממני" אתה מודה לארבעת הפוקימונים שלך שמפהקים בעייפות ומיד מחזיר אותם לפוכדורים שלהם. בין המחשבות שלך על המפגש הפתאומי עם קיי אתה מרפא את הפוקימונים שלך אצל האחות ג'וי ועולה לחדר שלך, מחליף לפיג'מה ונכנס לישון עייף אך מרוצה. אתה פוקח את עיניך באיטיות ואתה יודע שעוד יום בפתח! אתה מתלבש במרץ, מצחצח שיניים ומחזיר את המתפתחות לאחות ג'וי לאחר שאתה יודע שכל החפצים שלך עליך. אתה מגיע ללובי מרכז הפוקימונים כשאתה רואה את ג'ק מתלהב מדף נייר שבידו, כשהוא מבחין בך הוא ניגש אליך מהר. "יש תחרות חציבה במכרות! הפרס זה מאובן! אתה רוצה להשתתף?" הוא שואל בהתלהבות ונשמע שהוא רוצה שתצטרף, אבל אתה יודע שהאימון שלך הוא בעוד כרבע שעה..מה תעשה?
    "מצטער, ג'ק, אבל אני דווקא תכננתי לנוח ולהתאמן קצת עם הפוקימונים שלי מחוץ לעיר, לפני המכון. אל תדאג, אני הולך לאמן אותם בראש שקט, אולי נתראה אח"כ עוד כמה שעות, אן לא תהיה שקוע מדי בתחרות החציבה" אומר לו.
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    סופסוף יש לי חמישה שחקנים!! איזה כיף

מייק-
    לא הבנתי למה אמרת לברוק לפני שישאל משהו.

'אני... אני לא יודע מה לעשות. פעם ראשונה בחיים שלי שאין לי איך לחמוק מהמכה הזו' אתה חושב לעצמיך במעט ייאוש. "אלקיד, כנס לתוך הבור שאוניקס חפר ותלחם נגדו מתחת לאדמה. אל תתן לו לצאת, תתקוף כמיטב יכולתך. אולי אני לא אראה אותך, אבל גם ברוק לא יראה את אוניקס, מכאן זה תלוי בך נגדו אני מאמין בך! תנסה להשתמש בשבירת לבנים כשאתה שם." אתה פוקד על אלקיד שרץ במהירות וקופץ לתור הבור הגדול שנפער באדמה. אתה וברוק מאזינים ושומעים התנגחויות מתחת לאדמה. מהלומות מתחלפות אחת אחרי השניה כשלפתע אוניקס פורץ מן האדמה ומעיף את אלקיד על הקרקע. מעולף לחלוטין. "אוניקס!!" הפוקימון העצום קורא קריאת קרב חזקה, אתה מבחין שאלקיד הצליח לפגוע בו מספר פעמים. אבל אוניקס פשוט חזק מדי. ברוק מחייך בגאון. מה תעשה?

מאט-
    חחח אתה אוהב את הואן? ותגיד לי למה תרצה לפתח את ראלטס בסוף (יש לו שתי אפשרויות או על חושי עם שמלה או הגירסא הלוחמת, זה די מוזר שאם אתה רוצה זכר ותפתח אותו לרגיל עם שמלה חח) והמשחק שלי מתקדם באופן מהיר יחסית, גם תורם לזרימה של העלילה וגם יותר כיף.
    "סוואבלו, בוא נתחיל את הקרב הזה לצידנו!" אתה קורא ומשחרר את סוובלו שמעופף בעזרת כנפיו הלבנות והצמריריות. "השתמש בשירה, ואז כשהוא ישן תקוף אותו בכנף ברזל!" אתה פוקד עליו. סוובלו מצליח. מקורו הקטן נפתח וזמרת פוקימונים יוצאת החוצה שמצליחה להרדים את ראלטס לחלוטין. סוובלו מיד תופס גובה וצולל למטה עם כנף ברזל שמטיחה את ראלטס על עץ. ראלטס מתעורר מהשינה, הוא נראה מאוד חבול. סוובלו חזק מאוד. אך זה לא מונע ממנו להשתמש בבילבול (confusion) ולהטיח את סוובלו מספר פעמים על הקרקע. מה תעשה?

דרו-
    אתה מסובב מיד את ראשך ומנסה לזאת את מקור הצרחה של ריולו.
    "מה קורה כאן לכל הרוחות?!" אתה צועק על פנל שמחייכת בטיפשות. "אני חושבת שריולו ממש מעצבן! אתה לא חושב?" היא שואלת בגסות ואתה מתחיל לחפש את ריולו. "ריולו!!" הוא קורא שוב. אתה רואה דלת פתוחה למחצה שמה אתה מגלה את ריולו כשפוקימון בעל ידי תער מאיים לשסף את גרונו
    ואילו פוקימון אחר לידו נושף בפניך באיום. מאחוריהם אתה מגלה מכונה גדולה וממוחשבת, ולידה שני חיילים של צוות פלזמה האחד מחובר למכונה עם חיבור לראשו ואילו השני רץ אליך ונותן לך אגרוף בפרצוף ומטיח אותך על קיר החדר. "ריולו!!" ריולו זועק למראה שלך נפגע. מה תעשה?

פטריק-
    "מצטער, ג'ק, אבל אני דווקא תכננתי לנוח ולהתאמן קצת עם הפוקימונים שלי מחוץ לעיר, לפני המכון. אל תדאג, אני הולך לאמן אותם בראש שקט, אולי נתראה אח"כ עוד כמה שעות, אן לא תהיה שקוע מדי בתחרות החציבה" אתה עונה לג'ק שמתאכזב מעט. "בוא נתאמן בערב! יהיה לנו מספיק זמן" ג'ק מנסה במאמץ קלוש לשכנע אותך אך אתה מסרב. "טוב.." ג'ק אומר מעט מאוכזב וניגש לאחות ג'וי לעוד פרטים. אתה מרגיש צביטה קטנה בלב, אך אתה יודע שהיית חייב לעשות את זה. אתה ניגש החוצה וקיי מחכה לך בחוץ "בוקר טוב" אתה אומר לו והוא מהנהן לאישור. אתם הולכים לכיוון שער האורבורג אך לא נכנסים אליו אלא עומדים במרחק לא קטן מפתח המערה באזור מבודד עם דשא ועצים. "אוקיי. תשחרר את הפוקימונים שלך" קיי פוקד עליך ואתה זורק את הפוכדורים של כולם לאוויר וארבעת הפוקימונים שלך משתחררים. "כידוע לכם. היום זה האימון הראשון שלנו. היום אנחנו נתרגל קרב מגע. לכן אתם תשתמשו אך ורק במתקפות פיזיות אחד נגד השני" קיי אומר ומחלק את הפוקימונים שלך לצוותים. טרטוויג עם סקורופי ואייפום עם שינקס. קיי מושיט לך בגדי ספורט ומבקש ממך לשמור עליהם לכל האימונים הבאים. במהלך השעה וחצי הבאות כולכם רק מזיעים. הפוקימונים שלך מתחלפים בזוגות מדי פעם. טרטוויג וסקורופי נלחמים אחד בשני, טרטוויג מתרגל מהירות עם סקורופי בעוד שינקס רודף אחרי אייפום הקופצנית והחזקה. הפוקימונים שלך מתחזקים עם הזמן ואתה מבחין בכך בגוף שלהם. מדי פעם קיי עוצר את האימון שלך ושלו ומדבר עם הפוקימונים שלך. מסביר להם מה לא בסדר במה שהם עושים ואיך הם צריכים לעשות את זה יותר טוב. הפוקימונים שלך מתחברים מהר מאוד לקיי ומקשיבים להוראותיו כאילו היו מקשיבים לך. אתה מבחין בידידות שקיי מפתח איתם, מלטף את ראשם ומעודד אותם. האימון שלך לא פחות קל. קיי הוא מורה קשוח, בעל גוף פיזי חזק וכמעט בלתי שביר. אתם מתרגלים תנועות לחימה. קיי מלמד אותך איך משתחררים מאחיזות לא נוחות, לחזק את האגרופים והבעיטות שלך, תרגילים בלחימה פיזית. אתם מנהלים קרבות אגרופים ואתה מצליח לפגוע בקיי רק פעם אחת. אתה נופל המון וחוטף חבלות ובעיטות. "תזכור. צוות גלאקטיק לא יבחלו בך. צעד אחד לא נכון והלך עליך. אפילו הפוקימונים שלך לא יוכלו לעזור לך. לכן אתה צריך להתאמן גם". לאחר האימון המתיש בו כולכם לומדים ומתחזקים קיי מתחיל ללמד אותך על נושאים בידע כללי, אתה פותח את היומן שלך ורושם הכל. מידע על מחוז סינו, צוות גלאקטיק והיושבים בראשו. איך להתגנב מבלי שיישמעו אותך ואיך לנצל את המצב לטובתך. אחרי האימון המתיש אתה והפוקימונים שלך יושבים אחד על השני, עייפים אך מרוצים. "טוב. תם האימון להיום. תזכור שבקרוב מאוד אנחנו נצא למשימה המיוחדת שלנו (האיוונט) תצטרך להיות מוכן לכל תרחיש שם. זה לא יהיה קל" קיי אומר ואורז את חפציו. "יש עוד משהו שתרצה לשאול לפני שאני הולך?" הוא שואל בנימוס. מה תעשה?

7. משתמש מנוסה
    סופסוף יש לי חמישה שחקנים!! איזה כיף

מייק-
    לא הבנתי למה אמרת לברוק לפני שישאל משהו.

'אני... אני לא יודע מה לעשות. פעם ראשונה בחיים שלי שאין לי איך לחמוק מהמכה הזו' אתה חושב לעצמיך במעט ייאוש. "אלקיד, כנס לתוך הבור שאוניקס חפר ותלחם נגדו מתחת לאדמה. אל תתן לו לצאת, תתקוף כמיטב יכולתך. אולי אני לא אראה אותך, אבל גם ברוק לא יראה את אוניקס, מכאן זה תלוי בך נגדו אני מאמין בך! תנסה להשתמש בשבירת לבנים כשאתה שם." אתה פוקד על אלקיד שרץ במהירות וקופץ לתור הבור הגדול שנפער באדמה. אתה וברוק מאזינים ושומעים התנגחויות מתחת לאדמה. מהלומות מתחלפות אחת אחרי השניה כשלפתע אוניקס פורץ מן האדמה ומעיף את אלקיד על הקרקע. מעולף לחלוטין. "אוניקס!!" הפוקימון העצום קורא קריאת קרב חזקה, אתה מבחין שאלקיד הצליח לפגוע בו מספר פעמים. אבל אוניקס פשוט חזק מדי. ברוק מחייך בגאון. מה תעשה?

מאט-
    חחח אתה אוהב את הואן? ותגיד לי למה תרצה לפתח את ראלטס בסוף (יש לו שתי אפשרויות או על חושי עם שמלה או הגירסא הלוחמת, זה די מוזר שאם אתה רוצה זכר ותפתח אותו לרגיל עם שמלה חח) והמשחק שלי מתקדם באופן מהיר יחסית, גם תורם לזרימה של העלילה וגם יותר כיף.
    "סוואבלו, בוא נתחיל את הקרב הזה לצידנו!" אתה קורא ומשחרר את סוובלו שמעופף בעזרת כנפיו הלבנות והצמריריות. "השתמש בשירה, ואז כשהוא ישן תקוף אותו בכנף ברזל!" אתה פוקד עליו. סוובלו מצליח. מקורו הקטן נפתח וזמרת פוקימונים יוצאת החוצה שמצליחה להרדים את ראלטס לחלוטין. סוובלו מיד תופס גובה וצולל למטה עם כנף ברזל שמטיחה את ראלטס על עץ. ראלטס מתעורר מהשינה, הוא נראה מאוד חבול. סוובלו חזק מאוד. אך זה לא מונע ממנו להשתמש בבילבול (confusion) ולהטיח את סוובלו מספר פעמים על הקרקע. מה תעשה?

דרו-
    אתה מסובב מיד את ראשך ומנסה לזאת את מקור הצרחה של ריולו.
    "מה קורה כאן לכל הרוחות?!" אתה צועק על פנל שמחייכת בטיפשות. "אני חושבת שריולו ממש מעצבן! אתה לא חושב?" היא שואלת בגסות ואתה מתחיל לחפש את ריולו. "ריולו!!" הוא קורא שוב. אתה רואה דלת פתוחה למחצה שמה אתה מגלה את ריולו כשפוקימון בעל ידי תער מאיים לשסף את גרונו
    ואילו פוקימון אחר לידו נושף בפניך באיום. מאחוריהם אתה מגלה מכונה גדולה וממוחשבת, ולידה שני חיילים של צוות פלזמה האחד מחובר למכונה עם חיבור לראשו ואילו השני רץ אליך ונותן לך אגרוף בפרצוף ומטיח אותך על קיר החדר. "ריולו!!" ריולו זועק למראה שלך נפגע. מה תעשה?

פטריק-
    "מצטער, ג'ק, אבל אני דווקא תכננתי לנוח ולהתאמן קצת עם הפוקימונים שלי מחוץ לעיר, לפני המכון. אל תדאג, אני הולך לאמן אותם בראש שקט, אולי נתראה אח"כ עוד כמה שעות, אן לא תהיה שקוע מדי בתחרות החציבה" אתה עונה לג'ק שמתאכזב מעט. "בוא נתאמן בערב! יהיה לנו מספיק זמן" ג'ק מנסה במאמץ קלוש לשכנע אותך אך אתה מסרב. "טוב.." ג'ק אומר מעט מאוכזב וניגש לאחות ג'וי לעוד פרטים. אתה מרגיש צביטה קטנה בלב, אך אתה יודע שהיית חייב לעשות את זה. אתה ניגש החוצה וקיי מחכה לך בחוץ "בוקר טוב" אתה אומר לו והוא מהנהן לאישור. אתם הולכים לכיוון שער האורבורג אך לא נכנסים אליו אלא עומדים במרחק לא קטן מפתח המערה באזור מבודד עם דשא ועצים. "אוקיי. תשחרר את הפוקימונים שלך" קיי פוקד עליך ואתה זורק את הפוכדורים של כולם לאוויר וארבעת הפוקימונים שלך משתחררים. "כידוע לכם. היום זה האימון הראשון שלנו. היום אנחנו נתרגל קרב מגע. לכן אתם תשתמשו אך ורק במתקפות פיזיות אחד נגד השני" קיי אומר ומחלק את הפוקימונים שלך לצוותים. טרטוויג עם סקורופי ואייפום עם שינקס. קיי מושיט לך בגדי ספורט ומבקש ממך לשמור עליהם לכל האימונים הבאים. במהלך השעה וחצי הבאות כולכם רק מזיעים. הפוקימונים שלך מתחלפים בזוגות מדי פעם. טרטוויג וסקורופי נלחמים אחד בשני, טרטוויג מתרגל מהירות עם סקורופי בעוד שינקס רודף אחרי אייפום הקופצנית והחזקה. הפוקימונים שלך מתחזקים עם הזמן ואתה מבחין בכך בגוף שלהם. מדי פעם קיי עוצר את האימון שלך ושלו ומדבר עם הפוקימונים שלך. מסביר להם מה לא בסדר במה שהם עושים ואיך הם צריכים לעשות את זה יותר טוב. הפוקימונים שלך מתחברים מהר מאוד לקיי ומקשיבים להוראותיו כאילו היו מקשיבים לך. אתה מבחין בידידות שקיי מפתח איתם, מלטף את ראשם ומעודד אותם. האימון שלך לא פחות קל. קיי הוא מורה קשוח, בעל גוף פיזי חזק וכמעט בלתי שביר. אתם מתרגלים תנועות לחימה. קיי מלמד אותך איך משתחררים מאחיזות לא נוחות, לחזק את האגרופים והבעיטות שלך, תרגילים בלחימה פיזית. אתם מנהלים קרבות אגרופים ואתה מצליח לפגוע בקיי רק פעם אחת. אתה נופל המון וחוטף חבלות ובעיטות. "תזכור. צוות גלאקטיק לא יבחלו בך. צעד אחד לא נכון והלך עליך. אפילו הפוקימונים שלך לא יוכלו לעזור לך. לכן אתה צריך להתאמן גם". לאחר האימון המתיש בו כולכם לומדים ומתחזקים קיי מתחיל ללמד אותך על נושאים בידע כללי, אתה פותח את היומן שלך ורושם הכל. מידע על מחוז סינו, צוות גלאקטיק והיושבים בראשו. איך להתגנב מבלי שיישמעו אותך ואיך לנצל את המצב לטובתך. אחרי האימון המתיש אתה והפוקימונים שלך יושבים אחד על השני, עייפים אך מרוצים. "טוב. תם האימון להיום. תזכור שבקרוב מאוד אנחנו נצא למשימה המיוחדת שלנו (האיוונט) תצטרך להיות מוכן לכל תרחיש שם. זה לא יהיה קל" קיי אומר ואורז את חפציו. "יש עוד משהו שתרצה לשאול לפני שאני הולך?" הוא שואל בנימוס. מה תעשה?

רציתי להסביר לו מה הייתה הטקטיקה שלי.
    ---------
    "אלקיד חזור, היית נהדר וגם פגעת בו בצורה יפה מאוד. בלבאזור זה הכל תלוי בך מעכשיו, צא ותשחרר עלי תער! תנסה לפגוע בו לאחר מכן עם זרע עלוקה."

8. משתמש מנוסה
    מייק-
    "אלקיד חזור, היית נהדר וגם פגעת בו בצורה יפה מאוד. בלבאזור זה הכל תלוי בך מעכשיו, צא ותשחרר עלי תער! תנסה לפגוע בו לאחר מכן עם זרע עלוקה." אתה מחזיר את אלקיד בגאווה ומשחרר את בלבזור ונותן לו את ההוראות שלך. "אוקי אוניקס. הבלבזור הזה שונה משאר הבלבזורים שנלחמת בהם. וכמו שניצחת אותם אתה תנצח גם אותו!" ברוק קורא בקול ואוניקס מלווה אותו בשאגות רמות. "תשתמש בהקשחה!" ברוק קורא ונראה שגופו של אוניקס נהיה אפילו יותר חסין! עלי הטער שבלבזור משגרים פוגעים באוניקס בעוצמה רבה ונראה שהוא מושפע מהם, אך הוא משתדל לעמוד איתן בכל זאת. אוניקס מתחמק מזרע העלוקה ופוגע בבלבזור בבלימה חזקה. "עכשיו אוניקס חפירה! ואז שוב זנב ברזל!" ברוק קורא ואוניקס מתחיל להתחפר באדמה. מה תעשה?

9. היזהרו מחיקויים!
    [B]סופסוף יש לי חמישה שחקנים!! איזה כיף

פטריק-

"כן" אומר לעברו ברוגע. "בזמן ההמתנה שלי למתי שתקרא לי - עליי להישאר באורבורג? להמשיך? בין אם כן או לא, מה אני יכול לעשות בזמן שאני מחכה? הגבלות מסוימות או שאני רשאי לעשות כרצוני בתחומי הגזרה שאתה אומר לי?" אשאל אותו בשקט. 'אני מקווה שזה אומר להישאר באורבורג, אני מעדיף להיפרד מג'ק כמה שיותר מוקדם, לפני שהוא ייקשר אליי יותר מדי' אחשוב.
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    מייק-
    "אלקיד חזור, היית נהדר וגם פגעת בו בצורה יפה מאוד. בלבאזור זה הכל תלוי בך מעכשיו, צא ותשחרר עלי תער! תנסה לפגוע בו לאחר מכן עם זרע עלוקה." אתה מחזיר את אלקיד בגאווה ומשחרר את בלבזור ונותן לו את ההוראות שלך. "אוקי אוניקס. הבלבזור הזה שונה משאר הבלבזורים שנלחמת בהם. וכמו שניצחת אותם אתה תנצח גם אותו!" ברוק קורא בקול ואוניקס מלווה אותו בשאגות רמות. "תשתמש בהקשחה!" ברוק קורא ונראה שגופו של אוניקס נהיה אפילו יותר חסין! עלי הטער שבלבזור משגרים פוגעים באוניקס בעוצמה רבה ונראה שהוא מושפע מהם, אך הוא משתדל לעמוד איתן בכל זאת. אוניקס מתחמק מזרע העלוקה ופוגע בבלבזור בבלימה חזקה. "עכשיו אוניקס חפירה! ואז שוב זנב ברזל!" ברוק קורא ואוניקס מתחיל להתחפר באדמה. מה תעשה?
    "בלבאזור, אותה טקטיקה כמו נגד ג'יודוד. זרע עלוקה לתוך הבור שאליו אוניקס נכנס ולאחר מכן הצלפת גפן!"

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    דרו-
    אתה מסובב מיד את ראשך ומנסה לזאת את מקור הצרחה של ריולו. "מה קורה כאן לכל הרוחות?!" אתה צועק על פנל שמחייכת בטיפשות. "אני חושבת שריולו ממש מעצבן! אתה לא חושב?" היא שואלת בגסות ואתה מתחיל לחפש את ריולו. "ריולו!!" הוא קורא שוב. אתה רואה דלת פתוחה למחצה שמה אתה מגלה את ריולו כשפוקימון בעל ידי תער מאיים לשסף את גרונו
    ואילו פוקימון אחר לידו נושף בפניך באיום. מאחוריהם אתה מגלה מכונה גדולה וממוחשבת, ולידה שני חיילים של צוות פלזמה האחד מחובר למכונה עם חיבור לראשו ואילו השני רץ אליך ונותן לך אגרוף בפרצוף ומטיח אותך על קיר החדר. "ריולו!!" ריולו זועק למראה שלך נפגע.
    מה תעשה?
    חחח... קרב ידיים, המומחיות שלי. הייתי בקרב מגע שנה ובאייקידו שנתיים
    ~~~~
    אחכה למהלומה הבאה של החייל, אעדוף אותה ואתקוטט איתו במוכנות למכה חסרת שליטה שלו (בעיטה או אגרוף כלשהו...). ואז אשתמש בתנופה שלו כנגדו אמשוך אחורה עם המכה שלו בכדי שיפספס ויהיה חשוף, אז אשלח בעיטה חזקה לסנטר שלו כדי להוציא אותו מאיזון ולעלף אותו.
    לאחר מכן אוציא החוצה את אושאווט והורה לו לשלוף את צדף התער שלו והורה לו לכוון את התער לגרונו של החייל, ואז אצעק לשתי הפוקימונים האחרים בטון ברור ותקיף "הניחו לריולו עכשיו או שאני מחסל את המאמנים שלכם בזה אחר זה! אני לא מנהל מסע ומתן פה, אני מודיע פעם אחת ואחרונה!" עם מבט מאיים ומפחיד על פניי.

.

12. משתמש מנוסה
    מייק-
    אתה יצירתי, אבל תנסה קצת יותר להיות.

"בלבאזור, אותה טקטיקה כמו נגד ג'יודוד. זרע עלוקה לתוך הבור שאליו אוניקס נכנס ולאחר מכן הצלפת גפן!" אתה נותן הוראה ואילו ברוק מחייך. "לא כל כך מהר. אוניקס הרבה יותר מהיר מג'יודוד" ברוק אומר ואתה רואה את בלבזור רץ במרץ בין הסלעים לכיוון הבור בו אוניקס נכנס פנימה. בלבזור יורה זרעי עלוקה לתוך הבור אך שום דבר לא קורה. בלבזור מביט בחוסר הבנה מצד לצד עד שלפתע האדמה מתחילה לרעוד, "בלבה!" בלבזור צועק אך בלבזור משחרר את הגפנים שלו ומקפיץ את עצמו באוויר. מתחמק מאוניקס. האומנם מזנב הברזל שמגיע אחר כך הוא לא מצליח להתחמק. הפגיעה בבלבזור קשה, והוא מתקשה לקום. בלבזור עומד ומעט רועד. "הקרב הזה הולך להסתיים..אוניקס מצוין! תשתמש בזריקת סלעים!" ברוק קורא ואוניקס מתכונן למתקפה. מה תעשה?

פטריק-
    חחחח חשבתי שתרצה אותו בתור שותף.

"בזמן ההמתנה שלי למתי שתקרא לי - עליי להישאר באורבורג? להמשיך? בין אם כן או לא, מה אני יכול לעשות בזמן שאני מחכה? הגבלות מסוימות או שאני רשאי לעשות כרצוני בתחומי הגזרה שאתה אומר לי?" קיי מביט בך במבט רציני. "תישאר באורבורג. אני צריך לדעת איפה תהיה לפני שנצא למשימה." קיי אומר ולפתע מכשיר בכיס המכנס שלו מצלצל, "הלו?" קיי עונה לשיחה וממתין. פרצופו מקשיח בכל רגע והוא עוצר לרגע, כולכם אורזים את הדברים שלכם וזזים לכיוון הכניסה לשער אורבורג, אתה תוהה לעצמיך מה קרה כשלפתע קול פיצוץ גדול שמפיל אתכם על הקרקע נשמע בכל האזור. "אני אחזור אליך" קיי אומר בטלפון ומנתק מיד. "זה נורא.. צוות גלאקטיק התנקשו בתחרות במכרות. יש נפגעים. הם הצליחו לתפוס שלושה מאמנים." קיי אומר לך ואתה מתחיל להילחץ. "אני חייב שתלך לשם לבדוק מה קורה. אני אלך לבדוק במרכז הפוקימונים מי חסר. אתה חייב לצאת לשם. תתגנב ותיכנס לשם כפי שהסברתי לך. זה חייב להיעשות כמה שיותר מהר" קיי אומר ונותן לך ולפוקימונים שלך לאכול פרי משונה. אתם אוכלים אותו ולפתע מרגישים שכל האנרגיה שהשקעתם באימונים חוזרת אליכם. "קדימה. לפני שיהיו נפגעים נוספים." קיי אומר ומתחיל לרוץ למרכז הפוקימונים. מה תעשה?

דרו-
    אתה או הדמות שלך? חח ניב אוהב להילחם! אני מתגעגע אליו
    אתה מתרומם במהירות מהרצפה ומחכה למכה הבאה של התוקף שלך. האגרוף שולח בעיטה נוספת אך אתה תופס את רגלו ומפיל אותו עם התנופה שלו. פרצופו נפול ללמטה ואתה לא מבזבז זמן ומשתמש במה שניקולס לימד אותך. אתה בועט בסנטרו בעוצמה והחייל מתעלף במקום. נוקהאוט. אתה משחרר את אושואווט במהירות וצועק לעבר פאינווארד ופורולין "הניחו לריולו עכשיו או שאני מחסל את המאמנים שלכם בזה אחר זה! אני לא מנהל מסע ומתן פה, אני מודיע פעם אחת ואחרונה!". שני הפוקימונים מגחכים. לא נראה שאכפת להם מהמאמנים שלהם במיוחד. "ריולו!" ריולו קורא ומצליח להשתחרר מאחיזתו של פאינווארד בעזרת ריסוק אבנים. ריולו בורח מפאינווארד שמתחיל לרדוף אחריו. דוחק אותו לפינת הקיר. בינתיים פורולין משגרת כדור צל כהה ושחור לכיוונו של אושוואוט. מה תעשה?

13. היזהרו מחיקויים!
    [B]
    [/RIGHT]
    [COLOR=#006400][RIGHT]פטריק-

"בזמן ההמתנה שלי למתי שתקרא לי - עליי להישאר באורבורג? להמשיך? בין אם כן או לא, מה אני יכול לעשות בזמן שאני מחכה? הגבלות מסוימות או שאני רשאי לעשות כרצוני בתחומי הגזרה שאתה אומר לי?" קיי מביט בך במבט רציני. "תישאר באורבורג. אני צריך לדעת איפה תהיה לפני שנצא למשימה." קיי אומר ולפתע מכשיר בכיס המכנס שלו מצלצל, "הלו?" קיי עונה לשיחה וממתין. פרצופו מקשיח בכל רגע והוא עוצר לרגע, כולכם אורזים את הדברים שלכם וזזים לכיוון הכניסה לשער אורבורג, אתה תוהה לעצמיך מה קרה כשלפתע קול פיצוץ גדול שמפיל אתכם על הקרקע נשמע בכל האזור. "אני אחזור אליך" קיי אומר בטלפון ומנתק מיד. "זה נורא.. צוות גלאקטיק התנקשו בתחרות במכרות. יש נפגעים. הם הצליחו לתפוס שלושה מאמנים." קיי אומר לך ואתה מתחיל להילחץ. "אני חייב שתלך לשם לבדוק מה קורה. אני אלך לבדוק במרכז הפוקימונים מי חסר. אתה חייב לצאת לשם. תתגנב ותיכנס לשם כפי שהסברתי לך. זה חייב להיעשות כמה שיותר מהר" קיי אומר ונותן לך ולפוקימונים שלך לאכול פרי משונה. אתם אוכלים אותו ולפתע מרגישים שכל האנרגיה שהשקעתם באימונים חוזרת אליכם. "קדימה. לפני שיהיו נפגעים נוספים." קיי אומר ומתחיל לרוץ למרכז הפוקימונים. מה תעשה?
    יו אם הוא מת
    אני לא אצטרך להיפטר ממנו חח
    לאלא אני לא חולה על שותפים
    אוהב Solo
    במיוחד לא שותפים (If you get what I mean..)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אחזיר את פוקימוניי וארוץ לכיוון העיר. כשאגיע לפרברי העיר ארד לפרופריל נמוך, אתחיל ללכת ברוגע אם הרחוב הומה אדם, ואם הוא ריק אתחמק מאחורי בניינים ובין סמטאות. כשאתקרב למכרות, אמשיך להיצמד לנתיבים צדדיים כמו שקיי לימד אותי, ואסתנן פנימה בדיוק כמו שקיי הסביר לי. כשאיכנס לכיוון המכרות, אסתכל סביבי בחיפוש אחר חיילים של צוות גלקטיק. כל עוד אני לא רואה אמשיך להתקדם פנימה. ברגע שאני רואה, אוציא את שינקס בשקט ואומר לו:"חכה איתי. כשאורה לך, תתקיף בכל הכוח". אני מחכה בשקט בהחבא, וכאשר אני מצליח להשיג איזושהי מידע של כמות החיילים, אם יש שניים- שלושה אוסיף את טרטוויג לשינקס ואשלח אותם ברגע שאני רואה שהם לא מרוכזים, ואם יש יותר אוציא את ארבעתם, אורה להם לתקוף בכל הכוח. אוודא שהם נשארים בטווח ראייתיף שלא ייפגעו, וכשכל החיילים יהיו מוסחים על ידי פוקימוניי, אתגנב ואתחיל לגרום נזק פיסי לכמה שיותר מהם - אכוון כמה שיותר אגרופים לבטן ולפרצוף ובעיטות לאזורים רגישים במיוחד ומלאי עצבים (אני לא אפרט יותר, יש לא מעט בגוף) בניסיון לגרום לכמה שיותר נזק ומהר. 'אני מקווה שזה יצליח' אחשוב רגע לפני שאסתער.
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    מייק-
    אתה יצירתי, אבל תנסה קצת יותר להיות.

"בלבאזור, אותה טקטיקה כמו נגד ג'יודוד. זרע עלוקה לתוך הבור שאליו אוניקס נכנס ולאחר מכן הצלפת גפן!" אתה נותן הוראה ואילו ברוק מחייך. "לא כל כך מהר. אוניקס הרבה יותר מהיר מג'יודוד" ברוק אומר ואתה רואה את בלבזור רץ במרץ בין הסלעים לכיוון הבור בו אוניקס נכנס פנימה. בלבזור יורה זרעי עלוקה לתוך הבור אך שום דבר לא קורה. בלבזור מביט בחוסר הבנה מצד לצד עד שלפתע האדמה מתחילה לרעוד, "בלבה!" בלבזור צועק אך בלבזור משחרר את הגפנים שלו ומקפיץ את עצמו באוויר. מתחמק מאוניקס. האומנם מזנב הברזל שמגיע אחר כך הוא לא מצליח להתחמק. הפגיעה בבלבזור קשה, והוא מתקשה לקום. בלבזור עומד ומעט רועד. "הקרב הזה הולך להסתיים..אוניקס מצוין! תשתמש בזריקת סלעים!" ברוק קורא ואוניקס מתכונן למתקפה. מה תעשה?

פטריק-

דרו-
    אתה או הדמות שלך? חח ניב אוהב להילחם! אני מתגעגע אליו
    אתה מתרומם במהירות מהרצפה ומחכה למכה הבאה של התוקף שלך. האגרוף שולח בעיטה נוספת אך אתה תופס את רגלו ומפיל אותו עם התנופה שלו. פרצופו נפול ללמטה ואתה לא מבזבז זמן ומשתמש במה שניקולס לימד אותך. אתה בועט בסנטרו בעוצמה והחייל מתעלף במקום. נוקהאוט. אתה משחרר את אושואווט במהירות וצועק לעבר פאינווארד ופורולין "הניחו לריולו עכשיו או שאני מחסל את המאמנים שלכם בזה אחר זה! אני לא מנהל מסע ומתן פה, אני מודיע פעם אחת ואחרונה!". שני הפוקימונים מגחכים. לא נראה שאכפת להם מהמאמנים שלהם במיוחד. "ריולו!" ריולו קורא ומצליח להשתחרר מאחיזתו של פאינווארד בעזרת ריסוק אבנים. ריולו בורח מפאינווארד שמתחיל לרדוף אחריו. דוחק אותו לפינת הקיר. בינתיים פורולין משגרת כדור צל כהה ושחור לכיוונו של אושוואוט. מה תעשה?
    "בלבאזור!" אצעק בדאגה "תשתמש בעלי תער על הסלעים שיעופו עלייך, תחתוך אותם לשניים ואז תתקוף בהצלפת גפן! אתה מסוגל לזה" אצעק באסרטיביות על מנת לתת לו ביטחון.

15. משתמש מנוסה
    מייק-
    ג'קלין הסבירה לך על ההתחמקות עם הגפנים כמו שבלבזור עשה בעדכון האחרון. שימושי. הפעם אני מוותר לך אבל תנסה להיות קצת יותר יצירתי בהתקפות בסדר?
    אתה קורא בדאגה לבלבזור שבינתיים מנסה לקום.
    "תשתמש בעלי תער על הסלעים שיעופו עלייך, תחתוך אותם לשניים ואז תתקוף בהצלפת גפן! אתה מסוגל לזה" אתה מנסה לתת לו ביטחון בקולך. האבנים שאוניקס זורק על בלבזור הם הרבה יותר כבדים. עלי התער של בלבזור חותכים את הסלעים אך יותר ויותר סלעים ממהרים לבוא עד שבלבזור קורס לגמרי. אתה קורא לבלבזור שנראה מעולף על הקרקע, ברוק כבר כמעט מחזיר את אוניקס עד שבלבזור מתרומם על רגליו ואור ירוק זוהר עוקף את גופו, "מגניב" ברוק פולט בהתלהבות ואתה מבין שמדובר ביכולת של בלבזור. צמיחה. בלבזור משחרר את גפניו החזקים ופוגע בעוצמה באוניקס שמוטל על הקרקע, אוניקס מנסה להגיב בזנב ברזל אך עלי התער שבלבזור משחרר הם כל כך רבים וכל כך חזקים שאוניקס פשוט קורס ומתעלף. "אוניקס התעלף! המנצח הוא בלבזור!" השופט קורא ואתה רץ לבלבזור שלוקח לו כמה רגעים לחזור למצבו הרגיל. "בלבה" הוא ממלמל בעייפות רבה. "כל הכבוד לך מייק" ברוק אומר ומחזיר את אוניקס לפוכדור שלו. "בהחלט הראת יכולת לחימה טובה. אין פלא שהצלחת לנצח. בלבזור שלך הוא משהו מיוחד" ברוק אומר ומלטף את ראשו של בלבזור שמגיב בחיוך. "זה שלך" ברוק אומר ומושיט לך את
    תג מכון העיר פיוטר. "עכשיו אתה צריך להשיג עוד שבעה כאלו עד לליגה. בהצלחה!" ברוק אומר לך בחיוך. מה תעשה?

פטריק-
    חחחחח אתה ממש מניאק.

אתה מחזיר את הפוקימונים שלך ופותח לריצה לכיוון העיר. אתה חושש לגורלו של ג'ק. אתה מגיע למרכז העיר ומתחיל ללכת כאדם נורמלי, המוני פוקימונים ואנשים רצים סביבך אך אתה לא מאבד את העשתונות. אתה מגיע לאזור המכרות שבינתיים מוקף במשטרות ובשוטרים. כולל את השוטרת ג'ני. קיי לימד אותך היטב ואתה מצליח להימלט מהמחסום המאולתר ולהתגנב לתוך המכרה בזריזות. אתה שומר על פרופיל נמוך ומשחרר את שינקס, כמו אריה שצד טרף הוא מתהלך בדממה מוחלטת לצידך, מוכן לכל תרחיש אפשרי. לאורך ההליכה שלכם אתה מזהה שלטים המאפיינים את התחרות המתארים אזורים שונים של חציבה. אתה מקבל הודעה ברטט מהפוקידע שלך. אתה עוצר לרגע ופותח אותה, הודעה מקיי "השמות של שלושת המאמנים הנעדרים הם תמי נילי, ג'ק ברגר וגאס שטריינר. אני אצטרף אליך יותר מאוחר. בינתיים תדווח לי על חיילים מיוחדים שנמצאים שם". כשאתה מסיים לקרוא אתה שומע לפתע צלילי צעדים מגיעים אליך. "נו באמת! אם הם לא יתנו לנו את מכשיר ההחייאה אנחנו נצא למתקפה משולבת ונהרוג את המאמנים פה. שלא ישחקו איתנו משחקים" את הדברים האלו אומר המתקרב אליך. בשקט וכשהוא צועד ממך לידך אתה מעלף אותו במכה חזקה בראש ומניח אותו במקום מחבוא שאתה מאלתר במערה. אתה ממשיך ללכת כשאתה רואה כשני חיילים נוספים של גלאקטיק ובחורה בעלת אותם מדים עם שיער כתום . במרחק מה מהם נמצאים שלושת המאמנים קשורים בחבלים בידיהם ורגליהם. אתה מבחין בג'ק המפוחד. אתה משחרר את טרטוויג בנוסף ויוצא למתקפה בהם שני הפוקימונים שלך תוקפים. "מי זה?!" הבחורה צועקת בעצבים כשהיא מגלה אותך. "אתה מעז להפריע לצוות גלאקטיק בפעולתו? תחסלו אותו" מרס צועקת. אתה רץ לשני החיילים ומצליח להפיל לרצפה בעזרת אגרוף אחד מהם אך החייל השני מתגלה כלוחם מיומן ומצליח לפגוע בך בבטן בחוזקה. אתה משתנק על הקרקע כששינקס מושך אותך לטרטוויג בעזרת פיו החזק. החיילים ומרס משחררת את הפוקימונים שלהם. . הפוקימון שמרס משחררת הרבה יותר גדול, נראה שהוא לא מצטרף לקרב, הוא רק עומד לידה. "לא תוכל להציל אותם. תקשרו אותו!" הבחורה צועקת. מה תעשה?

עמוד 16 מתוך 72 ראשוןראשון ... 614151617182666 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •