Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 72 ראשוןראשון ... 917181920212969 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 1073
  1. משתמש מנוסה
    מייק-
    חחחח ובקרב עכשיו אני עושה לך יריבים שאתה יכול להיות מאוד יצירתי איתם, גם להתקפות וגם להתחמקויות.

"בואו נלך על קרב משולש, נראה גם את התיאום שלכם אחד עם השני." אתה אומר והמאמן השני מסכים. הפוקימונים שלך עומדים מוכנים בחוץ כשהוא משחרר את שלו
    .מה תעשה?

מאט-
    "נולנד. אני רוצה שתדע שאני אלחם בכל הכח. מה שמגמה ואקווה עושים בלתי יסלח ואני לא אתן לזה להמשך, אני נשבע. תזכור את מה שאמרתי לך." אתה אומר לנולד. חיוך גאווה עולה בפניו ונראה שהוא מאוד מרוצה ממך. "אני לא אשכח. אל תדאג" נולנד אומר וממשיך לכיוון השני של המערה ואילו אתה יוצא ממנה. כבר שעת ערב ואתה מחליט ללכת למרכז הפוקימונים. האחות ג'וי אומרת שהפוקימונים שלך עייפים ולכן יישארו אצלה ללילה. אתה מקבל מפתח לחדר, מכבס את הבגדים המלוכלכים, מצחצח שיניים, לובש פיג'מה והולך לישון. אתה מתעורר ומתארגן כשכל הציוד עליך ומחזיר לאחות ג'וי את המפתח ומקבל את הפוקימונים שלך בחזרה. אתה מגיע למכון העיר בטוח בעצמיך וניגש פנימה. אתה ממתין בתור מעט ארוך אך כעבור כחצי שעה מותחת אתה עומד מול מנהיגת המכון בחיוך
    . "שלום לך מאט. קוראים לי רוקסן ואני מנהיגת המכון בעיר רוסטרובו, אני גאה להתחיל את הקרב הזה. זה יהיה קרב שתיים-שתיים" רוקסן אומרת ומשחררת את הפוקימון הראשון שלה
    . מה תעשה?

פטריק-
    "איפום, צאי! נסי לטפס עליו ושבירת לבנים! בכל הכוח ואל תתני לאוניקס להתלפף סביבך!" אתה משחרר את אייפום מהפוכדור שלה. אייפום מתחילה לרוץ על ארבע ומתחילה לטפס על אוניקס. "אוניקס תנער אותה!" רורק צועק ואוניקס מתחיל להתפתל ולהסתובב אך האימונים עם קיי הטיבו עם אייפום שפשוט קופצת ומתעלמת מהמכשולים שאוניקס מנסה להערים עליה. היא מגיעה לראשו של אוניקס ומנחיתה עליו שבירת לבנים אימתנית שמטיחה את ראשו בקרקע. "האייפום שלך מיוחדת.." רורק מרגיש צורך לשבח אותה. "אוניקס חפירה!" רורק קורא ואוניקס מתפתל ויוצר בור עמוק בתוך הקרקע. מה תעשה?

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Sharpedo;1499930]מאט-

[/RIGHT]
    [COLOR=#0000cd][RIGHT]גרייס-
    חחח התבלבלת הייתי אומר..

את בוחרת בפורט שצועדת בנחישות לזירה. "מתקפה מהירה ואז כדור צל" את מצווה על פורט שמתחילה לרוץ במהירות, הוטהוט מנסה להתחמק אך לשווא. הוטהוט נפגע ונסוג אחורנית. פורט משגרת כדור צל שלא משפיע על הוטהוט. "מתקפות מסוג רוח לא משפיעות על פוקימונים נורמלים" פולקנר אומר בחיוך ופוקד על הוטהוט לנקר את פורט ומסב לה נזק. מה תעשי?

דמנ שחכתי
    ~~
    'פוקוס גרייס' אומר לעצמי בכעס ואנשום עמוק כדי להירגע. "הגנת כדור. ישר אחר כך גל ניצוץ ושריטות זעם" אומר, מנסה לשמור על קול יציב.
    "רק מתחממת" אומר לפולקנר בחיוך קטן.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    גרייס-
    את נושמת בכדי להירגע.
    "הגנת כדור. ישר אחר כך גל ניצוץ ושריטות זעם" אומר את פוקדת על פורט. פורט לא מבזבזת זמן ומתכדררת לכדור. נראה שהגנת גופה התחזקה והניקורים של הוטהוט לא מזיקים לה כמו לפני. פורט אוגרת חשמל ומשחררת אותו לכל הכיוונים ופוגעת בהוטהוט בצורה לא קלה. "הוטהוט! קדימה תשתמש בהיפנוזה" פולקנר פוקד על הוטהוט אך פורט מתחמקת, פורט קופצת מצד לצד בזריזות ושורטת את הוטהוט בחוזקה. "רק מתחממת". את אומרת לפולקנר בחיוך אסרטיבי והוא מחזיר לך חיוך דומה. "טוב שכך. הוטהוט תשתמש בעל חושי!" פולקנר פוקד על הוטהוט. מה תעשי?

4. מנהל ראשי
    שם: אדם
    מאט-
    "נולנד. אני רוצה שתדע שאני אלחם בכל הכח. מה שמגמה ואקווה עושים בלתי יסלח ואני לא אתן לזה להמשך, אני נשבע. תזכור את מה שאמרתי לך." אתה אומר לנולד. חיוך גאווה עולה בפניו ונראה שהוא מאוד מרוצה ממך. "אני לא אשכח. אל תדאג" נולנד אומר וממשיך לכיוון השני של המערה ואילו אתה יוצא ממנה. כבר שעת ערב ואתה מחליט ללכת למרכז הפוקימונים. האחות ג'וי אומרת שהפוקימונים שלך עייפים ולכן יישארו אצלה ללילה. אתה מקבל מפתח לחדר, מכבס את הבגדים המלוכלכים, מצחצח שיניים, לובש פיג'מה והולך לישון. אתה מתעורר ומתארגן כשכל הציוד עליך ומחזיר לאחות ג'וי את המפתח ומקבל את הפוקימונים שלך בחזרה. אתה מגיע למכון העיר בטוח בעצמיך וניגש פנימה. אתה ממתין בתור מעט ארוך אך כעבור כחצי שעה מותחת אתה עומד מול מנהיגת המכון בחיוך

. "שלום לך מאט. קוראים לי רוקסן ואני מנהיגת המכון בעיר רוסטרובו, אני גאה להתחיל את הקרב הזה. זה יהיה קרב שתיים-שתיים" רוקסן אומרת ומשחררת את הפוקימון הראשון שלה
    . מה תעשה?
    הקרב החל ואני יודע רק דבר אחד, אני חייב לנצח את הקרב הזה. "סוואבלו, בוא נצא לקרב! השתמש באייס אווירי ואז בכנף ברזל!"

5. משתמש מנוסה
    מאט-
    "אס אווירי?" רוקסן מגיבה ומעט מגחכת. "אתה בטוח שהמתקפה הזאת יעילה כנגד פוקימוני אבן?" רוקבן אומרת בחיוך. ג'ידוד מגחך גם הוא ופשוט חוסם את האב האווירי ומגיב אליו בשבירת לבנים חזקה. סוובלו מתרומם באוויר ומגיב בכנף ברזל שפוגעת בג'יודוד. רוקסן נראית יותר מרוצה. "קדימה עכשיו זריקות סלעים!" רוקסן אומרת וגושי סלע נזרקים באוויר לכיוון סוובלו. מה תעשה? תזכור שסוובלו למד ערפל.

6. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo צפה בהודעה
    [COLOR=#ff0000][B]
    פטריק-
    "איפום, צאי! נסי לטפס עליו ושבירת לבנים! בכל הכוח ואל תתני לאוניקס להתלפף סביבך!" אתה משחרר את אייפום מהפוכדור שלה. אייפום מתחילה לרוץ על ארבע ומתחילה לטפס על אוניקס. "אוניקס תנער אותה!" רורק צועק ואוניקס מתחיל להתפתל ולהסתובב אך האימונים עם קיי הטיבו עם אייפום שפשוט קופצת ומתעלמת מהמכשולים שאוניקס מנסה להערים עליה. היא מגיעה לראשו של אוניקס ומנחיתה עליו שבירת לבנים אימתנית שמטיחה את ראשו בקרקע. "האייפום שלך מיוחדת.." רורק מרגיש צורך לשבח אותה. "אוניקס חפירה!" רורק קורא ואוניקס מתפתל ויוצר בור עמוק בתוך הקרקע. מה תעשה?
    "תודה" אומר לו. 'איפום ממש מרשימה. לקבל ככה מחמאה ממנהיג מכון - זה באמת מיוחד'. אומר לאיפום:"הישארי על זנבך! היי ממוקדת והשתמשי באצבעות של הזנב כדי לחוש מקרוב את הקרקע. הרגישי אותה זזה! כשאת מרגישה את אוניקס מתקרב או כל תזוזה רצינית בקרקע, קפצי הכי גבוה שאתה יכול ואז סבירת לבנים, שוב! הישר לראשו!" אומר לה. 'אם איפום באמת מחוברת לכל חלקיק בה, זה אמור לעבוד בצורה מושלמת' אחשוב.
    Spoiler ספוילר

7. מנהל ראשי
    שם: אדם
    מאט-
    "אס אווירי?" רוקסן מגיבה ומעט מגחכת. "אתה בטוח שהמתקפה הזאת יעילה כנגד פוקימוני אבן?" רוקבן אומרת בחיוך. ג'ידוד מגחך גם הוא ופשוט חוסם את האב האווירי ומגיב אליו בשבירת לבנים חזקה. סוובלו מתרומם באוויר ומגיב בכנף ברזל שפוגעת בג'יודוד. רוקסן נראית יותר מרוצה. "קדימה עכשיו זריקות סלעים!" רוקסן אומרת וגושי סלע נזרקים באוויר לכיוון סוובלו. מה תעשה? תזכור שסוובלו למד ערפל.
    אויש פליז אל תגלה לי ותזכיר לי מתקפות, אני שונא את זה חח
    ~

"רוקסאן, את מכולם יודעת היטב כי מתקפות לא תמיד שם כדי לתקוף!" אמשוך את תשומת ליבה. "סוואבלו, חמוק מהאבנים במתקפת נגד, כנף ברזל שוב! אחר כך השתמש בערפל ושירה וסיים את זה בכנף ברזל חזיתית!"

8. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    מייק-
    חחחח ובקרב עכשיו אני עושה לך יריבים שאתה יכול להיות מאוד יצירתי איתם, גם להתקפות וגם להתחמקויות.

"בואו נלך על קרב משולש, נראה גם את התיאום שלכם אחד עם השני." אתה אומר והמאמן השני מסכים. הפוקימונים שלך עומדים מוכנים בחוץ כשהוא משחרר את שלו
    .מה תעשה?

[/RIGHT][/COLOR]
    'אש, מעופף ורעל... זה יהיה מעניין' אחשוב ואחשוב גם על הטייפינג 'חשוב לזכור, טייפינג זה לא הכל.' אמשיך במחשבותיי. "אוקיי אלקיד, פידג'יוטו, בלבאזור, מוכנים? תקפו! אלקיד אגרוף רעם על ספירו, פידג'יוטו צ'רמיליון הוא שלך, תקפי במתקפה מהירה ובלבאזור, בגלל שאתה לא יכול לספוג הרעלה תתקוף את נידורן בבלימה."

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    דרו-
    "היי ניקולס, בדיוק עמדתי להתקשר. טיימינג מדהים, לספר לך מה קרה או שאתה כבר יודע?" אתה שואל את ניקולס שמשיב בשלילה, מיד אתה מספר לו את התרחשות האירועים. ניקולס מקשיב בקפידה ומדי פעם שואל שאלה בודדה. אתה מספר על כך שאחד החיילים היה מחובר למכונה מיוחדת וניקולס פולט אנחה, "בגלל זה פנל דיברה אליך בצורה לא מנומסת. אתה חייב להבין. צוות פלזמה עבדו על כך שהמכונה של פנל תוכל לשלוט על התודעה של אנשים ובעצם לשלוט על הגוף שלהם, ככה שכל מה שפנל אמרה היו הדברים שהחייל מצוות פלזמה אמר." ניקולס מסביר לך ואתה מבין עכשיו יותר טוב את מה שקרה. "כדי שתגיע! מאוד יעזור לי עכשיו" אתה מוסיף אך ניקולס נאלץ לסרב. "אני מאוד מצטער. אני מאוד עסוק. תתחקר את פנל, דיברתי עם המשטרה והם אמרו שהם כבר אבטחו את כל הבית שלה כולל את המכונה שלה. צוות פלזמה לא יגיעו אליה בקרוב. כל הכבוד דרו. זה הקצב שאנחנו צריכים לעבוד בו. אני אנסה להגיע מחר בבוקר" ניקולס אומר ונאלץ לנתק, אתה בטח חושב שיש לו עניינים משלו. אתה מתבקש לחכות שעות ארוכות עד שפנל והפוקימונים שלה מרגישים יותר טוב, ובשעת ערב מאוחרת האחות ג'וי קוראת לך להיכנס לחדרה. אתה הולך באיטיות לחדר עם מיטה לבנה, פנל יושבת וערה לחלוטין, לידה נמצאות מושרנה ושתי המונות שלה. "תודה רבה לך" היא פותחת את השיחה איתך. "רצית לשאול אותי משהו? אני מצטערת על מה שכביכול אמרתי כי אני לא זוכרת כלום, אתה מבין צוות פלזמה מצאו שימוש לרעה במכונה שלי. אני מצטערת שבניתי אותה..היא רק עושה רע." פנל אומרת ומתחילה לבכות מולך.
    מה תעשה?
    סורי שאני מצטט ככה אני מהפלאפון... אם תוכל לשים אותי השבוע בפעמים שאני מגיב הכי למעלה זה יעזור!
    ~~~~~
    לא כלכך אתעניין בבכי שלה, אך אחזיק את ידה ואחייך חצי חיוך. אנסה להרגיע אותה במילות עידוד עדינות, לא נחוץ שהיא תבכה עכשיו כי אני צריך כמה תשובות.
    ״מה עושה בעצם המכונה שבנית? למה היא אמורה לשמש באופן שיגרתי? איך מונה ומשורנה קשורות לזה? האם את יודעת מה תכננו צוות פלזמה לעשות עם המכונה שלך?״ אשאל בסקרנות.
    שאלה אחת כל פעם, אתן לה לענות ברוגע ובנעימות ואמשיך להבאה מבין השאלות שלי.

10. משתמש מנוסה
    מייק-
    אתה חושב על כמה הקרב הזה יהיה מעניין ומעלה אפשרויות שונות לשיטות הקרב שלך.
    אוקיי אלקיד, פידג'יוטו, בלבאזור, מוכנים? תקפו! אלקיד אגרוף רעם על ספירו, פידג'יוטו צ'רמיליון הוא שלך, תקפי במתקפה מהירה ובלבאזור, בגלל שאתה לא יכול לספוג הרעלה תתקוף את נידורן בבלימה." אתה פוקד על הפוקימונים שלך והם יוצאים לדרך. אלקיד מטעין את ידו במטען חשמלי רב עוצמה שפוגע בספירו ומעיף אותו לאוויר, "ספירו!" ספירו זועק בכאב ומתייצב באוויר ומתנשם. פידג'יוטו פורשת את כנפיה ומתעופפת לצ'ארמיליון במהירות ופוגעת בו במתקפה מהירה, אך להביור מהיר מצדו של צ'אמרליון פוגע בה בחוזקה ומסב לה נזק. בלבזור רץ במהירות לנידורן בבלימה וכך עושה גם נידורן. שני הפוקימונים נפגשים אך בגלל החוזק ומשקל הגוף שלו בלבזור גורם ליותר נזק. "קדימה רק התחלנו! צ'ארמליון ציפורן דרקון ומיד אחר כך להביור על בלבזור, ספירו מתקפת זעם ורדיפה על פידג'יוטו ונידורן חיצי רעל ובעיטה כפולה על אלקיד!" המאמן קורא והפוקימונים שלו מתכוננים לתקוף. מה תעשה?

מאט-
    חח סליחה חשבתי ששכחת, כי לא עידכנתי את המתקפה אצלך. בבקשה תערוך לי את העמודים זה נוראי! מתקפת נגד? תציין איזו!

"רוקסאן, את מכולם יודעת היטב כי מתקפות לא תמיד שם כדי לתקוף!" אתה מושך את תשומת ליבה של רוקסן שמחייכת באסרטיביות. "סוואבלו, חמוק מהאבנים במתקפת נגד, כנף ברזל שוב! אחר כך השתמש בערפל ושירה וסיים את זה בכנף ברזל חזיתית!". סוובלו גורם לכנפיו הצמריריות לזהור בלבן ושובר את האבנים באמצעות כנפיו. רוקסן מהנהנת ומשבחת את סוובלו. סוובלו מתעופף מצד לצד ופוגע בג'יודוד בחוזקה רבה. לאחר מכן הוא נפגע ממתקפת סלעים נוספת של ג'יודוד אך מגיב באותה בשיטה עד שג'יודוד מתעלף. "המנצח הוא סוובלו!" השופ קורא ורוקסן נראית מסופקת. "יפה מאוד. מעטים פוקימוני המעופף שהצליחו לנצח את ג'יודוד שלי, אך מה עם הפוקימון הבא?" רוקסן קוראת ומשחררת את הפוקימון הבא שלה
    "נוספס מפולת סלעים!" רוקסן קוראת. מה תעשה?

פטריק-
    אתה מודה לרורק על המחמאה לאייפום ומבין שיש לה סיכוי טוב לנצח.
    "הישארי על זנבך! היי ממוקדת והשתמשי באצבעות של הזנב כדי לחוש מקרוב את הקרקע. הרגישי אותה זזה! כשאת מרגישה את אוניקס מתקרב או כל תזוזה רצינית בקרקע, קפצי הכי גבוה שאתה יכול ואז סבירת לבנים, שוב! הישר לראשו!" אתה פוקד על אייפום שנעמדת על זנבה ומנסה להרגיש תנודות שונות. "יפה מאוד" רורק אומר בחיוך. אייפום קופצת ולאחר שניה בודדה אוניקס מתפרץ מהאדמה בפראות. אייפום קופצת ומטעינה שוב זבירת לבנים אך אוניקס התכונן לכך ומטיח אותה בקיר באמצעות זנב ברזל, למרות האימונים ולמרות שאייפום חזקה, אתה מבין שאוניקס הוא פוקימון חזק. "היה מאוד טוב" רורק אומר בחיוך. מה תעשה?

דרו-
    חח הכל טוב תיקנת, בפעם הבאה חח
    אתה מסב פחות יחס לבכי שלה ומנסה לעודד את רוחה, אתה מחזיק לה את היד ומרגיע אותה. ״מה עושה בעצם המכונה שבנית? למה היא אמורה לשמש באופן שיגרתי? איך מונה ומשורנה קשורות לזה? האם את יודעת מה תכננו צוות פלזמה לעשות עם המכונה שלך?״ אתה שואל ופנל נראית מוכנה ומפוקסת בשביל לענות. "זאת מכונה שבניתי המון זמן..מחקר שביקשו ממני לבצע כדי לחקור חלומות של פוקימונים ולהשוות אותם לחלומות של בני אדם, באותו האופן הצלחנו בעצם לייצר סוג של אטרקציה למבקרים בכך שיצרנו מעין אשליה של עולם שבו אתה יכול לעשות הכל, כמו בחלום. צוות פלזמה עקבו אחריי הרבה והתרעתי בפניי גורמי הביטחון אך לא הרבה הקשיבו לי..עד שסופסוף מצאת אותי" פנל אומרת ובוכה שוב מאושר. "תודה לך. אני בטוחה שהם רוצים לשלוט ככה באנשים בעלי השפעה, בדיוק כמו ששלטו בי. לפחות עכשיו אני רגועה כי המכונה שלי במקום בטוח עכשיו. אני רציתי להשמיד אותה אבל הם לא מוכנים, אומרים שהיא יקרה מדי בשביל זה" פנל אומרת לך ואתה מביט בעיניה שמרוב הלחץ וההתרגשות היא מרגישה בלחץ. "דרו אני מצטערת אבל אני חייבת להזריק לפנל עוד משככי כאבים, השעה כבר מאוחרת אני ממליצה לך לקחת חדר ולישון בו" האחות ג'וי שהכניסה אותך לחדר מבקשת ממך בנימוס. מה תעשה?

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    מייק-
    אתה חושב על כמה הקרב הזה יהיה מעניין ומעלה אפשרויות שונות לשיטות הקרב שלך.
    אוקיי אלקיד, פידג'יוטו, בלבאזור, מוכנים? תקפו! אלקיד אגרוף רעם על ספירו, פידג'יוטו צ'רמיליון הוא שלך, תקפי במתקפה מהירה ובלבאזור, בגלל שאתה לא יכול לספוג הרעלה תתקוף את נידורן בבלימה." אתה פוקד על הפוקימונים שלך והם יוצאים לדרך. אלקיד מטעין את ידו במטען חשמלי רב עוצמה שפוגע בספירו ומעיף אותו לאוויר, "ספירו!" ספירו זועק בכאב ומתייצב באוויר ומתנשם. פידג'יוטו פורשת את כנפיה ומתעופפת לצ'ארמיליון במהירות ופוגעת בו במתקפה מהירה, אך להביור מהיר מצדו של צ'אמרליון פוגע בה בחוזקה ומסב לה נזק. בלבזור רץ במהירות לנידורן בבלימה וכך עושה גם נידורן. שני הפוקימונים נפגשים אך בגלל החוזק ומשקל הגוף שלו בלבזור גורם ליותר נזק. "קדימה רק התחלנו! צ'ארמליון ציפורן דרקון ומיד אחר כך להביור על בלבזור, ספירו מתקפת זעם ורדיפה על פידג'יוטו ונידורן חיצי רעל ובעיטה כפולה על אלקיד!" המאמן קורא והפוקימונים שלו מתכוננים לתקוף. מה תעשה?

מאט-
    חח סליחה חשבתי ששכחת, כי לא עידכנתי את המתקפה אצלך. בבקשה תערוך לי את העמודים זה נוראי! מתקפת נגד? תציין איזו!

"רוקסאן, את מכולם יודעת היטב כי מתקפות לא תמיד שם כדי לתקוף!" אתה מושך את תשומת ליבה של רוקסן שמחייכת באסרטיביות. "סוואבלו, חמוק מהאבנים במתקפת נגד, כנף ברזל שוב! אחר כך השתמש בערפל ושירה וסיים את זה בכנף ברזל חזיתית!". סוובלו גורם לכנפיו הצמריריות לזהור בלבן ושובר את האבנים באמצעות כנפיו. רוקסן מהנהנת ומשבחת את סוובלו. סוובלו מתעופף מצד לצד ופוגע בג'יודוד בחוזקה רבה. לאחר מכן הוא נפגע ממתקפת סלעים נוספת של ג'יודוד אך מגיב באותה בשיטה עד שג'יודוד מתעלף. "המנצח הוא סוובלו!" השופ קורא ורוקסן נראית מסופקת. "יפה מאוד. מעטים פוקימוני המעופף שהצליחו לנצח את ג'יודוד שלי, אך מה עם הפוקימון הבא?" רוקסן קוראת ומשחררת את הפוקימון הבא שלה
    "נוספס מפולת סלעים!" רוקסן קוראת. מה תעשה?

פטריק-
    אתה מודה לרורק על המחמאה לאייפום ומבין שיש לה סיכוי טוב לנצח.
    "הישארי על זנבך! היי ממוקדת והשתמשי באצבעות של הזנב כדי לחוש מקרוב את הקרקע. הרגישי אותה זזה! כשאת מרגישה את אוניקס מתקרב או כל תזוזה רצינית בקרקע, קפצי הכי גבוה שאתה יכול ואז סבירת לבנים, שוב! הישר לראשו!" אתה פוקד על אייפום שנעמדת על זנבה ומנסה להרגיש תנודות שונות. "יפה מאוד" רורק אומר בחיוך. אייפום קופצת ולאחר שניה בודדה אוניקס מתפרץ מהאדמה בפראות. אייפום קופצת ומטעינה שוב זבירת לבנים אך אוניקס התכונן לכך ומטיח אותה בקיר באמצעות זנב ברזל, למרות האימונים ולמרות שאייפום חזקה, אתה מבין שאוניקס הוא פוקימון חזק. "היה מאוד טוב" רורק אומר בחיוך. מה תעשה?

דרו-
    חח הכל טוב תיקנת, בפעם הבאה חח
    אתה מסב פחות יחס לבכי שלה ומנסה לעודד את רוחה, אתה מחזיק לה את היד ומרגיע אותה. ״מה עושה בעצם המכונה שבנית? למה היא אמורה לשמש באופן שיגרתי? איך מונה ומשורנה קשורות לזה? האם את יודעת מה תכננו צוות פלזמה לעשות עם המכונה שלך?״ אתה שואל ופנל נראית מוכנה ומפוקסת בשביל לענות. "זאת מכונה שבניתי המון זמן..מחקר שביקשו ממני לבצע כדי לחקור חלומות של פוקימונים ולהשוות אותם לחלומות של בני אדם, באותו האופן הצלחנו בעצם לייצר סוג של אטרקציה למבקרים בכך שיצרנו מעין אשליה של עולם שבו אתה יכול לעשות הכל, כמו בחלום. צוות פלזמה עקבו אחריי הרבה והתרעתי בפניי גורמי הביטחון אך לא הרבה הקשיבו לי..עד שסופסוף מצאת אותי" פנל אומרת ובוכה שוב מאושר. "תודה לך. אני בטוחה שהם רוצים לשלוט ככה באנשים בעלי השפעה, בדיוק כמו ששלטו בי. לפחות עכשיו אני רגועה כי המכונה שלי במקום בטוח עכשיו. אני רציתי להשמיד אותה אבל הם לא מוכנים, אומרים שהיא יקרה מדי בשביל זה" פנל אומרת לך ואתה מביט בעיניה שמרוב הלחץ וההתרגשות היא מרגישה בלחץ. "דרו אני מצטערת אבל אני חייבת להזריק לפנל עוד משככי כאבים, השעה כבר מאוחרת אני ממליצה לך לקחת חדר ולישון בו" האחות ג'וי שהכניסה אותך לחדר מבקשת ממך בנימוס. מה תעשה?
    ישלי כבר חדר... ושוב מצטער, מגיב מהפלאפון
    ~~~~
    אוקיי אודה לפנל על עזרתה ושיתוף הפעולה. ואלך באמת לנוח בחדר שלי, מפאת זכרוני המצויין אכתוב מהזיכרון כל מה שאמרה על מחברת בכדי להעביר לניקולס. ואלך לנוח ולישון. מחר יום חדש.
    למחרת אקום אתארגן כמו כל יום ואצא לחפש מקום נחמד עם מאמנים. להתאמן לקראת המכון הזה.

12. משתמש מנוסה
    דרו-
    חח שכחתי. בקטנה. כל הכבוד שכתבת ביומן! בשביל זה הוא נועד.
    אתה מודה לפנל שנראית מאוד עייפה. אתה יוצא מן החדר של פנל ומגיע לשלך. אתה מתקלח, מצחצח שיניים ולובש את הפיג'מה שלך כשאתה שוכב על המיטה וחושב על היום. אתה כותב את כל התרחשויות היום והמידע שפנל העבירה לך. העייפות מתחילה להביא את אותותיה וחיש מהר אתה נרדם. אתה מתעורר בבוקר ומגיע ליום חדש ומתארגן. אתה יוצא מהחדר שלך ומחזיר את המפתחות לאחות ג'וי ויוצא למרכז המאמנים בעיר. אתה פוגש מספר מאמנים שחלקם רוצים קרב כפול, קרב משולש וקרבות רגילים. מה תעשה?

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי sharpedo צפה בהודעה
    דרו-
    חח שכחתי. בקטנה. כל הכבוד שכתבת ביומן! בשביל זה הוא נועד.
    אתה מודה לפנל שנראית מאוד עייפה. אתה יוצא מן החדר של פנל ומגיע לשלך. אתה מתקלח, מצחצח שיניים ולובש את הפיג'מה שלך כשאתה שוכב על המיטה וחושב על היום. אתה כותב את כל התרחשויות היום והמידע שפנל העבירה לך. העייפות מתחילה להביא את אותותיה וחיש מהר אתה נרדם. אתה מתעורר בבוקר ומגיע ליום חדש ומתארגן. אתה יוצא מהחדר שלך ומחזיר את המפתחות לאחות ג'וי ויוצא למרכז המאמנים בעיר. אתה פוגש מספר מאמנים שחלקם רוצים קרב כפול, קרב משולש וקרבות רגילים.
    מה תעשה?
    מה הכוונה בקרב משולש? 3vs3 בקרב אחד? או בזה אחר זה 1vs1?
    ~~~~~
    אשאל מי מבינהם רוצה לערוך שתי קרבות, של 1 כנגד 1. במטרה לאמן קצת את ריולו ואת וויניפד. ברגע שאחד מהם יסכים אפנה אליו, אציג את עצמי ואלחץ את ידו ואז נתרחק זה מזה בשביל מרחב לקרב. אביט סביב ואראה איפה בדיוק אני נמצא ומה הסביבה מציבה כנגדי/לרשותי. ואוציא תחילה את וויניפד!

.

14. משתמש מנוסה
    דרו-
    כן טריפל באטל.

מאמנת נחמדה רוצה רב של אחד נגד אחד, שניכם ניגשים לזירה פנויה ועומדים במקום המסודר של המאמנים. אתה משחרר את ויניפד שנראה מוכן לקרב בעוד שהמאמנת משחררת פוקימון הנראה כמו ברווז, סריקה מהירה באמצעות הפוקידע שלך אתה מבין שמדובר בדאקלט "דאקלט אקדח מים!" המאמנת קוראת ודאקלט מתעופף באוויר ומשגר אקדח מים מהיר לכיוון ויניפד. מה תעשה?

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    דרו-
    כן טריפל באטל.

מאמנת נחמדה רוצה רב של אחד נגד אחד, שניכם ניגשים לזירה פנויה ועומדים במקום המסודר של המאמנים. אתה משחרר את ויניפד שנראה מוכן לקרב בעוד שהמאמנת משחררת פוקימון הנראה כמו ברווז, סריקה מהירה באמצעות הפוקידע שלך אתה מבין שמדובר בדאקלט "דאקלט אקדח מים!" המאמנת קוראת ודאקלט מתעופף באוויר ומשגר אקדח מים מהיר לכיוון ויניפד. מה תעשה?
    "וויניפד הגנת כדור" אפקוד עליו, בידיעה שהמתקפה עדיין תעשה נזק מסויים. זאת מכוון שארצה להרגיל אותו להתמודד עם מתקפות היריב.
    לאחר מכן אבקש מן הזחל "וויניפד גלגול, התקדם לעבר דאקלט ושתהייה קרוב מספיק הפסק וזנק עליו עם נשיכת חרק. נסה למשוך אותו לקרקע והלום בו עם זנב רעל" ואחכה לראות מה יקרה.

.

עמוד 19 מתוך 72 ראשוןראשון ... 917181920212969 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •