Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 72 ראשוןראשון ... 715161718192767 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 1073
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo צפה בהודעה
    [B]

פטריק-
    חחחחח אתה ממש מניאק.

אתה מחזיר את הפוקימונים שלך ופותח לריצה לכיוון העיר. אתה חושש לגורלו של ג'ק. אתה מגיע למרכז העיר ומתחיל ללכת כאדם נורמלי, המוני פוקימונים ואנשים רצים סביבך אך אתה לא מאבד את העשתונות. אתה מגיע לאזור המכרות שבינתיים מוקף במשטרות ובשוטרים. כולל את השוטרת ג'ני. קיי לימד אותך היטב ואתה מצליח להימלט מהמחסום המאולתר ולהתגנב לתוך המכרה בזריזות. אתה שומר על פרופיל נמוך ומשחרר את שינקס, כמו אריה שצד טרף הוא מתהלך בדממה מוחלטת לצידך, מוכן לכל תרחיש אפשרי. לאורך ההליכה שלכם אתה מזהה שלטים המאפיינים את התחרות המתארים אזורים שונים של חציבה. אתה מקבל הודעה ברטט מהפוקידע שלך. אתה עוצר לרגע ופותח אותה, הודעה מקיי "השמות של שלושת המאמנים הנעדרים הם תמי נילי, ג'ק ברגר וגאס שטריינר. אני אצטרף אליך יותר מאוחר. בינתיים תדווח לי על חיילים מיוחדים שנמצאים שם". כשאתה מסיים לקרוא אתה שומע לפתע צלילי צעדים מגיעים אליך. "נו באמת! אם הם לא יתנו לנו את מכשיר ההחייאה אנחנו נצא למתקפה משולבת ונהרוג את המאמנים פה. שלא ישחקו איתנו משחקים" את הדברים האלו אומר המתקרב אליך. בשקט וכשהוא צועד ממך לידך אתה מעלף אותו במכה חזקה בראש ומניח אותו במקום מחבוא שאתה מאלתר במערה. אתה ממשיך ללכת כשאתה רואה כשני חיילים נוספים של גלאקטיק ובחורה בעלת אותם מדים עם שיער כתום . במרחק מה מהם נמצאים שלושת המאמנים קשורים בחבלים בידיהם ורגליהם. אתה מבחין בג'ק המפוחד. אתה משחרר את טרטוויג בנוסף ויוצא למתקפה בהם שני הפוקימונים שלך תוקפים. "מי זה?!" הבחורה צועקת בעצבים כשהיא מגלה אותך. "אתה מעז להפריע לצוות גלאקטיק בפעולתו? תחסלו אותו" מרס צועקת. אתה רץ לשני החיילים ומצליח להפיל לרצפה בעזרת אגרוף אחד מהם אך החייל השני מתגלה כלוחם מיומן ומצליח לפגוע בך בבטן בחוזקה. אתה משתנק על הקרקע כששינקס מושך אותך לטרטוויג בעזרת פיו החזק. החיילים ומרס משחררת את הפוקימונים שלהם. . הפוקימון שמרס משחררת הרבה יותר גדול, נראה שהוא לא מצטרף לקרב, הוא רק עומד לידה. "לא תוכל להציל אותם. תקשרו אותו!" הבחורה צועקת. מה תעשה?
    אני חושש
    ~~~~~
    עם כל מעט כוחי אשלח לקיי הודעה שמארס כאן, במהירות על, ואז אוציא את איפום וסקורופי שיעזרו לי. אנסה להתרומם על רגליי ואומר לפוקימוניי, בעודי סורק לשמות הפוקימונים:"שינקס, איפום, את הציפור! סקורופי, את הצפרדע! טרטוויג, הישאר איתי". אנסה לחפש את החייל בעודו מתקדם לעברי ואבעט בו בחלקיו האינטימיים, לאחר מכן אתן לו אגרוף נקמה בבטן ואמשיך במתקפות עד שאפיל אותו. אבדוק שפוקימוניי מסתדרים, בעודי אשים עין מיוחדת על מארס ובואש הענק שלה. 'אני מקווה שקיי יגיע מהר, אני לא בטוח שאני אחזיק כאן...' אחשוב, אך לא אתן לזה לעלות אל פני השטח ואמשיך להילחם בחוזקה. למארס אומר:"לעולם לא יהיה מצב שלא אוכל לשחרר אותם", בזמן שאשמור על קור רוח עילאי.
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    פטריק-
    למה התכוונת שאמרת שותפים והדגשת את המ' הסופית?

במאמצים רבים אתה שולח לקיי הודעה שמרס, אחת החיילות הבכירות בצוות גלאקטיק נמצאת פה. אתה משחרר את סקורופי ואייפום ומחלק אותם לקרבות.
    "שינקס, איפום, את הציפור! סקורופי, את הצפרדע! טרטוויג, הישאר איתי". החייל שבעט בך מתקרב אליך שוב והפעם אתם מנהלים קרב ארוך יותר של בעיטות ואגרופים אתה בועט בו בבטן ובאזורו האינטימי. אתה מנסה לעלף אותו לחלוטין אך קרוגאנק צץ משום מקום ומכה בך בחוזקה בשבירת לבנים, מסב לך נזק כבד יותר. שינקס מגן עליך ומושך אותך שוב לצד השני. החייל חוזר למיקומו ליד מרס ועכשיו, מחלק פקודות למורקרו שלו. "טיפש" החייל אומר ומשחרר עוד
    "תחסל את אייפום!" הוא קורא ואייפום שבדיוק התכוונה להנחית על מורקרו מתקפת מהירות מקבלת חבטה חזקה מקרוגאנק. טרטוויג ניצב לידך.
    "לעולם לא יהיה מצב שלא אוכל לשחרר אותם" אתה עונה למרס שרק צוחקת בליגלוג. "אז מה חמודי? לא השגת את המאובן שלך אז אתה בוכה?! חבל שהגעת לכאן!". אתה מבחין בג'ק אך נראה שהוא ושאר המאמנים האחרים רדומים. כנראה בגלל מרס. "לשחרר אותם? חחחחח! בוא נראה אם תצליח לשמור על כך שלא ימותו! סקאנטנק!" מרס צועקת וסקאנטנק, הבואש הגדול משחרר על ג'ק ושני המאמנים האחרים גז רעיל, וכמו פוקימונים בקרב, גם הם רועדים ונראה שהם נרעלו. תוך כדי שינה. "זה יעשה את העבודה" מרס אומרת בארסיות. בינתיים סקורופי הודף את הקרוגאנק הראשון באקדחי סיכות ובנשיכות רבות. אייפום מתאגרפת ומתחמקת בהצלחה מהמתקפות של קרוגאנק ותוקפת אותו בשריטות רמות, קרוגאנק מיומן גם הוא ותוקף אותה בשבירת לבנים בחזקה. מכאיב לה מאוד. שינקס נושך בעוצמה את מורקרו בניב חשמלי ומסב לו נזק כבד, כנף הברזל של מורקרו פוגעת בשינקס אך נראה ששינקס כלל לא נרתע. שינקס חזק. "טוב. אני רואה שאתה לא מתכוון לוותר. אם אתה לא תלך מכאן עכשיו סקאנטנק יהרוג את כל הפוקימונים שלך, הוא כבר כמעט הורג את המאמנים שמאחוריו. סקאנטנק! רדיפה נגד הפוקימונים של הטיפש." מרס קוראת וסאנטנק פוגע באחד אחד. סקורופי ואייפום מוטחים על הקיר, טרטוויג באינסטינק רץ להגן על חבריו לצוות ושולח עלי תער שרק מעצבנים את סקאנטנק. טרטוויג מועף באוויר ומפיל אותך על הרצפה. שינקס מצליח להתחמק מהפוקימון ופוגע בו באמצעות ניצוץ. נראה שסקאנטנק לא נפגע כל כך ורק מתעצבן יותר. "להביור!" מרס צועקת וסאנטנק פוגע בעוצמה בשינקס. מפיל אותו על הקרקע, שינקס נראה חבול מאוד אך הוא מתרומם בקושי. "שינקס" הוא ממלמל. אתה אובד עצות. מה תעשה?

3. היזהרו מחיקויים!
    פטריק-
    למה התכוונת שאמרת שותפים והדגשת את המ' הסופית?

במאמצים רבים אתה שולח לקיי הודעה שמרס, אחת החיילות הבכירות בצוות גלאקטיק נמצאת פה. אתה משחרר את סקורופי ואייפום ומחלק אותם לקרבות.
    "שינקס, איפום, את הציפור! סקורופי, את הצפרדע! טרטוויג, הישאר איתי". החייל שבעט בך מתקרב אליך שוב והפעם אתם מנהלים קרב ארוך יותר של בעיטות ואגרופים אתה בועט בו בבטן ובאזורו האינטימי. אתה מנסה לעלף אותו לחלוטין אך קרוגאנק צץ משום מקום ומכה בך בחוזקה בשבירת לבנים, מסב לך נזק כבד יותר. שינקס מגן עליך ומושך אותך שוב לצד השני. החייל חוזר למיקומו ליד מרס ועכשיו, מחלק פקודות למורקרו שלו. "טיפש" החייל אומר ומשחרר עוד
    "תחסל את אייפום!" הוא קורא ואייפום שבדיוק התכוונה להנחית על מורקרו מתקפת מהירות מקבלת חבטה חזקה מקרוגאנק. טרטוויג ניצב לידך.
    "לעולם לא יהיה מצב שלא אוכל לשחרר אותם" אתה עונה למרס שרק צוחקת בליגלוג. "אז מה חמודי? לא השגת את המאובן שלך אז אתה בוכה?! חבל שהגעת לכאן!". אתה מבחין בג'ק אך נראה שהוא ושאר המאמנים האחרים רדומים. כנראה בגלל מרס. "לשחרר אותם? חחחחח! בוא נראה אם תצליח לשמור על כך שלא ימותו! סקאנטנק!" מרס צועקת וסקאנטנק, הבואש הגדול משחרר על ג'ק ושני המאמנים האחרים גז רעיל, וכמו פוקימונים בקרב, גם הם רועדים ונראה שהם נרעלו. תוך כדי שינה. "זה יעשה את העבודה" מרס אומרת בארסיות. בינתיים סקורופי הודף את הקרוגאנק הראשון באקדחי סיכות ובנשיכות רבות. אייפום מתאגרפת ומתחמקת בהצלחה מהמתקפות של קרוגאנק ותוקפת אותו בשריטות רמות, קרוגאנק מיומן גם הוא ותוקף אותה בשבירת לבנים בחזקה. מכאיב לה מאוד. שינקס נושך בעוצמה את מורקרו בניב חשמלי ומסב לו נזק כבד, כנף הברזל של מורקרו פוגעת בשינקס אך נראה ששינקס כלל לא נרתע. שינקס חזק. "טוב. אני רואה שאתה לא מתכוון לוותר. אם אתה לא תלך מכאן עכשיו סקאנטנק יהרוג את כל הפוקימונים שלך, הוא כבר כמעט הורג את המאמנים שמאחוריו. סקאנטנק! רדיפה נגד הפוקימונים של הטיפש." מרס קוראת וסאנטנק פוגע באחד אחד. סקורופי ואייפום מוטחים על הקיר, טרטוויג באינסטינק רץ להגן על חבריו לצוות ושולח עלי תער שרק מעצבנים את סקאנטנק. טרטוויג מועף באוויר ומפיל אותך על הרצפה. שינקס מצליח להתחמק מהפוקימון ופוגע בו באמצעות ניצוץ. נראה שסקאנטנק לא נפגע כל כך ורק מתעצבן יותר. "להביור!" מרס צועקת וסאנטנק פוגע בעוצמה בשינקס. מפיל אותו על הקרקע, שינקס נראה חבול מאוד אך הוא מתרומם בקושי. "שינקס" הוא ממלמל. אתה אובד עצות. מה תעשה?
    כוסאמכ מה עשיתי שזה מגיע לי חח
    פסלתי שותפים ממין זכר
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אחרוק שיניי. אחזיר את כל פוקימוניי. 'אניל אט מוכן שייגרם לכם נזק' אחשוב. לאחר מכן, ארוץ במהירות ואנסה לעבור את סקאנטאנק, גם אם זה דורש לקפוץ מעליו, וגם אם זה דורש לרוץ במהירות מצידיו 'הוא כבדו גמלוני, אני מאמין שלעבור אותו אני אצליח' אחשוב. לאחר מכן ארוץ ישירות אל מארס ואפגע בה, בשימוש גם בתנופה, בבעיטה היכ חזקה שאני יכול, במטרה לפחות להפיל אותה לקרקע. בין אם הצלחתי ובין אם לא, אני אמשיך להכות בה בחוזקה. 'שקיי יבוא כבר' אחשוב. 'אני לא אחזיק פה עוד הרבה זמן, אני במשימת התאבדות'.
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    מייק-
    ג'קלין הסבירה לך על ההתחמקות עם הגפנים כמו שבלבזור עשה בעדכון האחרון. שימושי. הפעם אני מוותר לך אבל תנסה להיות קצת יותר יצירתי בהתקפות בסדר?
    אתה קורא בדאגה לבלבזור שבינתיים מנסה לקום.
    "תשתמש בעלי תער על הסלעים שיעופו עלייך, תחתוך אותם לשניים ואז תתקוף בהצלפת גפן! אתה מסוגל לזה" אתה מנסה לתת לו ביטחון בקולך. האבנים שאוניקס זורק על בלבזור הם הרבה יותר כבדים. עלי התער של בלבזור חותכים את הסלעים אך יותר ויותר סלעים ממהרים לבוא עד שבלבזור קורס לגמרי. אתה קורא לבלבזור שנראה מעולף על הקרקע, ברוק כבר כמעט מחזיר את אוניקס עד שבלבזור מתרומם על רגליו ואור ירוק זוהר עוקף את גופו, "מגניב" ברוק פולט בהתלהבות ואתה מבין שמדובר ביכולת של בלבזור. צמיחה. בלבזור משחרר את גפניו החזקים ופוגע בעוצמה באוניקס שמוטל על הקרקע, אוניקס מנסה להגיב בזנב ברזל אך עלי התער שבלבזור משחרר הם כל כך רבים וכל כך חזקים שאוניקס פשוט קורס ומתעלף. "אוניקס התעלף! המנצח הוא בלבזור!" השופט קורא ואתה רץ לבלבזור שלוקח לו כמה רגעים לחזור למצבו הרגיל. "בלבה" הוא ממלמל בעייפות רבה. "כל הכבוד לך מייק" ברוק אומר ומחזיר את אוניקס לפוכדור שלו. "בהחלט הראת יכולת לחימה טובה. אין פלא שהצלחת לנצח. בלבזור שלך הוא משהו מיוחד" ברוק אומר ומלטף את ראשו של בלבזור שמגיב בחיוך. "זה שלך" ברוק אומר ומושיט לך את
    תג מכון העיר פיוטר. "עכשיו אתה צריך להשיג עוד שבעה כאלו עד לליגה. בהצלחה!" ברוק אומר לך בחיוך. מה תעשה?

פטריק-
    חחחחח אתה ממש מניאק.

אתה מחזיר את הפוקימונים שלך ופותח לריצה לכיוון העיר. אתה חושש לגורלו של ג'ק. אתה מגיע למרכז העיר ומתחיל ללכת כאדם נורמלי, המוני פוקימונים ואנשים רצים סביבך אך אתה לא מאבד את העשתונות. אתה מגיע לאזור המכרות שבינתיים מוקף במשטרות ובשוטרים. כולל את השוטרת ג'ני. קיי לימד אותך היטב ואתה מצליח להימלט מהמחסום המאולתר ולהתגנב לתוך המכרה בזריזות. אתה שומר על פרופיל נמוך ומשחרר את שינקס, כמו אריה שצד טרף הוא מתהלך בדממה מוחלטת לצידך, מוכן לכל תרחיש אפשרי. לאורך ההליכה שלכם אתה מזהה שלטים המאפיינים את התחרות המתארים אזורים שונים של חציבה. אתה מקבל הודעה ברטט מהפוקידע שלך. אתה עוצר לרגע ופותח אותה, הודעה מקיי "השמות של שלושת המאמנים הנעדרים הם תמי נילי, ג'ק ברגר וגאס שטריינר. אני אצטרף אליך יותר מאוחר. בינתיים תדווח לי על חיילים מיוחדים שנמצאים שם". כשאתה מסיים לקרוא אתה שומע לפתע צלילי צעדים מגיעים אליך. "נו באמת! אם הם לא יתנו לנו את מכשיר ההחייאה אנחנו נצא למתקפה משולבת ונהרוג את המאמנים פה. שלא ישחקו איתנו משחקים" את הדברים האלו אומר המתקרב אליך. בשקט וכשהוא צועד ממך לידך אתה מעלף אותו במכה חזקה בראש ומניח אותו במקום מחבוא שאתה מאלתר במערה. אתה ממשיך ללכת כשאתה רואה כשני חיילים נוספים של גלאקטיק ובחורה בעלת אותם מדים עם שיער כתום . במרחק מה מהם נמצאים שלושת המאמנים קשורים בחבלים בידיהם ורגליהם. אתה מבחין בג'ק המפוחד. אתה משחרר את טרטוויג בנוסף ויוצא למתקפה בהם שני הפוקימונים שלך תוקפים. "מי זה?!" הבחורה צועקת בעצבים כשהיא מגלה אותך. "אתה מעז להפריע לצוות גלאקטיק בפעולתו? תחסלו אותו" מרס צועקת. אתה רץ לשני החיילים ומצליח להפיל לרצפה בעזרת אגרוף אחד מהם אך החייל השני מתגלה כלוחם מיומן ומצליח לפגוע בך בבטן בחוזקה. אתה משתנק על הקרקע כששינקס מושך אותך לטרטוויג בעזרת פיו החזק. החיילים ומרס משחררת את הפוקימונים שלהם. . הפוקימון שמרס משחררת הרבה יותר גדול, נראה שהוא לא מצטרף לקרב, הוא רק עומד לידה. "לא תוכל להציל אותם. תקשרו אותו!" הבחורה צועקת. מה תעשה?
    "תודה רבה ברוק, היה קרב אדיר!" אודה לו ואלך לחבק את בלבאזור "אני גאה בך. אתה באמת בלבאזור מיוחד. קדימה, בוא נלך לרפא אותך ואת אלקיד, נלחמתם כראוי." אצא אלך לרפא אותם ואתקדם בדרכי לעבר העיר הבאה.

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    דרו-
    אתה או הדמות שלך? חח ניב אוהב להילחם! אני מתגעגע אליו
    אתה מתרומם במהירות מהרצפה ומחכה למכה הבאה של התוקף שלך. האגרוף שולח בעיטה נוספת אך אתה תופס את רגלו ומפיל אותו עם התנופה שלו. פרצופו נפול ללמטה ואתה לא מבזבז זמן ומשתמש במה שניקולס לימד אותך. אתה בועט בסנטרו בעוצמה והחייל מתעלף במקום. נוקהאוט. אתה משחרר את אושואווט במהירות וצועק לעבר פאינווארד ופורולין "הניחו לריולו עכשיו או שאני מחסל את המאמנים שלכם בזה אחר זה! אני לא מנהל מסע ומתן פה, אני מודיע פעם אחת ואחרונה!". שני הפוקימונים מגחכים. לא נראה שאכפת להם מהמאמנים שלהם במיוחד. "ריולו!" ריולו קורא ומצליח להשתחרר מאחיזתו של פאינווארד בעזרת ריסוק אבנים. ריולו בורח מפאינווארד שמתחיל לרדוף אחריו. דוחק אותו לפינת הקיר. בינתיים פורולין משגרת כדור צל כהה ושחור לכיוונו של אושוואוט.
    מה תעשה?
    אני, במציאות. הכוח של הדמות הוא מוח מפותח עם זיכרון עצום. זוכר כל דבר במדויק אחריי פעם או פעמיים. וניב היה בקראטה, אבל איזה 9 שנים חחח... הוא היה עילוי!
    ~~~~~~
    "אושאווט זרוק את צדף התער אל כדור הצל כנגדו, שיפגע בו מאשר בך. ואז השתמש במיקוד אנרגיה ובלימה מיד לאחר מכן" אדריך אותו במהירות וביעילות.
    ומיד אעבור על ריולו "ריולו זה הקרב הראשון שלנו, סמוך עליי, אנחנו יחד בזה. הבט מרוכז בפאינווארד וברגע שהוא מכה חמוק, זנק מעליו ואז הכה בעורפו עם ריסוק סלעים, זה ישפיע נגדו היטב סמוך עליי חמוד!" ואסיים, מאוד מקווה שדברים ילכו קשורה.

.

6. משתמש מנוסה
    מייק-
    שכחת לשאול את ברוק מה שג'קלין שאלה עליך.

"תודה רבה ברוק, היה קרב אדיר!" אתה מודה לברוק ולוקח ממנו את תג המכון באושר. ברוק נותן לך קופסא קטנה ושחורה, בה יש מקום לשמונה תגים, ואתה שם את התג הראשון שלך בגאווה בתוך הקופסא. "אני גאה בך. אתה באמת בלבאזור מיוחד. קדימה, בוא נלך לרפא אותך ואת אלקיד, נלחמתם כראוי." אתה אומר לבלבזור שמחייך באושר גם הוא. אתה שואל את ברוק למה לדעתו צוות רוקט היו במכון והוא נראה לא עם תשובה חד משמעית. "אין לי מושג.. הם אמרו בהתחלה שהם צריכים לקחת משהו שקשור למאובנים אבל אני לא נתתי להם אותו, אז הם הרדימו אותי. בדקתי במלאי הציוד שלנו והכל כאן ולא חסר כלום..לפעמים הם עושים דברים סתם בשביל להפחיד". אתה יוצא מהמכון ואתה מבחין שכבר שעת ערב..דרך היציאה מהעיר סגורה כעת. אתה ניגש למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך אצל האחות ג'וי. "נראה שהם מאוד מותשים. תקבל אותם מחר בבוקר. אתה צריך חדר?" האחות ג'וי שואלת בחיוך. מה תעשה?

פטריק-
    חחח אתה המגן של המחוז! זה למה זה מגיע לך! חחח ולא חשבתי שהתכוונת לדבר כזה.

אתה חורק את שינייך, אובד עצות. אתה מעדיף שאתה תיפגע ולא הפוקימונים שלך. "נוכל להשתמש בפוקימונים שלו בצוות גלאקטיק" מרס פולטת ברוע. אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם. כשאתה מגיע להחזיר את שינקס נראה שסקאטנק קופץ אליך במתטרה לתקוף אותך בשיסוע, באינסטינקט אתה מרים את ידיך ומגן על פרצופך, "שינקס!!" שינקס קורא וקופץ לחטוף את המכה ולהגן עליך. שינקס שוכב על הרצפה ללא תזוזה. אתה מביט בו ומרגיש עצב נוראי. הוא לא זז..."טוב נו, יש מלא שינקסים במחוז סינו, תנסה לתפוס אחד אחר! אולי הוא יהיה פחות אפס מהשינקס ההוא" מרס אומרת והיא ושני החיילים האחרים והפוקימונים שלהם צוחקים. אתה מקמץ אגרוף ומתרגז על מה שאמרה, עד ששינקס מתרומם מעט, ובצעדים מועדים וחלושים הוא נעמד מלפניך ומול סקאנטנק. הוא משפיל מעט את ראשו. נושם מספר נשימות ואז פתאום! שינקס מרים את ראשו, מבט חדור בעיניו של סקאנטנק. "שינקס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" שינקס קורא ולפתע גופו של שינקס נהיה לבן! זוהר לבן בוקע מגופו של שינקס ואתה מביט בו בהפתעה גמורה. "נו באמת" מרס פולטת. האור הלבן נעלם ולפניך ניצב פוקימון חדש
    הנקרא לוקסיו. "לוקסיו!!!!" לוקסיו שואג ואתה רואה שהוא ממולא בכוח חדש. בלי לחשוב פעמיים לוקסיו משחרר מגופו מטען חשמלי חזק ועוצמתי שאתה מזהה כמתקפה חדשה שלמד! מכת ברק! סקאנטנק נפגע ממנה, אך סקאנטנק הוא פוקימון חזק ונראה שהוא מחזיק מעמד. גופו האתלטי והחדש של לוקסיו נראה בעיניך כשהוא פתאום קופץ על גבו של סקאנטנק לכיוון מרס ושני החיילים, תוקף אותם במכת ברק ומצליח לעלף את שני חיילי צוות גלאקטיק, על מרס סקאנטנק הגן. "תהרוג אותו!!!" היא צועקת אך לפתע מתוך באדמה מופיע פוקימון עצום ואימתני "היפאודון!!!" הפוקימון שואג ואתה רואה שעל גבו עומד קיי. "קיי קדימה! אל תבזבז זמן! תשחרר את המאמנים ותיקח אותם במהירות האפשרית למרכז הפוקימונים! אני אחפה עליך!" קיי פוקד עליך במהירות כשהוא ומרס נפגשים. "אוו שלום לך בוגד מלוכלך. לא תעצור אותנו!" היא צועקת ושני הפוקימונים שלהם מנהלים קרב. "לוקסי לוקסיו!" לוקסיו אומר לך. מה תעשה?

דרו-
    גם אתה? פשש משפחה של לוחמים אתם. חייב להיפגש איתכם! ואת צדף התער בשונה מעלי תער את הצדף הוא לא זורק, אלא מחזיק ביד כשהוא פוגע בפוקימונים אחרים.

"אושאווט זרוק את צדף התער אל כדור הצל כנגדו, שיפגע בו מאשר בך. ואז השתמש במיקוד אנרגיה ובלימה מיד לאחר מכן" אתה פוקד על אושוואוט שמחזיק את צדף התער ושובר את כדור הצל לשני חצאים. אושוואוט לא מבזבז זמן וממקד את האנרגיה שלו ופוגע בבלימה חזקה שמעלפת את פורולין במקום כשהיא מוטחת על הקיר. "ריולו זה הקרב הראשון שלנו, סמוך עליי, אנחנו יחד בזה. הבט מרוכז בפאינווארד וברגע שהוא מכה חמוק, זנק מעליו ואז הכה בעורפו עם ריסוק סלעים, זה ישפיע נגדו היטב סמוך עליי חמוד!" אתה מדריך את ריולו. פאינווארד דחק את ריולו לעמדה מבולגנת בספרים ומוצרי עץ. ריולו מקשיב לך ולמרות הפחד ריולו מתגלה כפוקימון אמיץ ומוכן למשימה. פאינווארד מכוון על ריולו מתקפת שיסוע אך ריולו קופץ הצידה על מעמד עץ ישן ותוקף בריסוק סלעים. בגלל יתרון הסוגים הכה משפיעה בחוזקה, אך נראה שפאינוורד ממשיך לעמוד, אושוואוט יורה עליו אקדח מים ומעלף אותו. אתה מביט עצבני בחייל השני שעומד מחובר למכונה, "זה לא אני אתה חייב להבי-" אתה לא נותן לו להמשיך ונותן לו אגרוף חזק באף, שובר לו אותו לחלוטין ומוריד לו דם. אתה מכבה את המכונה שהייתה מחוברת אליו ולפתע שומע זעקה. "הראש שלי!" קולה של פנל. שלושתכם רצים מהר לדוקטור שנמצאת שכובה על הרצפה, אתה מרים את ראשה בעדינות היא מביטה בך, מדברת בחצאי מילים. "אנ..י ל..א מרגי..שה.. טוב...תיקח אות..י..למרכ..ז הפוקימו...נים" היא אומרת ומתעלפת במקום. אתה בודק את גופה כמו שניקולס הסביר לך, וגופה קריר, זה לא טוב. אוזניו של ריולו מורמות והוא נכנס לחדר אחר בבית, שם נמצא כלוב בעל מראה ייחודי ובתוכו נמצאות
    ששמחות לראות אותכן. הן מפחדות מאוד. מה תעשה?

7. מנהל למופת! (לשעבר)

דרו-
    גם אתה? פשש משפחה של לוחמים אתם. חייב להיפגש איתכם! ואת צדף התער בשונה מעלי תער את הצדף הוא לא זורק, אלא מחזיק ביד כשהוא פוגע בפוקימונים אחרים.

"אושאווט זרוק את צדף התער אל כדור הצל כנגדו, שיפגע בו מאשר בך. ואז השתמש במיקוד אנרגיה ובלימה מיד לאחר מכן" אתה פוקד על אושוואוט שמחזיק את צדף התער ושובר את כדור הצל לשני חצאים. אושוואוט לא מבזבז זמן וממקד את האנרגיה שלו ופוגע בבלימה חזקה שמעלפת את פורולין במקום כשהיא מוטחת על הקיר. "ריולו זה הקרב הראשון שלנו, סמוך עליי, אנחנו יחד בזה. הבט מרוכז בפאינווארד וברגע שהוא מכה חמוק, זנק מעליו ואז הכה בעורפו עם ריסוק סלעים, זה ישפיע נגדו היטב סמוך עליי חמוד!" אתה מדריך את ריולו. פאינווארד דחק את ריולו לעמדה מבולגנת בספרים ומוצרי עץ. ריולו מקשיב לך ולמרות הפחד ריולו מתגלה כפוקימון אמיץ ומוכן למשימה. פאינווארד מכוון על ריולו מתקפת שיסוע אך ריולו קופץ הצידה על מעמד עץ ישן ותוקף בריסוק סלעים. בגלל יתרון הסוגים הכה משפיעה בחוזקה, אך נראה שפאינוורד ממשיך לעמוד, אושוואוט יורה עליו אקדח מים ומעלף אותו. אתה מביט עצבני בחייל השני שעומד מחובר למכונה, "זה לא אני אתה חייב להבי-" אתה לא נותן לו להמשיך ונותן לו אגרוף חזק באף, שובר לו אותו לחלוטין ומוריד לו דם. אתה מכבה את המכונה שהייתה מחוברת אליו ולפתע שומע זעקה. "הראש שלי!" קולה של פנל. שלושתכם רצים מהר לדוקטור שנמצאת שכובה על הרצפה, אתה מרים את ראשה בעדינות היא מביטה בך, מדברת בחצאי מילים. "אנ..י ל..א מרגי..שה.. טוב...תיקח אות..י..למרכ..ז הפוקימו...נים" היא אומרת ומתעלפת במקום. אתה בודק את גופה כמו שניקולס הסביר לך, וגופה קריר, זה לא טוב. אוזניו של ריולו מורמות והוא נכנס לחדר אחר בבית, שם נמצא כלוב בעל מראה ייחודי ובתוכו נמצאות
    "ריולו אתה מצויין, מעולה! הכה במנעול עם ריסוק סלעים נוסף ושבור אותו" הורה לו וקח נשחרר אותם. "מונה מושרנה, זה בסדר. אנו מהטובים, אתם מוגנות עכשיו" אומר להם בטון עדין וחביב ואבקש אותם לבוא איתי. אשאל אותן אם ביכולתן לעשות משהו שיעזור לפנל להרגיש יותר טוב או משהו בסגנון. במידה ולא אדריך אותן שכעת הן באות איתי. וזזים למרכז הפוקימונים כמה שיותר מהר. בנתיים שאני מרים את פנל מהרצפה בצורה שתיהיה נוחה לנשיאה אבקש את ריולו ואושאווט ללכת בצמד ולסיבוב זריז בכל חדרי המקום ולראות אם יש משהו חשוב, חשוד או מסוכן שנשאר פה ולא שמנו לב אליו. "תכף תגיע לפה משטרה... אל תדאגו" אצעק בקול אל החיילי פלזמה החבולים וארוץ בראש יחד עם הפוקימונים כולם כמה שיותר מהר למרכז. אבקש מכל החבורה לפתוח עיניים ולהגן עליי ועל פנל מכל משמר.

.

8. משתמש מנוסה
    דרו-
    אני מהפלאפון אז מצטער שאין צבע ופחות מושקע כמו שאני עושה תמיד.
    אתה משבח את ריולו על הקרב הראשון שלו ונראה שהוא זמח על כך. אתה םוקד עליו לשבור את המנעול,ולאחר כמה ניסיונות המנעול אכן נשבר ומתפחלץ. מושרנה שתי המונות יוצאות החוצה מאושרות כל כך שסופסוף הוציאו אותן. אתה מסביר להן שאתם מהטובים ונראה שזה מרגיע אותן מאוד.מושרנה והמונות מסכימות שילכו איתך, אתם ניגשים לפנל שעדיין מעולפת, אתה מרים אותה אך לפתע עיניה של מושרנה זוהרות בכחול ונראה שמושרנה נושאת את פנל באמצעות על חושי. לצערך אין למושרנה יכולת לעזור לה והפתרון היחידי הוא רק מרכז פוקימונים. אתם מהר יוצאים מהבית כשאתה מנצל את הזמן כדי להזמין את המשטרה. אתם נכנסים לעיר ולמרכז הפוקימונים ורואים ניידות ושוטרים רצים לבית של פנל. כשרואים אתכם כולם מופתעים לראות את פנל והמושרנות שלה. "זה הן?" אתה שומע ליחשושים. האחות ג'וי מיד קוראת לאודינו שלה ולמספר אחיות נוספות לקחת את פנל ואת המושרנות שלה לטיפול. אתה מתיישב על כיסא חבול מעט מהעימות בתוך המרכז כשהפוקידע שלך מצלצלת. זה ניקולס. מה תעשה?

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    דרו-
    אני מהפלאפון אז מצטער שאין צבע ופחות מושקע כמו שאני עושה תמיד.
    אתה משבח את ריולו על הקרב הראשון שלו ונראה שהוא זמח על כך. אתה םוקד עליו לשבור את המנעול,ולאחר כמה ניסיונות המנעול אכן נשבר ומתפחלץ. מושרנה שתי המונות יוצאות החוצה מאושרות כל כך שסופסוף הוציאו אותן. אתה מסביר להן שאתם מהטובים ונראה שזה מרגיע אותן מאוד.מושרנה והמונות מסכימות שילכו איתך, אתם ניגשים לפנל שעדיין מעולפת, אתה מרים אותה אך לפתע עיניה של מושרנה זוהרות בכחול ונראה שמושרנה נושאת את פנל באמצעות על חושי. לצערך אין למושרנה יכולת לעזור לה והפתרון היחידי הוא רק מרכז פוקימונים. אתם מהר יוצאים מהבית כשאתה מנצל את הזמן כדי להזמין את המשטרה. אתם נכנסים לעיר ולמרכז הפוקימונים ורואים ניידות ושוטרים רצים לבית של פנל. כשרואים אתכם כולם מופתעים לראות את פנל והמושרנות שלה. "זה הן?" אתה שומע ליחשושים. האחות ג'וי מיד קוראת לאודינו שלה ולמספר אחיות נוספות לקחת את פנל ואת המושרנות שלה לטיפול. אתה מתיישב על כיסא חבול מעט מהעימות בתוך המרכז כשהפוקידע שלך מצלצלת. זה ניקולס.
    מה תעשה?
    בקטנה חחח...
    ~~~~
    "היי ניקולס, בדיוק עמדתי להתקשר. טיימינג מדהים, לספר לך מה קרה או שאתה כבר יודע?" אשאל אותו, במידה ולא אבין על מה אני מדבר אפטפט "לא תאמין מה מצאתי במקום ההוא! צוות פלזמה היו שם! אני לא יודע את כל הפרטים במדוייק. פנל התעלפה ואני עוד צריך לתחקר אותה ולהבין מה קרה. אבל נדמה לי שחטפו אותם. אחד החיילים היה גם מחובר למכשיר מוזר שלא הבנתי מהו, המילה 'מכונת חלומות' הוזכרה שם במעורפל..." ואמשיך לספר ולשפוך עכל מה שאני יודע ובסוף אוסיף "כדי שתגיע! מאוד יעזור לי עכשיו"

.

10. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    מייק-
    שכחת לשאול את ברוק מה שג'קלין שאלה עליך.

"תודה רבה ברוק, היה קרב אדיר!" אתה מודה לברוק ולוקח ממנו את תג המכון באושר. ברוק נותן לך קופסא קטנה ושחורה, בה יש מקום לשמונה תגים, ואתה שם את התג הראשון שלך בגאווה בתוך הקופסא. "אני גאה בך. אתה באמת בלבאזור מיוחד. קדימה, בוא נלך לרפא אותך ואת אלקיד, נלחמתם כראוי." אתה אומר לבלבזור שמחייך באושר גם הוא. אתה שואל את ברוק למה לדעתו צוות רוקט היו במכון והוא נראה לא עם תשובה חד משמעית. "אין לי מושג.. הם אמרו בהתחלה שהם צריכים לקחת משהו שקשור למאובנים אבל אני לא נתתי להם אותו, אז הם הרדימו אותי. בדקתי במלאי הציוד שלנו והכל כאן ולא חסר כלום..לפעמים הם עושים דברים סתם בשביל להפחיד". אתה יוצא מהמכון ואתה מבחין שכבר שעת ערב..דרך היציאה מהעיר סגורה כעת. אתה ניגש למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך אצל האחות ג'וי. "נראה שהם מאוד מותשים. תקבל אותם מחר בבוקר. אתה צריך חדר?" האחות ג'וי שואלת בחיוך. מה תעשה?

פטריק-

אתה חורק את שינייך, אובד עצות. אתה מעדיף שאתה תיפגע ולא הפוקימונים שלך. "נוכל להשתמש בפוקימונים שלו בצוות גלאקטיק" מרס פולטת ברוע. אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם. כשאתה מגיע להחזיר את שינקס נראה שסקאטנק קופץ אליך במתטרה לתקוף אותך בשיסוע, באינסטינקט אתה מרים את ידיך ומגן על פרצופך, "שינקס!!" שינקס קורא וקופץ לחטוף את המכה ולהגן עליך. שינקס שוכב על הרצפה ללא תזוזה. אתה מביט בו ומרגיש עצב נוראי. הוא לא זז..."טוב נו, יש מלא שינקסים במחוז סינו, תנסה לתפוס אחד אחר! אולי הוא יהיה פחות אפס מהשינקס ההוא" מרס אומרת והיא ושני החיילים האחרים והפוקימונים שלהם צוחקים. אתה מקמץ אגרוף ומתרגז על מה שאמרה, עד ששינקס מתרומם מעט, ובצעדים מועדים וחלושים הוא נעמד מלפניך ומול סקאנטנק. הוא משפיל מעט את ראשו. נושם מספר נשימות ואז פתאום! שינקס מרים את ראשו, מבט חדור בעיניו של סקאנטנק. "שינקס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" שינקס קורא ולפתע גופו של שינקס נהיה לבן! זוהר לבן בוקע מגופו של שינקס ואתה מביט בו בהפתעה גמורה. "נו באמת" מרס פולטת. האור הלבן נעלם ולפניך ניצב פוקימון חדש
    הנקרא לוקסיו. "לוקסיו!!!!" לוקסיו שואג ואתה רואה שהוא ממולא בכוח חדש. בלי לחשוב פעמיים לוקסיו משחרר מגופו מטען חשמלי חזק ועוצמתי שאתה מזהה כמתקפה חדשה שלמד! מכת ברק! סקאנטנק נפגע ממנה, אך סקאנטנק הוא פוקימון חזק ונראה שהוא מחזיק מעמד. גופו האתלטי והחדש של לוקסיו נראה בעיניך כשהוא פתאום קופץ על גבו של סקאנטנק לכיוון מרס ושני החיילים, תוקף אותם במכת ברק ומצליח לעלף את שני חיילי צוות גלאקטיק, על מרס סקאנטנק הגן. "תהרוג אותו!!!" היא צועקת אך לפתע מתוך באדמה מופיע פוקימון עצום ואימתני "היפאודון!!!" הפוקימון שואג ואתה רואה שעל גבו עומד קיי. "קיי קדימה! אל תבזבז זמן! תשחרר את המאמנים ותיקח אותם במהירות האפשרית למרכז הפוקימונים! אני אחפה עליך!" קיי פוקד עליך במהירות כשהוא ומרס נפגשים. "אוו שלום לך בוגד מלוכלך. לא תעצור אותנו!" היא צועקת ושני הפוקימונים שלהם מנהלים קרב. "לוקסי לוקסיו!" לוקסיו אומר לך. מה תעשה?

דרו-

עזוב אני לא מפוקס חחחח
    ---------
    "כן אני אשמח" אודה לאחות ג'וי ואחכה לקבלת החדר בזמן שאחכה אחשוב 'מעניין אם הם לא לקחו כלום למה הם נכנסו ועשו בעיות לברוק? מה הם מסתירים?'

11. היזהרו מחיקויים!
    [B]

[/RIGHT]
    [COLOR=#008000]
    פטריק-

תודה לאל חח
    אני מחכה לזה מהיום שהוא למד ניב חשמל
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~אנשום נשימת רווחה בליבי ואוציא את איפום וסקורופי. אומר ללאקסיו:"כל הכבוד שהתפתחת! גרום להם הלם חשמלי קל, כמו מכת ברק מוחלשת! כדי להעיר אותם! סקורופי, נסה לשאוב מגופם את הרעל! איפום, תרימי אותם יחד איתי ואם לאקסיו". אחזיר את סקורופי לאחר שהוא ישאב את הרעל וכשיאפום משתמשת בזנבה היא ולאקסיו ייקחו אחד בעוד אני אקח בכל כוחי שניים נוספים, ויחד ארוץ איתם אל עבר היציאה מהמכרה, אדאג שקיי עדיין בקרב ושפוקימוניי בשדה הראייה שלי. אם אני מצליח להביא אותם למרכז הפוקימונים בלי בעיות, אני חוזר מהר לבדוק מה עם קיי. אם יש בעיות בדרך, אניח את האנשים על הקרקע ואטפל בבעיות עם כוח פיסי. (אם האנשים מתעוררים בדרך אסמוך על האדרנלין שלהם ואתן להם לרוץ).
    Spoiler ספוילר

12. מנהל ראשי
    שם: אדם
    מאט-
    חחח אתה אוהב את הואן? ותגיד לי למה תרצה לפתח את ראלטס בסוף (יש לו שתי אפשרויות או על חושי עם שמלה או הגירסא הלוחמת, זה די מוזר שאם אתה רוצה זכר ותפתח אותו לרגיל עם שמלה חח) והמשחק שלי מתקדם באופן מהיר יחסית, גם תורם לזרימה של העלילה וגם יותר כיף.
    "סוואבלו, בוא נתחיל את הקרב הזה לצידנו!" אתה קורא ומשחרר את סוובלו שמעופף בעזרת כנפיו הלבנות והצמריריות. "השתמש בשירה, ואז כשהוא ישן תקוף אותו בכנף ברזל!" אתה פוקד עליו. סוובלו מצליח. מקורו הקטן נפתח וזמרת פוקימונים יוצאת החוצה שמצליחה להרדים את ראלטס לחלוטין. סוובלו מיד תופס גובה וצולל למטה עם כנף ברזל שמטיחה את ראלטס על עץ. ראלטס מתעורר מהשינה, הוא נראה מאוד חבול. סוובלו חזק מאוד. אך זה לא מונע ממנו להשתמש בבילבול (confusion) ולהטיח את סוובלו מספר פעמים על הקרקע. מה תעשה?
    "סוואבלו תחזיק מעמד!" אפקוד את ה יפור החלושנ בדאגה מוסוות בנחישות וקשיחות. אני חייב להראות לו שאני לא דואג, סה חשוב למורל. "השתמש באס אווירי, שלב אץ המתקפה בכנף ברזל אם אתה מסוגל!"
    אהיה מוכן אם הפוקדור. מתקפות ברזל משפיעות מאוד על ראלטס!

13. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Sharpedo;1499796][COLOR=#0000ff]גרייס-
    תהיי פעילה שבוע הבא? האיוונט מתחיל

את משבחת את סינדקוויל לטובה שמחייך ומריע לעצמו. [RIGHT]"בואו נמשיך ללכת, יותר מאוחר נעצור לאימונים" את אומרת לכולם ואתם ממשיכים ללכת. בחלק מהמערה את מוציאה פנס כי היא נהיית מאוד חשוכה. עד שלפתע פתח המערה נראה בפנייך ואת רואה את העיר ויולט! אתם ממשיכים לצעוד עד שאתם מגיעים למרכז הפוקימונים. בדרך מצליחים לראות את המכון הראשון בנוסף לבתים הקטנים בעיירה. את מרפאת את הפוקימונים שלך במכון עד שאת רואה את וונסה. "היי גרייס" היא אומרת בחיוך ונותנת לך לאכול גלידה בטעם וניל, "מצוינת" היא אומרת. "רציתי לעדכן אותך שאנחנו בקרוב מאוד יוצאות לבסיס האימונים של צוות ניאו רוקט. זה לא יהיה קל אבל אני אכין אותך לזה. את מוכנה שנתחיל באימון הראשון?" היא שואלת ברצינות. שתיכן בינתיים מטיילות בעיר ואוכלות גלידה מחלב מילטנק טעים ומשובח. מה תעשי?

אשתדל, לא יודעת עד כמה. יש לי בגרויות בשני, שלישי ורביעי שזה די ירצח אותי
    גלידת ווניל זה החיים
    ~~~
    "אני..אני בטוחה שאנחנו מוכנים לזה" אומר בקול מעט רועד ואביט סביב על הפוקימונים שלי.
    אעקוב אחרי וונסה לאן שתיקח אותי. 'איווי וסנטרט צריכים ללמוד התקפות חדשות.... סינדקוויל צריך לעבוד על הגחלת שלו-לשפר אותה, אולי אפילו להפוך אותה ללהביור. זה יהיה קשה, אבל צריך לעשות הכל כדי להתחזק לקראת המכון הראשון וניאו רוקט' אחשוב במוחי בעודי הולכת עם וונסה. אוודא שאיווי הולך כל הזמן לידי. 'אני צריכה לחזק את הקשר איתו..' אחשוב.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    מייק-
    "כן אני אשמח" אתה עונה לאחות ג'וי ולוקח ממנה את המפתח ועולה לחדר שלך. אתה מתקלח, מצחצח שיניים ומחליף לפיג'מה כשאתה מעלה אפשרויות שונות על הסיבות מדוע פשטו צוות רוקט על המכון. אתה מתעורר בבוקר ומתארגן מחדש. יוצא מהחדר עם כל הציוד שלך ומחזיר את המפתח לאחות ג'וי אחרי שנעלת את החדר. אתה יוצא לדרך מספר 3 כשהשומר בודק שאכן קיבלת את התג. אתה הולך בדרך מדושאת אך לאט לאט יש בהמשך אתה מגלה שהשטח נהיה יותר ויותר סלעי. אתה מבחין במספר פוקימונים שונים.
    בהמשך אתה רואה שלט עץ מרחוק ועליו רשום "מערת הירח" ולידו מרכז פוקימונים קטן ומספר מאמנים, אתה מבין שהמערה מובילה לעיר סרולין. אתה זוכר שג'קלין סיפרה לך על הימצאות פוקימונים שונים, ובמערות אתה מדמיין ששם תמצא פוקימוני אבן ועוד. מה תעשה?

גרייס-
    בקטנה הלימודים הרבה יותר חשובים.. מאמין שאחרי השבוע הזה תוכלי להגיב כרגיל נכון? ולמה את רוצה לפתח את איווי?

"אני..אני בטוחה שאנחנו מוכנים לזה" את אומרת במעט חשש אך וונסה מרגיעה אותך. "הכל בסדר. אני אכין אותך לזה. את מוכשרת מאוד וכך גם הפוקימונים שלך. ראיתי את זה בעיניי. אני לא אומרת סתם" וונסה משיבה לך וגורמת לך להרגיש הרבה יותר בטוחה בעצמיך. במחשבותייך על האימונים הבאים עם סינדקוויל וסנטרט את מסתכלת על איווי וחושבת 'אני צריכה לחזק את הקשר איתו..' את מרימה את איווי בידייך ונותנת לו ללקק את הגלידה. "איווי!" איווי קורא באושר ומלקק את הגלידה בהנאה, ולאחר מכן מחכך את ראשו במצחך. פרוותו החומה מאוד נעימה ואת מרגישה הנאה. בואי. מתחילים. הגיע הזמן להתאמן כמו אלופים!" וונסה אומרת וחוזרת איתך לדרך שלפני העיר ויולט. שתיכן מגיעות למקום מיוער ומבודד, מחליפות לבגדי ספורט שוונסה הביאה לך במיוחד ולבקשתה את צריכה לשמור עליה לאימונים הבאים. בנוסף את משחררת את שאר הפוקימונים שלך. "וונסה היום זה האימון הראשון בדגש על קרב מגע. פוקימונים. תילחמו רק במכות פיזיות. כך גם אנחנו" וונסה אומרת ואת מקמצת אגרופים. במהלך השעה וחצי הבאות כולכם רק מזיעים. הפוקימונים שלך נלחמים בזוגות: סינדקוויל נגד איווי וסנטרט נגד פאנפי. את שמה לב שכולם מתחזקים, וככל שהם מתחזקים כך גם הקשר שלהם. מדי פעם וונסה עוצרת את האמון שלכן כדי להסביר להם מה לא בסדר, הפוקימונים שלך סומכים עליה באופן מלא ונראה שהם מקשיבים לה. האימון שלך ושל וונסה לא פחות קל. וונסה מתרגלת איתך את קרב המגע כמו שלמדת לפני המסע, אך בהרבה יותר מורכבות. את לומדת איך להשתחרר מאחיזות מלכולכות, לבעוט גבוה יותר ולתת אגרופים בצורה נכונה וחזקה יותר. וונסה משבחת את חוסנך הפיזי ואומרת שלא תהיה לך בעיה להילחם נגד גברים אם תקשיבי לה. אתן מנהלות קרבות ידיים בו היא חוסמת אותך ואת חוסמת אותה, לרוב את חוטפת מכות והפלות אך את מצליחה להכניס לוונסה אגרוף בבטן, ואילו היא מביטה בך בחיוך. "כל הכבוד" היא אומרת. לקראת סוף האימון שתיכן מסיימות את האימון שלך כשאת יודעת להילחם הרבה יותר טוב. את מבקשת מוונסה שתעזור לך באימונים על מתקפות חדשות לפוקימונים שלך והיא נענית לאתגר. סינדקוויל משפר את הגחלת שלו עד כדי כך שהיא בעצם יוצרת מטח אש כביר. סינדקוויל למד להביור! סנטרט נלחמת בפאנפי בחוזקה, משקיעה בעצמה. פאנפי מתגלגלת ומתחמקת באסרטיביות. זה מעצבן את סנטרט שמתנשמת בכבדות. היא קופצת מצד לצד כשלפתע היא עומדת מולך ומתחילה לזהור בלבן! כולכם מביטים בתדהמה בגופה המשתנה של סנטרט, זנבה לא יותר ענקי אלא נעים יותר. מבנה גופה השתנה כולה! סנטרט התפתחה לפורט!
    "פורט!!" פורט קוראת ומתרגשת מצורתה בחדשה. כשלפתע היא מייצרת כדור שחור ואפל ומשגרת אותו על פאנפי שנפגעת בצורה קשה מאוד. פורט למדה כדור צל! פורט שורטת את פאנפי בתוקפנות ונראה שהיא גם למדה שריטות זעם! ולבסוף את מופתעת לגמרי כשהיא אוגרת בתוכה גוף מה שנראה כמו חשמל! פורט למדה גל ניצוץ! (shock wave) פאנפי נפגעת מהמתקפה אך לא מושפעת ממנה, היא רצה לפורט שמתחמקת, אך נראה שהבלימה הזאת הייתה הרבה יותר חזקה. פאנפי למדה חבטה! "זה מושלם!" וונסה אומרת בהתפעלות. "בהמשך פורט תוכל ללמוד מכת ברק ומתקפות חשמל נוספות. התכונה המיוחדת של פורטים היא שהם יכולים להביט בפוקימון ולנסות ללמוד את מה שהם עושים. זה מאוד שימושי" וונסה אומרת בהתפעלות. לאחר מכן את מוציאה את היומן והעט שוונסה הביאה לך ואת לומדת על המחוז, על צוות ניאו רוקט ומספר פרטים דקדוקיים. איך להתגנב מבלי שיראו אותך, איך לנצל תמיד את המצב לטובתך. לאחר מכן כולכם משחקים ומחזקים את הקשרים בינכם. תופסת גדולה בה כולם נתפסים, אתם עייפים אבל הקשר בינכם מתחזק וזה מה שנותן לכם את הכוח להמשיך. "טוב. אני חושבת שזה מספיק להיום. אני חושבת שכדאי לך לאתגר את המכון מחר. אני רואה שהשעה עכשיו כבר שעת ערב" וונסה אומרת לך ואת מביטה בשמיים. "יש משהו נוסף שתרצי לשאול אותי? לפני שאלך?" וונסה שואלת בחיוך. מה תעשי?

מאט-
    לא ענית לי. למה תרצה לפתח את ראלטס?

"סוואבלו תחזיק מעמד!" אתה אומר וסוובלו נראה חזק, הוא לא הולך ליפול בקרב הזה. "השתמש באס אווירי, שלב אץ המתקפה בכנף ברזל אם אתה מסוגל!" אתה פוקד על סוובלו שניגש לעבודה. סוובלו מתנתק מהעל חושי של ראלטס ולפתע סוובלו משחרר מפיו ערפל קריר וסמיך שעלים את כל האזור! סוובלו למד ערפל! ראלטס המבולבל לא מבין למראה עיניו כשהוא נפגע מאס אווירי, הוא בכלל לא מצליח להבחין בסוובלו שלא מבזבז זמן ומעלף אותו עם כנף ברזל אימתנית. אתה זורק פוכדור על ראטלס המעולף שנשאב לתוך הפוכדור ולאחר מספר נידנודים הוא נתפס! תפסת ראלטס! אתה לוקח את הפוכדור של ראטלס וממשיך למערת רוסטרובו. אתה מגיע לפתח המערה ונכנס פנימה, מבחין במספר מתרוצצות סביבך. אתה ממשיך למערה כשלפתע אתה מופל על הקרקע בפראות. "שלום לך מאט. אני רוצה שתילחם בי, בקרב פיזי. תראה מה אתה שווה!" קול עבה של בחור נשמע מאחוריך. מה תעשה?

פטריק-
    יופי חח
    כל הכבוד שהתפתחת! גרום להם הלם חשמלי קל, כמו מכת ברק מוחלשת! כדי להעיר אותם! סקורופי, נסה לשאוב מגופם את הרעל! איפום, תרימי אותם יחד איתי ואם לאקסיו". אתה אומר בהתרגשות כשאתה מעכל את כל מה שקרה. אתה פוקד על סקורופי להוציא את הרעל מהמאמנים הרדומים וכך הוא עושה. הוא דוקר דקירה קטנה כל אחד מהם ושואב מהם את הרעל. "סקורופי" סקורופי אומר בחיוך כשהוא סיים עם המלאכה. אתה מחזיר את סקורופי ופוקד על לוקסיו להעיר אותם. לוקסיו מושיט את קצה זנבו ומעביר זרם חשמלי קטן שמעיר את המאמנים. "איפה אנחנו?" הם קוראים חבולים ומותשים. "פטריק? זה אתה?" ג'ק ממלמל, אתה מבין שהוא לא מפוקס. ג'ק והמאמנת השנייה נאחזים בכתפיים שלך כשסקאנטנק כמעט עף עליכם ממתקפה שהשתמש עליו היפאודון. אייפום מניחה את המאמן השני על לוקסיו והיא נעמדת על גבו כדי לייצב את המאמן שלא ייפול. אתם יוצאים מהר מהמכרה כשלפתע חייל צוות גלאקטיק שעילפת מבחין בכם "היי!" הוא קורא כשלוקסיו משחרר ממנו את המאמן וקופץ לכיוון החייל, זנבו מתחיל לזהור בלבן והוא מטיח את זנבו בחייל שמקבל מכת ראש מקיר המערה ומתעלף במקום. לוקסיו למד זנב ברזל! אתם ממשיכים לכיוון היציאה ומגיעים לבסוף למרכז הפוקימונים. האחיות ג'וי בכוננות ומקבלות את שלושת המאמנים. אתה רץ חזרה לקיי אך הפעם אתה לא מצליח להימלט ממחסום השוטרים. לאחר חצי שעה קיי יוצא החוצה אליך. "זה היה קשה." הוא אומר. מה תעשה?

דרו-
    "היי ניקולס, בדיוק עמדתי להתקשר. טיימינג מדהים, לספר לך מה קרה או שאתה כבר יודע?" אתה שואל את ניקולס שמשיב בשלילה, מיד אתה מספר לו את התרחשות האירועים. ניקולס מקשיב בקפידה ומדי פעם שואל שאלה בודדה. אתה מספר על כך שאחד החיילים היה מחובר למכונה מיוחדת וניקולס פולט אנחה, "בגלל זה פנל דיברה אליך בצורה לא מנומסת. אתה חייב להבין. צוות פלזמה עבדו על כך שהמכונה של פנל תוכל לשלוט על התודעה של אנשים ובעצם לשלוט על הגוף שלהם, ככה שכל מה שפנל אמרה היו הדברים שהחייל מצוות פלזמה אמר." ניקולס מסביר לך ואתה מבין עכשיו יותר טוב את מה שקרה. "כדי שתגיע! מאוד יעזור לי עכשיו" אתה מוסיף אך ניקולס נאלץ לסרב. "אני מאוד מצטער. אני מאוד עסוק. תתחקר את פנל, דיברתי עם המשטרה והם אמרו שהם כבר אבטחו את כל הבית שלה כולל את המכונה שלה. צוות פלזמה לא יגיעו אליה בקרוב. כל הכבוד דרו. זה הקצב שאנחנו צריכים לעבוד בו. אני אנסה להגיע מחר בבוקר" ניקולס אומר ונאלץ לנתק, אתה בטח חושב שיש לו עניינים משלו. אתה מתבקש לחכות שעות ארוכות עד שפנל והפוקימונים שלה מרגישים יותר טוב, ובשעת ערב מאוחרת האחות ג'וי קוראת לך להיכנס לחדרה. אתה הולך באיטיות לחדר עם מיטה לבנה, פנל יושבת וערה לחלוטין, לידה נמצאות מושרנה ושתי המונות שלה. "תודה רבה לך" היא פותחת את השיחה איתך. "רצית לשאול אותי משהו? אני מצטערת על מה שכביכול אמרתי כי אני לא זוכרת כלום, אתה מבין צוות פלזמה מצאו שימוש לרעה במכונה שלי. אני מצטערת שבניתי אותה..היא רק עושה רע." פנל אומרת ומתחילה לבכות מולך. מה תעשה?

15. מנהל ראשי
    שם: אדם
    מאט-
    לא ענית לי. למה תרצה לפתח את ראלטס?
    "סוואבלו תחזיק מעמד!" אתה אומר וסוובלו נראה חזק, הוא לא הולך ליפול בקרב הזה. "השתמש באס אווירי, שלב אץ המתקפה בכנף ברזל אם אתה מסוגל!" אתה פוקד על סוובלו שניגש לעבודה. סוובלו מתנתק מהעל חושי של ראלטס ולפתע סוובלו משחרר מפיו ערפל קריר וסמיך שעלים את כל האזור! סוובלו למד ערפל! ראלטס המבולבל לא מבין למראה עיניו כשהוא נפגע מאס אווירי, הוא בכלל לא מצליח להבחין בסוובלו שלא מבזבז זמן ומעלף אותו עם כנף ברזל אימתנית. אתה זורק פוכדור על ראטלס המעולף שנשאב לתוך הפוכדור ולאחר מספר נידנודים הוא נתפס! תפסת ראלטס! אתה לוקח את הפוכדור של ראטלס וממשיך למערת רוסטרובו. אתה מגיע לפתח המערה ונכנס פנימה, מבחין במספר מתרוצצות סביבך. אתה ממשיך למערה כשלפתע אתה מופל על הקרקע בפראות. "שלום לך מאט. אני רוצה שתילחם בי, בקרב פיזי. תראה מה אתה שווה!" קול עבה של בחור נשמע מאחוריך. מה תעשה?
    רוצה לפתח אותו לבחור הלוחם ההוא...

החושים שלי פעלו מהר, לפני שגופי פגע בקרקע עצרתי את עצמי בידיי והתגלגלתי הצידה, בועט באדם המסתורי בפיקת הברך בבעיטה צדדית בעצמה שאמורה לפרק לו את הפיקה ואזדקף, מוכן לתקוף שוב.שוב הותקפתי בהרגשה מוזרה שעוקבים אחריי ואני מתחיל ממש לשנוא את זה. "מי אתה ומה אתה רוצה?׳

עמוד 17 מתוך 72 ראשוןראשון ... 715161718192767 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •